Del Piero győzelemre vágyik

Alessandro Del Piero, a Juventus csapatkapitánya már nagyon várja a keddi, Real Madrid elleni mérkőzést, és győzelmet vár csapatától.

A Bianconeri eddig nem teljesített valami fényesen a bajnokságban, és holnap este sokkal többre lesz szükség a nagyon magabiztos madridiak ellen.

Alessandro Del Piero

A Bajnokok Ligájában nem annyira elkeserítő a Juventus helyzete, mivel az első fordulóban legyőzték az UEFA Kupa győztes Zenit Szentpétervárt, ám utána csak egy döntetlenre futotta a BATE Boriszov vendégeként.

Ranieri pozíciója finoman szólva is inog, ám Del Piero nem a negatívumokra figyel, hanem jó játékos, és teljesítményt vár a csapattól.

"Nagyon sokat jelent nekem, hogy visszatértünk a Bajnokok Ligájába, mert mindig is jelen voltam ebben a sorozatban. Szinte minden évben pályára léptem itt, egyszer győztesen, háromszor pedig vesztesen távozhattam a döntőből. Közel érzem magamhoz ezt a tornát, ez Eurpa legrangosabb versengése." - mondta Del Piero saját honlapján.

"Örülök, hogy ilyen sok időt tölthettem el a Bajnokok Ligájában. Álmokon, győzelmeken, nagy harcokon, és persze néhány vereségen is osztoztam csapattársaimmal. Mindig is olyan emberekkel dolgozhattam együtt, akikkel közösek voltak a céljaink, az elszántságunk és a győzni akarásunk. A csapattársaim, függetlenül attól, hogy híres játékosok voltak, vagy kevésbé ismertek, mindig a játék szeretetéről tettek tanúbizonyságot. Sok mindent megtanultunk az évek során. Az elkövetkező minimum két évben maradok a Juventusnál, de nagyon boldog vagyok, hogy ennyi éven át szolgálhattam ezt a klubot."

Del Piero 1993-ban csatlakozott a Padova együttesétől a Juventushoz, és azóta szinte mindent elért karrierje során.

A Bajnokok Ligájában, és különösen a Real Madrid ellen mindig is remek teljesítményt nyújtott, és ez remélhetőleg holnap is így lesz majd. Amennyiben mégsem ez történik, és a Bianconeri újabb vereséget szenved, elképzelhető, hogy hamarosan komoly változások lesznek a klubnál. Vagy legalábbis a Torino elleni mérkőzés után biztosan.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr544648879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása