Grosso: "A Juventust akartam"

Fabio Grosso nagyon örül, hogy a hosszú tárgyalások lezárultak, és végre a Juve játékosa lehet.

A világbajnok védőt már hetekkel ezelőtt komolyan szóba hozták a torinóiakkal, ám csak az átigazolási időszak vége előtt néhány órával dőlt el, hogy a Bianconerihez igazol.

Fabio Grosso

"Nagyon örülök, ez volt a vágyam már jó ideje, és végre sikerült." - mondta Grosso a Sky Sport Italiának.

Az üzlet létrejöttét maga a játékos is elősegítette, hiszen lemondott a franciáknál kapott bónuszairól, hogy a Juventus játékosa lehessen.

"Alig várom már, hogy jövő héten találkozzam a csapattársaimmal. Előbb azonban még szeretném megnyerni a válogatottal ezt a két mérkőzést, és akkor kvalifikálhatjuk magunkat a világbajnokságra."

Grosso most is tagja Lippi válogatott keretének, és meghívót kapott a szeptember 5-i, Grúzia elleni, és a szeptember 9-i, Bulgária elleni mérkőzésekre is.

"Teljesen normális, ha egy olyan klubhoz igazolsz, mint a Juventus, akkor a legjobbat akarod nyújtani. Az Interrel való bajnoki versenyfutásról pedig ráérek még később is gondolkodni."

Fabio Grosso a Juventus utolsó nyári igazolása. A Bianconeri vezetése idén nyáron már megszerezte Fabio Cannavarót, Diegót, Felipe Melót, és Martín Cácerest is.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr654649975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juve4ever 2009.09.01. 11:21:41

remélem úgy kell caslódni benne,mint cannavaroban. 3milla aprópénz érte.annyit megért.de 1 fillérrel se többet.az meg abszolút nem jelent hosszutávú erősítést hogy igy a védelem átlagéletkora 30év.az elkövetkező években 1-2 ember kivételével ki fog cserélődni az egész védelem.de addig reméljük hogy sokmindent megnyerünk.az esély meg van rá.

Imp_man 2009.09.01. 11:31:42

Én nem igazoltam volna le, de be kell látni hogy a keret ezzel minőségibb lett, de talán erősebb nem. Ferrara megkapott mindent, most már jöjjenek az eredmények. Remélem nem fog mellébeszélni mint Ranieri, aki mindig megpróbálta kimagyarázni a gyávaságait. Ilyen bő és minőségi keret jóval a bundabotrány előtt volt szerintem.

Imp_man 2009.09.01. 11:33:52

Állítólag Ranieri még a héten a Roma edzője lesz. LOL

Ismeretlen_108746 2009.09.01. 11:55:40

Szerencsétlen Róma...

Ismeretlen_118238 2009.09.01. 12:18:55

Ranieri ebben az évben nem vállalhat munkát. Grosso érkezésével megint De Ceglie kerül háttérbe. Ha De Ceglie akkor tehetség mint amekkorának tartják, akkor azt nem értem, hogy miért nem lehet berakni a kezdőbe, aztán majd úgy is megszokja a környezetet és felnő a feladathoz. A kispadon nem lesz belőle jobb játékos.

Ismeretlen_53881 2009.09.01. 12:25:28

Ha akarunk nyerni végre valamit idén, akkor nem lehet tehetségekkel kísérletezni a kezdőben. Nem engedhetjük meg azt a luxust, hogy TALÁN felnő a feladathoz, de lehet mégsem. Vagy tud hozni egy bizonyos szintet, vagy nem. A csapat érdekei itt fontosabbak mint De Ceglie jövője. Persze ehhez az is kell, hogy Grosso jól teljesítsen.

süci 2009.09.01. 12:52:30

Nos, kezdünk hűek lenni a nevünkhöz: 'Az Öreg Hölgy' Egyetértek passerby-vel, most már nincs időnk kísérletezni, hogy hátha XY megtanul focizni, és hozza a Juve szintjét. DC még nem elég jó. De ennyi erővel aggódhatunk Gio-ért is, szerintem ő is szép karriert futhat(na) be, de nem sok esély van hogy játéklehetőséget kapjon. Rá is mondhatnánk, hogy a kis padon nem fejlődhet - de hát nem játszhat mindenki.

champion 2009.09.01. 13:26:46

Na én örülök ennek mert ebben a Juveban tényleg kellett egy minőségi balbekk... sokkal több lesz a variációs lehetőség. Chiellot nem kell kitenni a szélre mert az valljuk be nagy luxus lenne és nagy hülyeség. Grosso 1- 2 évig megoldja azt a posztot és Molinaro tökéletes lesz cserének és Grossonak sem lesz tuti helye mert ha szarul nyomja leül a padra! De Ceglie meg végre játszhatna az eredeti posztján(mert ugye minden korosztályos válogatottban bal szélső középpályást játszott) és ott kevesebbet kell védekezni meg valljuk be igazi bal szélsőnk nincs is... a másik oldalon meg ha végre játszik Cacares meglátjátok h mennyit változik a játék képe és jobb oldalról is jönnek majd beadások... de ő belső védőt balbekket és védekező középpályást is tud játszani és mondom a mostani Juveban ő lehet a legjobb jobbhátvéd! Egy igazi őserő az a srác, fáradhatatlan, gyors, és ügyes is...nagyon erős a keretünk és nagyon várom h összeálljon a legerősebb csapatunk, mert az már tényleg egy világverő alakulat a nevek alapján...és Tele olasszal... Ti hogy látjátok? De Ceglie meg fogja kapni a lehetőséget ebben biztos vagyok de élni kell vele, sajnos a roma ellen nem tudott, de sztem egy kisebb csapat ellen bizonyíthat majd ugyanúgy mint giovinco is. Sztem Ferrara nem fog favorizálni senkit sem csak azért mert nagyobb név, meg kell mutatni h igen ő Grosso világbajnok?? és akkor mi van én meg De Ceglie és ha jól játszok akkor ülsz le a padra barátom. Ferrara nem véletlenül nem engedte el sehova még kölcsönbe se...

DP88 2009.09.01. 14:34:18

OFF: Ranieri már hivatalosan is... Hát nem tom, elég volt ott a Spallettibül talán.

Ismeretlen_128149 2009.09.01. 14:57:22

Spalletti egy rakás szerencsétlenség, 2hónapj a a Világ egyik legjobb klubja(Mi = a Juventus) akarta szerződtetni, de nem-et mondott, most meg kereshet munkát...Nem mondom, h utálom Spallettit, mert nem rossz edző szerintem, de mitn Ranieri, nem egy nyertes fazon! Am Ranieri utálókkal közlöm, h a Roma qrva erős lesz, mert Ranieri egy dolgot tud, csapatot építeni, csak sajnos nem tud velük nyerni... Szóval a Róma még veszélyes lehet idén, de a bajnokok MI vagyunk:D Forza Juve(L)

halex 2009.09.01. 15:00:05

Nehéz kérdés ez a "nem elég érett hozzá" dolog. Fél Arsenal fiatal. Meg tudja csinálni évek óta. Fabregas a legjobb példa. Viera helyére berakták 19 évesen. Aztán megoldotta. Wenger tud vmit.

Ismeretlen_108746 2009.09.01. 15:09:17

Spalletti jó edző, s az, hogy most lemondott nem változtat ezen a tényen. Ebből az emberanyagból Ranieri sem fog összerakni semmit. Évek óta gyengül a keretük, semmiféle csapatépítési koncepciót nem lehet észrevenni rajtuk. Vucinicen kívül nincs csatáruk, Totti pedig olyan, mintha a régi idők fociját játszaná. Nincs kedve futni, focizni, csak sétálgat a pályán és várja a labdákat. Komoly vérfrissítésre volna szükség náluk.

Ismeretlen_118238 2009.09.01. 15:39:45

Egy két hete még arról volt szó, hogy a Juve megegyezett Ranierivel a szerződés felbontásáról, melynek értelmében nem vállalhat edzői feladatot ebbe az évben. Ha tényleg igaz, amit akkor írtak, akkor fizetnie kell Ranierinek. Vagy ha nem, akkor csak pletyka volt az egész.

Ismeretlen_128149 2009.09.01. 16:27:15

Lényegtelen, h fizetnie kell-e v sem, viszont Ranieri képes a Rómába vinni "sztárokat" vagy legalábbis nagy neveket és fiatal tehetségeket odacsábítani! Csak a Juvéba Ő hozta Sissokot! És Tudjuk, h Momo mit jelent a csapatnak!

DP88 2009.09.01. 16:34:31

Mondjuk én annyit látok a dologban, hogy azért mert nálunk megbukott, nem feltétlenül fog megbukni Rómában is. Annyi példa van, h egy egyzőnek hol ment hol nem, vagy hol nem ment aztán meg... Szóval ezt sose lehet tudni, nem igazán tartom ranierit egy Roma stilusu edzőnek, meglátjuk mit hoz ki belőle.

DP88 2009.09.01. 16:36:20

Ja, csak azt felejted el Marchisio, h a Roma az elmult 10 évben költött annyit összesen mint mi idén. Knorr-os levesből nem lesz jókai bab...

mmartin91 2009.09.01. 16:44:07

Én nem gondolnám h Ranieri bárkit is képes lenne odavinni a Romához, mivel nulla forintból nem lehet senkit sem leigazolni. A Románál jelenleg financiális problémák vannak, ezt bizonyítja h a nyáron csak ingyen igazolható és kölcsön játékosok érkeztek. Nyilvánvaló, hogy ha lett volna pénz, akkor Spalletti (aki klasszisokkal jobb edző Ranieritől) is hozott volna játékosokat. Mondjuk az érdekes h a nyáron Spalletti leült beszélni Sensivel, majd bejelentette maradását, ezáltal visszautasítva a Juventust. Ehhez képest elment két forduló a bajnokságból, kikaptak egy nagyon szervezett Genoától és az újjáépült Juventustól, majd lemondott. Megérte visszautasítani a Juvét...

juveman 2009.09.01. 16:54:21

ranieri azért lehet jó a romában mert alapvetően szerintem az volt vele a baj h nem akart győzni!elég volt neki a 2. vagy rosszabb helyezés... és a roma-nál ugyebár sehol sem 1. hely az elvárás. Forza Bianconeri!

Ismeretlen_108746 2009.09.01. 16:55:33

Teljes mértékben egyetértek DP88-al és mmartin91-el. A játékosokat nem az edzők viszik a csapatokhoz, hanem a pénz. Az edzők javaslatokat tesznek a leigazolandó játékosokra, de pénz nélkül nem lehet komoly játékosokat vinni sehova. A Romanál nagyon komoly anyagi problémák vannak, s nem hiszem, hogy Spalettin múlott volna a Roma sikertelensége. Mondjuk a fene tudja mi van a történet hátterében, mert a 2 meccs 0 pont szerintem még nem teszi indokolttá az edzőváltást. Főleg, hogy 2 olyan meccset veszítettek el, melyekben reálisan benne lehet a vereség, anélkül, hogy meglepetést okozna a dolog. Furcsa, hogy nyáron egyeztettek, most meg mintha komoly nézeteltérések volnának...

Wade 2009.09.01. 18:50:40

Nos en Grossonak orulok, nem ecsetelem miert mert leirtam mar parszor. :) A Romarol meg az a velemenyem, hogy penz nelkul semmire nem mennek ha csak nem valnak meg szinte minden jatekostol es maguk nevelik ki ill veszik meg oket jo fiatalon. igy lehet egy olyan csapatuk mint az arsenalnak.. de ehhez jo figyelo szemekre van szukseguk. Kiesni nem fognak segogy sem a Seria A bol. par evet bealdoznak ha ennyire nincs penz. amugy tudomasom szerint jelenleg a Roma az olasz seria A legcsovesebb csapata... annyi az adosag.

Ismeretlen_130211 2009.09.01. 19:44:54

pár évvel ezelőtt a lazio is hasonló gondokkal küzdött és szerintem mára sikerült megoldaniuk. pár évbe beletelik majd a romanál is, de így is jóval erősebbek, mint a valószínűleg kieső csapatok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása