Sissoko angol stílusú derbire számít

Mohamed Sissoko szerint a szombati Inter-Juventus mérkőzés csak a Liverpool - Manchester United összecsapásokhoz hasonlítható.

Mohamed Sissoko

Míg több Juventus játékos is hazája válogatottjánál tartózkodik, addig Sissoko a vinovói edzőközpontban készül a szombati, Inter elleni derbire. A mali középpályás, és Cristian Molinaro tegnap a 'Juve Club Doc Valsessera' vendége volt egy rendezvényen.

"Jó dolog érezni az emberek szeretetét, büszke vagyok erre. Spanyolországban ugyanezt éreztem, Angliában viszont nem. Most mindenki arra kér, hogy szerezzek gólt az Inter ellen, és hozzuk haza mindhárom pontot. Bárcsak így lenne! Nagyszerű lenne!"

Sissoko nagyon gyorsan alkalmazkodott az olasz futballhoz, és már nagyon várja a szombati rangadót.

"Idén még jobban élvezem a bajnokságot, közel vagyunk a listavezetőhöz, és szombaton különleges derbire számítok. Volt már ilyenben részem még Angliában. Egy Liverpool - Manchester összecsapás azonban teljesen más hangulatú, mint mondjuk egy Everton elleni városi derbi. Itt is ugyanez a helyzet: a Torino elleni mérkőzés is fontos volt, de az Inter elleni rangadóra mindenki sokkal jobban összpontosít."

Cristian Molinaro

Persze nemcsak Sissoko számít különleges mérkőzésre. Cristian Molinaro is megerősítette, hogy az egész csapat nagyon koncentrál a szombati összecsapásra.

"A mérkőzés előtti nyomás most pozitívan hat ránk. Mindannyian koncentráltak vagyunk, és most már csak a válogatottaknál szereplő játékosokra várunk, hogy a lehető leginkább felkészülhessünk a derbire. Az Inter elleni mérkőzések mindig tekintélyes találkozók. Idén a két csapat nagyjából azonos erőt képvisel, így még inkább elszántak vagyunk a győzelemre."

Ibrahimović vagy Del Piero? Külön mérkőzés a mérkőzésen?

"A két csapat az összes játékos révén tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani, de az is egyértelmű, hogy Alex és Ibra bármikor eldönthet egy összecsapást. A tavalyihoz hasonlóan mi idén is jól szeretnénk játszani, és a bajnokaink döntő szerepet játszhatnak."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934648973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása