Bologna - Juventus: 1-2

Pavel Nedved duplájával a Juventus győzni tudott a Bologna otthonában, így tovább folytatódik a Bianconeri feltámadása.

Pavel Nedved

A Real Madrid és a Torino legyőzése után itt volt az újabb lehetőség a bizonyításra, ám a csapat dolgát továbbra is nehezítette a rengeteg sérült. A Bologna elleni találkozót a listavezetőtől 5 ponttal lemaradva várhatta a Juventus.

Mauro Camoranesi és Tiago felépült, ám Del Piero és Legrottaglie nem került a keretbe sem. A csapatkapitány pihenőt kapott a hétvégi, Roma elleni rangadó előtt, a védő pedig könnyebb sérülést szenvedett az edzésen, Ranieri pedig nem akart kockáztatni.


BOLOGNA - JUVENTUS: 1-2

Összegzés:

Gól: Nedved 12' és 56', Di Vaio 74' 

Sárga lap: Molinaro 23', Marchini 58', Mudingayi 63', Carrus 78'


BOLOGNA: Antonioli; Moras, Castellini, Terzi; Zenoni (Marchini 46'), Lavecchia (Bernacci 89'), Mudingayi, Mingazzini (Carrus 67'), Bombardini; Di Vaio, Marazzina

Fel nem használt cserék: Colombo, Britos, Lanna, Adailton

Edző: Arrigoni


JUVENTUS: Manninger; Mellberg, Knezević, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko (Ekdal 60'), Tiago (Camoranesi 83'), Nedved; Amauri (Giovinco 70'), Iaquinta

Fel nem használt cserék: Chimenti, Ariaudo, Castiglia, Rossi

Edző: Ranieri


Bíró
: Trefoloni

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr184648914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trezegol 2008.10.29. 23:34:51

Hoppá-hoppá :D!!! 3 meccset nyertünk zsinórban! Ez már hasonlit valamire...Nedved még mindig Istenkirály(és az is lesz forever)!!! A mai meccs legfontosabb megmozdulása pedig: Tiago gólpasszt adott :DDD! Forza Juventus!!! Gyerünk és daráljunk :P! Szombaton a Romát kicsontozzuk:)

babo410 2008.10.29. 23:46:53

A Roma ellen remélem Legro és De ceglie kezd, mert Knezevic és Molinaro olyan szarok, hogy megeszi őket előételnek a Roma. Velük inkább el se menjünk. Ha csak ők lesznek a védelemben bevethetőek, akkor inkább adjuk a Romának a 3 pontot. A Bologna ellen is csak Chiellini és Manninger tudta kijavítani a hibáikat, de leginkább köszönhető annak, hogy nem kaptunk több gólt, hogy szar a Bologna, hiszen lehetőségük lett volna rá. Knezevic hagyott játéklehetőséget Di Vaionak és társainak bőven.

Gyurikaa 2008.10.30. 08:50:42

Néztem a meccset tegnap és kifejezetten jól játszottunk, mentek a passzok, szép támadások voltak, más kérdés, hogy csak kettőt sikerült gólra váltani... De az öreg Pavel ismét bizonyított, az első gólja pazar volt, a második mondjuk szerencsés. :P Még egy szezonra valahogy meg kellene győzni. A gól meg, amit kaptunk, abból a szempontból érdekes, hogy a másfél méteres Di Vaio fejelte... Viszont egyáltalán nem vagyok megelégedve Knezevic és Molinaro játékával. Knezevic még annyira nem volt rossz, de Molinaro borzasztó gyenge, már meccsek óta ilyen rossz teljesítményt nyújt. Ott van De Ceglie, már most jobb nála, ezt bizonyította korábban is, bízni kellene benne. Tiagonak meg egy pirospont, végre úgy játszott, ahogy kellene. Bár bután elpasszolt labdái voltak most is. Összességében: jó volt! : ) Forza Juve!

Matee 2008.10.30. 09:41:14

most az a lényeg hogy a győzelmeket hozzuk, majd ha felépül a keret másik fele akkor már játékot is szeretnék látni, mert ez még mindig elég halovány volt és kis hiján 2:2. Télen igazolni kell egy védőt középre meg egyet a bal oldalra, Molinaro-t meg kölcsönadni hisz még csak 24-25 éves, elmegy máshova megtanulni focizni aztán meglátjuk hogy visszajöhet. A helyére Vargas,De Silvestri közül venném az egyiket, középre Zapata-t. Nagy befektetések a jövőre nézve de már most kész játékosok. De mondjuk ki kell értük pengetni a pénzt az is igaz, de megéri, Kneze(viccel) meg Molinaroval kész életveszély a védelem, sztem már Chiellininek is a töke tele van már hogy 3 ember feladatát kell ellátnia ha ezek ketten játszanak mellette. Fabregas/Diego/Hamsik/Aquilani közül pedig egyet a középpálya közepére és bajnok és BL esélyesek lennénk. Ha ezek az igazolások végbemennének hinnék a sikerben.

vizi8 2008.10.30. 10:20:50

Nem láttam csak összefoglalót. A játék képe nem sokat változott, csak annyit hogty kp-ján Tiago meg tidta tartani a labdát és nem csak ívelgettünk felfelé.De Ceglie kell a védelem bal oldalára és középre még valaki, egy fiatal tehetség. Kp-ra nem kell több ember. Ha beindul Zanetti és Tiago ők fazont adnak a csapatnak.Sissoko-Poulsen-Ekdal petig brusztol. Az igazi hiányposzt az a szélsők Nedved- Camo ebben az évben nem igazi, és 36 évesen ne várjunk kiemelkedő teljesítményt.Giovinco lehet utód, de több lehetőséggel,a másik oldal üres...

Ismeretlen_22017 2008.10.30. 10:57:46

Gyurikaa: De Ceglie sajnos sérült, így nem lehet rá számítani most.

babo410 2008.10.30. 11:18:34

Knezevic olyan szar, hogy mikor játszik az az érzésem, hogy ellenünk van. arra is gondoltam, hogy lehet az ellenfeleink küldték hozzánk, hogy meg tudjanak minket verni.:) Remélem januárban eladják, mert amikor játszik benne van a gól. Csak az a gond, hogy nem ő rúgja, hanem nem akadályozza meg. És ezen a meccsen is jól látszott, hogy Chiellininek kellet mentenie, Knezevic elől, mert ő képtelen rá. Talán az NB III-ban jól menne neki?:) De legalább a meccs után Chiellini nem ordibált vele, hanem vidám hangulatban voltak. Jó a csapat öszhangja. Ez a Juve kérem, ide egy C. Ronaldo sohase jöhetne, pedig majdnem, mert szétzüllesztené a csapatot.

mmartin91 2008.10.30. 11:20:12

Én nem láttam a meccset de sztem ez egy tipikusan olyan meccs volt ahol csak a három pont volt a lényeg, mind1 h milyen játékkal. Én örülök h behúztuk a meccset, most arra azért lehetett számítani h Knezeviccsel a védelemben azért lesznek problémák, meg ahogy látom Molinaro se jáccott élete formájában. Én külön örülök h Nedved duplájával nyertünk mivel mostanában elég sok kritikát kapott és ez egy ütős válasz volt részéről. Sztem is mindenképpen szükség van egy jó középhátvédre Zapata személyében, viszont jó balbekket naon nehéz lesz keríteni mivel aki valóban jó ezen a poszton azt nem lehet elhozni, gondolok itt elsősorban egy Evrára. Vargas naon jó volt a Cataniában de a Fiorentinában már-már nem is kezdő, egyelőre nem találja a helyét. A középpályára sztem vagy Diego-t vagy Xabi Alonso-t kéne hozni. Ezt sztem majd az új edzőnek kéne eldöntenie mivel ha maradni akar a mostani hadrendnél akkor Xabi-t érdemesebb idehozni(ha eljön), viszont ha az új mester belevaló lesz, akkor megpróbálja Diego-t elhozni és ezzel átszervezi a középpálya taktikáját. Hamsikot nem fogja eladni a Napoli, de ha eladja akkor biztos h nem nekünk fogja. A szélsőkkel valóban hadilábon állunk, van két naon jó Camo és Pavel személyében de ők sem mai gyerekek már. Nedved valszeg visszavonul idény végén, Camo meg egyre sérülékenyebb, itt nem is tom mi lesz ha ők nem lesznek. Giovinco sztem nem lesz megoldás kezdőként nálunk, de nem is tom h kit lehetne hozni a szélre...

Ismeretlen_22017 2008.10.30. 11:40:16

mmartin91: na végre, egy teljesen korrekt komment Tőled. Megvoltak a pozitívumok, a kritika, de nem akartál elküldeni senkit a vérbe :) Egyébként ahogy mmartin91 is mondta, tudni lehetett, hogy Knezević-csel a védelemben lesznek problémák. Ő csak egy csere, vészhelyzet esetére (ami most van). Rajta kívül nincs belső védő, csak Mellberg, de neki meg a jobb oldalon kellett játszania. És Molinaro sokkal rosszabb volt, mint Knezević, most nem a horvát védőt kellene leginkább kritizálni.

drenszöl 2008.10.30. 11:50:20

Nem láttam a meccset, de örömteli hogy végre 9 forduló után sikerült 1-nél több gólt lőni. Az a nagy szerencsénk hogy ha nem is játszunk jól, van néhány klsszisunk, Nedved, Del Piero és Amauri akik képesek eldönteni a meccset. Hogy Tiago jól játszott hát........... tavaly is volt talán 3-4 jó mérkőzése szóval egyenlőre nem kell agyondícsérni, majd ha hetek múlva is jól teljesít, akkor talán lesz belőle valami, végül is kezdetben mikor idejött Legro is elég gyatrán teljesített, bár szerintem egy Juventus nem engedhetné meg magának hogy fél-egy-másfél évébe teljen egy játékosnak hogy csúcsformába kerüljön Egyébként szerintem mindenképpen kell egy középpályás Diego, Xabi Alonso, vagy Aquilni és egy klasszis belső védő na de kicsoda aki viszonylag olcsó és jó is??????

drenszöl 2008.10.30. 11:55:36

bocs vizi8 szemet szúrt az egyik mondatod, .....ha beindul Zanetti és Tiago.... hát Tiagot egyenlőre hagyjuk, Zanetti ha felépül biztos segíthet a csapaton, de már ő sem mai gyerek, és azért marketing szempontból sem lenne mindegy hogy hozzunk egy neves kp-ás játékost

vizi8 2008.10.30. 13:56:01

drenszöl Zanetti a rutin, és én még mindig hiszek Tiagoban. A Lyonbam hihetetlen mit játszott, de megkapta a teljes bizalmat. A kp. poszton Zanettin kívül mindenki 30 alatt van, azt hiszem Poulsen a maga 28 évével a legöregebb.

asveed 2008.10.30. 15:47:50

Igen Lassus,egy teljesen korrekt komment,számora is,kivéve a Xabizást,ami kissé már elcsépelt és talán uncsi is lehet hiszen állítom ha Xabi akart volna a mi játékosunk lenni akkor meggyőződésem hogy régen itt rohangálna zebra mezben.De így hogy lassan alapemberré válik és nem csak csere mint a válogatpottban az eb-n már nem biztos hogy egyáltalán eladják!

Ismeretlen_74763 2008.10.30. 15:54:10

Criscito a Genoaban bal szélső védőt játszik és a hírek szerint nem teljesít rosszul, én őt vagy De Cegliet szeretném a bal oldalon hátul látni, ha nem megy egyiküknek sem csak akkor jöjjön más, szerintem máshova kell játékost venni.

Ismeretlen_22017 2008.10.30. 16:19:01

Egyébként Knezević bekerült a forduló válogatottjába...

mmartin91 2008.10.30. 16:19:16

Köszönöm Lassus a kedves szavakat. Xabi Alonso kiváló játékos. Amióta a Liverpool játékosa azóta egyben meghatározó embere is a csapatnak. Az EB-n Marcos Sennára nagyobb szüksége volt a spanyoloknak, ez meg is láccott hisz nyertek, ráadásul Senna azóta is tartja jó formáját hiszen a Villarrealban óriásit jáccik hétről-hétre, sok gólt szerez, pedig védekező középpályás. Hogy Xabi miért nem lett a mi játékosunk azt lehet h soha nem tudjuk meg, mivel egyes hírek szerint ő inkább Liverpoolban akart maradni, más hírek szerint pedig a Juventus inkább Poulsennel képzelte el a jövőt, mivel Ranieri szerint jobban beleillik a játékunkba, ráaádásul fele olyan drága volt mint Xabi. Mint utóbb kiderült ez olyan hiba volt, amire az egész szezonunk rámehet hiszen továbbra sics egy jól szervező játékos a középpálya közepén. Ha Zanetti nem épül fel és nem jáccik úgy mint tavaly akkor idén sem nyerünk semmit. Sajnálom h neked úgy jött le h én állandóan Xabizok, csak még mindig nem tom megemészteni h a vezetőség Poulsen mellett döntött mivel már a leigazolása pillanatában tudták a szurkolók h ő nem megoldás számunkra. Ezt Paolo Rossi is megerősítette néhány héttel ezelőtt. Én nem tudhatom h a vezetőség mennyire volt közel Alonso leigazolásához de ha valóban azért nem jött mert Poulsen-t akarták akkor sztem joggal lehetnek dühösek a drukkerek(köztük én is) h nem a Liverpoollal BL-t nyert, BL döntőben gólt szerzett, 50 méteres passzairól híres spanyol Európa-bajnok középpályás érkezett hozzánk.

Ismeretlen_53881 2008.10.30. 17:10:18

Azért ennek a Knezević gyereknek nem semmi ügynöke lehet :)

Ismeretlen_53881 2008.10.30. 17:28:05

Ja és valami miatt egyre inkább olyan érzésem van, hogy Fabregas-ra kellene rámenni. Nyilván nem lenne olcsó, de nem középszer, hanem már most világsztár, és mégis nagyon sok van még benne. És éppen azt játssza, ami nekünk kellene... Szóval Fabregas + egy védő (Zapata, Santacroce), és nem lenne egy szavam sem.

asveed 2008.10.30. 18:50:43

mmartin91 : Most utóljára foglalkozom az általad generált Poulsen-szindrómával ami szerintem csak részben jogos és megalapozott,részben csak előítéleteken alpuló indulatkeltés!Szóval értem én hogy nem szimpi,meg hogy nem hozza azt amit várunk tőle,de azt hogy állandóan szidod mint a bokrot azt nem tudom hová tenni,főleg olyankor amikor talán nem is ő a meccs legszarabbja,-mert tedd a szívedre a kezed-vannak mostanában legalább olyan sőt szarabb játékkal előrukkoló játékosunk nem is egy,és ebbe a nagy sztárjaink is beleértendőek!!!!Bevallom hasonló unszimpátiával álltam a Mommo kérdéshez,de olyankor csak elismerően szóltam róla és nem lehúztam amikor a csapat egyik legjobbja volt,ellenben te csak cinizmusoddal summáztad mindezt!Mommoról a kép azóta természetesen megváltozott és megkedveltem,de ez annak is köszönhető hogy túlléptem az iránta érzett előítéleteimen!!!!Az a baj hogy lehet nem adsz/dunk elég időt neki,de ez nem kötelező persze,csak mondom.Pl itt ez a szerencsétlen Tiago,osztjuk mint a répát és még a végén kiderül hogy felnő a feladathoz,talán..... Én nem hiszem hogy a dán valaha is a kedvenced lesz mert nem is ezen van a hangsúly,csak próbáljunk meg tárgyilagosak és minden tényelferdítés nélküli kommenteket írni,ez csak kérés persze. Együttműködésed előre is köszönöm,de ha mégis másképp döntenél akkor sajnálom és akkor itt ennek az ügynek a végén a .!

mmartin91 2008.10.30. 20:41:17

Én sajnos soha nem fogok túllépni az előítéleteimen ha Poulsenről van szó. Hidd el, ha mondjuk úgy jáccana mint pl. Sissoko, h csúszik-mászik, szerel, hajt, majd meghal a pályán akkor nem szólnék rá egy rossz szót sem. Momo is ezzel a játékmóddal vívta ki a szurkolók tiszteletét. Írtad h amikor Momo a csapat legjobbja volt, akkor te csak elismerően szóltál róla és nem húztad le. Ez most számomra kétértelmű. Ezzel most azt akartad mondani h én se húzzam le Poulsen-t mikor a csapat legjobbja(eddig még nem volt ilyen) vagy az általam Momo felé érzett szimpátia miatt mondod azt h te nem szóltad le őt? Tiago egyébként soha nem fog már felnőni a feladathoz, őt minél előbb el kell adni amíg adnak érte pénzt. Nekem egyébként semmi bajom nem lenne Poulsennel ha nem a Juventusban jáccana, én úgy hiszem h a Sevilla csapata megfelelő volt számára, sőt sztem örülhetett volna neki h egy olyan jó kis csapatban jáchat mint a Sevilla. Sztem neki ez kellett volna h jelentse a pályafutása csúcsát mert ő a Sevillától gyengébb szinten mozog. De végülis bejött neki Spanyolország mivel úgy tom h egész jól jáccott Sevillában, szal örülnie kellett volna h egy olyan csapatban kezdő tud lenni. Igen, az valóban igaz h nem adtam/adtunk neki még elég időt, ráadásul le is sérült szerencsétlen, érdekes h a Napoli elleni vesztes meccs után sérült le és azóta 3 meccsünk volt és mindhármat megnyertük nélküle de ebbe most már én se akarom jobban belemenni mert abból megintcsak szidkozódás lenne, de a tény az tény. Viszont úgy hiszem h bármennyi időt is adnánk neki, ő nem lesz ettől jobb mivel ennyire képes. És ezt tudják a szurkolók, tudja a vezetőség, tudja Ranieri, tudják a csapattársak csakhát nyiltan nem fogják kimondani h "basszus mit keres itt ez az ember?"

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása