Diego: "A Juventus ajánlatot tett értem"

A Juventus már jó ideje érdeklődik Diego iránt, és ha minden a torinóiak tervei szerint alakul, a brazil középpályás jövőre már a Bianconeri mezét hordja majd.

Diego 

A 24 éves játékos korábban már beszélt arról, hogy szívesen játszana Olaszországban, az pedig nyílt titoknak számít, hogy a Juventus egyik legfőbb átigazolási célpontja Diego.

Eddig egyetlen dolog hiányzott csak, mégpedig a hivatalos ajánlat. A játékos azonban elárulta, hogy az ajánlattétel is megtörtént.

"A Juventus megtette ajánlatát, konkrét tárgyalásokat tartott a két klub, de jelenleg semmi egyebet nem árulhatok el." - mondta Diego a TMW-nek.

"2011-ig érvényes szerződésem van a Werderrel, szóval az átigazolás attól is függ, mit akar a klubom. Nem csak rajtam múlik a dolog."

A két klub eddig az anyagiakban nem tudott megegyezni, mivel a Werder 25 millió euró körüli összeget kért, a Juventus pedig 20 millió körüli összeget ajánlott, de egyes pletykák szerint az elmúlt 24 óra során áttörés történt a tárgyalásokban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr784649549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juvem 2009.05.02. 11:16:20

adjanak már érte + 4 milkát és tuti megvan!! FORZA JUVE

blake11 2009.05.02. 11:40:17

én azok közé tartozok akik azt mondják ez nem lényeg semmit nem jelent voltak már ilyenek,majd ha hivatalos lesz am örülök,hogy legalább a nyilatkozat kategóriába tartozik

Ismeretlen_108746 2009.05.02. 11:41:21

Én úgy érzem, hogy nyártól tényleg nálunk játszik majd Diego. Hatalmas igazolás lenne!

suci 2009.05.02. 12:02:03

Diego egy olyan játékos, akire reális esélyünk van hogy megszerezzük. Fiatal, tehetséges, szívesen jönne a Juvéba, szerintem egyértelmű hogy meg kell szereznünk. Kétlem, hogy hasonló kaliberű játékost még sikerülne szereznie ennek a kétbalkezes vezetőségnek, szóval szerintem nyugodtan megadhatnák azt a plusz pár milliót. Hiszen a védőgondunk 'meg lesz oldva' Cannavaro-val :/ Na meg a vezetőségnek úgy is fétise a csatárposzt, ergó én még ott érzek változásokat ,,,

babo410 2009.05.02. 12:40:12

Az az érzésem, hogy vele is úgy járunk majd, mint Xabi Alonsóval. Nem akarna ezek a barmok annyit adni, amennyit kérnek érte. Xabiéret 20-at kértek, de csak 16-ot adtunk volna. Diégoért legalább megadnánk a 20-at, csak az a gáz, hogy 25-öt kérnek. Annyit meg sajnál érte a vezetőség. Szégyen, pedig 30-at is érne Diego. Azt majd megint azzal jön Ranieri, hogy nem akarta, hogy jöjjön, mert ilyen, meg olyan. Majd azzal jönnek, hogy nem tud jól védekezni, nekik meg olyan átékos kell, aki védekezni is tud. Azt nem mondhatják, mint Xabinál, hogy lassú. Majd megint fillérekért jön egy töltelék. Pedig ha befektetnének vmi jó játékosra megtérülne hamar a pénz. De nem. Mi középcsapatot építünk. Ha idén se hoznak jó játékosokat, akkor jövőre még addig se jutunk, mint idén. Örülhetünk, hogy a Real volt az ellenfél a BL-ben, mert ha a Barca vagy vmi jó formában lévő nagy klub, akkor nincs továbbjutás. Jövőre, ha nyáron nem nyitják ki a tárcát, nem jutunk sehová. Még a nemzetközi kupát érő helyekről is le fogunk csúszni!

babo410 2009.05.02. 12:41:39

Azért bízom benne, hogy jön, de kisértetiesen hasonló a helyzet, mint tavaly Alonsoval.

al-abdi 2009.05.02. 12:44:46

egyik ismerősőm töltött már egy estét diégóval. akkor a kárja mint egy lónak

Roli921 2009.05.02. 13:29:32

Alonsot azért nem tudtuk megvenni mert Berry nem ment a pool-ba és ezért Benitez nem adta el nem azon a röhejes 4 millán mult. A Liverpool egy gazdag csapat azt ad el aki nem kell neki igazából nincs nagy szüksége lovéra ott vannak az amcsik. A werder csóró csapat és kell nekik a lové főleg úgy hogy jövőre nem kerülnek be a bl-be se. Szerintem Diego biztosan jön és nyugodtan lehet alkudozni jó pozícióban vagyunk csak arra kell figyelni nehogy egy nagycsapat lecsapjon rá addig amíg mi 1-2 millán bohóckodunk. Mondjuk én kicsit sajnálom hogy nem Riberyt hozzuk el mostanában a Bayern is krízisben van szerintem őt is meg lehetne szerezni.

Ismeretlen_114665 2009.05.02. 13:34:09

+4 millával szerintem is a miénk lenne! De amilyen csöves a vezetőségünk, ők ezt már sokalni fogják és inkább úgy fognak majd a nyáron elkölteni 25 milliót hogy vesznek két 12-13 millás no name játékost, akkor már adjunk ki egyszerre egy ilyen játékosért 25-t! Amúgy megérthetnék, hogy a jó játékosok ára itt kezdődik, Amauri is kb ennyibe volt, és hozzáteszem ez még nem is sok értük.... Ja és állítólag 30 milla félre van téve Nedved "útódjára" akkor meg miről beszélünk --> 25

babo410 2009.05.02. 15:20:25

És az a gáz, hogy Buffon és Trezeguet is a nyári igazolásoktól, nameg az edző kilététől teszik függővé a maradásukat. Ha marad Ranieri, meg továbra is skótok lesznek a vezetők, akkor a legjobb játékosainkat elveszítjük. Elöszőr csak Trez meg Buffon fog elmenni, de ennek hatására lavinaszerűen mehet el mondjuk Camo, estleg a kevés lehetőség miatt Giovinco, esetleg visszavonul Del Piero, meg Chiellinit is vinné szívesen egy-két angol klub. Ezért nem mindegy kik jönnek a nyáron, és milyen esélyekkel vágunk neki a köv szezonnak. Mert, ha olyan igazolásaink lesznek, mint tavaly nyáron, akkor készüljünk fel, hogy azok is elmennek, akik a B-ben maradtak. Jelenleg ott tartunk, hogy idén nyáron a vezetőségnek bizonyítania kell, ha nem akarja, hogy a Juve egy kiesés elől menekülő csapat legyen.

phuturo 2009.05.02. 16:25:38

origo sport: "A Juventus állítólag az Arsenal fiatal jobbszélsőjét, Theo Walcottot igazolná le."

babo410 2009.05.02. 22:05:11

Gyerekek az Inter is Ribéryt akarja! Olvastam az előbb az NSO-n. Nekünk kell megszerezni! Eddig 70 millát dobtunk ki az ablakon olyan igazolásokra, akik nem értek egy kalap szart se! negyedéért hozhattuk volna Marseillesből Ribéryt, de még most is meglehet, ha tényleg kirúgják nyáron a vezetőséget! Nehogy a zinter vigye a franciát, mert az pokoli nagy erősítés lenne nekik. Pláne, hogy állítólag Diego is kell nekik. És hajlandóak Mancinit is beáldozni, meg még egy játékost. Én lecsapnék Nedved legméltobb utódjára! Pláne, hogy azt mondták 30 misi van Nedved utódjára, meg ezen felül még pénz igazolásokra. Rohadt nagy fogás lenne, és lenne ennek legalább akkora reklámértéke is, mint Ronaldinho Milanbaigazolása volt tavaly. Vele, meg Diegoval sokkal több jegyet, mezt, stb. lehetne eladni! Ha Ribéry az interben köt ki, azt a vezetőségnek soha nem bocsátom meg! Vele a szép játék se lenne lehetetlen. Főleg, ha Gio is játszik! Idén sztem simán el tudunk költeni 70 millát is igazolásokra, ha nem többet! egy védő kell, Ribéry plusz Diego meg kb. 70 milla, plusz egy jó védő, az kb 85 milla. De ez megtérül, mert a bajnokság megnyerése, és a BL-ben való minél jobb helyezés jó pénzt hoz. Nameg a szponzorok is szívesen adnak több pénzt, ha bajnokok leszünk, nem?

suci 2009.05.02. 22:50:10

'Idén sztem simán el tudunk költeni 70 millát is igazolásokra, ha nem többet!' :D :DD :DDD

juvem 2009.05.02. 23:30:03

babo egy ilyen szezon után bárki beáldozná mancinit... még egy reac is

zzz 2009.05.03. 01:02:25

babo410 Nem sok rációt látok az elgondolásodban. Amúgy tényleg visszahoznak valamekkora összeget a jegyeladások+mezek ha jól csinálják, de egyrészt ezek nem azonnali bevételek, így nem nagyon alapozhatunk erre, másrészt egy olyan csapat, amely (nem hitelből) új stadiont épít, biztosan nem engedheti meg magának, hogy elköltsön a hosszú távú terveiben nem kalkulát 70-80 millió eurókat. Szinte biztos, hogy a következő évet is beálldozzák még a vezetők és a tulajdonosok. 5 évet határoztak meg a visszatérésre, a stadion is ekkorra készül el, majdnem biztosra vehető, hogy az érdemi változásokat is ehhez (2011/2012-es szezon) próbálják igazítani, szóval 1 "sztárjátékosnál" többet most ne is várjatok, mert ez még a nem az a Juvetus aminek régi fényében "kell" pompáznia, és ezt felül is nagyon jól tudják...

babo410 2009.05.03. 11:27:08

De nem lehet az, hogy majd 5 év múlva újra a régiek leszünk! Addig meg ilyen alibiigazolások jönnek! De ha okosan igazolnánk nem kéne minden évben 10-szer módosítani a céljainkat! Meg Almiron, Tiago, Poulsen, Andrade elvitt több, mint 70 millát! És a sok sérült? Nem hiszem el, hogy nem tudnánk idén 70 misit elkölteni, miután a vezetőség azt igérte, hogy ki fognak emelkedni nyáron az átigazolási piacon. Meg azt is mondták, hogy van elég pénz igazolni. Hát akkor? Vagy van 30milla, abból is ilyen Tiagoféléket hoznak? Nem hiszem el, hogy 4 évig csupa nem Juvéba való játékos jön, aztán majd az 5. évben jönnek a sztárok? Ilyen nincs. Ha mi csapatot akarunk, 5 év múlva, akkor már idén, meg edig is kellett volna hozni pár Juvéhoz méltó nevet. Nem hiszem el, hogy nem tudnánk Ribéryt leigazolni. Mert ha idén is ilyen középszíntű játékosok jönnek, plán, ha az edző is marad, akkor Trez és Buffon tuti távozik. Mind a ketten a nyári igazolásoktól teszik függővé, hogy mennek, vagy maradnak. Remélem most belenyúlnak a zsebükbe, és nem középcsapatot építenek. Mert ha 5 évig csak középszerű játékosok jönnek, akkor egy nyáron nem fogjuk tudni lecserélni a teljes csapatot! Azt nem, hogy jövőre is csak az legyen a cél, hogy min 4-ek legyünk, és BL selejtezőt játszunk. És mi van, ha a BL-ben a Chelsea, meg mondjuk a Sevilla lesz az ellenfél? Vagy egy német gárda? Tovább se jutunk a csoportból? Idén is csak a nagyon gyenge Realt vertük meg. Meg az akkor még jó formában lévő Del Pieronak köszönhetően egyszer a Zenitet. Idén nyáron eldőlhet a klub sorsa véglegesen. Ha idén is csak töltelékek jönnek, akkor véglegesen középcsapat leszünk, pláne, ha marad Ranieri, meg a vezetőség. Ha bevásárlunk jó játékosokat, akkor viszont lesz esélyünk. De egyenlőre félek egy picit. De bízok a legjobbakban! Szebb jövőt kívánok! FORZA JUVENTUS

babo410 2009.05.03. 11:29:05

Ja és most kötöttünk szerződést a Sony Ericsonnal. Remélem az nem csak arról szólt, hogy csinálnak egy Juve telcsit, hanem némi pénzt is adnak!

Ismeretlen_120842 2009.05.03. 11:47:08

Nem tudjátok, hogy a hjfs-en kell-e regisztrálni, hogy nézhessem a meccset?

Ismeretlen_108746 2009.05.03. 11:51:12

Hát nem túl bíztató jel, hogy az első igazolásunk a 35 éves, értékelhetetlen formában játszó Cannavaro lesz... Ebből én nem azt látom, hogy a vezetőség a jövő csapatát építi. Megint jönnek az ingeny igazolható Mellbergek, Knezevicek, Marchionnik, akikkel tényleg csoda ha BL-ben tudunk szerpelni. Nem csak pofázni kellene róla, hanem tényleg el kellene építkezni, hogy újra Európa legjobb csapatai közé tartozzunk. Ehhez Diegokat kell igazolni, s nem nyugdíjas veteránokat. Muszáj pénzt is költeni, ha jó csapatot akarnk építeni. Ki kellene rakni a komplett vezetőséget Ranierivel együtt.

Ismeretlen_53881 2009.05.03. 12:10:02

Sajnos babo-nak valahol igaza van. Majd megvesszük Diego-t, és megy a szövegelés, hogy tessék, itt a sztárigazolás, mit akartok még? Veszünk hozzá 1-2-3 középszert, és le is van tudva az erősítés. Bár ne ez lenne.

babo410 2009.05.03. 12:18:21

És ha edzőt váltunk, lehet hogy benyújtja a listáját kiket akar. Akkor nem mondhatnak semmit! De félek még az edző is marad. Meg a középszerű igazolások.

Szabi 2009.05.03. 12:27:05

Ha nem lesz vezetőség váltás akkor itt nem lesz semmi...!!! Diegoért meg majd megy a tárgyalás heteken keresztül, és az lesz a vége, hogy max. egy Van der Vaart jön... Hasonlóan mint tavaly Xabi Alanso - Poulsen szituációban.

zzz 2009.05.03. 13:39:31

babo410 Nem azt írtam hogy pont az 5. év végére történik változás, (amiből már egyébként is eltelt több mint 2 és fél...) Hanem, hogy gyökeres változásokat biztosan nem terveznek, mivel a "visszatérését az európai elitbe projektet" 5évben határozták meg. Ez csupán kellemes csalódás, hogy ott vagyunk/voltunk egy ideig a scudetto közelében. 1-2 nagy igazolás belefér szezononként, de még a tulajdonos sem várhatja el, hogy most scudettot nyerjünk. Ez a pár év arra van rászánva, hogy a fiatalok felkerüljenek, megfelelő kiegészítő mebereket keressenek, és találjanak 1-2 lehetőleg hűséges húzóembert. Ez részben már teljesült is tehetséges fiatalok: Gio, Marchisio, húzóemberek: Sissoko, Amauri. (Ez lehet a jövő kezdőjének majdnem a fele :D ) És továbbra is fentartom azon a véleményemet, hogy 80 milliót nem fognak, nem tudnak elkölteni, úgy, hogy nem adunk el senkit a régiek közül, mivel ott az új beruházás+ Agnelliéknek sem ez most a legnagyobb a gondjuk,mivel a Fiat jelentős összeggel beszáll a volt chryslerbe+ráadásul a részvények is mélyponton vannak a 3évvel ezelőttinek a 3adát érik, és ez nem csak pillanatnyi állapot...:(

Szabi 2009.05.03. 14:23:26

Hát véleményem szerint a 2 és fél év alatt elszórt 73 millió euróból azért már lehetett volna pár játékost venni... A fiatalok közül meg senki nem mutatott "elképesztőt" eddig... Az nem csapatba építés, hogy ülnek a kispadon meg közös az edzés.

babo410 2009.05.03. 14:41:47

Szabi egyetértek, de azért Gio és Marchisio bizonyította, ha ehetőséget kapnának akkor már sztárok lennének. És mi az, hogy kiegészítő embereket keresnek? Egy Juvéba kiegészítő? És Miért csak a csatárposztra igazolnak nagy neveket? A többi poszt? Jó Sissoko, de semmi több. És sajna túl sok kiegészítő emberkét hoztak, akik még arra se jók. Idén nyáron el kell adni néhány játékost, és nagy neveket kell hozni a helyükre, mert, ha idén is csak kiegészítők jönnek, akkor a húzóemberek el fognak menni sajnos, és jövőre a kiesés elől fogunk menekülni!

Szabi 2009.05.03. 14:57:37

babo410 Persze igazad van, nem azt mondom, hogy nem lesz belőlük vmi, csak sajnos még nem olyan jók mint pl.: más klubok hasonló korú játákosai... Persze egyenlőre ez nem jelent semmit! Játszani, játszani, játszani kellene nekik... Buffon megmondta! Megvárja kik jönnek aztán eldönti megy vagy marad! Júniusban eldől minden! Lejár a vezetőség mandátuma. Meghosszabítják vagy nem...?! Ettől függnek az igazolások is...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása