Ranieri: "Magunkba kell néznünk"

A mérkőzés után egy jól láthatóan csalódott Ranieri nyilatkozott a sajtónak.

Claudio Ranieri

A találkozó előtt pedig ígéretesnek tűnt a három csatáros felállás.

"Az első félidőben pályára küldött csapatot úgy állítottam össze, hogy technikás játékosokból álljon, akik lerohanják, és felőrölik az ellenfelet. Ez azonban nem jött össze, a csapatrészek nem dolgoztak együtt, így a második félidőre visszaváltottam 4-4-2-re, lecseréltem néhány játékost, hogy olajozottabb legyen összjáték."

A szurkolók igen elégedetlenek az utóbbi hetek teljesítménye miatt, és ez füttyszóban testesült meg a mérkőzés közben és után.

"A szurkolóknak teljesen igaza van, mert engedjük kicsúszni a kezünkből a bajnokságot, pedig korábban jó teljesítményt nyújtottunk. Szerintem a szurkolók véleménynyilvánítása nincs rossz hatással a játékosokra, inkább ösztönöznie kellene őket. Egyszerűen nem értem, hogy miért fáradunk el ennyire az utolsó 15 percben. Az edzéseken ennek semmi jelét nem látom."

A csapat fáradtnak tűnt, Iaquinta például görcsöt is kapott a mérkőzés végén.

"Nem hiszem, hogy fizikai problémákról lenne szó. Úgy gondolom, hogy a szünet után elveszett az elszántság. Ha megnézzük a mérkőzéseinket, világosan látszik, hogy a gólszerzéssel nincs problémánk. Annyi változott, hogy mostanában túl sok gólt kapunk. Magunkba kell néznünk, mert annak semmi értelme nincs, hogy 9 hónapig jó teljesítményt nyújtunk, most meg ennyire szétzuhanunk. Óriási a csalódás, össze kellene szednünk magunkat, hogy jól zárjuk ezt az idényt. Remélem, hogy a Milan elleni mérkőzés fordulópont lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr984649558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_91804 2009.05.03. 19:53:34

Szétesett a csapat, nagy megújulás kell, személyekben is. Ranieri egyszerűen nem nyerő típus, számomra már kinevezése is érthetetlen volt. Persze abban nem vagyok teljesen biztos, hogy a 36 éves Cannavaróval kell erősíteni. De szinte nincsen olyan csapategység, ahol nem férne rá a változás a Juvéra. A Milan ellen ne reménykedjünk, nagy lendületben vannak, most már Gattuso kivételével mindenki egészséges, és jó formában vannak a kulcsemberek....

carlos44 2009.05.03. 20:33:24

így van: nézz magadba, és TAKARODJ!!! Pár haveroddal 1ütt. Köszi elég volt belőled! Ciao Ratyieri, az örök vesztes!!!

Ismeretlen_108746 2009.05.03. 20:42:51

Takarodj anyádba Ranieri és ott nézz magadba! Milan elleni lesz a fordulópont? Hát pozitív biztosan nem, negatív meg nem hiszem, hogy még lehetséges. Ha így folytatjuk még a negyedik helyről is lecsusszanunk. Csoda ha selejtezhetünk a BL-ben.

blake11 2009.05.03. 20:46:47

na most nem fogom itt ranierit szidni,mert ez legalább egy fer nyilatkozat(persze ez mit sem von le az eddig nyújtott munkájáról) most ink a játékosokon vok kiakadva-ez nem a régi hozzáállás de röviden a lényegre:hol kéne változatni?-egyszerű mivel a keretet nem lehet kicserélni egészben ez remélem nyílvánvaló-ranierit meneszteni kellene mihamarabb

juveman 2009.05.03. 20:54:16

nem igaz...nekem egy lecce elleni hazai döntetlent senki ne magyarázzon meg!amúgy a meccsek utolsó 10 percében nem tudnak koncentrálni!forza

Ismeretlen_110517 2009.05.03. 22:46:17

"Az első félidőben pályára küldött csapatot úgy állítottam össze, hogy technikás játékosokból álljon, akik lerohanják, és felőrölik az ellenfelet." Akkor mi a telibe vert, büdös, rohadt, mocskos szarért nem játszattad Giovincót, te szerencsétlen?!?!?!!?!?!?! FELHÁBORÍTÓ, VÉRLÁZÍTÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szezon során eddig kb. 2-3-szor ennyi lehetőséget kellett volna adni neki!!! Szánalmas faszkalap!! Hebegjél, ahhoz értesz!! Nekem senki ne akarjon kifogásokat találni ilyen sorozat után!!!!!! Atya Úr Isten!!!!!!!!!!!!! "Szerintem a szurkolók véleménynyilvánítása nincs rossz hatással a játékosokra, inkább ösztönöznie kellene őket." Ez nem beszélget néha a játékosaival?????? Akkor olvassa a blogot, bassza meg, itt le van írva, hogy ez nem így van!!! "Egyszerűen nem értem, hogy miért fáradunk el ennyire az utolsó 15 percben...Nem hiszem, hogy fizikai problémákról lenne szó." Akkor irány a pszichológus, he?!?! Edzőnk+vezetőségünk=dilettantizmus!!!!!!!! Kérlek, Elkann fivérek, tegyetek valamit!!!!!! Attól tartok, hogy a Milan elleni meccs tényleg fordulópont lesz... FORZA FASZOM!!!

Ismeretlen_102194 2009.05.04. 09:00:05

Asszem nálam most szakadt el végképp a "cérna"!!! Amíg ez a szerencsétlen dilettáns az "edző" addig én nem nézek Juve meccset!!!Ez a klub sokkal többre hivatott, ahogy a szurkolói is,ezért nem vagyok hajlandó,sem köteles elviselni,végig nézni ahogy a a szeretett csapatom egyre lentebb és lentebb süllyed,bár nem hinném hogy van ennél is lentebb!? ITT EGY NAGYTAKARÍTÁS KELL!!MERT MÉG A BL-HELY SEM LESZ MEG!!!Ezt írom már egy hónapja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_102194 2009.05.04. 09:08:44

Ja!Anyák napjára való tekintettel most a többitől eltekintenék;)

Ismeretlen_108746 2009.05.04. 09:35:56

Ki kellene baszni Ranierit azonnal és a helyére ültetni valakit az utolsó meccsekre. Esetleg Ferrara-t, vagy a tököm tudja, de nem csak a 3. heyl forog kockán, hanem egyáltalán a BL szereplés, mert ha így folytatjuk még a Genoa is beelőzhet!!!! Ez véresen komoly. Lehet, hogy ez a kritikátlan, balfasz Ranieri nem érti hol a hiba (mondjuk ki a fasznak kellene tudnia, ha már az edző sem tudja), s nem hajlandó lemondani, mert ő nem látja miért kellene, de be kellene segíteni neki a döntésben!

spider81 2009.05.04. 10:30:08

A kulcsszó katasztrófa az elmúlt meccsünkre! Le kell,hogy írjam,hogy mennyire is kétségbe vagyok esve a csapat teljesítménye miatt,ha lehet ezt egyáltalán csapatnak nevezni..... Kétségessé vált még a BL indulás is!A Genoa és a Firentina folyamatosan jön fel a nyakunkra!Ami a probléma az az,hogy egy Juventusnak ilyan csapatoktól kell féltenie a potícióját!A Genoa mintegy 20 millió €-ból leigazolta tavayl Mestot,Militot,Thiago Mottát és akkor Criscitot is idesorolnám.....összeállt Genoaban egy ütöképes kis csapat akik foggal körömmel hajtanak a közönség kiszolgálásáért és a BL pozicióért egy hozzáértő edző és szakmai stáb segítségével!Ez az ami nálunk nincs meg!!!A "csapatunk" részét képezik a kiégett és nem Juve szintű játékosok+ az állandóan besértődő és ki ha én nem sztárjátékosok!Nincs csapatszellem,nincs kűzdés...s.emmi sincs...rettegünk kell egy Chievo ellen,egy Lecce ellen,akiket több góllal könnyed játékkal szoktunk verni!Kérdem én hol van az a nagyszabású projekt,hol van a vezetőség,hol van az edzőnk??!Ami a legfontosabb és a legelkeserítőbb,hol van a csapatunk!!!

Ismeretlen_53881 2009.05.04. 11:58:54

Az az igazság, hogy sajnos ennél is van sokkal lejjebb. Én attól rettegek, hogy Gigi és Trez megelégeli ezt az egész tragikomédiát, és eligazolnak. A csapat totál szétzuhanna, lecsusznánk minden "nagy" fogásról, és csak kiegészítő embereket tudnánk igazolni... Ez worst case scenario persze, de most mégis benne van a levegőben sajnos.

Ismeretlen_108746 2009.05.04. 12:16:26

passerby: Igen, sajnos ez is benne van a levegőben. Meg mondjuk a reményeink szerint ide igazoló játékosok is kétszer meg fogják gondolni, hogy ez-e az az atmoszféra, amibe bele kívánnak csöppenni. Nagyon sürgősen ki kellene baszni Ranierit, s nem csak azért mert egy alkalmatlan, dilettáns, süketelő balfasz, hanem meg kell menteni a csapatot magát, s látható, hogy Ranierivel ez reménytelen. Lassan egy hónapja írtam már, hogy úgy érzem kicsúszott a kezéből a csapat. Azt hiszem ez maximálisan így történt. Nemm tudja motiválni, irányítani, kezelni a játékosokat, s csak viszályt és ellenségeskedést támaszt a keretben. RANIERI TAKARODJ!!!

Ismeretlen_110517 2009.05.04. 12:17:40

Igen, Gigi távozásától -is- sajnos én is egyre inkább tartok!! Ha a sok hozzá nem értő miatt elhagyná imádott hálóőröm, imádott klubomat, azt sosem bocsátanám meg ezeknek a balfaszoknak!!! Én jelenleg Gigit sajnálom a legjobban(meg más okból Giovincót, mert lassan bőrkeményedéses lesz a hátsó fele), és nem főként azért, mert a visszatérése óta nem 110%-os, hanem, mert folyamatosan az ő, 3 évvel ezelőtt szavai csengenek a fülembe(nem mintha személyesen hallottam volna), miszerint marad a B-ben is, ha folyamatosan érkeznek IGAZI BAJNOKOK, és a csapatot nagyon megerősítik majd! Csórikám azóta szív... Remélem Canna érkezése segít abban, hogy a maradás mellett döntsön!! FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása