A sérültek állapota

Bár a Bologna elleni mérkőzés csak tegnap este volt, a csapat ma reggel már edzett Vinovóban. A tegnap pályára lépő játékosok csak könnyített munkát végeztek: Manninger, Chiellini, Mellberg, Amauri és Nedved a pályán dolgozott Iagóval és Poulsennel együtt, míg Molinaro, Marchionni, Sissoko, Tiago és Iaquinta az edzőteremben erősített.

Knezević viszont a Bologna elleni mérkőzés után fájdalmat érzett, így ma reggel orvosi vizsgálatokon esett át.

Zdenek Grygera és Paolo De Ceglie

Camoranesi, Ekdal és Giovinco teljesértékű edzésen vett részt az ifi csapat néhány tagjával együtt, míg Del Piero, Legrottaglie, Zanetti, De Ceglie és Grygera pedig az edzőpályán dolgozott: először bemelegítettek kosárlabdával, majd a passzokat gyakorolták, végül kispályás mérkőzést játszottak egymás ellen.

Zebina még mindig külön edzett, Marchisio és Salihamidžić végig az edzőteremben maradt.

Az edzés után Dr. Agricola beszámolt a sérültek állapotáról.

De Ceglie: a fiatal védő állapotát naponta kell vizsgálni, a Chievo elleni mérkőzésre térhet vissza.

Grygera, Del Piero, Legrottaglie: mindhárman ott lehetnek a Roma elleni mérkőzésen. Grygera izomfáradtsága elmúlt, Del Piero és Legrottaglie pedig egyébként sem volt sérült, csak pihenniük kellett.

Knezević: ma reggelre beduzzadt a térde, és fájt is. A játékos ultrahangos vizsgálaton esett át, és néhány napig pihennie kell.

Marchisio: nagyjából 15 nap múlva teljesen felépülhet sérüléséből.

Poulsen: bár combizom sérülése nem súlyos, mégis érzékeny területet érint, így a Chievo elleni mérkőzésig még biztosan nem térhet vissza.

Salihamidžić: viszonylag gyorsan sikerült felépülnie ínsérüléséből, így a Real Madrid ellen, de legkésőbb a Chievo ellen már pályára léphet.

Zanetti: hétfő óta végez teljesértékű edzést a csapattal, így inkább a kondíciója teszi kétségessé a szereplését az elkövetkező mérkőzéseken.

Zebina: egyre jobban van. Viszonylag súlyos Achilles-ín sérülést szenvedett, terápián vett részt, miután nagyon keményen dolgozott, hogy felépüljön. Jelenleg csapattársaitól külön dolgozik, két-három edzésről még hiányozni fog, majd néhány napot pihennie kell majd. Jövő hétfőtől azonban elvileg már csatlakozhat a csapat többi részéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544648921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása