Ranieri: "Óvatosnak kell lennünk a Cagliari ellen"

Az első hosszú hét, mely most a végére ér, a mérkőzések szempontjából az Udinese és a Zenit legyőzésével igen eredményesre sikeredet, de a sérülések szempontjából sajnos nem. Del Piero és Camoranesi könnyebb sérülést szenvedett, David Trezeguet azonban hosszabb időre kidőlt.

Vasárnap Cagliariban lép pályára a Juventus a bajnokság harmadik fordulójában. Ez lesz az első összecsapás a francia támadó nélkül, akinek négy hónapot kell majd kihagynia. Súlyos veszteség Ranieri és az egész csapat számára.

Claudio Ranieri

"David a gólokat testesíti meg, tavaly ő lett a góllövőlista második helyezettje. Nagy problémát jelent nekem, hogy ilyen sokáig nélkülöznöm kell őt. Erre nem számítottunk, de sajnos ilyesmik előfordulhatnak."

A Juventus holnap, a Cagliari ellen nem számíthat Trezeguet, Del Piero, Camoranesi, Zanetti és Zebina játékára sem. Mindezektől függetlenül Ranieri tudja, hogy a többieket viszont nyugodtan bevetheti.

"Ale, Mauro és David egyébként sem játszott volna. Az ő hiányzásuk most olyanoknak ad lehetőséget, akik eddig kevés lehetőséget kaptak a bizonyításra. Lehet, hogy Giovinco csatárként játszik majd, Amauri pedig megmutatta, hogy nemzetközi szinten sem ijed meg semmitől."

A szardíniai együttes ellen egy abszolút harcképes csapat lép majd pályára, akik a tavalyi idényhez hasonlóan idén is megpróbálnak majd nyerni, de ezúttal sokkal jobb játékkal, ahogyan ezt Ranieri ki is emelte.

"Tavaly mindkét Cagliari elleni mérkőzés nagyon kemény volt, otthon és idegenben is rosszul játszottunk. A Cagliari idén kétszer kikapott, de a Lazio ellen, az leső félidőben nagyon jók voltak, és az első gólt is ők szerezték. Éppen ezért óvatosnak és fegyelmezettnek kell lennünk. Ezen kívül az egyik olyan dolog, amiben javulnunk kell, az a közepes képességű csapatok elleni játék úgy, hogy közben a nagyok ellen is győzni tudjunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr684642630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2008.09.20. 20:01:52

jol látja ranieri h hol kell javulni ! de remélem nem csak a levegőbe beszél. sztem a cagliarit megverjük a három sérült ellenére is.Akik pedig kérdezték h miért jött URI :na ezért mert trez megsérült meg ale se 100as! az én kezdőm : Buffon grygera legro giorgo péde lecsejjee marcionni marchiSIÓ poulsen sali Gio Uri (jaki csak csereként tud golt lőni forza juve

blake11 2008.09.21. 11:35:41

csak a szokásos senkit nem szabad leírni ami igaz is énis egy szokásosat mondok akk:nyerni kell és kész

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása