Lapo Elkann "odaszúrt" az Internek

Lapo Elkann csípős megjegyzést tett a jelenleg a Serie A-t vezető csapatra.

Lapo Elkann és Giovanni Cobolli Gigli

A Juve-örökös a Szent Anna gyermekkórházban tartott jótékonysági rendezvényen egy interjúban mondta el, mit is gondol a bajnokság menetéről, és az Interről.

"Valamilyen csodában bízunk. Reméljük, a Milan beelőzheti még az Intert, még ha tudjuk is, hogy ez nagyon nehéz lenne. Ha ez mégsem következne be, mi akkor is megemeljük a kalapunkat és gratulálunk majd a bajnoknak, mert a Juvénak van stílusa, szemben másokkal."

Amennyiben az Internazionale begyűjtené mind a három bajnoki pontot vasárnap, hazai pályán a Siena ellen, úgy mindenképp bajnok lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr424649604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo410 2009.05.14. 15:45:31

Sajna igazat mond, az inter már bajnok. Nekünk meg emelt fővel kell viselni. De idén sajna nem sok stílusunk volt! Ezért is kell Ranierinek elhúznia délre a ludakkal. Arra emlékeztek, hogy szilveszterkor volt egy cikk, hogy Giglinek lejár a szerződése nyáron és helyette John ülne a bársonyszékbe? Jól hangzik! Lappo jobb lenne, ha nem lenne ennyire balhés! Emlékezzünk a drogügyeire! Minden családban van egy feketebárány! Jó példa Harry herceg, akiről minden héten hallani valami szaftos pletykát!

momo 2009.05.14. 17:00:45

hát remélem nem lesz az:D komálom ezt a Lapo gyereket:) már csak az lenne a jobb ha a vezetőséget kivágná:D

Ismeretlen_114665 2009.05.14. 20:46:24

Na most aztán jól megmondtuk az Internek, csoda, hogyha ezek után összefogják szedni magukat! Igaz övék a bajnoki cím, mi meg megelégedhetünk Ranierivel de most aztán áhhh már megérte minden mert Elkann jól megmondta nekik... -.-

zebra 2009.05.15. 10:39:59

Szánalmas figura ez az Elkann. Nem kurva mindegy neki, hogy az Inter vagy a Milan a bajnok?! Még van pofája ilyeneket nyilatkozni, amikor az ő személyes kudarca, hogy itt tartunk, és esélyünk sincs már a bajnoki címre.

Shyr Kahn 2009.05.15. 10:42:34

Mivan? Hogy lenne az Ő kudarca? Nem Ő vezeti a klubot Ő csak a zsetont adja a testvérével Johnnal együtt (mint fő részvényesek) és az igazgatótanácsban van helye, ahol meghallgatja a vezetők beszámolóit... Nekem szimpatikus arc, bár a testvérét jobban csípem.

zebra 2009.05.15. 12:14:13

Mi az, hogy nem ő a felelős?! Hát akkor ki? Ki hozta ide a triád helyére ezt a balfasz vezetőséget, amelyik olyan hülye a focihoz, hogy eddig kudarcot kudarcra halmozott: Ranieri, Tiago, Andrade, Poulsen, orvosi stáb...soroljam még? Többségi részvénytulajdonos a csávó. A klubvezetők kudarca az ő kudarca.

juvem 2009.05.15. 12:29:11

hát zebra érdekes felfogásod van és elképzelésed van a vezetőkről meg egyebekről... ő csak adja a zsetont mint pl most diegora is... és a triád az elment nem elküldték őket h jöjjenek a gigliék... eddig secco voplt a bűnbak aztán ranieri aztán a vezetőség most meg ott tartunk h a részvényesek és klubtulajdonosok vagy mi??:D

Shyr Kahn 2009.05.15. 12:44:00

Pontosan arra gondoltam, amit juvem mondott, de hogy a felvetésedre is válaszoljak zebra: Nem Ő tette oda ezeket az embereket, hanem a részvényesek választották meg Őket. Azaz volt egy igazgatótanács (nyilván nem minden részvényes volt ott, bár elvileg ott lehetnék én is ha lenne Juve részvényem) és volt néhány ember, aki indult a posztokra. Nem tudom kik voltak a riválisok, de így szavaztak. Ha rossz helyen látják a pénzüket ugyanúgy le is válthatják a vezetőséget. Ezzel kapcsolatos mende-mondák már napvilágot is láttak. Ha minden igaz, akkor csak egy hajszálon múlott, hogy a jelenlegi triumvirátus fennmaradt.

zebra 2009.05.15. 13:51:57

Mivel többségük van Elkannéknak az igazgatótanácsban, teljhatalmúlag döntenek a klubvezetők személyéről. Blanc, Cobogli Gigli és tsai teljesitményét elnézve rosszul döntöttek, ebben gondolom, nincsen vita. Úgyhogy jobban tenné a seggfej, ha meghúzná magát, és nem provokálna a nyilatkozataival, hogy ő Juventus tulajdonosként még nem mondott le a Milan bajnoki ciméről. Hát nem szégyelli magát?! Vérlázitó! A csapat romjaiban, nyolc tétmeccsel ezelőtt győztünk utoljára, a tulajdonos meg a Milan bajnoki ciméről ábrándozik. Tegyen már lakatot a szájára, ha csak ez jön ki rajta! Másrészt miféle zsetont ad nekünk ez az Elkann? Minden igazolásra költött eurot a klubnak kell kigazdálkodnia. Moratti meg Berlusconi, azok adják a zsetont. Hasonlitsátok össze a két klub igazolásait, mielőtt elfogódottan hozsannát rebegtek a tulajdonosoknak! A Ferrariba bezzeg dézsából öntik a pénzt már több, mint egy évtizede. Sajnos méltatlan, ahogy a tulajdonosi kör bánik a Juventussal. Hiába, ezek már nem Agnellik...

juvem 2009.05.15. 14:21:15

hát de igaza van nincs stílusa az internek és én is jobban örülnék ha a milan nyerné a bajnokságot... és sztem még sokan így vagyunk ezzel

juvem 2009.05.15. 14:22:55

egyébként fura h Lapo Elkannak csak a rég garnitúrára(Tamoilos) futja :P:D

Shyr Kahn 2009.05.15. 14:29:31

zebra, picit lassíts, ha kérhetem, mert számomra elég érdekes meglátásaid vannak. Lehet Ő éppen a jelenlegi trimuvirátus ellen szavazott, de ezt nem tudhatjuk, hiszen nem az övé a FIAT és a testvérének nagyobb a szava. Persze szerintem Őt sem kell hibáztatni. Kisebb bajuk is nagyobb, minthogy Ők foglalkozzanak (a FIAT nemrég elég szar gazdasági helyzetben volt és még lehet van is) a klubbal és örüljünk, hogy ilyen emberektől kaphat pénzt a klub. Én megköszönném neki, hogy leszólta az Intert és azt is amit eddig a klubra fordított. Jobban tennéd, ha te is inkább így állnál hozzá, mert nélkülük senkik lennénk. Ez nem kívánságműsor. A legtöbb szurkoló többet szeretne látni, de ez nem egyszerű annak, aki a pénzt "befekteti", adja. Szüleiddel kapcsolatban te mindig így gondolkodtál (ha most nem is kapsz tőlük pénzt)? Ők is pénzt adtak neked, bár gondolom sokszor többet szerettél volna látni, de ettől még Ők sem seggfejek... meg kellene érteni ezeket a dolgokat és hálásnak lenni az iránt, akinek csak hálával tartozol.

Ismeretlen_108746 2009.05.15. 14:43:52

juvem: Ezt én is így gondolom. Az Inter hagyományosan egy "stílustalan" csapat, legalábbis azóta, mióta én is szemmel követem működésüket. Mindig szörnyen sok pénzt költenek, a csapatnak valahogy soha sincsen arculata, hangulata. Hosszú évek óta hiába küzdenek, nem jelentenek komoly tényezőt a BL-ben. Mindezt nem azért írom, mert utálom az Intert. A Milant sem szeretem, de az egy stílusos, patinás klub.

zebra 2009.05.15. 14:52:02

Hálával maximum Gianni és Umberto Agnellinek tartozunk. Ők valóban sokat tettek a klubért, nem úgy, mint ezek a sehonnaiak. A szurkolók háláját ki kell érdemelni, és ez ügyben Elkannéknak még sok-sok tennivalójuk van. Esetleg hozzákezdhetnének már végre! Túl azon, hogy nem szimpatizálok különösebben az Interrel, én személy szerint a Milant kifejezetten gyűlölöm. Látjátok, ilyen is van. Túllépve pedig a szimpátiákon, maradjunk annyiban, hogy a liga legerősebb csapata az Inter, megérdemli a bajnoki cimet, ha pedig a Milan lenne a bajnok ezzel az idei teljesitményével, az égbekiáltó gyalázat lenne. A FIAT anyagi válságáról meg annyit, hogy pár hete nyújtották be a General Motorshoz a vételi szándékukat az Opel iránt. Csődközelben ilyet ritkán tesz egy cég...

Shyr Kahn 2009.05.15. 15:22:25

Nem azt mondtam, hogy csődközeli állapotban vannak, csak azt hogy nem túl rózsás a gazdasági helyzetük, ha igazak a hírek... a kettő nem ugyanaz. Az Opel esetleges megvásárlása pedig befektetés, ami ha nem térül meg, akkor nyilván veszteséges és baklövésnek mondható. Ezt a kockázatot felvállalták. Nyilván nem ismerjük a céget, a vállalati döntéseket és célokat azon túlmenően, hogy sokat akarnak profitálni. A lényeg, hogy Elkann-ék azóta támogatják a csapatot, amióta a FIAT élén vannak. Ha kevés pénzzel, de akkor is támogatják és ezért hálásnak kell lenni. Sztem. Az Intert pedig sokkal jobban utálja a legtöbb szurkoló a Calciopoli óta, ezért is jó ez a nyilatkozat... ami egyébként tartalmazza azt, hogy meghajlunk és gratulálunk a bajnoknak, nem úgy mint pl Ők fordított esetben.

Juve... · http://www.juventuz.freeblog.hu 2009.05.15. 22:30:31

Én is azt mondom hogy inkább az AC Milan legyen a bajnok mer picit szar ügy hogy az Inter most lesz zsinórban negyedszer bajnok... :S amúgy az AC-t is utálom meg az Intert is de akk inkább az ACM Forza Juve!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása