Ferrara: "Nedved és a Scudetto!"

Ciro Ferrara tisztában van vele, hogy a szurkolók bajnoki címet várnak a csapattól, és biztos benne, hogy végül stábjába tudja csábítani Pavel Nedvedet.

Ciro Ferrara

A cseh középpályás néhány nappal ezelőtt jelentette ki, hogy Olaszországban már biztosan nem lép pályára többet, azt azonban nem zárta ki, hogy a tengerentúlon folytassa karrierjét. Szintén elutasította azt is, hogy állást vállaljon a Bianconerinél.

"Nedvednek most egy kis szünetre van szüksége, akárcsak korábban nekem. Akkor én három hónapos szabadságra mentem. Azonban nagyon bízom benne, hogy talán még az idény kezdete előtt megváltoztatja döntését. Amikor a terveimről beszéltem neki, nagyon lelkesnek tűnt."

Az idei lesz Ciro Ferrara teljes szezonja a Juventus élén, de már most egyre nagyobb rajta a nyomás.

"Senki nem kérte tőlem, hogy Scudettót nyerjünk, mert ezt nem kell külön mondani. Jó esélyeink vannak a bajnoki címre, de felsleges ezt folyton emlegetni. Majd a pályán eldől, hogy sikerült-e csökkentenünk a hátrányunkat, de még mindig az Inter a legesélyesebb."

Felipe Melo 21 millió euróért érkezik a Fiorentinától, és szerződését néhány napon belül aláírhatja. A játékos leigazolásával újabb változások várhatóak a taktikai felállásban.

"A gyémánt alakú középpályát alkalmazzuk majd. Melo olyan játékos, aki tökéletesen alkalmazható Sissoko mellett, Diego pedig kitűnően szolgálhatja ki a csatárokat mögöttük elhelyezkedve, vagy más középpályás posztról."

A klub vezetői megerősítették, hogy nincs szükség új bal szélső védőre és csatárra, ám Ferrara nem szeretné végleg lezárni ezt a témát.

"Nagyon elégedett vagyok az igazolásainkkal. Biztos, hogy még nem fejeztük be a munkát, de csak akkor lesznek új érkezők, ha sikerül néhány játékosunktól megválnunk. Tiagót nem akarjuk eladni, mert a belső középpályán kiválóan bevethető, bár az edzéseken most nem megy neki valami jól. Trezeguet-vel volt egy nyílt beszélgetésünk, és elmondtam neki, hogy nem tudok garanciákat adni, de szeretném, ha velünk maradna."

A távozás lehetősége azonban egyre közelibb a dán középpályás, Christian Poulsen számára.

"Beszéltem Poulsennel, és egyértelműen elmondtam neki az álláspontomat. Nagyon jó azonban látni, hogy valaki ennyire elszánt az edzéseken, annak ellenére, hogy tisztában van a helyzetével."

A Sport című spanyol lap szerint könnyen lehet, hogy Poulsen visszatér Spanyolországba, mivel a Barcelona 15 millió eurós ajánlatot tehet érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr444649850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

phuturo 2009.07.15. 11:41:06

"Tiagót nem akarjuk eladni, mert a belső középpályán kiválóan bevethető, bár az edzéseken most nem megy neki valami jól." :DDDD nem is értem, pedig eddig brillírozott muhaha

Juve... 2009.07.15. 11:45:11

Én arra leszek kiváncsi hogy mi az igaz a Barcás hirbol... mer abbol a 15 millábol 100% hogy vennénk védőt

Ismeretlen_124410 2009.07.15. 11:52:28

hát érdekes reméllem van olyan hülye a Barca hogy megveszi dejó lenne (kiröhöghetném a Barcás haveromat:D)és jöhetne abból André Santos ÉS főleg Santacroce:)))) tiago ügy számomra még mindig kicsit viccnem tom mit látnak benne de elég bizarr:S:D

mmartin91 2009.07.15. 11:56:14

phuturo: én is ezt a mondatot akartam kiemelni, de megelőztél:D:D:D Kész vicc amit művelnek ezzel a szerencsétlennel, mit várnak tőle? Ha eddig nem csinált semmit, akkor most majd fog? Nevetséges. Poulsenért meg ha a Barca valóban adna 15 milliót(!), akkor azonnal oda kell adni nekik. Gondolom oda már Poulsen is szívesen elmenne, bár erre az igazolásra én nem látok semmi esélyt. Ha Santacrocét viszont el tudjuk hozni, akkor azt hiszem kész a csapat, másra úgysem lesz már pénz.

elcapitano 2009.07.15. 12:20:43

ha ez a 15 milla tényleg igaz, az nagyszerű lenne. még akár 10-ért is bőven el lehetne adni. de szerintem tiago bénább mint poulsen, nem tudom miért akarják megtartani... :-/

Ismeretlen_124410 2009.07.15. 12:33:20

biztos finom kávét tud csinálni vagy jól a szopó szerve vagy tudja fene :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Victor90 2009.07.15. 12:44:31

Tiago-nak mindig csak lehetőséget adunk,nah majd most,nah majd most,nem hiszem el!!!El kell zavarni és kész!

Ismeretlen_108746 2009.07.15. 13:24:00

Nem tudom, kicsit furcsa ez a nyilatkozat... Tiago tavaly értékelhetetlen volt, most szar az edzéseken, de azért jó lesz nekünk... Érdekes. Valami komoly mentalitásbeli probléma lehet Tiagoval. Én a helyében kitenném a lelkem az edzéseken, mert ez talán az utolsó szalmaszál. Az évszázad üzlete volna, ha Poulsen-t eladnánk a Barcelonának. Mondjuk elképzelésem sincsen, hogy minek igazolnák le, mert elképzelni nem tudom, hogy beférjen arra a középpályára. Trezeguet-tel kapcsolatban pedig kérdéses, hogy mi Ferrara koncepciója. Az nyilván alap, hogy senkiek sincs bérelt helye a kezdőben, így az, hogy "nem tudok garanciákat adni" szerintem evidencia. Csak kérdés, hogy ennek külön kihangsúlyozása vajon azt jelenti-e, hogy Ferrara csereként számít rá... A védelmet muszáj lesz megerősíteni, senki nem gondolhatja, hogy Cannavaro érkezésével kész is az erősítés... Komikus.

Ismeretlen_128149 2009.07.15. 13:46:25

Tiago, gyenge, de kell ferraranak, Poulsen a Barcába?(nem kéne, h legyen a barcában egy ilyen játékos, mert vele tökéletes lenne a barca, oks, h utáljátok, de ha buldózer kell, akk poulsen az megy mind állat, és öklel föl bárkit!), am az a vicc, h Ferraranak teccik poulsen elszántsága, sé az is jó, h téll azt mondta, nem fog jáccani, ez a fasz meg mégis akar, ha nem adjuk el, nyár védére Ferrara egyik kedvence lehet! Amit én nem bánnék annyira, viszont jobban örülnék annak, ha elmenne, és jöne egy jó középhátvéd!

babo410 2009.07.15. 14:03:48

Én azt nem értem, hogy Poulsen jól teljesít, mégis el kell menjen, Tiago meg már két éve nagy nulla, mégis jól alkalmazható a kp-n? Hol itt a logika. Most nem megy neki, de majd jó lesz? Mikor? Két éve nem jó azt hopp egyszercsak hirtelen jó lesz? Nem való neki az olasz foci, mert nem olyan rossz játékos amúgy!

Shyr Kahn 2009.07.15. 14:19:24

Na elkezdődött Ferrara nyilatkozatának kigolyózása néhányak által. Nem tudjátok elfogadni, hogy másképp látják a világot, mint ti? Miért az lenne a szép mindig, amit ti/mi gondolunk? Szerintem logikus, amit mondott Ferrara. Trez ne számítson mindenképpen kezdőre, de lehet ott kap helyet, de nyilván nem adhat neki garanciát, hiszen edzőmérkőzéseken, mérkőzéseken lehet majd látni, hogy hogyan mozog élesben, mert az egy dolog, hogy edzéseken jól muzsikál. So We'll see. Remélem Trez megmutatja, mit is tud Ő valójában. Tiago meg edzőváltás után jó lehet. Ranierinek sikerült sok játékost elfojtania, ezért kap még egy esélyt a portugál. A dán meg egyszerűen nem kell, mert mélységi irányítónk van elég és valakit el kell küldeni. Ez ilyen kibaszott egyszerű és nem kell a kákán is a csomót keresni.

Ismeretlen_128149 2009.07.15. 14:22:10

Am tényleg rejtély, ez a Tiago. Poulsennel csak az a naj, h Ferrara azt hiszi, h ha kell egy kemény védekező középpályás, akkor Sissoko majd helytál, és oké, h nagy benga állat, meg gyors, de Poulsen olyan, mint Gattuso, és bárkit leszed, még Ibrahimovic se tudja fellökni, és a Dánok cskja, akik vezetik a csoportunkat, ahol vannak mgé (Portugálok,Svédek), egyáltalán nem fos játékos, viszont, egyiknek elkéne menni, de még mindig azt mondom, h Almiron menjen el! és Santacroce jöjjön még a védelembe!Mert a kté rokkantnyugdíjas (canna,legro..ha vki nem tudná:)), nem a legbiztosabbak, már csak azért sem, mert akármikor előjöhet a reumájuk:D:D:Dkell egy védő nah!

Juuuveee 2009.07.15. 14:26:06

15 milla? Azta k... Azonnal adjuk el. :D

Ismeretlen_108746 2009.07.15. 14:27:35

Shyr Kahn: Nem érzem ingemnek, de remélem te sem rám gondoltad. Amennyiben igen, mint minden más hír és nyilatkozat esetében is, jelen esetben is teljesen normális, hogy emberek leírják a véleményüket az ügyben. Az emberek egyéni véleménye pedig néha más, mint a nyilatkozatot adó személy véleménye. Én ebben önmagában nem látok semmi rosszat. Trezeguet esetében logikus amit mondott, túlontúl logikus, éppen ezért keltett bennem gyanút egy elképesztően triviális dolog túlhangsúlyozása Ferrara részéről. Ezt nem fejteném ki újra, lásd fent. Tiagot én is sokkal többre tartom, mint amit mutatott, de azért ettől függetlenül komikus valahol az a kitétel, hogy az edzéseken rossz teljesítményt nyújt. Valamiért kurvára nem megy neki nálunk, lehet az ok Ranieri, lehet az olasz foci, nem tudom, de messze tudása alatt teljesít. Ez tény. Reméljük Ferrara felrázza. Én nem látom azokat a csomókat a kákán. Ha nem nekem szántad, akkor sorry.

mmartin91 2009.07.15. 14:36:45

Kap még egy esélyt a portugál? Végülis, ez még csak az 54.esélye lesz. Sztem nyugodtan adjunk még neki legalább ennyit, sőt, emeljük meg a fizetését 5 millióra évente és hosszabbítsunk vele 2020-ig. Nem tudom mit szarakodnak már ezzel a Tiagoval. Ferrara-t se értem, Tiago szar azóta amióta betette a lábát Torinóba, de még mindig itt van, még megkapja a következő esélyt és számolunk vele. Fogalmam sincs mit várnak tőle, eddig nem rúgott egy egyeneset a labdába, most mitől lenne hirtelen jobb? Ez a Tiago-s téma már annyira nevetséges. Azt meg végképp nem tudom, h Poulsennek mi köze a mélységi irányító poszthoz. A keretben jó ha van egy olyan ember, aki ezen poszton játszik (Zanetti), a többieknek köze nincs ehhez. Poulsen egyszerű védekező középpályás, mint Sissoko vagy Felipe Melo, csak alacsonyabb szinten. Mélységi irányító például Xabi Alonso meg Pirlo, na de Poulsen? Egyébként a Poulsen vs. Tiago vitában még én is a dán mellett vagyok (pedig nálam jobban senki nem borult ki az érkezésekor), mivel legalább ő tud védekezni valamilyen szinten, de Tiago az konkrétan semmire sem való.

babo410 2009.07.15. 15:29:49

Hát szerintem se keresi itt senki a kákán is a csomót csak írjuk amit gondolunk. És én is úgy érzem, hogy Tiago már túl sok esélyt kapott, pedig mikor jött nagyon örültem neki! De most! Inkább menjen el! Mióta itt van nem tud játszani shogy. Úgy voltam vele, hogy nem jó helyen számol vele Ranieri, de most, hogy az edzéseken sem tud jót mutatni, megkérdezem mire fel még egy esély? Pedig úgy voltam Ranieri távozása után, hogy most jött el az ő ideje! De nem. Legalább is nem él vele. Pedig jó játékos lehetne. És a másik, ha Ferrara alatt se mutat semmit, akkor januárban el kell passzolni, mert túl nagy a fizuja, és egy játékost fizetni, aki nagy nulla, fölösleges! És Poulsen meg azért nem baj, ha megy

Shyr Kahn 2009.07.15. 15:55:59

Apuleius: Részben neked is szántam, részben másoknak. Válaszoltál is, amit teljes mértékben el tudok fogadni, de azon túl, hogy igaz: mindenki kifejtheti a véleményét, a vélemény lehet kevésbé kritikus első körben és másodikban is, azaz nem feltétlenül a negatívumokat kell nézni. Nyilván van pozitívum is sok hsz-ben (a te első hsz-edben is), de nem értem miért kell Ferrara Tiago-val kapcsolatos véleményét kifogásolni? Ő így döntött és kész, majd meglátjuk, hogy mit hoz ki belőle. Ahogyan te is írtad a második hsz-edben, meg ahogyan én is írtam az előző hszemben. Egyébként meg: Elnézést, nem akartam durva lenni, csak félek, hogy hasonló lesz a helyzet Ferrara nyilatkozataival is, mint sok mással: másképp látja a többség, mást csinálna, ezért amit nem ért, azt egyszerűen elítéli. Szeretném, ha pozitívabban állnánk ahhoz, ami más, mint az elképzelésünk és nem lenne ez növekvő tendencia, mert a kis hóból a végén megint lavina lesz. A Juve meg eddig nem tudta kezelni a szurkolói lavinákat... lehet Cannavaro-t se fogják tudni igazán megvédeni (vs ultrák), pedig kellene, hiszen Ők is és a csapat is kaphatnak belőle pofont.

Shyr Kahn 2009.07.15. 16:02:18

mmartin: Közvetlenül talán Poulsen nem mélységi irányítóként van a köztudatban, de gondoltam, ha már Csabi alternatívájaként vettük lehet köze a hosszú labdákhoz. Ki lehet még mélységi irányító rajta kívül? Melo, Zanetti, Tiago és esetleg Marchisio. Ennyi egy posztra nagyon sok ember. Poulsen így mehet Isten hírével, ha már Tiago-t marasztalná az edző. Tiago = semmire se való(???). Nézd meg az őszi mérkőzéseit. Volt egymás után 4-5 elég jó mérkőzése. Az egyik a Real ellen. Utána sérült le és tavasszal már nem volt az igazi. Poulsen is kb ennyi jó meccset tud felmutatni, de egyszerűen Ferrara így döntött és lehet meg van az oka arra, hogy a portugálban bízzon. Ez ilyen egyszerű.

Ismeretlen_108746 2009.07.15. 16:11:05

Alapvetően teljesen rendben van amit írsz, s nincsen vele semmi gond. Tiagoval kapcsolatban azért rendkívül nehéz dolog kritika nélkül nyilatkozni, ezt lássuk be... Mint írtam, én is sokkal jobb játékosnak tartom, ugyanakkor eddig semmit sem mutatott, s kérdés most történik-e majd radikális változás. Számomra érthetőek azért azok a hangok is, melyek azt mondják, hogy nem érdemel több lehetőséget. S lehet semmi jelentősége, de számomra nagyon komikus volt az a megjegyzés, hogy miközben újabb lehetőségről beszélnek, egyébként az edzéseken gyengén muzsikál. Ennyi. Meglátásom szerint magával a kritikával semmi gond nincsen, csak fontos, hogy kulturált keretek között maradjon, s az ember próbálja megérteni a többi lehetséges véleményt is. Kétségtelenül félő, hogy pl. a Cannavaro-val kapcsolatos indulatok rossz hatással lesznek a csapatra. Én magam minden létező szempontból téves nek, rossznak és koncepciótlannak érzem a visszaigazolását, de most hogy már a csapat rész lette, nem találom szerencsésnek az indulatok gerjesztését. Majd lehet fikázni a teljesítménye alapján, ha okot ad rá.

mmartin91 2009.07.15. 16:17:12

Shyr Kahn: Azért azt te sem gondolhatod komolyan h Tiago-t azért tartsuk meg mert volt 4-5 jó meccse ősszel, 2 év alatt. Lehet, h Poulsennek is ennyi volt, de a portugál régebb óta űzi a "semmit". Azt meg már meg sem merem említeni h Tiago nem tudott gólt rúgni 2 év alatt, középpályás létére. Igazából az a helyzet, hogy ha valaki elemzi ennek a csődtömegnek a játékát, láthatja h egyszerűen nincs erőssége. Nem tud támadni, nem tud védekezni, egyszerűen csak a csapat kárára van, ha a pályán tartózkodik. Távol álljon tőlem h én védjem Poulsen-t, de Tiagotól jelenleg jobb játékos. Én azt nem értem h mire föl kapja a sorozatos lehetőségeit Tiago. Egyszerűen érthetetlen az, hogy ha egy játékos megmutatja h szar, akkor a vezetők miért marasztalják és miért próbálják elhitetni a "tömeggel" h ez a játékos nem szar, hanem jó. Ez a nyár az utolsó esély h valamennyit kapjunk ezért a szerencsétlenért, de nem, mi megtartjuk és bízunk benne. Fogalmam sincs h 1 év múlva kinek fog kelleni ez az ember, mert egy valami biztos: ugyanott folytatja, ahol elkezdte, azaz a padon vagy azon kívűl.

Shyr Kahn 2009.07.15. 16:31:20

Nem is attól tartok, hogy te lőnél túl a kultúrált kereteken, hanem sok olyan embernél tartok ettől, akik könnyen befolyásolhatók és mondhatni birka módon a többség véleményét és mentalitását veszik fel. Nem csak a fórumozókra értem. A szurkolók összességére. E miatt nem szeretem, ha elindul egy hógolyó, amiben egyre többen egyetértenek, mert a végén lavina lehet belőle. A Tiago-val kapcsolatos mondatok logikailag ellentmondásosnak tűnnek, de én sosem veszek konkrétan a mondandót és mindig próbálom először körbejárni, hogy milyen más okokkal tudnám igazolni a mondottak helyességét. Szerintem Ferrara-nak nagyon sok oka lehet azon felül, hogy Tiago nem teljesít jól az edzéseken. Szvsz lát benne még fantáziát és szerintem, mint szakember, rá kell bízni ezt a döntést és nem szabad ítélkezni, mert mi nem tudjuk miről van szó... az információ töredékével rendelkezünk (tudom ez tőlem már lejárt lemez, de nem győzöm hangsúlyozni). Azt egyébként teljes mértékben megértem, hogy Ferrara mondandója, szó szerint logikátlan és ellentmondásos, de az emberek nem minden gondolatuk szokták kimondani és azokat se pontosan (erre épül a legtöbb kritika és a média is ebből él meg rendszerint: ferdíti a valóságot), így én mindig próbálok inkább megértő lenni, mint a szó szerinti értelmet kapásból belevinni. Persze ez én vagyok. Ezt nem is várom el másoktól... manapság a bal agyféltekét használják sokan én meg inkább a jobbot, de ez a nézőpontból, genetikából, egyébből fakad... A lényeg, hogy az ember sosem tudja igazán szavakkal kifejezni magát, így az interjúkból (amik ráadásul a fordítások és az újságíró által kiemelt részek miatt jelentős torzuláson mentek már keresztül) nem szabad negatívan kielemezni az idézett mondandóját. Persze ezt én sem tudom mindig megállni, pedig jó lenne...

Ismeretlen_108746 2009.07.15. 16:49:52

Shyr Kahn: Hülye és korlátolt emberek mindig is lesznek, s sajnos az összes szurkolótáborban megtalálhatóak. Azt hiszem ezt megbeszéltük, részemről rendben az ügy, s pontosan értem a szempontjaidat :-) Menthetetlenül kritikus lélek vagyok, ez sajnos tény :-) Számomra Marchionni volt az egyetlen a keretben, akinek látványa Juventus mezben fizikai fájdalmat okozott, a távozása után, most részemről rendben vagyunk :-) Nyilvánvalóan mindig lesz valaki a bővebb keretben, akinek a jelenlétét nem feltétlenül találom jónak, de ez bőven belefér, s mindig így lesz. Ha objektíven szemléljük, s Felipe Melo aláír végre, elég jól erősödtünk a nyáron, s én optimista vagyok. A védelembe szeretnék még igazolást látni, s utána felhőtlenül elégedett leszek. Egyébként meg teljesen megbízom Ferrara-ban, s remélem komoly eredményeket ér majd el a csapattal.

Alessandro 2009.07.15. 17:00:04

Nem tudom mit kell annyit tökölni Melo esetén az aláírással. Tegnap átesett a vizsgálatokon, ma mit csinál, körbejárja Torinót? Úgy gondolom, talán Tiago esetén nem is biztos hogy Ferrara döntött (csak így jött ki a sajtóban) inkább Seccoék nem adnák, gondolhatják hogy egy új edzőnél talán beválhat, és ha bejön ez a húzásuk akkor majd kihúzhatják magukat hogy mégse volt hiábavaló az a 13 millió érte plussz eddigi fizuja két évre 7 millió. Vezetőink nem szeretik ha valaki okoskodik, mint ugye Deshamps, így szerintetm ezt Seccoék dönthették el. Kiváncsi vagyok arra a gyémánt kp-ra és jó dolog hogy akár több formációban is játszhat a csapat. Nemcsak Treznek, a többi csatárunknak is lehet félnivalója, ha 4-3-2-1 vagy 4-2-3-1 lesz a felállás, akkor nagy lesz az elégedetlenség és max egy év múlva egy csatárunk távozni fog. Talán jobb lenne ezt megelőzni és még most több pénzt lehet csinálni valakiből, aki nagy valószínűség szerint Trez lehet, legalábbis nálam az az egy kezdő csatár vagy Amauri vagy Alex lenne, ha viszont 2 csatárnál marad Ferrara, akkor teljesen más a helyzet. Jó lenne az a 15 millió, ha tényleg vinné Poulsent a Barca, arra már ő sem mondhat nemet, abból a pénzből egy nagyon jó vagy kettő védőt is lehetne hozni.

babo410 2009.07.15. 17:29:40

Nem kell izgulni, tuti 2 csatár lesz elől!

Juve... 2009.07.15. 17:43:09

Vezeteunk Trezegoool fejelte a golt :)

Ismeretlen_102194 2009.07.15. 18:03:25

Bármilyen fura én nem adnám el a dánt! Még jól jöhet a sorozatterhelés miatt is meg amúgy is!Ezt már írtam, de leírom újra,bajnoki,kupa,bl,válogatott!Ez kb. 50-60 meccs egy idényben sztem,kell hogy legyen csere,megfelelő! Pl. Sissokoról ki gondolta volna hogy részben a botkezű orvosok miatt is nem játsza végig a szezont??? Ellenben Tiago nem tudom mikor játszotta azt a 4-5 jó meccsét ,mert lehet hogy nem egyet néztünk de én bíy isten nem láttam két egyeneset a labdába rúgni!De isten lássa lelkem az elején még tiszta szívemből szurkoltam neki!ERGO: -Nem az előítéletek vezérelnek vele kapcsolatban!!!! mmartin neked meg köszi a Poulsent illető a reális és objektív értékelésért!;) Továbbra is azt mondom, jól jöhet még a dán!!!

Ismeretlen_128149 2009.07.15. 18:35:08

Poulsent egy esetben lehetne eladni, mivel tiagot nem akarja ferrara, ha biztosan jön egy középsővédő, am jól jöhet poulsen mindenképpen akármikor, nagy név azért!

Juve... 2009.07.15. 18:52:05

2-1 Zanetti

Juve... 2009.07.15. 18:55:12

3-1 Amauri egy látványos goool

Juve... 2009.07.15. 19:11:45

4-1 Immobile szinte már csak a primavera játszik :)

zlt 2009.07.15. 20:18:56

youtube.com/watch?v=c9Guj9L8CWc Tök fura volt így a meccs Ranieri nélkül. Passzolgattunk félpályáról ívelgetés helyett. Nem álltunk be védekezni 1-0 után... :D

norbisillo 2009.07.15. 20:33:42

szerintem érdemes most felmenni a hivatalos oldalra. majd meglátjátok miért.:)

Juve4ever 2009.07.16. 10:52:03

15milla poulsenér?a barcától?annyi mint Trezeguet múlt héten ?kicsit le kéne állítani a sajtót.fogalmatlan gyökerek.

Alessandro 2009.07.16. 15:21:05

Egy másik oldalom olvastam hogy állítólag Tiago visszaszerezte már a szúrkolók bizalmát (vicces) illetve ő nyilatkozta hogy a tegnapi meccsen 20 perc után már kimerült volt ( hát ez után a mondata után rögtön kivágnám a keretből) lehet hogy Ferrara számít rá, de csak csere lesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása