Ranieri: "Nehéz mérkőzés a Reggina ellen"

A hóborította Vinovóban tartott sajtótájékoztatót Claudio Ranieri a Reggina elleni mérkőzés előtt:

"A Zenit ellen sikerült újra jól játszanunk, a Reggina ellen megpróbáljuk ezt folytatni."

Del Piero, Ranieri, Amauri

Ma este újra a Bianconerié a terep. Múlt szombaton az Inter volt az ellenfél, ma pedig a Reggina. Idén a tél is korán érkezett Vinovóba, hóval borítva be a Juventus edzőközpontját.

A hideg azonban nem aggasztja Ranierit, és a csapatot, akik a Zenit ellen már megtapasztalhatták az igazi telet.

"Személy szerint én csak a Reggina miatt aggódom, mert igazán jól játszanak. A Zenit ellen úgy tudtunk játszani, mint akiket nem rendített meg az Inter elleni vereség, és este ugyanígy szeretnénk folytatni. Győzni akarunk."

A Bajnokok Ligájában már sikerült bebiztosítani a továbbjutást, így most lehet a bajnokságra koncentrálni. A csapat győzelmi sorozatát csak az Inter elleni botlás szakította meg. A szombat esti ellenfél a Reggina lesz, és Ranieri tudja, milyen veszélyeket rejt magában ez az összecsapás.

"Ez egy újabb próbatétel lesz. Jó focit játszanak, nem ívelgetnek, és gyorsan viszik előre a labdát. A Reggina most kétszer egymás után tudott győzni, és tavaly mi is kikaptunk náluk. Nehéz mérkőzés lesz, de alázattal és elszántsággal győzhetünk. Ehhez azonban 110 %-ot kell nyújtanunk."

A kerettel kapcsolatban semmi újdonság. Ranieri ugyanazokra a játékosokra számíthat, mint a Zenit ellen. Camoranesi egyre jobb formába lendül, Zanetti viszont még most sem játszat majd.

"Folyamatosan vizsgáljuk, hogyan fejlődik Cristiano. Már minden feladatot el tud végezni, de még mindig fájdalmat érez, ha megerőlteti magát. Nemsoká Poulsen és Tiago is felépül, hamarosan pedig Buffon és Trezeguet is visszatérhet. Nem nagyon kell foglalkoznunk az átigazolási piaccal."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974648992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2008.11.29. 12:04:18

Én csak annyit ehhez, hogy Buffon,Trezeguet visszatérése olyan lesz mintha vennénk 2 játékost januárban, hisz szinte az ősszel nem játszottak. Sokat lendítenek majd úgy érzem + Zanetti is. De mondjuk 1 nagy névvel legalább erősíteném a keretet.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása