Trezeguet dönt a jövője felől

A Milan szeretné megszerezni David Trezeguet, de a jövőjéről ő magának kell meghoznia a döntést, nyilatkozta a játékos ügynöke Antonio Caliendo.

Korábban már voltak híresztelések, hogy a Rossoneri Kaladzet kínálná cserébe a francia játékosért. A spekulációt az szülte, hogy a csatár távozna, de az még nem világos, hogy hova.

„A Milán sokra tartja őt, de különbség van a között, hogy valakit sokra tartanak és a között, hogy valaki iránt érdeklődnek” – nyilatkozta Caliendo a Tuttomercatoweb.com-nak.

„Valamint még két év van hátra a szerződéséből és fontos játékos a Juventusnál. Beszélni fogok Trezeguet-vel, hogy lássam mik a szándékai. Meglátjuk hogy dönt, az elkövetkezendő napokban.”

A pletykákat alátámasztja, hogy kedden este Caliendo-t, Adriano Galliani és Ernesto Bronzetti játékos ügynök társaságában látták.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr44649871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DIZZYREED 2009.07.23. 22:09:52

európa leggólerősebb csatárját egy kiégett százéves védőért? ezt ők se gondolják komolyan

agi905 2009.07.23. 22:16:05

hát azt tényleg nem kéne!!! nem megy sehova

süci 2009.07.23. 22:56:47

Európa leggólerősebb csatárja? Ezt meg te nem gondolhattad komolyan :D Ha Trez elmegy, akkor az alábbi szempontokat venném figyelembe: - ne a rivális csapatot erősítse - vagy megfelelő összeget, vagy értelmes csere-üzletbe menjünk bele (Kaladze, vicc)

blake11 2009.07.24. 02:53:26

süci nincs igazad nagyon nincs trez az egyik leggólerősebb csatár európában ez így igaz-az egyetlen ok amiért eladni érdemes a kora...

Ismeretlen_130211 2009.07.24. 08:08:42

Hello! régen látogatom az oldalt és úgy döntöttem én is leírom néha-néha a véleményemet:) máris kezdem: szerintem trezeguet-ben van annyi, hogy ne az 1ik nagy riválishoz igazoljon, hanem valahová külföldre, mivel szerintem nem tudna a juve és a barátai ellen játszani

Alessandro 2009.07.24. 09:30:21

Ha elmegy az árából nem tudunk hozzá hasonló játékost hozni legalábbis idén szerintem nem. Viszont könnyen lehet hogy egy csatárral fogunk majd játszani, ha Gio és Melo is a kerettel lesz majd. Nekem az nem tetszik Trez játékában, hogy az oké sok gólt rúg, a helyzeteit nagyon jó %-ban berúgja, de két éve is rúgott 20 gólt és más semmi, észrevehetetlen sokszor (persze egy befejező csatárnak szinte csak ez a dolga) de ha csak a Barca triójával hasonlítom, Messi és Henry elég kreatív és Eto sem csak áll és várja a labdát, véleményem szerint egy komolyabb bl meccsre kreatívabb támadók kellenek, a Diego-Giovinco-Amauri hármas lehet az igazán jó megoldás Del Pieroval vagy Camoval kiegészülve és mögöttük Melo-Sissoko-Marchisio hatékonyan szűrhetné az ellenfél támadásait. Tisztelem és sokra tartom Trezególt, de az a 4,5 milla fizetés is zavar engem, mert azért Alexnek még most is megadnánk akár többet is, de azért óriásit lehetne spórolni Trez-Tiago-Poulsen hármasból, mert egyrészt a kispadot koptatják majd várhatóan, most még jó pénzt kaphatunk értük és a fizetésüket sem kellene állni. Persze nem örültem annak korábban hogy Inzaghi a Milanba ment, Trez is inkább külföldre igazoljon.

mmartin91 2009.07.24. 10:24:11

Nem tartom valószínűnek h egy csatárral játszanánk. Egyrészt, mert akkor felesleges lenne 4 ilyen csatárt a keretben tartani, másrészt nem azért játszunk minden egyes felkészülési meccsen 4-3-1-2-ben h később majd egy csatáros játékra álljunk át. Ráadásul Del Piero-t nem igazán lehetne 4-2-3-1-ben elhelyezni, így ebben a szezonban szinte kizárt h mi ezt a formációt alkalmazzuk. Jövőre talán, de akkor komoly szélsőket kéne venni. Giovinco meg inkább üljön a padon, és hagyja játszani a nagyokat, elemezze Diego játékát és akkor majd megtudja hogy egy igazi klasszis h játszik, és azt is h neki hogyan kéne. Trezeguet pedig remek befejező csatár, az előző szezont szinte kihagyta sérülés miatt, de előtte ugyanazon a rendkívül magas szinten játszott, ahol megszoktuk. Nem fog elmenni, főleg nem a Milanba. Messivel nem lehet összehasonlítani, vele Cé-t lehetne, ő nem befejező csatár. Henry amióta eljött az Arsenaltól, valami elképesztő módon megy egyre lejjebb. Persze, óriási szerencséje van h ilyen csapatban játszik, így az ő alibi játéka még simán elfér. Eto'o pedig a góljainak 95%-át az ötösön belülről, a Messi által passzolt labdával, üres kapuba szerzi. A maradék 5%-ot pedig 11-esből. Ha Trezeguet nem megy el, és szerződtetünk egy védőt, akkor komoly esélyeink lehetnek a Scudettora, mivel úgy tűnik h az Internek fogalma sincs arról h mit is veszt Ibrahimoviccsal.

süci 2009.07.24. 10:41:15

blake11: Értelmezd már hogy mit írtam, nem olyan nehéz felfogni :) De ha nem megy leírom ovis módszerrel :)

Ismeretlen_108746 2009.07.24. 12:59:43

Trezeguet a világ egyik legjobb befejező csatára, akitől pontosan a vlág egyik legjobb befejező csatárához méltó játékot és teljesítményt kell várni, s nem mást. nyilván nem ő fog a saját tizenhatosán belül védekezni, de ez rendben is van szerintem. Kár azon agyalni, hogy ha eladjuk akkor megspóroljuk a fizetését, mert hasonló szintú játékosnak ugyanilyen magas fizetést kellene adni. mmartin91: Abszolúte nem értek egyet Eto'o-t és Henry-t illetően. Valamelyik sportadón az uborkaszezonban van egy olyan rovat, hogy bizonyos bajnokcsapatoknak leadják az összes bajnoki gólját, (minden kommentár nélkül). Pont belenézegettem a Barcelona góljaiba. Hááááát... Eto'o nagyon jól lő, jól cselez, nagyon sokat dolgozik a mezőnybe. Messze nem igaz, hogy góljai 95%-át csak átkotorja a gólvonalon. Henry-nek valóban voltak beilleszkedési gondjai (aminek oka lehetett az, hogy családi zűrjei voltak), de szerintem állati jól és hasznosan játszott pl. tavasszal. Nem is értem hogyan lehet "egyre lejjebb menésről" beszélni. Gyakorlatilag a Barca összes meccsét láttam a szezonban, s véleményem szerint zseniálisna focizott.

Ismeretlen_53881 2009.07.24. 13:40:04

Apuleius, Eto'o-t illetően nagyon igazad van. Én magam sosem értettem, miért hiszi a legtöbb ember klasszikus befejező csatárnak.

mmartin91 2009.07.24. 14:22:22

Apuleius: Az "egyre lejjebb menés"-t úgy kell érteni, h amikor az Arsenalban futballozott, a félpályánál megkapta a labdát, bevitte, belőtte. Erre nem volt példa a Barcelonában, itt még ember nem látott tőle ilyen gólokat. Én úgy érzem h Henry sok esetben a csapat kárára van, abból él h Xavi, Iniesta vagy Messi kugratja ötször egy meccsen, amiből rúg egy gólt. Ő maga már képtelen megcsinálni a helyzetet. Sokkal inkább őt kellett volna lecserélniük, mint Eto'o-t. Ettől függetlenül Ibrahimovic leigazolása hatalmas húzás, amit teljesen megértek, mivel valakit nekik is fel kell mutatniuk Cé-vel, Kakával vagy Benzemával szemben. Véleményem szerint Eto'o-nak nagyon ki fognak jönni a hiányosságai az Interben, mert itt nem lesznek kiszolgáló emberek, mint a Barcában voltak. Itt, ha ő valamit akar, akkor meg kell csinálnia magának, ami nem az ő stílusa. Ő nem képes arra, amire Ibrahimovic igen. Az Inter a legnagyobb játékosát, a legnagyobb egyéniségét veszíti el, akit egy Eto'o nem tud pótolni. Az Inter játéka abból állt h Ibrának odaadták a labdát, hogy csináljon vele valamit, lehetőleg lőjje be. Na, most Eto'o-nak ezzel a céllal hiába passzolják a lasztit. Ezért mondom azt, h még egy épkézláb védővel megerősített Juventus hatalmas esélyekkel vághat neki a következő szezonnak, és az Ibrahimovic nélküli Inter könnyen ráfázhat arra, h eladják a világ egyik legjobb csatárát.

Ismeretlen_108746 2009.07.24. 14:38:43

Azért ha megnézed Henry mutatóit (meccs/gól), azok nagyon jók még a Barcelonában is. Persze más mint az Arsenalban, kicsit más poszton játszik, s talán már nem is ugyanazon az egészen zseniális szinten, de szerintem változatlanul elképesztően jó játékos. Az Eto'o-Ibrahimovic ügyben igazad van. Én is azt érzem, hogy Eto'o messze nem lesz olyan jó az Interben, mint amilyen az Interben volt, s az Inter végeredményében gyengült az üzlettel. Ibrahimovicot gyűlölöm, undorító játékos, de el kell ismerni a tudását, s az magáért beszél. Az Internek szerintem nincs olyan középpályája, amely úgy ki tudná szolgálni, mint a Barcában. Nem feltétlenül arról van szó, hogy Eto'o rosszabb játékos, szimplán más típus, szerintem ő jobb Spanyolországban. Amúgy a Barcelona részéről inkorrekt és gusztustalan volt az egész ügylet, s tőlük nem vártam volna ilyen húzást. Ibrahimovic a Barca-ban is elképesztően jó lesz, de ő sem fog több gólt rúgni, mint Eto'o, akinek egészen elképesztő statisztikái vannak.

blake11 2009.07.24. 14:53:22

sry süci legközelebb nem hajnalban írok komikat :D-cinkes

Alessandro 2009.07.24. 16:25:40

Apuleius: igen Trez az egyik legjobb bef. csatár, de nem értem mért ne védekezhetne ő is. Pár hónapja hallottam egy kritikát az olaszok gyors BL kiesése után, hogy például a Mu-ban még Rooney is védekezik, az olaszoknál rendre 1-2 ember fennt marad, Amaurit hasznosabbnak érzem a csapatjáték szempontjából mivel, ő jól is fedezi a labdát és ő se rossz befejezőnek sem. mmartin91: a szokásos Govinco lenézésed azért meg volt, jó semmi gond, de legyen meg a verseny aztán ő vagy Diego játszon aki edzésen jobban teljesít, bár szerintem mindketten beférnének a csapatba, kár lenne Gioért ha egy év múlva megunja a padozást, és elmegy, sokat veszít a csapat. Az hogy nem 4-3-2-1 vagy 4-2-3-1 a felállás, hát hogy lett volna Sissoko, Melo, Giovinco, Diego nélkül, Del Pieronak nem az igazi posztaj a két csatár mögött, bár elég kár, Gio most bejátszhatta volna magát a csapatba ha egészséges és akkor Diegoval egyszerre lehetnének a pályán, remélem így lesz.

Ismeretlen_117673 2009.07.24. 16:35:18

azt hiszem,hogy ha Ciro megtanítja Diegot és Giot egymás mellett játszani,akkor nem csak Olaszország,hanem egész Európa retteghet. (akkor már tényleg csak a védelmet kéne rendberakni)

Ismeretlen_108746 2009.07.24. 16:45:33

Alessandro: Trezeguet és Rooney nagyon nem ugyanazon a poszton játszik, ezt azért szögezzük le szerintem. Ettől függetlenül igazad van, nem árt, ha szükség esetén egy csatár is hajlandó hátrafelé futni. Egyébként Trezeguet sem vészes ebből a szempontból, habár kétségtelen, hogy Amauri többet tesz hozzá az összjátékhoz.

Ismeretlen_53881 2009.07.24. 17:09:45

Azért az, hogy ki mennyire megy hátra, leginkább az alkalmazott taktikán múlik. A MU legnagyobb fegyvere a villámgyors kontrajáték (volt), ami ugye a védekezésből indul ki. De amúgy ha a szükség úgy kívánja, Trez is védekezik, meg ő tényleg más azért, mint Shrek. Továbbra is azt gondolom, a legnagyobb hülyeség lenne eladni Trez-t, az új taktikánkba talán ő illik bele leginkább. Arra elméletileg nem lesz szükség, hogy Amauri fedezze és visszafejelje a labdát, amit a védők megszereztek. Épp ezért vettük meg Diego-t, illetve változtatunk hadrendet, hogy rendes támadásépítés menjen, ne előrevágott labdák.

Victor90 2009.07.24. 21:29:12

Üdv!!Én is úgylátom,hogy jövőre biztos vagyok benne mi nyerjük a bajnokságot,Mi erősödtünk,a Milan és az Inter,a legjobb játékosait adták el!!Kaká nélkül meglesz halva a Milan,szintúgy az Inter, Ibra nélkül!

babo410 2009.07.24. 22:26:32

Én bízom Trez maradásában! Sőt a cikket se értem, mert eddig arról volt szó, hogy Tre nem akar menni sehova! Akkor meg? És sztem Milanba biztos nem fog menni! Ha marad akkor újra a régi lesz és ontani fogja a gólokat!

Ismeretlen_130323 2009.07.25. 00:14:00

szerintem trez má nem kell

Ismeretlen_102194 2009.07.25. 08:42:05

Ezen a Kaladze-storyn jót röhögtem!;DD Most már csak egy hét és tényleg Trez-Kuttor csere is elképzelhető lesz még a az végén!;DXDXDXDXDXD mmartinnal teljesen egyetértek Ibra-ügyben!Az egyetlen ember volt aki garancia volt a sikerre és asszem nyilatkozta is hogy azért megy el mert elege van abból hogy mindíg tőle függ az egész csapat eredmnyessége,mert nincs megfelelő helyettese,társa, és lássuk be ebben igaza van!Emlékezzetek csak amikor nem játszott eléggé nyögvenyelősen produkáltak,kikaptak,x-eltek és közel sem voltak olyan magabiztosak mint vele!És talán ezen van a hangsúly,hihetetlen tartást adott a többieknek!Félreértés ne essék útálom mint a szart,de el kell ismerni rohadt nagy játékos! Visszatérve Kaladzéra, egy lepukkant nyugdíjas aztán tényleg egy pofon lenne a szarnak!Miért nem fiatal tahatségeket igazolunk inkább??? Most azt ne mondjátok hogy egy Santacroce egy Kolarov,stb nem lenne jobb mint az őskövületek????Komolyan mondom még Lichtsteinert is többre tartom mint ezt a grúz kommandóst!!!!!!

Ismeretlen_108746 2009.07.25. 12:54:45

Nem hiszem, hogy IBrahimovic azért ment el, mert nincs megfelelő helyettese stb. Hányok tőle, s a futballtörténet egyik legundorítóbb jelenségének tartom, de érthető, hogy váltani akar. Az Interrel mindent megnyert, amit lehet (Scudetto), az meg nyilvánvalóan látszik, hogy az Inter mostanság esélytelen arra, hogy kiugró BL szereplést produkáljanak, s nem tudják tartani a lépést a jelenlegi nagyokkal. A Barcelonábal pedig mindnet megnyerhet. Ennyi.

Ismeretlen_102194 2009.07.26. 09:36:53

Pedig hidd el, ő volt a csapat motorja!Ez csak nekünk jó hogy elment mert Eto sztem közel sem olyan egyéniség mint Ibra!Majd meglátjátok!

Ismeretlen_108746 2009.07.26. 13:24:41

asveed: Nem azt vitattam, hogy ő volt-e a motorja, csak azt, hogy valóben ez lett volna-e a távozás oka. Szerintem is rá épült az Inter, de azért távozott, mert pontosan látta, hogy az Interben nincs több annál, mint ami idén kijött belőlük. Az Interrel az életben nem lett volna esélye BL-t nyerni, márpedig az nagyon hiányzik neki :-)

Ismeretlen_53881 2009.07.26. 14:44:53

Azért szerintem ez egy tipikus win-win szitu volt, mindenki jól járt. Az Inter egy vízfejű csapat volt, most Mourinho igazi csapatot építhet. Eddig is jól igazoltak, de nyilván az Eto'o mellé kapott pénzből még vesznek egy klassz középpályást, vagy Cassano-t, és akkor akár még erősebbek is lehetnek.

Ismeretlen_108746 2009.07.26. 19:47:04

Én is így látom. Sokan lesajnálják az Intert, de még nincs vége az igazolásoknak, könnyen lehet, hogy elhozzák Cassano-t is. Márpedig eddig sem igazoltak rosszul... Ettől függetlenül nem látok bennük annyit, hogy komoly BL céljaik legyenek. A középpálya pl. szerintem gyengécske és vérszegéény a többi csapatrészhez képest. És éppen ezzel van összefüggésben, hogy Eto'o nem lesz olyan jó az Interben, mint a Barca-ban volt. Az Interben nem lesz Messi, Henry, Xabi, Iniesta... Nem gondolom, hogy az Inter jól járt volna ezzel a cserével.

Ismeretlen_53881 2009.07.27. 08:37:37

Meglátjuk.. én valami miatt mégis azt érzem, hogy az Inter is eléggé jól járt. Persze sajnálom, hogy a svéd elhagyja az olasz bajnokságot, de így talán lesz egy erősebb Inter.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása