Marchisio: "Mindent bele!"

"Ez most egy olyan időszak, amikor minden rosszul megy, de nem szabad feladnunk. A szurkolók mindig is közel álltak hozzánk, remélem, ez ezután is így marad. A támogatásuk nagyon fontos, hogy a lehető legjobban fejezzük be ezt az idényt."

Claudio Marchisio

A Reggina elleni mérkőzésen Marchisio a 36. percben kénytelen volt elhagyni a pályát, mivel egy belépő után izomsérülést szenvedett, de szerencsére nem komoly a dolog.

"Ez most a legfontosabb dolog." - mondta Marchisio a vizsgálatok után a Juventus Channelnek.

"Még mindig érzem a fájdalmat, de a héten a terveknek megfelelően végzem majd a felkészülést, hogy minél előbb visszatérhessek. Persze semmit sem akarunk kockáztatni."

A sérülés a legrosszabbkor jött, hiszen mindjárt itt a Milan elleni derbi, és azt Marchisio semmiképp sem szeretné kihagyni.

"Ha rajtam múlna, már a Lecce ellen is pályára lépnék. Szeretnék mindig játszani, sajnálom, hogy le kellett cserélni a Reggina ellen. Futás közben nem éreztem a fájdalmat, de a belépő után éreztem, hogy megsérültem."

Az újabb sérülés egy szerencsétlen momentum ebben a szerencsétlen időszakban.

"Amíg játszottam, és később is, amikor kívülről néztem a mérkőzést, egy határozott Juventust láttam. A csapat sokat futott, és számos lehetőséget alakított ki. Az a probléma, hogy mindenki a "forduló legszebb gólját" szeretné lőni. Nem szabad többet ebbe a hibába esnünk. Mert míg korábban egy ilyen próbálkozás a hálóban kötött ki, most valamiért csak a kapufát találjuk el... nem szabad feladnunk."

John Elkann az Exor cég részvényeseinek tartott találkozón is arról beszélt, hogy a játékosoknak most csak a mérkőzésekre szabad koncentrálniuk. Marchisio így reagált erre.

"Elkannak nagyon igaza van. Csak a pályára szabad összpontosítanunk, semmi másra. Egy olyan idényben, amikor három megmérettetésben is helyt kell állni, a fáradtság teljesen természetes, de szerintem nálunk nem ez a helyzet. Ez a negatív időszak a Bajnokok Ligájából és az Olasz Kupából történt kiesés miatti csalódottságból fakadhat, de ismétlem: most csak a mérkőzésekkel szabad foglalkoznunk. Elég csak megnézni a Milant: néhány hónappal ezelőtt még úgy tűnt, rosszul mennek náluk a dolgok, és maximum a 4. helyért harcolhatnak, most meg már a 2. helyen állnak. Minden csapat keresztül megy pozitív és negatív időszakokon. Most mindent bele kell adnunk, és keményebben dolgoznunk."

Az idény vége felé még fontosabb a szurkolók támogatása:

"Nagyon sokat kaptunk tőlük. A szurkolók akkor is tapssal ünnepeltek minket, amikor kiestünk a Bajnokok Ligájából. Tudják, hogy a csapat és a klub rengeteg áldozatot hozott az elmúlt években. Remélem megértik, hogy a maximumot próbáljuk nyújtani, még akkor is, ha néha nem jönnek össze a dolgok. Nagyon fontos számunkra a támogatásuk. Bízunk az edzőnkben, és a stábjában, ahogyan az egész szezon során is tettük. Megpróbáljuk a lehető legjobban befejezni az idényt, mert nagy kár lenne, ha néhány hét alatt tönkretennénk az eddigi munkánkat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr624649539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juveman 2009.04.28. 21:17:59

remélem tényleg keményen dolgoznak a siker érdekében mert egyszer a szurkolók türelme is elfogy..

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása