A Torino elleni keret

Az utolsó vinovói edzés után Claudio Ranieri kihirdette a Torino elleni mérkőzésre jelölt 20 fős keretét.

Hosszú kihagyás után végre Jonathan Zebina és Dario Knežević is a keretbe kerülhetett. A francia védő ebben az idényben eddig még egyáltalán nem játszott, míg a horvát játékos utoljára a Bologna ellen lépett pályára még október végén, utána pedig meg kellett műteni.

A két védő visszatérése akár sorsszerű is lehet, hiszen Legrottaglie eltiltás miatt, Grygera pedig sérülés miatt hiányzik majd a Torino ellen. A keretbe egyébként Ariaudo is bekerült.

A hiányzók közé tartozik még a sérült Camoranesi, Zanetti és De Ceglie, Ekdal pedig a Primavera keretében kapott helyet.

Íme a 20 játékosból álló keret:

kapusok: 1 Buffon, 13 Manninger

védelem: 3 Chiellini, 4 Mellberg, 5 Zebina, 15 Knežević, 28 Molinaro, 41 Ariaudo

középpálya: 7 Salihamidžić, 11 Nedved, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 22 Sissoko, 30 Tiago, 32 Marchionni

csatárok: 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 17 Trezeguet


A mérkőzést a Sport 2 közvetíti élőben szombaton, 20.30-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr904649350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2009.03.07. 11:59:11

Sztem így kezdünk: Buffon Salihamidzic-Mellberg-Chiellini-Molinaro Marchionni-Sissoko-Poulsen-Nedved Trezeguet-Del Piero A jobbhátvéd poszt azonban nagyon is kérdéses, viszont kétlem h Zebinát már most betenné a kezdőbe, azt pedig kizárnám h Mellberg kimegy szélre és Ariaudo lesz középen. A középpályán csak a közepe a kérdéses, sztem azért fog játszani Poulsen mert a Chelsea ellen Sissoko és Marchisio kezd majd, tehát Momo-t lehet h megint lecseréli majd a 2.félidőbe és a helyére jön majd Marchisio. Elől meg sztem Del Piero tuti kezd mivel hétközben pihenőt kapott, mellette pedig most sztem Trezeguet játszik majd, mivel Amauri volt a kezdő a kupában, ráadásul neki még a Chelsea ellen is kell játszania.

suci2k 2009.03.07. 13:30:42

Úgy tudom hogy ez lesz a kezdő 11, kivéve hogy Poulsen helyett Tiago kezd.

Alessandro 2009.03.07. 14:02:10

Nagyon remélem hogy több kulcsjátékos pihenni fog a Torino ellen, Chiellini, Sissoko és Nedved fontos lehet a Chelsea ellen. Inkább a mai meccsen bukjon a csapat mint a bl-ben. Tudom ez Torinoban az év meccse, de most már ha itt a lehetőség, a bajnokság ránézésre veszve van, úgyhogy 100%ban a bl-re kéne koncentrálni.

Csabah 2009.03.07. 14:40:23

Buffon Salihamidzic-Chiellini-Mellberg-Molinaro Marchionni-Poulsen-Marchisio-Giovinco Trezeguet-Amauri

Ismeretlen_102194 2009.03.07. 14:41:18

mmartin,én úgy gondolom hogy jelenleg ez a Juve nem bírja el Mommo hiányát!Így ha megint lecserélik félő hogy uaz lesz mint az elmúlt két maccsen!Tiago viszont padozzon csak,és játszon helyette MArchisio!Fiatal,még bírja!;) Zebina meg sztem már bevethető lesz,remélem.

suci2k 2009.03.07. 15:44:31

Torino: 16. helyezés (20-ból) 26 meccsből 5 győzelem, 9 döntetlen, és 12 vereség. -14es gólarány. 1 pontra vannak a kieséstől. Tényleg ennyire kellene tartani tőlük?:/ Megint telhetetlen vagyok, de szerintem örülhetünk hogy egy ilyen gyenge csapattal játszunk a Chelsea előtt, szóval kötelező a győzelem - a bé csapattal is. Az Internek sokkal nehezebb dolga lesz - remélem!! :)

Ismeretlen_118066 2009.03.07. 16:07:19

suci2k: A Torinoi derbi-nél sosem volt mérvadó a csapatok tabellán elfoglalt helyezése. Abban biztos lehetsz, hogy, ha valaki akkor a Torino az a csapat amelyik leginkább küzd a Juve ellen, óriási presztízsértéke van ezeknek a meccseknek. Óriási küzdelemre lehet számítani egy ki-ki meccsen.

Roli921 2009.03.07. 16:59:35

Juventus-Fc_Rocket -el értek egyet, ez egy nagyon kemény derbi lesz én jobban örültem volna egy középcsapatnak, nekik ez az év meccse és nekünk is fontos. Buffon Zebina-Chiellini-Mellberg-Molinaro Marchionni-Poulsen-Marchisio-Giovinco Jaki-Amauri kezdővel állunk fel és akkor bl-ben kezdhet az összeszokott Nedved Alex Trez duo. Kiváncsi lennék egy ilyen csapat mire lenne képes. Egyébként sajnos a chelsea nagy formában van, így én Bl-ben nem látok sok esélyt bár remélem nincs igazam, viszont a bajnokságban lenne esélyünk ha arra koncentrálnánk. Remélem az eygiket megnyerjük meg persze az olasz kupát.

Ismeretlen_111021 2009.03.07. 20:35:49

atta mindenit :P asszem kicsit jól kezdünk :P csak így legyen tovább is :P FORZA JUVE

atwekk 2009.03.07. 21:59:12

sziasztok juve fanok ez csapat a mai meccsen egy szar poulsen semmi brazo semmi amauri semmi jaki semmi soroljam még nagyon el vaok keseredve:( chelsea ellen ilyen játékkal kapunk vagy 5 töt itthon hát rem lesz jobb helyzet is

Ismeretlen_109592 2009.03.07. 22:17:28

nagy nehezen bement. jok a jatekosok, de nem jatszanak semmit. szerintem edzo hiba. mindenkepp az lenne a fontos h meglegyen a 3 pont, aztan hatha ranieri-t a kovetkezokben megszallja az ihlet. szerintem jobb lett volna a poulsen es knezevic-re koltott penzbol (esetleg kipotolva) venni vagy egy jo kozeppalyast vagy egy jo hatvedet. salihamidzic sem az mar aki volt a bayern-be. szerintem hianyoznak camoranesi otletei, kar hogy folyton betegeskedik. muszaj ebbol a juventusbol BL & Scudetto gyoztes legyen. iden nem hiszem de hamarosan....

mmartin91 2009.03.07. 22:40:12

Nagyon nehéz meccs volt, de összejött a kínkeserves győzelem. Ranieri eléggé felforgatta a csapatot, igazából úgy hiszem h mivel tudta azt h az Inter megint nyert, annyira már nem foglalkozott ezzel a meccsel, elég lett volna neki az 'x' is. Kíváncsi vok mi lesz a Chelsea ellen, de isteni csoda lenne ha továbbmennénk, sztem egyébként nem fogunk. A mai meccsen sem volt játékunk, most is játszott Giovinco, láthattuk h semmi színt nem tud hozni a játékba, az első három percbe el is lőtte a munícióját, utána lézengett csak a pályán. Nem értem h miért kell ezt az embert a csapatba követelni, ez egy túlsztárolt senki. Ha Nedved nem áll be, akkor nem nyerünk. Jó kis lendületet hozott a csapatnak még így 36 évesen is. A két csatárunk valóban katasztrófális teljesítményt nyújtott ill. Brazzo és Poulsen játéka sem volt vmi jelentős. Ami bizonyos az az, hogy a Chelsea ellen Trez és Alex kezd elől, Sissoko és Tiago középen, Marchionni és Nedved szélen. Ezzel csupán annyi a gond, h Marchionninak muszáj játszania mivel nincs más, Tiagonak nem lenne muszáj de Ranieri biztos h berakja mivel most nem játszott. Biztos arra alapozik h Tiago már volt Chelsea játékos és ismeri őket, láthattuk az első meccsen is h mennyire képben van a Chelsea-t illetően. Dehát mivel Tiago játszani fog, így gyakorlatilag 10-en futunk ki a pályára, emberhátrányban meg még nehezebb lesz továbbjutni...

Alessandro 2009.03.07. 22:47:30

Az első negyedóra egész szép játékot hozott aztán utána már kevés volt az átütőerő. Giovinconak a beadásai nagyrész jók, ami fontos a jövőre nézve, csak sajna elég könnyen elnyomják őt az ellenfelek, még kéne egy kicsit erősödnie fizikálisan. Valami elképesztő hogy a meccs végén 1-0 után beállunk védekezni, bár már mérkőzések óta ezt csináljuk, rúgunk egy gólt aztán már le is fújhatná a bíró a meccset. Ez leginkább Ranieri kritikája. Gondolom a BL meccs előtt a büntetőket is sokat fogja a csapat gyakorolni, egy gólt csak rúgunk, hazai pályán meg a 11esek csak összejönnek. Behozni Sissokot az utolsó 10 percre kockáztatni egy esetleges sérülést is nagy butaság. Salihamidzic nem sokkal jobb mint Marchionni, úgyhogy jöhet Esposito az ificsapatból. Viszont Marchisio és Mellberg viszonylag jól játszott, illetve Ariaudo is megmutatta, hogy pár év múlva akár Chiellini megfelelő társa lehet a védelem közepén mmartin91: elég durva a kritikád Giovincora nézve, azért az túlzás hogy lézengett a pályán, voltak jó megmozdulásai beadásai, az meg egy másik dolog hogy éppen Nedved beadása hozta meg a gólt, be kell ismerni jó volt a Torino kapusa.

Ismeretlen_118066 2009.03.07. 22:47:37

Teljesen más kezdő lesz kedden, ráadásul kipihent játékosokkal, ne írd már le azt a csapatot akinek szurkolsz. Buffon Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro Marchionni, Sissoko, Tiago, Nedved Delpiero, Trezeguet Ez lesz a kezdő szerintem, és NYERÜNK!!!! Láthattuk most is, hogy miért Nedved játszik Gio helyett, mert sokkal jobb. Össze sem lehet hasonlítani a két játékost.

Roli921 2009.03.07. 22:55:53

Szép volt fiúk! Ez is megvan. Cserecsapattal szép eredmény a gio Nedved csere nagyon kellett!

Ismeretlen_111021 2009.03.07. 23:15:01

ez most kellett...remélem kedden továbbjutunk...nem örülnék ha csak így kipottyannánk,csak az a baj,h nekem is rossz érzéseim vannak...de nem adjuk fel olyan könnyen szerintem...vagyis remélem :P ma Poulsennel voltak nekem problémáim...egyszerűen amikor labsához ért annak nem volt haszna... FORZA JUVE

Ismeretlen_53881 2009.03.08. 08:58:08

mmartin, a Giovinco-t illető kritikáddal én egyáltalán nem tudok egyetérteni. Míg pályán volt, szinte minden veszélyesebb támadásban részt vett, jól passzolt - Iaquinta-nak tulajdonképpen 2 gólpasszt adott, de sajnos kimaradtak - és meglepő módon még védekezett is. Lecseréléséig az egyik legjobb volt, és nem is az igazi posztján játszott. Jaki, Brazzo, Poulsen nagyon gyenge volt, a jobb oldal pedig égetőbb probléma, mint a bal. Aki utálja a kritizálást, az ezt ne olvassa: komolyan eljutottunk oda a nagy csapatépítés közben, hogy egy Marchionni-t kell pihentetni? Mindegy, mindenesetre megérdemeltebb volt most a győzelmünk, mint néhány másik meccsen. A Chelsea ellen pedig ennél sokkal többet kell nyújtani.

Shyr Kahn 2009.03.08. 11:44:14

Szerintem ilyen harcos és elszánt Juventus-t szeretnénk minden meccsen látni. Csak picit szebben játszót, de így se lehet okunk a panaszra. Gio nem tud védekezni. Nedved most a támadásokban is jobb, veszélyesebb volt. Az az igazság, hogy Gio-t valóban könnyen elnyomják. Molinaro szerintem lefutna bárkit... egy Toro játékost másfél méter hátrányról könyedén lefutott. Állatul nyomja. Szerintem nagyon sokat fejlődött és örülök, hogy hosszabbítottak vele. Egy ilyen gyors játékosra mindenképpen szükségünk lesz a későbbiekben is. Technikai szintjén még lehet mit fejleszteni, de a kondija és a gyorsasága azt hjiszem egyedülálló a csapatban jelenleg. Egyrészt talán Ő játszotta a legtöbb percet ebben a szezonban, másrészt szinte minden mérkőzésen hozza azt a színvonalat, amit múlt évben még csak helyenként láttunk tőle.

Roli921 2009.03.08. 11:48:58

Gio nem volt olyan rossz, de szerintem most végérvényesen kiderült hogy nem bal kp a posztja hanem irányító. Feltűnő volt hogy amíg Gio fenn volt Molinaro a félpályát se lépte át viszont utána nedveddel csinált pár szép kényszerítőt (persze a beadásai most se voltak jók)egyébként nekem ő tetszett a legjobban most nem szórta el a labdákat és védekezése hibátlan volt. Persze Chiellini és Melberg is jó volt Ariudo meg tökéletes volt arra a fél órára. Elég bátor csere volt de bejött. Sali szart se csinált Poulsen szar volt túl sok labdát rug ki a semmibe, Marchisio csoda hogy nem sérült meg annyit rugdoskát egyébként nem volt rossz, Gio nem találta szélen a helyét de a technikája kivételes én jövőre irányítót játszatnék vele, csatárok szarok voltak, de mondjuk nem is segítettték őket ugy meg elég nehéz. Úgy nyertünk hogy 3 an játszottak a kezdőből ami nagyon nagy dolog ezzel a viszonylag gyenge kerettel. Szép volt fiúk.

Roli921 2009.03.08. 11:54:08

Egyébként a rögzített helyzeteink jók voltak gól is ebből lett meg Jaki fejes meg stb... Ez azért mutatja hogy dolgoznak a srácok edzésen. Shyr Kahn Molinaróval nagyon egyetértek, ha minden fiatal ennyit fejlődik mind ő akkor nem kell sok lovét kidobni igazolásokra. Ja és nekem ma hiányzott Marchionni ami elég gáz de ez van.

Ismeretlen_22017 2009.03.08. 23:35:04

Én eddig mindig védtem Poulsent, de sajnos most már úgy vagyok vele, hogy tényleg pocsék igazolás volt. Bár mondjuk csereembernek elfér a kispadon Sisso mögé.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása