Zaccardo a Juventus játékosa lehet

A legújabb pletykák szerint könnyen lehet, hogy Cristian Zaccardo a télen visszatér Olaszországba, és a Juventushoz igazol.

Cristian Zaccardo

A világbajnok védő már minden bizonnyal megbánta azon döntését, hogy követi Andrea Barzaglit a Wolfsburghoz, hiszen egyáltalán nem sikerült beilleszkednie a német csapatba.

A 'Tuttosport' ma reggeli számában arról írt, hogy Zaccardo nagyon szívesen visszatérne hazájába, a Juventus pedig szívesen leigazolná a fiatal jobb szélsőt, hiszen ez a poszt erősítésre szorul.

Az egyik hátráltató tényező a játékos ára lehet, mivel a németek 8 millió euróért vették meg Zaccardót a Palermotól, szóval ez alatt biztosan nem válnának meg tőle. A másik pedig a játékos fizetése, hiszen a védő jelenleg évi 2 millió eurót keres, a Juventus pedig ennyit nem hajlandó fizetni neki.

A megoldás az lehet, hogy Zaccardo télen kölcsönbe érkezne Torinóba, és a Juventus év végén véglegesíthetné a játékos megvásárlását, amennyiben Jonathan Zebina továbbra is harcképtelen maradna.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr434648987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.11.26. 20:11:46

Azzal kezdeném, hogy én csípem(legalábbis anno a Bologna-ban és a Palermo-ban csíptem)a játékát, és örülnék, ha jönne!! Persze, akadna nála jobb jelölt is, de szerintem nagyon jó lenne! Annyi a "gond" ezzel, hogy ahogy én látom, Zaccardo kb. egy szinten van Grygera-val, tehát így akkor nem nagyobb klasszis védő érkezne. Ugyanakkor azért is lenne jó -azon kívül, hogy én szívesen látnám köreinkben- többek között, mert a jobb bekk poszton tutira megoldódna az "azonos minőségű, rotációs"-dolog(ezt most nem tudtam jobban megfogalmazni, sorry, de értitek!:) ). /A fő gond persze az, hogy ez az egész még természetesen pletyka csak.../ Azt nem feltétlenül gondolnám, hogy nem adnák el a németek a 8 milliós vételárnál kevesebbért, hisz vegyünk csak egy "helyi" példát, miszerint fél év-1 év elteltével Tiago-t és Almiron-t sem "beszerzési áron" adtuk volna, adnánk el(tudtuk volna, tudnánk eladni). Most mondhatják páran, hogy ez az, akkor minek nekünk ide, ha egy Wolfsburg-nak nem kell...ez szubjektív, hogy ha nem igazolunk(márpedig Secco nem fog-nem tud) "Ramos-okat", akkor szerintem jöjjön, mert hasznunkra lehet. Az meg, hogy a Juventus nem hajlandó 2 millió euros fizetést adni egy világbajnok játékosnak(most nem az ő meghatározó szerepét mondom ezzel a VB-cím megszerzésében, hanem magát a tényt), hát ezen csak nevetni tudok! :D Mégis milyen fizukkal akarunk itt tartani, vagy megszerezni játékosokat?! Arról nem is beszélve, hogy az a szarházi Zebina, aki legeslegkésőbb nyáron elhúz már végre innen a halál faszára, 2,5M körüli összeget kap!!!!! Illetve, ha már viszonytgatok, akkor pl. szerintem Poulsen nem jobb játékos a maga posztján, mint Zaccardo az övén, és ha jól tudom a dán legalább 3 milliót kaszál(és remélem jól emlékszem és nem 3,5M-t!). Vagy Poulsen fizuja nem sok...??? Csak mert szerintem azt Secco-ék kurvára elbaszták nyáron, mert indokolatlanul sokat keres itt, és de, igen is sok!! Most inkább a 3,5M-ra értettem, de még a 3 is az. Neki kb. 2,5M lenne a korrekt, szerintem. A legjobb tényleg az lenne(ami a kölcsönvételeknél szerintem mindíg is a legmegfelelőbb opció), ha januárban kölcsönbe érkezne és nyáron jogunk lehetne mevenni végleg, ha jól teljesít. FORZA JUVE!!!

mmartin91 2008.11.26. 20:27:28

Én nem szeretném ha ez az ember Juventus játékos lenne. Már a Palermoban is unszimpatikus volt számomra és nagyon nem értettem h Lippi mi alapján vitte ki a VB-re. Sztem az olasz csapat egyik leggyengébb játékosa volt a VB-n, ezt bizonyította is hiszen szépen bevette Buffon kapuját az USA elleni 1-1-re végződő csoportmeccsen. Én nyáron örültem mikor aláírt a Wolfsburghoz, csakúgy mint Barzagli esetében, mivel az én véleményem szerint egyik sem volt Juve szintű játékos pedig mindkét védőért érdeklődtünk. Sztem ez az ember nincsen egy szinten Grygerával, a cseh sokkal jobb védő mint ő. Grygera értéke nem nagy viszont én kellemesen csalódtam benne hiszen amikor idejött akkor én ilyen "töltelékembernek" gondoltam és rámcáfolt mivel beépült a kezdőcsapatba. Sztem is kellene egy jó jobbekk, több okból is. Az egyik az, hogy Grygera azért összességében a sérülékenyebb játékosaink közé tartozik és jó lenne ha lenne mögötte/mellette egy kb. ugyanolyan vagy esetleg jobb védő, legalább akkor versenyhelyzet is lehetne. A másik ok pedig pontosan a versenyhelyzet mivel most nincs azon a poszton verseny hiszen Grygera mellett Zebina bevethető, ő pedig mint tudjuk teljes mértékben hasznavehetetlen játékos. Én is remélem h minél előbb túladunk rajta. Szóval elkélne egy jó jobbekk, nehéz erre a posztra megfelelő embert találni, nekem mondjuk bejön a Tottenhames Vedran Corluka játéka, sztem ő jó lenne nekünk csakhát mi nem fogunk kiadni 12 misi körüli összeget egy jobbhátvédért. Lehetne keresni mondjuk olcsóbbat is, mivel Zebinától bárki jobb lehet.

buub 2008.11.26. 21:01:45

Corluka, hát igen őt én is szeretem és nagyon jó a posztján! Csak, (1) most igazolt a Spurshöz kétlem, hogy túladnának rajta. (2) Sztem visszalépés lenne neki, ha hozzánk igazolna, Seria vs Pl ez a meccs elég egyértelmű, talán a BL miatt lehet max csábító neki a Juve, de sztem a Spurs idén is eléri az UEFA kupa helyek egyikét, jövőre meg simán Bl lehet belőle, nagyon jó kis csapat alakult ki ott, csak egy jó csatár kellene, ha nem a védelmi/kapus bakik elkerülése.

Juvetto 2008.11.26. 22:01:11

27(29!) Scudetto 9 Olasz kupa 4 Olasz Szuperkupa 2 BEK-BL 1 KEK 3 UEFA Kupa 2 Európai Szuperkupa 2 Interkontinentális Kupa 1 Intertotó Kupa Ez a Juventus dicsőséglistája. Atya Úúúúúúristen, buub, ne idegesíts már!!!!!!!!! Ekkora faszságot még nem hallottam!! Visszalépés?!?!?!?! Te mit szívsz??? Ezt a fáradt PL vs. Serie A-t meg hagyjad már!!! Hát valóban ez a különbség és a lényeges a JUVENTUS és a Tottenham között, igazad van! Te jó ég... De én most nem is szólnék hozzá a Corluka-s felvetéshez(röviden: jó lenne), mert az ilyenekre ott van a 'Dühöngő'. mmartin91! Tudtam, hogy ebben a kérdésben magam maradok, és megértem a Te álláspontodat is, tényleg. Csak nekem meg(amint már azt írtam, inkábbb anno tetszett)tetszik a játéka valamiért, szerintem hasznos és jó játékos. Az első kommentemben em akartam nagyon belemenni és részletezgetni-elemezgetni ezt a Grygera vs. Zaccardo dolgot, de egyetértek Veled, hogy valamivel jobb a cseh, de azért nem olyan sokkal. Abban is egyetértek Veled, hogy mindenképp kellene egy jó(jobb, mint Grygera)jobb oldali védő. Viszont a "versenyhelyzetes" dologban nem adom, amit írtál...gondolod ennél bármilyen körülmények között is képes lenne többre Grygera?? Biztos vagyok benne, hogy nem. Az elmúlt kb. 1 hónap élete legjobbja volt eddig szerintem. Amiben viszont nagyon adom a vélemyényed, az a Zebina-dolog!!!!! :D FORZA JUVE!!!

Smotty 2008.11.27. 00:19:25

Csak nekem tűnt fel a képen? Mintha picit "megpocakosodott" volna... :)))

Juvetto 2008.11.27. 02:43:36

Nem, nekem is feltűnt, hogy van egy kis "Ronaldo-feeling". :) Biztos azoktól az "update-es" német étkektől... :) De tényleg tök szembetűnő amúgy...vagy csak kitolta...? :D FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_53881 2008.11.27. 09:27:46

Én nem örülnék Zaccardo érkezésének, egy dolog miatt. Számomra mindent elmond a motiváltságáról, hogy elmegy egy német középcsapatba játszani. Az meg pláne, hogy ott sem tud megfelelni rendesen.

Type-R 2008.11.27. 11:39:19

Miért nem BALhátvédet veszünk? Szerintem az a leggyengébb láncszem a csapatban. A jobboldal nem tűnik annyi rossznak, Grygera fényévekkel jobb Molinaronál.

ati 2008.11.27. 11:57:03

Még rendesen gyomra van Zaccardonak ezen a képen...:D:D Amúgy nagyon gyenge játékos, nem is tudom hogy lehet a Grygera - Zaccardo témán vitázni! Attól hogy vilábajnok, még nem kell tőle hanyatt vágnia magát senkinek!

Juvetto 2008.11.27. 14:11:37

ati! Akkor idézet az belső hozzászólásomból: "Az meg, hogy a Juventus nem hajlandó 2 millió euros fizetést adni egy világbajnok játékosnak(most nem az ő meghatározó szerepét mondom ezzel a VB-cím megszerzésében, hanem magát a tényt), hát ezen csak nevetni tudok!" Vagyis ez abszolút a tényre vonatkozott, hogy ő így, vagy úgy, de mégiscsak világbajnok! És lehet, hogy Te nem vagy vele tisztában, de a már eleve "papíron" szereplő tény, miszerint valaki elért bármilyen eredményt is, nos az növeli mind a kivásárlási árát, mind pedig a fizetését is egy adott játékosnak. Tudod, új "tárgyalási alapot" eredményez, még a jelenlegi klubjánál is, házon belül. És most nem egy megyei gólkirályi címről van szó, közel sem... És én nem a játéká tartottam ettől nagyobbra, hanem a fizetésére vonatkoztattam, de úgy látszik nem nagyon tudsz olvasni, szó szerint a sorok között! passerby! A Te kommentedet annyira nem vettem magamra, mert már írtam is, hogy ezzel egyet is értek, de ugyebár ez is, mint minden, szubjektív(ahogyan természetesen a Te vélemyényed is), vagyis én azért örülnék, de inkább örültem volna a bologna-i, vagy palermo-i Zaccardo érkezésének. Ez persze így zsákbamacska lenne. Ja, és ati! Azért ne keverd Zaccardo játéktudását, pl. Barzagli-éval. Amiről Te beszélsz különbség, hogy "fényévek", az mondjuk inkább Chiellini vs. Barzagli, tehát szerintem kicsit erős volt ez a kifejezés a cseh és az olasz védő között... És akkor ehhez még csak annyit, hogy még nyár előtt többek között Hegyi Iván is , mintegy "ajánlotta" a Juvénak Zaccardo-t a védelem megerősítésére. És attól függetlenül, hogy ez a személy egy "brazil-őrült", én speciel adok az ő szakértői, hozzáértő szavára. Bocsi, mindenkitől, lehet túlreagáltam, csak nem viselem, ha valaki csak olvas valamit, de nem látja, értelmezi, stb., azt! Type-R! Igazad van, hogy Molinaro helyett kellene valaki hasznosabb, de én még kíváncsi lennék De Ceglie teljesítményére, ha ő is így kapná a folyamatos játéklehetőséget, mint pl. Molinaro. Bár Ranieri De Ceglie-vel úgy néz ki inkább Nedved helyén számol...tehát úgy akkor tényleg kellene mindenképp valaki bal bekk posztra is! Grygera mögé-mellé-elé pedig azért kell valaki, mert gondolom az ő energiakészletei is végesek, illetve szokott sérült is lenni. FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_22017 2008.11.27. 15:10:49

Na igen, de a Juventusnak meg nem kötelező valakinek évi 2 milkát kifizetni, csak mert világbajnok. A játékos ennyit várna el, a klub meg nem ad ennyit.

Juvetto 2008.11.27. 15:51:37

Akkor csak egy kérdés, de ez ettől valamelyest független, illetve mégis összefügg: Zebina 2,7 milliós fizetése, vagy Poulsen 3,5 milliós bére jogos, vagy okos vezetői döntés meglátásod szerint? (miközben Alex, Gigi, Pavel, Trezegol keresnek 4,5 M körül, ha jól tudom) Persze az az egyszerű, amit Te írtál, mert vagy kompromisszum képes valamelyik fél, vagy nem, és akkor annak függvényében jön össze az üzlet, avagy sem. De a tény meg tény marad, hogy az "eredményes", -vagy a klasszis- játékosokat sajnos megkell fizetni általában. FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_53881 2008.11.27. 16:21:24

Lehet hülyeséget írok, javítsatok ki, de úgy tudom, Buffon 7 milliót keres.

Ricsman · ricsman.blog.hu 2008.11.27. 17:02:05

erről a Zaccardo ügyről csak annyit, h én is lennék szívesen Juve játékos... mégse leszek asszem :P

Juvetto 2008.11.27. 17:08:14

Egyedül Buffonéban nem voltam biztos, és úgy tudtam, hogy valaki lecsap majd rá, köszi, "szálkakirály"! De Neked legyen igazad, és keressen 7 milliót, mert megis érdemelné! Ricsman! Ez hogy jön ide?? FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_53881 2008.11.27. 17:18:16

Azért Juvetto ezt a szálkakirály dolgot nem kéne erőltetni. Én sem voltam biztos benne, nem kukacoskodni akartam. Amúgy szerintem is megérdemli.

Juvetto 2008.11.27. 17:24:39

Ha tényleg nem kukacoskodásból írtad, akkor sorry! Amúgy nem tudja valaki, hogy hol lehet utánanézni az ilyen "kereseti-infóknak"? FORZA JUVE!!!

Ismeretlen_108746 2008.11.27. 17:51:46

Őszintén szólva félig már el is felejtettem, hogy létezik olyan játákos, hogy Zaccardo... Emlékeimben úgy él, hogy annak idején (számomra meglepetésszerűen) hirtelen felkapták, szóba hozták több olasz élcsapatnál, majd eligazolt eegy német középcsapathoz. Hát nem egy sikertörténet... Erősek a kétségeim vele kapcsolatosan, ám mivel nem emlékszem a játékára, a fene tudja.

Ismeretlen_53881 2008.11.27. 18:01:29

Elhiheted, nem kötözködésből írtam, egyszerűen csak beugrott a 7 millió, meg hogy ő keresi nálunk a legtöbbet. Egy ilyen kereset-oldal engem is érdekelne.

Juvetto 2008.11.27. 18:35:19

Oké, passerby, akkor bocsi mégegyszer! Apuleius! Igazad van, hogy egy időben felkapták -nekem attól függetlenül tetszett a játéka-, és, hogy valóban nem egy sikersztori az övé. Ami számomra pozitívum volt anno Zaccardo felfogásában, hogy: agresszívan védekezett; erőteljesen besegített az előrejátékba; nem kiemelkedően, de azért jól fejelt; De amúgy nemsokára azt hiszem a nagy többség számára örvendezetes -egyelőre sajnos csak- pletyka is kikerül az oldalra(Lassusnak már elküldve)... ;) FORZA JUVE!!!

vizi8 2008.11.27. 19:09:45

Nekem személy szerint, a vébén tetszett a játéka.A palermóban is jól nyomta, Grygeraval jól kihoznák a jobboldalt.Csak a 4 misi sok, azt kell nézni kik kapnak nagypénzt, hát ált. nem a védők.

Juvetto 2008.11.27. 19:57:55

Gondolom csak véletlenül írtál 4 misit, vizi8... :) Abban az esetben természetesen abszolút szóba se jöhetne! Teljesen igaz, hogy nem a védők keresik általában a legtöbbet. Szerintem ez a 2 millió Zaccardo esetében még beleférne(persze, ha tudna ismét úgy teljesíteni, mint korábban, ami még mindíg zsákbamacska!), főleg pl. Zebina pénzét nézve... FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása