Poulsen távozna

Úgy tűnik a Juventus hamarosan végleg túladhat Christian Poulsenen, mivel a dán eldöntötte, hogy elhagyja Torinót.

A La Gazetta dello Sport szerint a középpályás, most az angol élvonalba távozna, miután korábban, már visszautasította a török Fenerbahce ajánlatát.


Miután az új edző Ciro Ferrara nyilvánvalóvá tette számára, hogy nem számít rá a következő szezonban, a dán a távozás mellett döntött. Már csak azért is, hogy rendszer játéklehetőséghez jusson, még a 2010-es VB előtt. Ha a Poulsen tényleg távozik, a Bianconeri végre ajánlatot tehet Martin Caceres-ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr314649868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alessandro 2009.07.22. 21:00:40

Akárcsak Melo esetén Marchionni, itt Poulsent mindenképpen be kéne vonni Cesares megvételébe, talán csak 3-4 milliót kéne még a dán mellé adni és megvan az üzlet. Talán a legjobb az lenne ha a Poulsenért kapott pénzből jönne egy védő és még kölcsönben Cesares, akkor tényleg nyugodtabbak lehetnénk a védőket illetően is. Az biztos ha Cesares jól teljesít, akkor a jövő nyáron a Barca nem fogja őtt olcsón elengedni, bár ha megnyerjük a BL-t akkor talán nem is olyan nagy probléma, mert lesz pénz erősítésere jövő nyáron.

mmartin91 2009.07.22. 21:30:38

Poulsen most bánhatja igazán h a családban nem ő viseli a nadrágot, mivel a Fenerbahce ajánlata igen kedvező volt számára, és ott kezdőjátékos lehetett volna. Fogalmam sincs h Poulsen-t mennyiért tudjuk majd eladni (inkább Tiago-t kellett volna), de jó lenne 8 millió körül kapni érte. Egyébként Caceres-t véglegesen lenne értelmes leigazolni, mivel ahogy Alessandro is írja, ha jó lesz, akkor a Barca nem fillérekért fogja eladni jövő nyáron. Viszont azt kétlem h ezzel a csapattal mi BL-t nyernénk, oda még komoly játékosok kellenek ahhoz, h felvegyük a harcot a két spanyollal és az angolokkal. Ráadásul elsősorban a Scudettóra kéne koncentrálni.

Matee 2009.07.22. 21:55:06

Erre találták ki az opciós jogot, vagyis a kölcsönszerződés alkalmával szabják ki hogy mennyiért is igazolhatjuk le a szezon végén.

Alessandro 2009.07.22. 22:02:37

Az biztos hogy tényleg hiába vettünk egész jó játékosokat, még össze kell érni a csapatnak, ettől függetlenül számomra többet jelentene a BL siker mint a bajnoki cím, de reálisan tényleg az angolok előttünk járnak, bár 2003-ban is kikaptunk oda-vissza a MU-tól de a spanyolokon át bejutottunk a döntőbe. mmartin91: kérdés mikor mondhatjuk majd azt hogy tényleg a Juve a BL esélyese, mert gyakorlatilag nincs egyetlen esélyes, de egyszer csak összejöhet nekünk is az angolok ellen. Remélem Poulsen még egyszer nem követi el azt a hibát mint a Fener esetén, mert "hogy ki hordja a nadrágot", szerintem sok játékosnál van így mint a dán esetén.

Roli921 2009.07.22. 22:17:07

Nem értelek titeket. Caserest elhozzuk kölcsönbe nyilván opciós joggal. Kb 10 milla lenne az opcio meg idén fizetnénk érte 1-2 millát. Ezután ha aranylabdás lenne akkor se tehetne a Barca semmit ha jövőre kifizetnénk a 10 millát. Ha meg nem válik be max bukunk 1-2 millát. Szerintem ez így elég kedvező nekünk és a barca is belemegy az üzletbe. Szerintem sokat lehet nyerni az ilyen opciós ügyletekkel kis kockázat mellett.

Ismeretlen_72926 2009.07.23. 03:51:11

nem a bejegyzéshez szólok hozzá,szóval bocsi az offért,de csak mert vettünk 2 jó játékost,én még nem álmodozok a bl megnyeréséről! megnézhetjük azért jónénány csapatnak csak a kispadja milyen.... persze sok jó játékos egy rakáson nem jelent még jó csapatot,de akkor is,nem szabad nagyon álmodni,mert kellemetlen lehet felébredni . én örülök majd,ha bejutunk a legjobb 4-be idén! aztán jövöre tovább.

Ismeretlen_102194 2009.07.23. 08:47:07

Én sajnálo hogy elmegy,gyanítom ezzel egyedül vagyok! Továbbra is tartom,ha maradt volna remek kiegészítő ember lehetett volna ami nem jelentett volna állandó padozást/sérülések,kupa,stb./! De nehogy már azt a semmikellő Tiagot ne adjuk el ezek után?!!!!!!!!Kicsit már irritál a portugál,bevallom és ha nem rukkol elő qrva gyorsan valami értékelhető teljesítménnyel akkor azzsem voodoobabát csinálok róla és azt fogom döfködni kötőtűvel!!!!!!!!! Ja,és a csirkecsontokat sem felejtem el.....;))

Shyr Kahn 2009.07.23. 10:02:14

asveed, csak annyi a helyzet, hogy a portugállal szemben nem vagy előítéletes, míg a dánnal szemben igen. Egyébként Tiago állítólag a Vicenza ellen elég jól tolta. Állítólag.

süci 2009.07.23. 10:15:47

Ez jó hír Ő menni akar, Ferrara nem számít rá, ezek után már csak a 'félisten' Secco-nak kellene bűvészkedni kicsit

Ismeretlen_102194 2009.07.23. 11:12:50

Shyr Kahn: Ez valami képzavar???Fogalmazd újra!;)

Ismeretlen_108746 2009.07.23. 11:39:53

Szerintem is úgy van, ahogy Matee írja. Egy kölcsönvétel nem úgy működik, hogy ha jól teljesít, a végén a Barca annyit kér, amennyit akar. A kölcsönszerződésekben általában van opciós vételi jog, amiben fixálják az esetleges vételárat. Én nem bánnám, ha Poulsen elhúzna, mert nem nagyon férne a kezdő közelébe, s nem tudom lenne-e értelme egy ilyen magas fizetésű játékost tartani a padon. Ez a "ki viseli a nadrágot" ügy szerintem értelmetlen. Én mondjuk nagyon szeretem Isztambult, de ha pl. a feleségem kitalálná, hogy költözzünk Koppenhágába, lehet tiltakoznék... :-)

Zero 2009.07.23. 11:55:28

asveed, sztem te értetted félre. Szerintem Shyr Kahn arra gondolt , hogy Pulsennek előre megszavazod a bizalmat és úgy gondolod h remek lesz, pedig róla se tudod hogy mit fog nyújtani ( vagy mit nyújtana ), még Tiagoban nem nagyon hiszel. :)Poulsen is ugyanúgy gyengén játszott az előző szezonban, de Ferrara mester úgy látja h Tiagoban van fantázia és én bízok benne. Egyébként én is haragszom rá, mert emlékszem azokra a régebbi hírekre ( vagy pletykákra ) hogy csak azért maradt nálunk mert sok a fizetése és inkább padozik csak kapja meg a pénzt, úgyhogy én is elvárom tőle hogy ebben az idényben kiemelkedőt nyújtson.

Shyr Kahn 2009.07.23. 13:18:14

Nem látom a képzavart :) Ha nagyon akarod megérted, ha nem akarod megérteni, akkor meg mindegy mit fogalmazok át.

Shyr Kahn 2009.07.23. 13:22:24

Majdnem ezt akartam Zero... csak kis finomítással, de majdnem teljesen jó, amit leírtál. asveed nem tartja Poulsen-t sem nagyra, de mégis marasztalná, míg az ugyanolyan gyengén muzsikáló Tiago-t eladná. Az egyikkel szemben előítéletes, a másikat kb. helyén kezeli... legalább is az eddigi teljesítmények alapján. Ferrara bízik még a portugál srácban. Nekünk is érdemes még egy esélyt adni szerencsétlennek, hiszen teljesen más felfogásban és poszton bizonyíthat... talán otthonosabban érzi majd ott magát. Talán. Poulsen elve a saját posztján játszik és úgy tűnik ennyit tud jelenleg. Úgy gondolom, ezért is őt akarja a vezetőség eladni.

Ismeretlen_102194 2009.07.23. 13:48:13

Na akkor talán most kellene visszavenni srácok!!! Ha figyelemmel kíséritek a hozzászólásaimat nemmis olyan régen laírtam Tiagoval kapcsolatban hogy amikor idejött nagyon örültem hogy leigazoltuk és alig vártam hogy elkezdődjön a bajnokság! Csak egy aprócska észrevétel az engem ért kritikával kapcsolatban hogy ha jól emlékszem ez majdnem pontosan egy egész évvel azelőtt volt mint amikor a dán érkezett!Tehát szó sincs arról hogy a portugálnak ne szavaztam volna bizalmat,sőt!!!Ez hazugság!Nálam tiszta lappal indult és arról már csak ő tehet hogy 2 teljes év alatt -nem csak számomra!- nem nyújtott egyszer sem értékelhetőt!!!És most hagyjuk már ezt a : "Jajj szegény ebben a játékrendszerben nem tud maradandót alkotni"-szöveget!!! Neki más közegre van szüksége,váltania kéne mint anno Henry-nak! ÉS én kérek elnézést hogy számomra elfogyott a türelem vele kapcsolatban mert idegesít ahogy lófrál mint a "fasz a lakodalomban" a pályán!!! lélektelen tutyimutyi játéka -hangsúlyozom nem csak engem!- irritál, de ha nektek még megér egy sanszot,leketek rajta felőlem már tavaly elmehetett volna és ha egint csak jól emlékszem tök hasonló volt a szitu,hogy majd most megmutatja,tigris lesz és wáááhhhh!Aztán megint csak a semmi! A dánnal kapcsolatban sincsenek illúzióim de azt badarság vitatni hogy kétkézzel a seggében többet csinált mint ez a szerencsétlen! Ismételten hangsúlyozni kívánom hogy nem győzött meg mindenben a játéka de a fennt említettek miatt én inkább megtartanám őt mint a az "alibigusztit"!Tehát ezrét sem értem az előítéletes mondatod!Sissokoval kapcsolatban volt,nemis tagadom,de meggyőzött és már fogom a fejem hogy milyen hülye voltam vele kapcsolatban!mmartin a megmondhatója! "Egyébként Tiago állítólag a Vicenza ellen elég jól tolta. Állítólag."-messziről jött ember azt mondd amit akar!;) Mindíg akkor játszik jól amikor senki sem látja,ez több mint gyanús!;)

Shyr Kahn 2009.07.23. 13:56:41

Én nem akartalak megbántani. Nem értem miért húztad így fel magad a dolgon, de ha sikerült valamivel megsérteni, akkor elnézést. A jelenlegi kommented alapján írtam, amit írtam és a jelenlegi kommentedből az tűnik ki, hogy Poulsennel szemben előítéletes vagy (azaz itt semmi köze ahhoz, hogy egy éve mit írtál, meg mit láttál, vagy nem láttál portugállal kapcsolatban), míg Tiago-val szemben (helyesen) nem. Akárhogy is, de Ferrara döntött és ezt szerintem érdemes elfogadni. Ez az én véleményem. Peace.

Ismeretlen_102194 2009.07.23. 14:40:26

OK!Semmi gond de sokan azt hiszik már hogy együtt alszok a dánnal és szupersztárnak tartom! ez közel sincs így,csak szimpatikus!Ennyi!;) Különben is, Nedved után mire új JUVE-IDOLT találok magamnak az sok idő! PEACE! Jaj még annyit hogy a Nancy ellen is néztem és ott is elég ramatyul játszott!Szal Ferrara is lehet elheatkodottan marasztalta!Kissé idegesnek tűnt az edző úr.

vizi8 2009.07.23. 14:53:08

A NANCY elleni meccset sehova ne tegyük, mivel az egész csapatnak nem volt épkézláb megoldása.

Zero 2009.07.23. 23:38:34

HUh, nah én sem akartam semmi rosszat mondani, nem is akartam a véleményeddel szembeszállni, csak az jött le, hogy nem érted h Shyr Kahn mire gondol és azt próbáltam kifejteni. Semmi hátsó szándékom nem volt :D Jó hogy ez volt az első hozzászólásom itt és máris sikerült vitát szítanom, na mind1 , minden kezdet nehéz, de ahogy látom nincs harag

babo410 2009.07.24. 22:16:07

Én csak támogatni tudom, hogy ltávozik tőlünk, mert az megnyitja a kaput afelé, hogy gy védő jöhessen, ami fontos lenn. Remélem jön még egy védő!

Ismeretlen_102194 2009.07.26. 09:42:34

Zero persze,semmi gond;) Ahhoz hogy védőt igazoljunk lenne még ember akit innen kikukáznék előbb mint őt!De miondegy,csak jöjjön valaki mert azzal hogy ő elmegy még semmivel nem lesz jobb a hátsó szekció!Nemis értem az összefüggést....

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása