Cobolli Gigli: "Erősebbek vagyunk, mint tavaly"

"Idén újra Pinzolo lett a Juventus nyári edzőtáborának színhelye, és mint mindig, a szurkolók most is nagy lelkesedéssel fogadtak bennünket. Örülök, hogy az ellátásunk, és a csapat is nagyon jól szervezett. A játékosok nagyon nyugodtnak és magabiztosnak tűnnek."

Giovanni Cobolli Gigli elégedettségét fejezte ki a csapat első lépéseit illetően. Mindenki nagyon pozitív, és ha végre Felipe Melo leigazolása is befejezősék, mindenki még optimistább lehet.

Giovanni Cobolli Gigli

"Jelenleg olyan csapatunk van, amilyet mindig is szerettem volna, de korai még erről beszélni. Secco és Blanc most azon dolgozik, hogy a csapat még erősebb és magabiztosabb legyen, és ez leginkább a klub erős anyagi helyzetének köszönhető."

Melo érkezésével a Juventus az eddiginél is "brazilosabb" lenne.

"Igen, de ennél sokkal fontosabb, hogy rajtuk kívül Olaszországban és Európában is tapasztaltnak mondható játékosaink vannak. Mert néha még a legtehetségesebb brazilok is nehezen alkalmazkodnak néha."

A harmadik éve formálódó csapat nagyon közel áll az Elnök szívéhez.

"Ez a Juventus jóval erősebb, mint mondjuk, a tavalyi, és az Interrel szembeni hátrányunk a következő idényben nagyon kicsire csökkenhet. Az is igaz viszont, hogy ha tavaly megnyertük volna azt a négy-öt mérkőzést, amit meg kellett volna nyernünk, még közelebb lettünk volna a Nerazzurrihoz. Azt kell mondanom, az eddigi tapasztalatok óvatossá tettek, így inkább az álmaimat megtartanám magamnak."

A jövő évi Juventusban nagy valószínűséggel még több szerep jut majd a fiataloknak.

"De Ceglie, Giovinco és Marchisio is velünk marad, és Ferrarának köszönhetően még az eddigieknél is fontosabb szerepük lesz."

A klub elnöke beszélt mandátumának esetleges meghosszabbításáról is.

"Ez a három év óriási tapasztalat volt, és rengeteg mindent tanultam a futball világáról, és a hozzá kapcsolódó bürokráciáról. Kapcsolatba kerültem a Futballszövetséggel, és más klubok vezetőivel... A részvényeseinkkel mindig jó kapcsolatot ápoltam, de nem rajtam múlik, hogy meghosszabbítják-e a kinevezésemet."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr234649839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_128149 2009.07.12. 12:14:56

Nagyon szimpatikus emberke, és tényleg szereti, amit csinál, szidhatjuk a vezetőséget, Seccot és Blancot, de azért milyen Juventus ez?, oks, h sokan, én is kritizálom Tiagot, Poulsent néha, de ők jó játékosok, nem voltak tavaly formába, de micsoda nevek, és ők csak a "selejt", jött Diego,Melo,Cannavarro, micsoda nevek, maradt a 4 qrvajó csatár, köztük a legjobb Del Piero, Buffon a kapusunk, és stabil, erős az anyagi helyzet! Új stadion jövőre! Tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalok, akikkel lehet, h sokan, és én is nagyon elfogult vagyok, de azért vagyunk Juventus drukkerek, h a szívünk egy nagy része lélekben segítse ezekt a játékosokat,elnököket, és egyesüljön a többi szurkolóéval... Remélem, sokáig Gigli marad az elnök! (csak még Santacrocet igazoljuk le:D)

tomsz 2009.07.12. 12:36:57

Nem tudom, ti hogy vagytok vele kedves Juve-fanok, de én már rettentően várom a következő idényt. Mi erősítettünk, 3 minőségi játékost elhoztunk, viszont az őszintét megvallva csak van egy kis szívfájdalmam: azok után, hogy felreppent a hír, miszerint Ribéry ide jönne, és nem szereztünk meg. Ok elismerem, hogy drága, de én szerettem volna. Ettől fügetlenül azt gondolom, hogy Itáliában mi voltunk a legaktívabbak az átigazolási piacon, szerintem meg lesz a gyümölcse. Főleg úgy, hogy véleményem szerint a főbb riválisaink gyengültek.

Ismeretlen_128149 2009.07.12. 12:42:13

Az Inter, elavult játékot jáccik, azt amivel Mourinho 2004be Bl-t nyert a Portóval, sőt szarabbat, masszív az Inter, meg erős...ha láttátok a BLbe a MU ellen, ott passzolták ki az intert, ahol akarták, az bennük az undorító, h pl most is Nedvedet lerúgta Materazzi-.-":@, Ellenük kell Poulsen és Sissoko, akik kemények mint a szikla!, simán legyőzzük, olaszországba nem lesz ellenfelünk, a BLben, meglássuk, ha nem lesz sérüléshullám, akkor ot is a legjobb 4be min bennevagyunk, a papírforma alapján!

tdnero 2009.07.12. 13:06:47

Olasz bajnoki cím meglessz!!! De itt sokan a BL-ről beszélnek, ne tegyétek eljut ez a csapat majd ameddig eljut és kész!! BL győzelemre esélye sincs ennek a csapatnak.Chelsea,Liverpool,Barca,Manchester ezek a csapatok a Juve előtt vannak.Persze mindenki reménykedik de reálisan megnézve ez a helyzet.Az elmult 2 évben is csak azért voltak ilyen eredmények mert JUVENTUS szív van!Az idén már más mert nagy játékosok jöttek, igy elég erős a keret de még kellene mindig 2-3 igazi bajnok hogy BL döntöbe lehessen a csapat. ez az én véleményem ezért támadni ne támadjatok legfeljebb véleményt irjatok

Ismeretlen_53881 2009.07.12. 13:12:14

A Milan mindenféleképpen gyengült Kaka eladásával, ugyanakkor még van vagy 50 nap az átigazolásokra, ezért elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy mondjuk az Inter is gyengült. Miért is, mert vették Motta-t és Milito-t? Én amúgyis azt szeretném, hogy erősödjenek még, az Inter, a Milan, a Fiorentina, meg még a Palermo, Udinese is. Egyrészt csak a gyávák örülnek annak, ha az ellenfél gyengül, másrészt erősödjön csak nyugodtan minden csapat, mert ezzel az olasz bajnokság is erősödik, és ez nagyon jót tesz nekünk is.

blake11 2009.07.12. 13:12:59

hát az a baj,hogy csak nem rég került kapcsolatba egy-két dologgal-de sebaj legalább a kellő tapasztalat meglett neki :D

Ismeretlen_128149 2009.07.12. 13:15:03

Lehet a Chelsea megveszi Ibrahimovicot..de tegyük fel..a Mu sehol nem lesz Jövőre, a Pool Blben mindig ott van, A REAL a favorit, a Barca jövőre már nem lesz ott!(ez sziten biztos, mint idén a MU!), a Bayern Münchenre is figyelni kell, és ott vagyunk MI, a Legjobb 4ben benne van a Juve, és az Arsenal si már Arshavinnal fog jácani, ők is nagyon jók! HA mi kerülünk a döntőbe, és sorsolástól is függ persze, de Angol csapatra fel kell készülni! és Bayern, Real...szal összegezve Juve,Real,Bayern,A 4angol..., és 8.nak a Barca lesznek a legjobb 8ba, ill ők vannak ott Európában!

Huszy 2009.07.12. 13:15:25

Helyes hozzáállás passerby! ;) Forza Juve!

mmartin91 2009.07.12. 13:55:57

Azért azt egyáltalán ne gondolja senki h már megvan a Scudetto. A jelenlegi helyzet alapján egyértelmű h mi vagyunk az Inter 1.számú kihívói, de összességében az Inter még mindig előttünk jár. Megtartották a két legnagyobb sztárjukat( Ibrahimovic, Maicon) és leigazolták Milito-t és Mottát, egyszóval erősödtek. Ráadásul még nem álltak le, további igazolásokat akarnak végrehajtani. Ezzel szemben hozzánk érkezett Diego, aki hatalmas játékos lehet ill. Felipe Melo, aki remek védekező középpályás, s az érkezése azért is rendkívül fontos h fizikailag is felvehessük a versenyt az Interrel, hiszen ők a fizkális fölényüknek is köszönhetik az elmúlt évek sikereit. Összességében még mindig az Inter mögött vagyunk, főleg a védelem miatt. Egyelőre a mi hátsó alakzatunk nagyon kevés. Ide még minimum egy Santacroce kellene, ami remélem meg is lesz. A BL meg teljesen más tészta. Jelenleg a 4 angol és a 2 spanyol gigász erősebb nálunk, és ha Ribéry nem hagyja el a Bayern-t, akkor kb. a németekkel lehetünk azonos szinten. BL címről még felesleges ábrándozni, oda még komoly igazolások kellenének, de jó sorsolással és nagy szerencsével bejuthatunk a 4 közé, ha addig el tudjuk kerülni az angolokat és a két spanyolt, de erre azért kicsi az esély. Hozzáteszem, ha a védelmet nem erősítik meg még legalább egy Santacrocéval, akkor az Interrel szemben is kevesek leszünk, és ismét a bajnokságban egy 2.hely nézhet ki nekünk.

Ismeretlen_128149 2009.07.12. 14:35:53

Nem értek egyet azzal, h erősebb az Inter! ÉS Ibrahimovic is el akar már menni, és a Chelsea ki is csengeti a 70Milliót, igaz lehet , h Deco és/vagy Carvalho az Interhez megy,de h Ibra elmegy, akkor vége van az Internek, és Mourinho elégedetlen! A BL ben Egyértelmű a legjobb 8ba benne vagyunk, és 2meccsen bárkit megtudunk verni, hülyeség azt mondani, h erősebb a 4angol, erősebb a 2spanyol, és a Bayern 1 szint, 1 ez foci, 2 BL, bármi megtörténhet, tény, h az a 6csapat előttünk jár, járt az elmúlt években, de nem minden évben a favorit nyerte a BL-t sőt...szal, kell a szerencsés sorsolás is, de aki BL-t akar nyerni, az erjen meg mindenkit, és ezt nem a Juve ellen mondom, hanem így van:S:) Forza Juve!

Ismeretlen_53881 2009.07.12. 14:43:30

Bármi megtörténhet, de egyértelműen a legjobb 8ban vagyunk? Szerintem még sehol nem vagyunk, egy meccset még nem játszottunk az új idényben, még nem értünk el az új igazolásokkal semmit. Tisztelet és alázat, ezek nem csak jelszavak ám.. Azzal mondjuk én sem értek egyet, hogy most kerültünk egy szintre a Bayern-el - szerintem már tavaly is előttük voltunk -, de a 4 angol és a 2 spanyol mindenképpen előttünk jár. Elég megnézni a védelmünket.

Alessandro 2009.07.12. 16:10:43

Ha megnyertük volna azt a 4-5 mérkőzést? Hát igen ha a drága edzőnket hamarabb elkülditek, talán lehetett volna bajnoki cím is. De nem baj, legalább most jó úron jár a vezetőség, bár az kétségtelen, hogy még csak egy barátságos meccset sem játszott a csapat, de papíron nem tűnik rossznak a csatársor és a kp-a. Bízok benne, ha tényleg hivatalos lesz Melo szerződtetése, akkor a védelmet is próbálják erősíteni, aztán kb 1 hónap múlva az alapozás után majd fel lehet mérni hogy milyen célok a reálisak. Egyébként könnyen lehet hogy a 3 említett fiatal megint csak gyakran kispados lesz, persze több bizonyítási lehetőséggel mint Ranierinél.

juve fan 2009.07.12. 16:11:36

Sztem ha a védelmünk sokkal jobb lenne akkor még velük is felvehessük a versenyt.Az inter játéka Ibra-ra épül.Ha eladják nem lesz esélyük elenünk.Forza Juve

Ismeretlen_108746 2009.07.12. 16:45:52

Milyen Interről, milyen Milanról, milyen MU-ról, meg Liverpoolról beszélünk emberek? Még messze nincs vége az átigazolási időszaknak, s fingja nem lehet senkinek, hogy a szóban forgó csapatok hogyan erősítenek még? Ne beszéljünk már sületlenségeket... Messze neem biztos, hogy a Real lesz a legnagyobb játékerejű csapat, s véleményem szerint pl. a Barcelona még mindig előttük jár. Nem beszélve az angolokról, akik rendre legjobb 4 között vannak. Szép dolog, hogy a szurkolók optimisták, s ez tényleg nagyon jó, de eddig egyelőre 2 játékossal erősödtünk (Diego, Felipe Melo) ez nem lesz elég ahhoz, hogy Európa legnagyobb csapatai szintjén legyünk. A BL-t megnyerni nagyon, nagyon nagy kihívás, s egyelőre még a csoportkörből sem mentünk túl. Rohadt nagy jósnak kellene annak lennie, aki meg tudja tippelni, hogy a többiek milyen játékerőt képviselnek majd jövő márciusban vagy áprilisban. Reménykedjünk, reménykedjünk, de azért ez a hurráoptimizmus nagyon túlzott. A védelmünk pl. nyilvánvalóan nem lesz elég erős ahhoz, hogy ilyen messzire szárnyaljunk.

Diego28 2009.07.12. 18:27:24

Sziasztok! A fórumon új vagyok, de nem vagyok új Juventus szurkoló :) Nyílván nagy erősítés volt Diego, úgy gondolom minden elfogultság nélkül, hogy a nyár legnagyobb igazolása Európában. Természetesen mindenki el van ájulva cronaldo átigazolásától, de a legésszerűbb és legcselesebb igazolás Diego volt. Vele nagyot erősödtünk! A bajnoki címhez így már közelebb vagyunk azt hiszem, főleg Ferrara érkezésével.

Diego28 2009.07.12. 18:29:57

Bocs, Ferrara kinevezésével.

tdnero 2009.07.12. 18:50:50

Marchisio te kicsit álomvilágban élsz de nem baj ez. Csak kicsit reálisabban nézd a dolgot lécci. És ez nem bántás , sőt!!

Puding 2009.07.13. 00:58:17

Huuu a Juventus nem nyerhet BL-t mert gyenge kerete van...EZ MARHASÁG!!! Emlékeztek még a Porto-Monaco BL döntőre? Hát azok a csapatok enyhén szólva sem voltak vilegverők,és mégis végigmentek...Miért ne sikerülhetne ez pl a Juventusnak? Az nyilvánvaló,hogy a Barca,Real,MU,Chelsea,Liverpool acélosabb játékosállománnyal rendelkezik,de leszarom...A focit nem papiron játszak,hanem a pályán. Akármi megtörténhet,még az is becsúszhat,hogy a szegény szerencsétlen Juventus nyer 1 BL-t :)

Ismeretlen_128149 2009.07.13. 01:05:22

Lehet, h álomvilágban élek, de nem biztos:), am sztem, az olasz bajnokságban egyértelműen, mi vagyunk a legerősebbek, és az Inter mögöttünk van!, de ezen ne vitázzunk, a BL-t meg persze, sokan erősebbek, meg minden, de idén is a Barca óriási mázlival jutott a döntőbe, és egyszer a Juvénak is leeht mázlija nem? és h van Diegonk is, könnyebb lesz a jó, modern foci felépítése, ed a védelmet erősíteni kell!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása