Ranieri már izgatott az esti mérkőzés miatt

A Juventusnál mindenki tisztában van azzal, hogy ma este mindenképp győzniük kell, ha csökkenteni szeretnék az Interrel szembeni hátrányt, és továbbra is meg akarják őrizni a tabella második helyét.

A ma esti Derby d'Italia kitűnő lehetőség erre.

Claudio Ranieri

"Végre elérkezett az Inter elleni mérkőzés." - mondta Ranieri a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

"Kicsit nyugtalanok vagyunk miatta, de a csapat nagyon felszívja magát erre a megmérettetésre. Az edzések alapján remek formában vannak a srácok, és ma este győzni akarunk. Magunkért, a szurkolókért, és a tabelláért. Mindenki azt mondja, hogy a bajnokságnak vége. Én most nem akarom ezzel untatni Önöket. Úgy kell pályára lépnünk, mintha ez lenne a bajnokság döntője. A tíz pontos hátrányunk igen tekintélyes. Ez is azt mutatja, hogy az Inter akkor is győzni tudott, amikor nem játszott jól. Mi pedig néha akkor is szenvedtünk, amikor mindenki 120%-os teljesítményt nyújtott. Ettől függetlenül ez egy remek bajnokság, és a végén kiderül, hol tudjuk befejezni."

Ranieri teljesen más karakter, mint a ma esti ellenfél, José Mourinho.

"José nem sokat beszél rólam mostanában. Talán el is felejtett, akkora az előnyük. Hogy mit adott ő az Internek? Roberto Mancini csapatához képest sokkal szervezettebb a védelmük. Amikor labdát veszítenek, nagyon elszántak, hogy újra visszaszerezzék. Mourinho nagyon jól alkalmazkodott az olasz futballhoz. Rengeteg kitűnő edzőnk van, de csak nagyon kevesen rendelkeznek az ő tapasztalatával. Ő példa lehet mindannyiunk számára. A mérkőzés végén természetesen kezet rázok majd vele, hiszen jó vendéglátók vagyunk."

Ranieri beszélt a sérültek állapotáról is a ma esti mérkőzés előtt.

"Cristiano Zanetti nem kerülhetett a keretbe, hiszen elég makacs sérülést szedett össze. Amaurit beválogattam, de nem biztos, hogy megkockáztatom majd az újabb sérülését. A lehető legjobb csapatot próbálom majd pályára küldeni, és egyáltalán nem tartalékolok a Lazio elleni Olasz Kupa visszavágóra."

A sajtó kritikái ellenére a Juventus vezetői határozottan kiálltak Ranieri mellett.

"Jean-Claude Blanc megerősített a pozíciómban? Két éve vagyok Torinóban, és ez a negyedik alkalom, hogy a vezetők kiállnak mellettem. Ezt egy kicsit túlzónak tartom, mert azt bizonyítja, hogy nagyon sokan a fejemet követelik. Sokan csak megpróbálnak elbizonytalanítani minket, de ez nem olyan könnyű, hiszen nagyszerű az összhang a játékosok, a vezetők, és köztem."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214649504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_120842 2009.04.18. 15:26:13

Én is a fejedet követelem, egy Sienában lenne a helyed, NEM a Juventusban!!

Lassus 2009.04.19. 11:23:47

Szerintem jó edző. Maradjon jövőre is. Jó nekünk a második hely, az Inter úgyis jobb csapat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása