Ranieri: "Többet nem tehettünk"

Nem sikerült továbbjutni. Az 1-0-ás idegenbeli vereség után a Juve nem tudta megfordítani az eredményt.

Claudio Ranieri

A csapat remek teljesítménye és a szurkolók csodás támogatása sem volt elég a továbbjutáshoz. Claudio Ranieri a mérkőzés után a londoni fordulót is felidézte.

"Az a legnagyobb baj, hogy két héttel ezelőtt, a Stamford Bridge-en nem tudtunk gólt szerezni. A mostani mérkőzésen pedig az első félidő utolsó 10 percéért volt kár. Ha sikerült volna 1-0-ás eredménnyel az öltözőbe vonulni, talán teljesen más lett volna a végeredmény. A második félidőben megpróbáltunk újra előnyhöz jutni, és ez még emberhátrányban is sikerült. Mindent összevetve a srácok jól játszottak, többet nem tehettünk. Tudtuk, hogy egy nagyszerű csapat ellen kell játszanunk, de nagyon sajnáljuk, hogy kiestünk. Jövőre újra megpróbáljuk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr764649368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suci2k 2009.03.11. 13:44:58

'Jövőre újra megpróbáljuk.' - reméljük nem veled :-)

Ismeretlen_118692 2009.03.11. 14:03:12

Persze mindenkinek meg lehet a maga véleménye és ezt tiszteletben kell tartani!!! De Én annyira nem értek egyet veled suci2k!!! Ranieri mindent kihozott ebből a csapatból amit lehetett!!! Nem mondom hogy nagyon jó edző, de csodát ő sem tud tenni!!! Nincs középpályánk és nincs védelmünk, így nem is lehet elvárni hogy megverjünk egy Chelsea-t! Ebből a csapatból Lippi vagy az atyaúristen sem tudna BL győztest csinálni! Ez nem vélemény, ez tény! Ezt kell belátnod! Ez van...

B 2009.03.11. 14:13:57

Én is remélem , hogy nem vele,de azt is remélem hogy jön Mellberg helyett egy Agger Grygera helyett egy Maggio Molinaro helyett egy Criscito aztán még egy Diego Marchisio helyett h legyen egy jó irányító... Nedved helyére meg De Ceglie v Giovinco v Diego-t ott játszatni azt szeva... Maggio meg tud akár Camo helyén is játszani

suci2k 2009.03.11. 14:20:43

Hetek óta egy ilyen harcos Juvéra vágytam, és elég volt egy más felállás és máris megkaptam. Ezt a Mester hamarabb is meghúzhatta volna. Talán akkor nyertünk volna idén valamit. Mert az hülyeség, hogy ez egy gyenge, szar csapat. Ranieri teszi azzá, ebben a csapatban sokkal több van. Most nem pont a BL-győzelemről beszélek. Vagy ha megtanulna értelmesen cserélni, több esélyünk lett volna tegnap is. Sali másra nem jó, csak az ellenfelek rugdosására. Trez-Iaquinta csere se volt a leglogikusabb lépés. Ez is TÉNY :-)

Ismeretlen_114665 2009.03.11. 14:22:33

Hogy lehet megint ilyet nyilatkozni egy bl kiesés után??!! :\ Ez a Chelsea bár jobb volt a két meccs alatt, szerintem mégis a legdühítőbb, hogy igenis verhető csapat lett volna! Mindegy következő fordulót se ők se mi nem éltük volna meg! Forza Juve!

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:26:13

És mi tűnt logikus cserének a Tv előtt ülve és a játékosokat tökéletesen ismerve? A tény az, hogy mindenkinek megvan a véleménye, de az, hogy rossz csere/cserék lett(ek) volna nem tény, legfeljebb csak esemény, ami potenciálisan rosszul, vagy jól sülhet el.

suci2k 2009.03.11. 14:28:45

Shyr Kahn, várom az okot, hogy te miért cserélted volna le Trez-t és Iqauintát. Ha nem tudsz mondani, akkor feleslegesen ne kötekedj. Szerintem ismered annyira Ranierit, hogy tudd, képes irreális cserékre.

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:29:16

@Kury: Mi nem tetszik a nyilatkozatban? Az, hogy két héttel ezelőtt gólt kellett volna rúgni? Vagy az hogy Ranieri kimondja az első félidő utolsó 10 percét elcsesztük? Valóban nagyszerű csapat ellen játszottunk, hiszen már évek óta legalább a Bl negyeddöntőkig jutnak a kékek... megverhetők voltak, de jelenleg ezzel a kerettel, ezzel a szisztémával (és ezzel a bíróval) ez volt a maximum, amit ki lehetett hozni.

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:32:09

Nem én vagyok az edző és tudtommal neked sincs olyan tapasztalatod mint Ranieri-nek. Akkor mégis mit nevezel ténynek? (ha szakember lennél még akkor sem mondhatnád, hogy tény: rossz cserék voltak) Gio szerinted nem játszott jól? Bejött Iaquinta helyett és ezzel az ívelgetős focit elfelejtettük véleményem szerint. Földön sokkal sebezhetőbb volt az ellen és erre Gio tökéletes csere volt. Amauri pedig új erőt vitt a játékba. Trez az utolsó 10 percében keveset találkozott a labdával. Ez valószínű annak a jele, hogy elfáradt, ezért kellett frissíteni. Gondolom, de ez csak az én véleményem és nem tény.

suci2k 2009.03.11. 14:35:49

Milyen szisztémával van problémád? A játékosok csak azt teszik amit Ranieri mond. A bíróval mi bajod volt? Az hogy nem adta meg a gólt ami bent volt?:D

Ismeretlen_114665 2009.03.11. 14:37:47

Bezony ám gólt kellet volna rúgnunk már a stamford bridge-n, ahogy ezt akkor is mondtam de hát ő már azután a meccs után is meg volt elégedve a mérkőzéssel! Hiába örök optimista! És nekem olyat ne mondjon, hogy "kihoztuk a maxot" mert akkor most izgatottan várnám, hogy kit kapunk a 8 között ellenfélként! -.-!

suci2k 2009.03.11. 14:38:31

Hol mondtam hogy van olyan tapasztalatom mint Ranierinek? Légyszi másold be :D Ha meg nem írtam akkor ne légy gyerekes. Gio-t én már eleve a kezdőbe vártam, vagy esetleg Nedved helyett kellett volna becserélni, és az tény, hogy ez az én véleményem ;) Sali szerinted kellett a csapatba? igen? akkor vagy vak vagy, vagy a Mester nyúlt mellé.

Ismeretlen_118692 2009.03.11. 14:43:42

pfh...

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:44:17

- A szisztéma kényszerből született ui Sissoko nem állt rendelkezésre. Bár lehet vele jobban jöttünk volna ki a dologból. Ezt már nem tudjuk meg. - A játékosok azt teszik, amit Ranieri mond - ez igaz, de sajnos nem tudta a legerősebb csapatot játszatni (és a kiesők miatt más szisztémát kellett alkalmazni). Kezdve Sissoko-tól szegény Nendved kieséséig. Azaz ez nem Ranieri bűne. Ez kényszerből született. - Tizenhatoson kívül Cech megfogta a labdát = szabadrúgás nekünk és PIROS lap a kapusnak - Chiellini kiállítása vitatható, bár meg lehetett adni, akkor viszont - A szándékos kezezésre legalább sárga jár (a tizi előtt ugye?) és - Nedved lerúgásáért sárga járt volna... minimum Persze elfogult vagyok, ha nem említem meg, hogy nekik meg volt egy szabályos góljuk, amit nem adott meg a bíró. A mérleg két nyelve még így sincs egyensúlyban. De ne tereljük a témát. A kérdésemre ui nem válaszoltál. Mi a tény? Az előítéletek és megítélések nem tények. Az elmúlt eseményeket mondjuk tényeknek. Pl Tény: kikaptunk. Ítélet/vélemény: rosszak voltak a cserék. Másik ítélet/vélemény: jók voltak a cserék. Erről beszéltem.

suci2k 2009.03.11. 14:50:56

Szerintem tényként lehet kezelni, hogy Ranieri cseréi 80%-ban nem jönnek be, vagy senki sem érti őket, vagy későn vannak, vagy egyáltalán nem is cserél. Az eddigi statisztikái alapján lehet ténynek venni, hogy pl. a cserélés, az nem az erőssége. Ez nem egy meccsből van kikövetkeztetve, és nem 'is csak' az én agyszüleményem. Abban igazad van, hogy a tényt lehet szubjektíven érteni

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:51:07

@suci2k: Az a baj, hogy úgy mondtad ki szakmai dologban a "tényt", mintha tapasztalt edző lennél. Ez a gyerekes dolog. Mást nem akartam mondani ezzel, de részemről a meddő vita lezárva. Hál'Istennek Vialli és még sokan mások tudnak pozitívan hozzáállni a dologhoz és el tudják ismerni a csapat küzdeni tudását és igyekezetét. Sőt az a pár ezer szurkoló is, akik a mérkőzés végén megtapsolták a csapatot. Persze legyen meg a véleményed/véleményetek, de ne akard/akarjátok megmondani, hogy mi a tény és mi nem, mert ez egyrészt relatív, másrészt minél inkább objektív felé hajlik, annál inkább szakember függő. Még egyszer: legyen meg a véleményetek. Senki sem akadályoz meg ebben benneteket. Nem ez a gond, hanem az, ha a véleményt próbál meg valaki abszolút igazsággá tenni.

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:54:15

Ranieri cseréri nagy hányadban rosszak? Lehet. Véleményem szerint mindig meg lehet saccolni az okot, hogy mi miért történt. Valójában a mester tudja és nincs is szükség rá, hogy tisztában legyünk vele, mert ez az Ő szakmája, amihez nem konyítunk. Egy építészmérnök, miért tervez úgy házakat, ahogyan tervez. Baromira nem tudhatjuk. Találgatni persze lehet. Ezt kicsit túlragoztam, úgyhogy lelövöm magam.

suci2k 2009.03.11. 14:56:53

'el tudják ismerni a csapat küzdeni tudását és igyekezetét. Sőt az a pár ezer szurkoló is, akik a mérkőzés végén megtapsolták a csapatot.' Egyrészt nem tudom, a csapat mentalitása most hogy jön ide, mikor Raneri jelenleg az alaptéma. Másrészt melléfogtál, ugyanis máshova írtam is, hogy le a kalappal a srácok előtt, rég láttam ilyen harcos csapatot. A közönség, a hangulat tényleg fantasztikus volt. Nem baj, legközelebb beletrafálsz :D

Shyr Kahn 2009.03.11. 14:57:22

Ebben az esetben a cserék lehetséges okai szvsz: Gio "Bejött Iaquinta helyett és ezzel az ívelgetős focit elfelejtettük véleményem szerint. Földön sokkal sebezhetőbb volt az ellen és erre Gio tökéletes csere volt. Amauri pedig új erőt vitt a játékba. Trez az utolsó 10 percében keveset találkozott a labdával. Ez valószínű annak a jele, hogy elfáradt, ezért kellett frissíteni." Sali pedig szükségmegoldás volt. Ha Gio-t teszük be oda, akkor szerintem az a szél lyukas marad. Az eddig látottak alapján Gio nem tud úgy védekezni, mint Nedved, vagy Sali. Kell neki még +5-10 kiló izom és még akkor is csak talánt mernék mondani...

suci2k 2009.03.11. 14:59:06

Ajjj. Házépítés és a foci? Najó, erre nem reagálok :D

vizi8 2009.03.11. 15:00:22

Ha Nedved helyett Gio jött volna be, kb. 5 gólt kaptunk volna. 2 kp val nem lehet játszani, és a 4 támadós játékot nem igen szokták játszattatni. Igaz Sali helyett inkább Poulsent láttam volna szívesebben, de nem mi ülünk a kispadon.

Shyr Kahn 2009.03.11. 15:02:18

Nem célom beletalálni. A célom az, hogy reagáljak a hsz-ekre és leírjam a véleményem. Ez a véleményem és így reagáltam, mert ellentmondóan nyilatkoztál. A második hsz-ed elején dícséred Ranieri-t, aztán leírod, hogy a Trez, Iaqui lecserélés rossz volt. Az általánosításban igazad van: nem volt ebben a formában idevaló a meglátásom. A többit ettől függetlenül továbbra is fenntartom.

suci2k 2009.03.11. 15:19:16

Ööö, dícsérem? Erre gondolsz?: 'Hetek óta egy ilyen harcos Juvéra vágytam, és elég volt egy más felállás és máris megkaptam. Ezt a Mester hamarabb is meghúzhatta volna.' Akkor nem volt elég ironikus. Épp azt hansúlyozom, hogy mi a makk tartott neki eddig, hogy bevállalja a 4-3-3at.

Shyr Kahn 2009.03.11. 15:39:39

Ja, hogy ezt is kritikának szántad? Értem. Akkor már minden tiszta. Nyilván nem egyezik a véleményünk, de tiszta.

B 2009.03.11. 16:12:01

Tényleg jól játszottunk 4-3-3 ba... Remélem Renieri ezt fogja továbbra is játszatni!

Roli921 2009.03.11. 16:50:19

B ez nem a fifa menedzser hogy megtetszik valaki és megveszed. Molináro mért nem jó. Tavasszal Chiellininek ezerszer több hibája volt őt mégse követeli ki senki pedig sajnos kurvára nincs formában. suci2k tegnap rosszul cserélt? ja és olvasd el a milán vagy a sinter keretét sehol se vagyunk hozzájuk képest Roma is elöttünk van. A bíró a 3. percben nem adott sárgátt ballacknak szándékos kezezésért félpáján csak összemosolyogtak. Én már itt tudtam hogy tiszteli a sztárokat abból meg ott több van ha Giorgot Cannanak hívák nem állítja ki ez volt a baj vele.

Ismeretlen_118066 2009.03.11. 16:52:34

Szerintem jók voltunk, és ugyan ilyen jók lettünk volna más szisztémával is, a srácok küzdeni akarása kiegészítette a csapat tudásbeli hátrányát, a sok sérült miatt nehéz volt Ranieri dolga és bármilyen hihetetlen 1-2 tagnak a 4-3-3 nem használható minden esetben, egy angol csapat ellen lehet, hogy jó, de egy olasz ellen már kevésbé. Mourinho is átállt a 4-4-2-re miután látta, hogy olaszban ez a taktikai hadrend nem kifizetődő. Komolyan mondom 1-2 ember úgy szidja Ranierit meg úgy próbálja taktikailag kioktatni mintha értene hozzá egy fikarcnyit is. A kiesésünk okai: az alap játékosok hiánya, ennyi. Ajánlom mindenkinek az uefa oldalán a match centre részt, a meccs statisztikáival. 1-2 ajnározó meg fog lepődni rendesen, futásmennyiség és passzolási pontosságot illetően.

B 2009.03.11. 16:53:19

Ó mer te nagy szakértő vagy, ez nem meg tetszik valaki,itt bárki kurva jó kurva olcsón meg lehet szerezni de a vezetőség szarik az egészre mer nem tudnak igazolni,Molinaro val nincs semmi baj? Nézd már meg egy meccsen hogy mennyiböl mennyi jó beadása van... a cseréről meg annyit, hogy hány olyan meccs volt, hogy valaki bizonyított aztán lehozza ez a tökfej,jó hogy elmegy a kedve Iaquinta nak a focitól ha bizonyít erre lehozzák... Ugyan ez volt Giovinco-val is hányszor..

B 2009.03.11. 16:55:03

Ja és olyan neveket mondtam akiket a vezetőség is nézegetett egyszer kétszer.. mondhattam volna Ramos,Ronaldo,Ferdinandot is... akkor mondjad azt hogy ez nem olyan hogy megtetszik valaki és leigazolom..

Ismeretlen_102898 2009.03.11. 17:08:03

Sztetek nem kéne elküldeni Ranierit? Rossz nyilatkozatok, értelmetlen cserék, a csapat nem tudja sosem a maximumot hozni!

Ismeretlen_118066 2009.03.11. 17:16:44

Addig nem is tudja a csapat hozni a maximumot ameddig a fele sérült. Tegnap meg szerintem 120%-on teljesített mindenki. És Ranieri feladata a szarból várat építeni, nem euró milliókból, mint a Chelseanél anno Mourinho.

Shyr Kahn 2009.03.11. 17:58:27

@juventusfc0803: Ha már így mindenkitől kérdezted. Szerintem nem. Ranieri egyelőre jó munkát végez. Éppen most nyilatkozott arról, hogy a követekző szintre lépéshez szükség lesz kulcsjátékosok igazolására (lásd goal.com). Szerintem ez azt jelenti, hogy érkezik Diego és/vagy Ribéry, Silva. A többi már nem is érdekel. Ők megfelelő erősítést fognak jelenteni. Hátul csak egy fiatal középső védő kell. Ariaudo és/vagy Criscito erre a posztra szerintem megfelelő választás lehet. A hátsó két szélen Zebina/Grygera és Molinaro/De Ceglie teljesen rendben van. A középpálya erősítése élvez elsődleges prioritást szvsz.

zlt 2009.03.11. 18:03:58

"Éppen most nyilatkozott arról, hogy a követekző szintre lépéshez szükség lesz kulcsjátékosok igazolására (lásd goal.com)." Hát én sok mindent láttam már ott. Inkább blikket olvasok, mert abban is több a realitás. Goal.com szerint már zidane is visszatért kb 5x az utóbbi pár hónapban.:D

suci2k 2009.03.11. 18:07:50

zlt: Azt én is olvastam, és azt is írták hogy a Fradiban folytatja Zidane :-DD

Roli921 2009.03.11. 18:56:13

A cspat nem tudja a maximumot hozni????????????? Te mit vártál év elején rugunk egy 5 öst sinternek milánnak chelseanek meg margitnak? Szerintem az eredmények baromi jók. Ja és ne gyertek a caglarival meg stb mert a Mu is bukik szar csapat ellen, emberek játszanak nem gépek. Agger mért jó. Sissoko bejött de nem kell azért minden bukott pool ost idehozni. Nápolyból ugyse engednek el senkit ott a fejlődés a cél és lové is van hozzá. Molinarónak meg minden meccsen van egy két jó beadása ellenben Grigerával és ő az egyetlen a csapatban évi 70 meccset nyom. Bár ez a keret erejét mutatja. Ranierinek csak egy baja van hogy beszari ezért nem képes sztárokat igazoltatni Seccoval. Contét akarnám edzőnek. Ő egy zseni és ugye a multja is hozzánk köti. Szerintem jövöre valamikor kirugják Rani papát és Ő lesz az utód. Nedved lehetne pályaedző szerintem a mentalitása alkalmassá teszi erre.

tomsz 2009.03.11. 19:00:24

Ez van gyerekek, kiestünk, szomorú vagyok de nincs mit tenni. Inkább reménykedjünk egy még fantasztikusabb Juvéban aki felveheti a legjobbakkal a versenyt.

Alessandro 2009.03.11. 19:17:33

Roli921: Miből gondolod hogy Conte jó lesz? Csak azért mert játékosként jó volt? Ide olyan típusú edző fog jönni aki nem okoskodik és hasonló természetű mint Ranieri. Seccoék nem vágynak arra, hogy olyan probléma legyen mint Deschamps-nál. Ez ugyan nem jó, de ez van.

Ismeretlen_22017 2009.03.11. 19:23:41

suci2k: na akkor most fejezd be kurva gyorsan. Kiszedtem a kommentedet, de most utoljàra. Mi az, hogy itt ilyet nem ìrhat??? Azt hiszem, mindenkinek minden meg volt engedve, kivéve a tràgàrsàgot, és egymàs baszogatàsàt. Egy pàrszor màr elmondtam neked, ha nem tetszenek a szabàlyok, ne gyere ide, mert kurvàra nem kötelezö. Most utoljàra szòltam, ezutàn nem a divatfikàzòk listàjàra kerülsz, hanem arra, akik nem kommentelhetnek.

Roli921 2009.03.11. 19:27:34

Onnan hogy a seria-B t egy szar kiscsapat vezeti( Bari) akinek az edzője Antoni Conte Ez elég szép eredmény fiatalon

Roli921 2009.03.11. 19:32:27

A 4-3-3 meg olasz csapat ellen sohasem működött. Nem is emlékszem melyiknel volt ez sikeres taktika. A 3-4-3 inkább de azt ugyse merjük bevállani. JM is belebukott pedig ott a keret és az edző is jobb mint nálunk. Meglehet lepni vele az ellenfeleket de állandóan nem lehet ezt játszani.

suci2k 2009.03.11. 20:14:32

A válaszomat nem ide írom offként, de ajánlom látogass el a dühöngőbe

Victor90 2009.03.11. 20:31:29

Üdv!!Nagyon szomorú vagyok hogy kiestünk,de be kell látni hogy a Chelsea jelenleg jobb csapat,mint mi.Dícséretet érdemel a csapat,véleményem szerint.Majd a következő bl körben,bízakodjunk hogy továbbfogunk jutni!!!Az élet nem ál meg,koncentráljunk a bajnokságra,és majd az Olasz kupát,hátha megnyerjük!!!MINDÖRÖKKÉ JUVE!!!!

juve21 2009.03.11. 21:26:12

Lassus Örülök, hogy megfegyelmezted "barátunkat"! Én minden Ranieri ellenes embernek azt ajánlom, adja össze a két keret értékét és rá fog döbbenni, hogy a két csapat közt óriási különbség van. Ez mellé még párosul a rutin és az összeszokottság. Évek óta eggyütt játszanak, sok nagy csatán vannak már túl. Mi ezt a lelkesedésel próbáltuk ellensúlyozni, de sajnos ez ennyire volt elég. Mi még a csapatépítés korszakát éljük, szerintem. Erre még rátettek a sérülések is. Jövőre jobbakn leszünk, remélem Ranierivel. Én jónak tartom! Forza Juve!!!

Roli921 2009.03.11. 21:35:34

Egyébként nem hinném hogy Desamps vagy hogy írják jó edző lenne. Még a seria B ben se játszottunk szépen én örültem a váltásnak. Secco is tudja hogy mostmár legalább 2 sztárt el kell hoznia. Szerintem ez meg is lesz. Jön egy bal közép ( Silva Ribery) és egy jobb hátvéd (remélem Sagna) mást nem tudok aki oda jó lenne és elérhető.

pinszi44 2009.03.11. 21:37:27

Hellótok!! A mecsről a véleményem az h. sztem jók voltunk de sztem ha sissokó jácik + a nedved nem sérül le akkor lett volna köépályánk és lett volna továbjuttás én ezt poitívan veszem mert sztem jók vagyunk és sztem Ranieri meg jó edző csak avval követték ell a hibát hogy nem hoztak télen senkit nem azt sajnálom h. kiestünk (azt iss) de főleg azt h. Nedved állma nemsikeredett (BL győzelem ) de remélem nem vonul vissza és jövőre megmutatjuk h. kikk vagyunk !!!!!!!! Felsőpatony ..........

zlt 2009.03.11. 21:38:05

"Én minden Ranieri ellenes embernek azt ajánlom, adja össze a két keret értékét és rá fog döbbenni, hogy a két csapat közt óriási különbség van." Ha megfigyelted, akkor sok "Ranieri-ellenes" emberke ez után a meccs után elégedett volt az edzővel, mert most tényleg bátor volt és mindent megtett, amit lehetett. Az általános "Ranieri ellenesség" oka pedig nem a divat és nem az, hogy másodikok vagyunk a bajnokságban, hanem az a munka, amit azok tapasztalnak, akik nap mint nap követik a nyilatkozatokat és eseményeket. Nem pedig csak arról hallanak, hogy na vége a bl-nek.

Roli921 2009.03.11. 21:49:45

Szerintem is szarul nyilatkozik, meg a csapt játéka is szar sokszor, sőt ő soha se lesz bajnok, és nem is azokkal szoktunk vitatkozni akik szar csere után szidja, hanem azokkal akik szerint ha nyerünk az a játékosok érdeme ha meg vesztün az meg a papi hibája. Ez az ami engem idegesít. Remélem még egy évet kap és ha jövőre se nyer semmit mehet a ..... Idén másodikak vagyunk ez jó de jövőre már tényleg kell a 3. csillag a mezre.

Alessandro 2009.03.11. 23:08:51

Roli921: lehet hogy Secco tudja hogy két sztárt kellene hozni ( sőt, minden szúrkoló és talán vezetőnk) de ez nagyban pénzkérdés, illetve két erősen támadó szellemű játékost Ranieri nem fog beépíteni a csapatba, az már túl nagy rizikó lenne számára. Ball oldalra elég az említett játékosok egyikét megvenni, középen maradna Sissoko és Marchisio, a jobb szélre meg be kéne építeni egy fiatalt akár Esposito vagy Rosso vagy Iago

juve21 2009.03.12. 00:28:41

zlt Hogy ki mióta Juve drukker, abba nem mennék bele, mert te sem ismersz, én sem ismerlek. Talán annyi, hogy én még Platiniéknek is szurkoltam élőben! (sajnos már ilyen "öreg vagyok") A foci nem feltétlen a bátor játékról, hanem a taktikáról szól. Szerintem!! Nem lehet fejjel a falnak rohanni. Én meg pont most nem vagyok megelégedve Ranierivel, de ennek ellenére jó edzőnek tartom. Egy jobb csapat ellen én inkább kivártam volna, aztán, ha nem megy a góllövés, az utolsó 20-ban mindenkit bevetek. Amúgy én azt mondom, hogy ez a csapat elérte a maximumot. Talán, ha nincsenek a sérültek!!! Forza Juve!!!

Ismeretlen_118238 2009.03.12. 07:39:19

Roli921: a harmadik csillag már idén meglehet, csak meg kell nyerni az olasz kupát. Igaz ez ezüst, de ilyen még nincsen senkinek. Az aranyhoz pedig még 3 bajnoki cím kell. A meccs jó volt. Nem volt szerencsénk és a játékvezető sem állt mellettünk. Legalább lett volna semleges. A direkt kezezésért pirosat kellett volna adnia. Ismét bebizonyosodott, hogy ennek a csapatnak van tartása és a megkezdett munka jó irányba halad. A Chelsea ellen ki lehet kapni, nem szégyen, az meg hogy jól is játszunk ellenük külön érdem. Jól bejött a három csatáros taktika, persze egyből voltak olyanok, akik az nehezményezték, hogy miért ezt a három csatár kezd, de Ranieri mind az ötüknek lehetőséget adott. Az már látszik, hogy erre a csapatra lehet építeni, de kell még igazolni 1-2 világsztárt, és ha még a sérültek is felépülnek, akkor jövőre nem lesz miért szégyenkeznünk. Ranieri a csapatépítést jól csinálja, azt meg, hogy félbehagyja a munkát magyar mentalitás. Nincs értelmi idehozni Contét, azért mert tetszett a játéka mikor még aktív volt, hagyni kell Ranierit és majd később jöhet akár Lippi.

zlt 2009.03.12. 07:57:09

"Hogy ki mióta Juve drukker, abba nem mennék bele, mert te sem ismersz, én sem ismerlek." Nem erről volt szó... "Egy jobb csapat ellen én inkább kivártam volna, aztán, ha nem megy a góllövés, az utolsó 20-ban mindenkit bevetek. " Na egy ilyen húzás után ebben a helyzetben szidnám rendesen az edzőt... "Talán, ha nincsenek a sérültek!!!" Amiben szintén ott van Ranieri keze munkája.:)

Shyr Kahn 2009.03.12. 09:33:13

@zlt: A goal.com alapján került ki erről a cikk ide is. Nem mondom, hogy mindig magas szinvonalú, hiszen a site title-ben ott szerepel a gossip szó, de ha idéznek valakitől (mint most Ranieri-től), akkor az általában ülni szokott. Egyébként ha már Secco, Gigli és Ranieri is nagyobb játékos vásárlásáról nyilatkozik, akkor az akarat szerintem legalább is valószínűsíthető. Az már más kérdés, hogy kit tudnak megszerezni. Szerintem, ha igaz a 30 milla, akkor lehet egy jó szélsőnk és/vagy talán Diego-t is sikerül megszerezni középre. You know, A remény hal meg utoljára...

Roli921 2009.03.12. 16:05:54

Ranieri baromi jól tud építkezni csak nem elég határozott, nem tud nagy sztárokat kikönyörögni a vezetéstől. Ha emlékszel Angelotti se tudott, Moggi akkor középszerű játékosokat vett aztán Lippinél kinyilt a pénztárca. Egyébként biztos senki nem ért velem egyet de remélem Lippi nem jön vissza, szerintem túl öreg. A Bari-t meg 2X láttam idén és szépen játszottak. Ja és Conte játékáért nem rajongtam Di Livio és Davids volt a kedvencem.

Ismeretlen_114665 2009.03.12. 16:50:37

Roli921, Lippinél ahogy te fogalmaztál azért nyílt ki a pénztárca mert gondolkozás nélkül eladta akkor Zidane-t, Van der Sar-t, Inzaghi-t, úgyhogy semmivel nem kapott ő több pénzt mint utánna bárki! Csak éppen iszonyatosan tudta, hogy mit miért csinál! Amúgy meg a világ legnagyobb istenkirály edzője Lippi akivel még csak hírbe se lehet hozni senkit se! Ja és nem öreg :) !

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása