Cobolli Gigli: "Trezeguet távozhat"

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli elmondta, hogy a klub hajlandó eladni David Trezeguet-t, amennyiben megfelelő ajánatot tesznek érte.

Giovanni Cobolli Gigli

A Bianconeri már a következő szezonra készül, és egyes vélekedések szerint nagy változások lesznek a klubnál a nyáron. David Trezeguet, aki sérülése miatt idén nem nyújtott valami meggyőző teljesítményt, lehet az első játékos, aki távozik a csapattól.

A francia támadót több klubbal is kapcsolatba hozták már, érdeklődött iránt többek között a Lyon, a Paris Saint-Germain, és a Marseille is.

"Trezeguet? Megfelelő ajánlat esetén hajlandók vagyunk eladni." - mondta Cobolli Gigli a Sky Sport Italiának.

A Juventusnál mostanában az egyik legfőbb kérdés az új edző személye. Claudio Ranieri távozása után Ciro Ferrara vette át a klub irányítását, de egyáltalán nem biztos, hogy jövőre is ő irányítja majd a csapatot. Egyes források szerint Antonio Conte veszi majd át a Bianconerit, ám Cobolli Gigli nem árult el semmi konkrétumot.

"Az új edző fiatal lesz. Az elkövetkező hetekben megvizsgáljuk Jean-Claude Blanc jelöltjeit, aztán meghozzuk a döntésünket. Iaquinta? Hamaosan találkozunk vele, hogy meghosszabbítsuk a szerződését."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814649671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2009.05.28. 14:00:19

Hát, ha Gigli valóban ezt mondta akkor sajnos tényleg elég valószínű h Trezeguet-t eladjuk:( Én nagyon sajnálnám, mert egy kiváló befejező csatár, és úgy érzem h nem olyan szintű játékos jönne a helyére aki méltóképpen tudná őt pótolni. Én speciel nem látnám értelmét annak, hogy Trezeguet-t eladjuk és a helyére hoznánk egy Quagliarellát, Cassano-t vagy éppen Pandevet. Úgy érzem ők nem az a szint, mint Trezeguet. Persze, tudom h Trez sem lesz már fiatalabb de ez a három játékos közül egyikre sem érné meg lecserélni a franciát. Ha Trez valóban elmegy, akkor úgy érzem h Milito lett volna talán a lehető legjobb megoldás a pótlására, de sajnos ő az Inter játékosa lesz. Én még Lavezzi-t tartanám jó megoldásnak, de ő meg túlságosan is drága nekünk, ha jól tudom a Napoli elutasította a Pool 22 milliós ajánlatát az argentínért, szóval nem sok esélyünk lenne őt leigazolni. Marad a már az előzőekben említett három csatár, de ők meg kevésnek tűnnek. Benzema meghát szép álom, nyilván Aulas sem hülye, nem fogja kicserélni a pályafutása csúcspontján túllévő Trez-t a fiatal, rendkívül értékes Benzemára.

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 14:00:32

Eh, szereztek egy piros pontot nálam Diego leigazolásával, erre rögtön akarnak mellé egy nagy feketét is.. Én nem engedném el Trez-t, a világ egyik legjobb klasszikus befejező csatára, és nem mellékesen a Juve egyik szimbóluma is.

mmartin91 2009.05.28. 14:06:13

Jah és még annyit h "az új edző fiatal lesz". Ebből tehát nyilvánvaló h vagy Ferrara vagy Conte lesz az edző. Én nagyon rossz ötletnek tartom ezt, megint ott leszünk ezen a téren mint Ranierivel. Gigliék nem merték, merik bevállalni egy rutinosabb edző leigazolását (Spalletti), inkább egy olyat hoznak, akit úgy mint Ranieri-t, képesek irányítani, aki nem szól vissza, azt csinálja amit ők mondanak és nem kér játékosokat, akit kap, azokból kell h csapatot csináljon. Gyakorlatilag az a helyzet fog fennállni h Gigli és Blanc irányítják a csapatot, csak éppen Conte vagy Ferrara adja hozzá a nevét, csakúgy ahogyan Ranieri is tette.

Ismeretlen_108746 2009.05.28. 14:14:30

Lényegében egyet kell értsek az előttem szólókkal. Sajnos nem túl bíztató az, amit Gigli nyilatkozott... Nagyon úgy néz ki, hogy eladják Trezeguet-et. "Nem nyújtott meggyőző teljesítményt" Hát ennek a kitételnek konkrétan semmi értelme, tekintve, hogy végig sérült volt, majd mikor felépült, balfasz Ranieri nem volt hajlandó berakni. Mindezekből ember legyen a talpán, aki megmondja milyen formában van. Trezeguet hosszú évek óta kiegyensúlyozott, világklasszis teljesítményt nyújt, egyike a világ legjobb befejező csatárainak. 31 évesen nem gondolom, hogy elfelejtett volna focizni, ha megtartjuk és lehetőséget kap, fosni fogja a gólokat. Trezeguet pillanatnyilag pótolhatatlan, s nem nagyon tudok olyan játékost mondani, akit elfogadható áron helyére lehetne hozni, s hasonló teljesítményre volna képes. Baromság lenne eladni. Az mmartin91 által említett neveket nem nagyon van értelme összehasonlítani Trezeguet-tel, mert nem pont ugyanolyna típusú játékosok. Cassano nem befejező csatár. Pandev messze egy elvárható Juve szint alatt van képességeit illetően. Quagliarella szerintem sokkal jobb játékos annál, mint amit a kommentelők nagyrésze tart róla. nem pont ugyanolyan játékos mint Trezeguet, de egészen kiváló focista, aki komoly igazolás lenne hosszú távon. Lavezzi szintén jó lehet, de véleményem szerint semmivel nem jobb, mint Quagliarella. Benzema számomra még semmit sem bizonyított, s én semmi esetre sem adnék érte annyi pénzt, amennyiért el lehetne hozni. Lehet, hogy nagy játékos lesz, de attól, hogy a Lyonban rúg valaki 13 gólt egy szezonban, még nem biztos, hogy vagyonokat ér.

Ismeretlen_108746 2009.05.28. 14:16:38

Szerintem egyértelmű, hogy Conte lesz a befutó. Nagyon remélem, hogy a vezetőség jól dönt, de valahogy azt érzem, hogy Conte messze nem a legjobb választás... Ráadásul akkor Ferrara kinevezése is elég ügyefogyott lépéssé válik.

Ismeretlen_109592 2009.05.28. 14:27:17

es akkor mivan ha eladjak trezeguet? ha kapnak egy jo ajanlatot.....amugy szerintem trezeguet nem lesz mar a regi. most egy szezont vegigulte serules miatt. ki ad vmi garanciat arra hogy jovore nem ugyanez lesz? szerintem vmi fiatal tamadoba kellene bekefetetni. es ne ertsetek felre, trez elott le a kalappal, ez azt sem felejtemel h del pieroval milyen jol egyeznek. masreszrol meg ott van meg amauri es iaquinta is. 30 korul jar mindharom, az egy dolog h jo formaban vannak de nem fognak fiatalodni. azonban szerintem akarata nelkul nem kene elkuldeni/eladni, vagyis ha o el akar menni akkor el kell ereszteni, de ha neki itt megfelel, akkor nem kellene firtatni h eladjak, hisz a juveban maradt meg a serie B-ben is es ezert megerdemli a tiszteletet. persze a fizetese nem kicsi es annyiert nem engedheti meg maganak a csapat h a kispadon ultesse.

juvem 2009.05.28. 14:44:05

hát inkább Conte vagy Ferrara mint Spaletti... meg ez a nagy összeesküvés elmélet h Gigliék megmondták Ranierinek h ne szerezzenek pontokat és játszanak pocsékul? mert az nyilván nekik a legjobb... most elment Ranieri és máris keressük megint a bűnbakot! de ha trez helyére mondjuk Benzemát megszereznék akkor meg ők lennének az istenek kb! de trez sem már fiatal, nem azt mondom h el kell adni de ez nem a vezetőségtől függ csak hanem attól is h trez mit akar és már vagy fél éve úgy tűnik h menni akar és akkor most inkább tartsuk itt és kényszerítsük rá h játsszon?!?!?!?!?!?!?!?!

Ismeretlen_124508 2009.05.28. 14:47:24

Hát. Most erre mit mondjak. Trez érdekeit is kell nézni, mert ő még ki szeretne jutni a világbajnokságra.És ha nm játszik nem fog.De egyenlőre én sem tudok megfelelő potlást találni. Tegyük fel ha 18.000 000 ért sikerülni eladni, azért kiket vásárolhatnánk? Quaiarella sztem a leg esélyesebb rá. Benzemárol olyan régen hallottam, hogy pff... fél éve láttam utoljára, de akkor nm volt én top 10 in the world.Szóval én nonszensznek tartom ezt a helyzetet.

Bianconeri 2009.05.28. 14:50:11

Hát én nagyon sajnálnám ha elmenne,mert tényleg ritka az ilyen gólérzékeny játékos,mint ő!Az tény h az idei nem az ő szezonja volt,egyrészt a sérülés,másrészt a Ranierivel való vita miatt,de akkor is!Sztem lenne még benne nagyon sok gól,gondoljunk csak bele h Van Nistelrooy(igaz most sérült) és Henry is majdnem egy idős vele és még mindig fantasztikus teljesítményre képesek.Henrynak tavaly volt egy szar szezonja,de idén asszem 20 körül lőtt... De ha mégis menne,akkor én tényleg vagy Militot tudtam volna elképzelni vagy tényleg Benzemát. Cassano nem az a poszt,Lavezzi hát nem tudom

Bianconeri 2009.05.28. 14:52:28

Q meg szintén nem tipikus befejező csatár.Úgy gondolom aki elviszi innen Trez-t az egy nagyon jó üzletet fog csinálni :(

billy Spleen 2009.05.28. 15:00:56

Dzeko, Quagliarella, Benzema. Nem tom miért olyan nagy gáz ha trez elmegy. amugy is mondta ha deschamps hivná menne marseille-be például. A fent emlitett három játékos simán hozza a szintjét sztem..:S de mindegy. nagyon nagy isten ő, imádom de már nem lesz a régi szinte biztos sztem. dzekot könnyebben meglehetene szerezni benzemánál, bár nyilván fél europa meg akarná venni csakhogy ő a ilánba vagy JUVÉ-ba jönne legszivesebben... ugyanakkor Q-nak is a juve az álma, mert nyilatkzota hogy nem tudna ellenálni egy ajánlatnak tőlünk. ő egy tehetséges, ütőképes, technikás, fiatal játékos aki bárhonnan képes gólt lőni és alapembere lesz a squadra azurrának is. Nem tom miért mnodják rá páran hogy szar amikor sztem nagyon jo már most is és itt még jobbá válhatna. amugy meg bárcsak ferrara amradna jövőre is contéban nem bizom még vhogy ferrara meg szimpi nekem :D. de lehetnéek egyszerre ketten is az mekkora lenne! Forza Juve!

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 15:06:21

Én megértem, aki azt mondja, hogy már nem lesz fiatalabb. De akkor mondjuk Del Piero azonnal kerüljön ki a keretből, vagy mi? Befejező csatároknál ez még nem kor.

Juve... 2009.05.28. 15:21:03

Sajnálnám ha elmenne Trezegolt de nem tehetünk semmit... Spalettinak egyáltalán nem örülnik Ferraraval vagy Conteval meg lennék elégedve és szerintem Ferrarat nem tudnák ugy ugráltatni mint Ranierit... Számomra Dzeko is csak egy zsákbamacska lenne... de ha elmegy Trez akkor mindenkép egy 20-25 év közötti játékost kell venni...

Ismeretlen_125371 2009.05.28. 15:24:33

Ezek nem normálisak! Szegény Treznek volt egy rossz éve a sérülés miatt és már el is akarják adni, Tiago mióta itt van még nem volt két jó meccse és bálványozzák ezek a majmok. Inkább azt adnák már el a picsába! Egy jó nyári alapozással, sztem megint toppon lehet a játék tudása.

Bianconeri 2009.05.28. 15:27:58

Én egy Conte(vez.edző), Ferrara(másodedző) felállást simán elviselnék :) Vagy ha Ferrara maradna az sem lenne rossz :) Ha már Trezhez hasonló játékost akarunk,akkor ott van Adebayor,fiatal,klasszis és talán el is hozható...Trez ára + még amennyit Q-ra költenénk,aztán ott is vagyunk:) Egyébként a realitások talaján maradva én Pazzininak jobban örülnék,mint Trez utódja,mert ő legalább befejező csatár és már csak labdákkal kéne tömni:) Csak ki tudja h megint csapatot váltana-e...

Alessandro 2009.05.28. 15:40:10

passerby: azért Del Pierot ne hasonlítsuk össze egyetlen más játékossal sem a csapatnál, más kategória mint Trez, bár Alex könnyen lehet hogy 1 év múlva visszavonul, de a köv szezonban sem lesz már olyan gyakran kezdő mint korábban. Egy nagy melléfogás lenne ha megvárnánk míg az összes csatárunk itt öregszik meg, valakiből már pénzt kéne csinálni és egy fiatalabbal pótolni és mivel Amauri egy éve jött és jól játszott legtöbbször, marad Trez vagy Iaqui eladása Edzőket nézve csak Spallettinek vannak eddig eredményei, Conte és Ferrara nagyon kérdéses, hogy milyen edzők lesznek, Spalletti már bizonyított.

RICh 2009.05.28. 15:55:41

Te is te majomfej!!!

Shyr Kahn 2009.05.28. 16:25:10

Trez ikon... a klub legtöbb gólt szerző külhonija. Eladni éppen ezért: galádság. Ha menni akar az más dolog, mert akkor nem tudunk mit csinálni, csak köszönetet mondani a fantasztikus játékáért és a hűségéért. Az edző posztra Conte a legjobb alternatíva szerintem. Persze így látatlanban meredek ilyet kijelenteni, így inkább csak megérzés és szimpátia oldaláról mondhatom ezt.

carlos44 2009.05.28. 16:32:59

Trez tavaly a 2. lett a góllövőlistán... (Alex mögött) Talán 7 év után kéne adni neki még 1 esélyt nem? Én itt tartanám.

Ismeretlen_114665 2009.05.28. 16:45:02

Gusztustalan lenne, ő kitartott mikor a Juvét száműzték pedig volt kérője nem is egy, mi meg volt egy sérült szezonja és elfordulunk tőle ?:S szééép.... :S :\

Ismeretlen_108746 2009.05.28. 16:59:00

Nekem sem szimpatikus ez az egész. Trezeguet a Juve történetének egyik felbecsülhetetlen jelentőségű szereplője, aki nem mellékesen kitartott a csapat mellett a Calciopoli botrány után is. Rohadtul nem szimpatikus a vezetőség hozzáállása és kommunikációja. Gigli kb. úgy beszél, mintha Poulsenről vagy Tiagoról lenne szó. Sokkal, nagyon sokkal több tiszteletet érdemelne Trezeguet, s nem ilyen "szarunk bele, mehet ha akar" hozzáállást.

Ismeretlen_22017 2009.05.28. 16:59:47

Szinte mindenkinek a mondandójában van igazság, de a pontosság kedvéért azért az is hozzátartozik az egészhez, hogy Camoranesi és Trezeguet nem önszántából maradt itt, mint Del Piero, Nedved, vagy Buffon. Egyszerűen őket nem volt hajlandó eladni a klub, nem engedte őket eligazolni.

Roli921 2009.05.28. 17:09:05

Szerintem Trez menni akar, és el is fog menni. Jövőre nem lenne biztos a helye a kezdőben , padozni meg nem szeret és nem is lesz hajlandó. 15 millát simán megér és szerintem akár Benzema is elhozható mert idén szar formában volt nem is mindig kezdett és az elnökkel sincs már olyan jóban. Én Pandevnek is örülnék vagy Q nak mindegyik jó csatár. Cassano max Alex helyére jöhetne majd jövőre. Pazzini remélem nem jön mert nem elég technikás játékos. Martin téged meg nem értelek. Nem pont egy fiatal edző lenne a kockázatosabb a vezetőségnek. Szerintem ha jön Spaletti abban semmi kockázata a vezetőségnek. Max kirugják de egy neves edző csak esetleg nem jött be. Ja és Romában se igazán követelőzött úgyhogy nálunk is befogná a száját. Szerintem ő olyan langyos víz, soha nem lesz bajnok de mindig bl résztvevők lennénk vele. Conte vagy Ciro elsülhet nagyon jól vagy nagyon rosszul. Ez sokkal kockázatosabb. És szernted Conte befogja a száját? Mert akkor nem ismered. Még ide se jött de már mondja kiket akar.

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 17:12:03

Alessandro, persze, hogy más kategória, de csak poszt szerint. Amúgy mindketten világklasszisok, és mindketten külön fejezetet képviselnek a klub történelemkönyvében. És míg Alex gyorsasága nagyon megkopott mostanára - bár ezt nagyon jól kompenzálja más erényével -, addig Trez vérében még mindig ott van a gólszerző ösztön, és egy befejező csatárnak ez a legfőbb tulajdonsága. Egy ilyen típusú játékosnál felesleges arra hivatkozni, hogy öreg, és lassú, meg nem motivált, mert Trez éppen az "aki jó helyen szokott lenni jó időben". Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az egész világon max. vagy 5 hasonló képességű született befejező csatár van, és óriási hiba lenne eladni. Nálam ezzel a lépéssel a vezetőség végképp leírná magát, jöhet Diego, vagy akárki, de a jelképeket nem szokás eladni. Amúgy meg ha mindenképp új csatárt akarnak, adjanak el néhányat a félresikerült átigazolásokból, és lesz miből fedezni.

Roli921 2009.05.28. 17:12:59

Trez fizetése mennyi is. 4-5 milla netto az bruttó 8-10 millio Euro. Az 2 milliárd forint évente ha lefelé kerekítek, és kb játszott 10 meccset és szerzett 1-2 gólt idén. Ez így azért elég húzos. Lehet ezt még nem engedheti meg magának a Juve. Igazából megértem hogy el akarják adni, és mióta 2 éve volt az az elköszönős jelenete én már annyira nem szeretem.

Á. Ricsi 2009.05.28. 17:24:17

Hi. Én szeretem Trezt de ha mégis eladják akk inkább a Trez Benzema csere legyen szerintem

süci 2009.05.28. 17:48:05

Kis helyesbítés: 'Antonio Cone' Én nem tartanám itt, ha ő is menni akar, akkor engedjük el.

Ismeretlen_125550 2009.05.28. 18:13:37

Hát nemtom szerintem mindenképpen kell igazolni egy csatárt ha trez elmegy és tényleg nem feltétlenül kell befejező csatár. Meg szerintem kell még egy belsővédő meg egy jobb széső védő lehetőleg megbízható vagy jobb esetben klasszis játékosok. Bár remélem nem lesz elfelejtve Nedved helye sem ahová világklasszis játékost ígértek. Személyes javaslatom Luis Suarez az Ajaxból. nagyon tud az a srác és félelmetesen fiatal sztem egy 20asért el lehetne hozni...

Ismeretlen_102194 2009.05.28. 18:31:33

Roli921 :- Most először maximálisan egyetértek veled mindenben amit ide írtál! senki nem tudja hogy Trez mit akar,de már szentségtörést emlegetnek,miközben lehet pont ő akar mindenáron menni!Az ügynöke is egyfolytában hangoztatja,ő is mondta már,akkor miért is a Juve a lelketlen állat?????? Sztem abszolút befáradt és csak jót tehet neki a váltás ahol megújulhat!Ez még nem bűn! Az is elgondolkodtató amit Lassus írt!Kéretik szemelőtt tartani!!!;)

Ismeretlen_102194 2009.05.28. 18:41:26

Conte meg...... Arról persze senki nem beszél amikor asszem az Arezzo elnökeként(?) be akart betenni a Juvénak!Az miért nem jut senkinek eszébe???? Mindegy, amúgy is kevés ő még ide!

Ismeretlen_108746 2009.05.28. 18:43:34

asveed: Igen, minden éremnek két oldala van. Amit Lassus írt, kétségtelen tény, s aki követi a Juventussal kapcsolatos történéseket, az tudja, hogy nagyon kevés olyan játékos volt, aki önszántából maradt. Ettől még Trezeguet egy olyan ikon, aki (legalábbis kommunikációs szinten) több tiszteletet érdemelne. Én nem látok fásultságot Trezeguettel kapcsolatban, valamilyen személyes ellentét érződik, s ezek szerint akkor nem csak Ranierivel kapcsolatban volt probléma. Trezeguet elképesztően nehezen pótolható játékos (érdemes megnézni a meccs/gól mutatóit). Ettől még ha menni akar, végül úgyis elmegy. Ezt az egészet kicsit elegánsabban és higgadtabban kellene csinálni.

agi905 2009.05.28. 19:08:50

Sajna Trez megy, de remélem Ciro marad!

juve16 2009.05.28. 19:13:18

Benzema-Trez cseréről már ne nagyon álmodozzunk! Állítólag a Juve már most opciós jogot akart kicsikarni a Lyontól, de Benzemát csak a 2010-es VB után akarták a vezetők a csapatba tudni! Hangsúlyozom hogy "állítólag"! Ezektől függetlenül sajnálnám ha Trez távozna, de inkább legyen valahol máshol stabil kezdő és ontsa a gólokat, minthogy jövőre nálunk padozzon.

hameee 2009.05.28. 19:19:20

Már írtam máskor is,h ez elkerülhetetlen lépés.Trez nagyon jó,de sztem egy kicsit fáradt már ez a csatársor vele és Alex-szel.Ha minden igaz nyáron bátrabban nyúlnak a csapathoz,és a két "öreg" közül őt lehet eladni,viszonylag még jó pénzért.Helyére meg simán jöhet Q,mert ő a jelen és (talán) a jövő is a válogatottban,tehetséges játékos.Talán Jakinál is jobb...

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 21:37:23

Basszus, ez a hülye bundabotrány hányszor jön még fel, akármilyen random ügyben? Eddig az volt a baj, ha valaki elment, most már az is, ha valaki maradt, de nem önszántából? Nevetséges. Gondolom aki ezt felhozza, vagy erre hivatkozik, az minden érintettet személyesen ismer, tudja, hogy kit mi motivált, ki miért tett úgy, ahogy. Azt valóban nem lehet tudni, hogy Trez önként akar-e elmenni, de én ezt azért erősen kétlem. Tavaly nyáron simán elmehetett volna a Barca-ba, mégis maradt. Nem tudom mi folyik a háttérben, de valószínű, hogy a Ranieri-vel való perpatvara kihatott a vezetőséggel fenntartott kapcsolatára is, tehát Gigli-ékkel is összerúghatta valamiért a port. Viszont még a fizetését is felemlegetni nagyon piti dolog. Gondolom ez tavaly, amikor a sérülés nélküli szezonjában 20 gólt rúgott, senkit sem zavart... Tiago, Poulsen, Marchionni 50 év alatt nem fog annyit tenni a Juventus-ért, amennyit Trez egyedül tett, mégis együttvéve többet keresnek. Ilyen alapon akkor rúgjuk ki őket, nemde!? Hülyeség az egész. Én nagyon sajnálnám, ha elmenne, mert egy nagyon nehezen pótolható csillagot vesztene el a Juve. ps. Q nem tudná pótolni, mert nem ugyanazt tudják... 2 különböző kategória.

babo410 2009.05.28. 22:08:34

Én imádom Trezt. Sajnálnám, ha menne, de ha magától akar menni, menjen. Helyére jó lenne Quagliarella, ő nagyon jó játékos. Szívesen látnám itt, de rezt is sajnálnám. Talán, ha ő akar menni, akkor oké.

billy Spleen 2009.05.28. 22:40:19

de Q tudná pótolni szerintem. :) Persze az eredményei és amit a klubbért tett az felbecsülhetetlen érték. Uhh félfordualtos gól a realnak :D legjobb.... forza Juve és forza trezegol!

Ismeretlen_22017 2009.05.28. 22:53:15

passerby: nem, én nem azért hivatkozom arra, hogy Trezeguet el akart menni, mert ismerem őt. Hanem azért, mert ő maga nyilatkozta. http://href.hu/x/94zd 2006-os bejegyzés. Rég volt, de attól még igaz.

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 22:57:15

Nem feltétlenül rád gondoltam Lassus. De azon nem fogunk összeveszni, hogy egy újságcikk nem szentírás, fogalmunk sincs, a háttérben mi ment. BTW, ez min változtat?

Ismeretlen_22017 2009.05.28. 22:58:49

Mindezzel együtt én sem bánnám, ha maradna, de ha ő is, és a klub is úgy dönt, hogy megválnak egymástól, azt is elfogadom. Aprópénzért úgysem fogják eladni, csak "megfelelő ajánlat" esetén. Így is, úgy is jó, de ha elmegy, valakit kell hozni helyette. Quagliarella nagyon jó választás lenne, de Trezt nem fogja pótolni, max. helyettesíteni.

Ismeretlen_53881 2009.05.28. 23:08:25

Meg kell várni, míg végre kiderül, ki lesz az edzőnk. Utána kitisztul majd a helyzet.

Shyr Kahn 2009.05.28. 23:14:50

passerby és Apuleius, véleményével értek egyet. Trezeguet nem ezt a bánásmódot érdemli még akkor sem, ha esetleg Ő akar távozni. Az egész egyébként úgy tűnik csak a nyúl kiugratása a bokorból. Trezeguet ügynöke a jövő héten találkozik a Juve vezetőségével, ha igaz, amit olvastam, azaz jövő héten talán okosabbak leszünk és személy szerint én remélem, hogy maradni fog. Ki szeretnék térni arra is, amit asveed írt Conte-val kapcsolatban, mert szerintem nagyon egyoldalúan mutatta be a Juve egyik nagyszerű volt középpályását, akinek most több a haja, mint tíz éve :) Viccet félretéve: Emlékszem mit mondott az Arezzo élén és pontosan ez a harcosság az egyik erénye (igazi kiabálós olasz ember, aki kiáll a vélt igazáért - nincs ezzel semmi gond szerintem). Végre nem hallgatnánk a diplomatikus szöveget, hanem a kőkemény őszinte igazságot, mert Conte pontosan ezért is lehet jó edző. Az sem elhanyagolandó, hogy Lippi fél éve már ajánlotta Ranieri helyére, mondván tehetséges és az sem, hogy a Bari-t két év alatt felrepítette az A osztályba és kapásból otthagyná őket a Juve kedvéért. Ellenpélda: Gasperini. Ő nem várt, hanem aláírt a Genoa-hoz. (igaz a Genoa picit vonzóbb ígéreteket tehetett... látjuk is, hogy kik érkeznek hozzájuk... jövőre félni kell tőlük asszem) Nem tudom ki lesz a vezetőedző nyártól, de véleményem szerint Ferrara és Conte is kiváló alapozást kapott ahhoz, hogy jól vezesse ezt a csapatot. Nem tudok a kettejük között dönteni ,mert bár eddig Conte-ra tettem volna a voksom, de (ha igaz)Ferrara bejelentette, hogy maradni szeretne és így már teljesen egyensúlyban van számomra a mérleg nyelve. Sajnálom, hogy ketten nem lehetnek... egyrészt gondolom egyikőjük sem lenne szívesen a másik alárendeltje, másrészt lehet homlokegyenest más elképzelésük van néhány dologról.

Ismeretlen_124508 2009.05.28. 23:22:08

Én pedig úgy látom ezt az egész nyilatkozatot, mintha nyíltan próbálnák felbosszantani az amúgy is eléggé elkeseredett Trezegolt. Olyan mintha szánt szándékkal arra menne ki a dolog, hogy pénzt lehessen csinálni belőle.Lesz kérője ez biztos. És szerintem 7végén is a pályán lesz kezdőként. mert: - ha jól megy neki a játék akkor azért figyelnek rá fel ( idézőjelesen ) - Ha nem akkor pedig rá lehet húzni a vizeslepedőt mégjobban. Egyépként én nem adnám el: Diego ki fogja tudni szolgálni őt is és Alexet is.Ők nem gyorsak már ez tény , de megfelelő labdákkal kitömik az ellenfeleket és ezt a RUTINT! lenne nehéz pótolni, mert jöhet Q aki nagyon jó, jöhet Benzema aki remek képességekkel bír, de a BL ben Nullák. Szerintem!

Ismeretlen_124508 2009.05.28. 23:25:45

de ne nekem legyen igazam, Conte pedig Nem lenne jó edző nálunk és kész:) nem akarok veszekedni...:D Ferrara tehetségesebb.

Shyr Kahn 2009.05.28. 23:40:22

Ez utóbbi dolgot nem tudom, honnan szűrted le, de Ferrara-nak egyértelmű előnye van, most hogy Őt nevezték ki legalább erre a két mérkőzésre, hiszen sokan megkedvelik. Ha Conte ülne a kispadon, akkor meg Őt kedvelné meg a többség. Nem egyenlők a feltételek :)

Ismeretlen_124508 2009.05.29. 00:14:31

de igen, ugyanis Conte kicsit kapálozhatott volna jobban... ez olaszország itt mindenki tud mindent. Kicsit előrelátóbb talán mint Ciro, de Lippi is tévedett már eleget:D bár az ő szava kicsit meggyőzőbb mint az enyém:PD:D::D:D:D:D:D:D:D min1 nekem Ciro Sokkal szimpatikusabb is.

ati 2009.05.29. 13:07:43

Figyeljetek!!! Egy Inter szurkoló írta a Nemzeti Sport Fórumban arra a hírre, hogy Cobolli Gigli Pandevet szeretné leigazolni, Trezeguet viszont felőle mehet: INTERFAN84 2009-05-29 12:14:37 #1 "Trezeguet pótlására Pandev? Na ezek se normálisak teljesen. :D Remélem összejön a dolog." Ez elég gáz amúgy... Közel nincs egymáshoz a két játékos... Reméljük nem fogják megcsinálni ezt a hülyeséget... Forza Juve!

Ismeretlen_108746 2009.05.29. 13:09:50

ati: Ezt szerintem mindenki így gondolja. Pandev tudása alapján a Lazioba való. Szánalmas lenne, ha leigazolnánk...

Roli921 2009.05.29. 13:23:18

Trez-t Amauri fogja póolnia kezdőben. Feltételezem Alex Jaki és Ama mellé kell egy 4. csatár. Kb olyan kaliber mint Zalayeta volt anno. Szerintem ennek a feladatnak megfelelne Pandev. Idén a sok sérült mellett is voltak veszekedések a padozás miatt. Mi lett volna ha Trez végig egészséges? Szerintem olyan kell aki vállalja a padozást is és képes 20-30 percre beállni és gólt lőni. Erre szerintem Q és Pandev is alkalmas. HA pl Benzema jönne szerintetek ki csücsülne a padon. Alex? Mert gondolom 3 csatárral + Gioval és Diegoval csak a Fifa 09 ben lehet játszani. Inter is ezért adja el a fél csatársorát.

Roli921 2009.05.29. 13:24:55

Shyr Kahn, utolsó bejegyzésével teljesen egyetértek, Conte hátrányba van de én akkor is jobban szeretném őt.

Tibi 2009.05.29. 13:35:12

Hivjuk vissza bojinovot:D

Ismeretlen_124508 2009.05.29. 13:50:31

Bojinovot:D ez kész:D:D:D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása