Ranieri nagy reményeket fűz Giovincohoz

Giovinco gólja Hondurasz  ellen megerősítette Ranierit a játékosba vetett bizalmában, aki reméli az ifjú titán lehet a csapat új Pavel Nedvedje.

Giovinco csodagólja és nagyszerű teljesítmény mosolyt csalt az ősz hajú mester arcára, amikor játékosáról beszélt.

Ranieri

„Ez a bizonyítéka annak, hogy helyes volt visszahívni a 21 éves és 164 cm-es srácot Torinóba. Nagyon hiszünk benne akár csak Marchisioban és De Ceglieben.”

A legnagyobb gond, hogy hol találnak helyet a csapatban Giovinconak, de Ranieri nem aggódik.

„Amikor visszatér beszélni fogunk erről és meglátjuk, mit tehetünk. Én úgy hiszem Nedved helyettese lehet, bár más feladatokkal és karakterrel.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr14642483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Unimuck 2008.08.09. 18:34:33

Nem ártana meghosszabbítani a szerződését, h nehogy megkeverje a kártyákat vmelyik pöcs angol csapat. Most az Arsenal ügyeskedik...

Gyurikaa 2008.08.09. 22:19:49

http://href.hu/x/6m61 Hihetetlen képességei vannak, ez egy állat... :D

Juvetto 2008.08.10. 13:56:03

Pfúúú, gyerekek, ennek nagyon örülök!! Ebből látszik(REMÉLEM!), hogy megkapják majd a lehetőséget a srácok. Testvéreim! Akkora kincseknek vagyunk a birtokában, hogy szerintem sokan ezt nem is tudják!! Giovinco egyszerűen zseniális már most és ennél még jobb is lesz!!!!! Az alacsony súlypontja kíváló ahhoz, hogy hirtelen ritmusváltással robbanékonyságával levegyen 1-2 embert és meginduljon és befejezze, akár jobb, akár bal lábbal a támadást(bomba mindkettővel!), vagy ad egy hihetetlen zsugát a támadóknak, mert a kiszolgálásban is átlagon felüli!! Életveszélyesek a pontrúgásai is! Majdan akár ikonunká is válhat a mi kis atomhangyánk! És akkor itt csatlakoznék is Unimuck-hoz, mert Wenger állítólag 7,5 millió eurós ajánlatot tett nekünk. Szerintem amúgy kb. 2 év múlva a 3-4-szeresét fogja majd érni, amely összeget persze mi majd nagyvonalúan akkor is elutasítunk! :) Szóval, kedves illetékesek! Vágjatok hozzá egy másfél millás, 5 évre szóló szerződést Giovinco-hoz, de izibe!! Na, és akkor a többiekről néhány szó... Marhisio: tudom, vannak, akik lehurrognák a youtube-os videókat róla(és a többiekről is), de nem egyet néztem végig. Igaz, azok nem mind Serie A-s meccsek voltak, de korosztályos klub, illetve válogatott összecsapások, amik azért szintén mutatnak valamit. Nos, beszartok!!! Ez a gyerek védekező középpályás?!?! Akkora zsonglőr, hogy lefostam a bokámat!! Egy-egy megmozdulását még Ronaldinho is megirigyelné és ezt most halál komolyan mondtam! Mindemellet odatud baszni, ha kell, remekül szerel és csúszik be! Ja, meg Giovinco-t előszeretettel indítgatja(és azokat a zsugákat amúgy Gio csak úgy oxival kezelgeti)! De Ceglie: Tőle inkább "csak" a támadásépítés oldaláról látni felvéteéeket, de azok nem gyengék...gólok, gólpasszok, pazar beadások! Illetve Criscito is: róla csak azt írnám most, hogy olyan összjátékot nyomott Giovinco-val(meglepő, hogy megint vele, mi?! :D), hogy ááááááá!!! :)))) Jövőre mindenképp vissza kell hozni, és remélhetőleg a Chiellini-Criscito kettőssel meg lesz oldva úgy 8 évre a belső védő kérdése a Juventusnál...ÁMEN! Ja és akkor most gondolom egy-két kétkedőt is megnyugtat ez a mondat Ranieri-től, hogy Giovinco igenis abszolút bevethető Pavel helyén is, nem csak csatárként: "Én úgy hiszem Nedved helyettese lehet, bár más feladatokkal és karakterrel.” Ennyi! :) FORZA JUVE!!!

asvééd 2008.08.10. 17:36:25

Ez számomra igen érzékny téma!Egyrészt ,Óriási tehetségnek tartom a "kicsit",már most is képes lenne meghatározó játékossá válni.Másrészt ez Pavel utolsó idénye és nem tudom m ilyen érzés lesz nélküle látnom a csapatot!Az általa hagyott űr kitöltésére viszont Giot méltó utodnak tudnám tekinteni!Ez nálam higgyétek el,nagy szó!;)

mmartin91 2008.08.10. 19:25:26

Én is várom már h visszatérjen a három fiatal de én azért sokkal óvatosabb vok mint sem h most kijelentsem h Giovinco a csapat egyik legjobb játékosa lesz.Én speciel kizártnak tartom h Nedvedet ki fogja szorítani a csapatból de reméljük h olyan jó lesz h mégis padra űzi a cseh csillagot.Én ebben a Giovinco-s témában azért vok egy kicsit szkeptikus mert 21 éves és gyakorlatilag semmilyen eredménye nincs, most az h a kiesett Empoliban rúgott összesen 6-8 gólt az sztem nem egy olyan hihetetlenül nagy dolog.Ezzel csak arra akartam utalni h pl.C.Ronaldo vagy éppen a hasonló stílusú Messi 18-19 évesen a hátán vitték a csapatukat és az nem az Empoli volt hanem a MU és a Barca. Most leginkább Messi-t emelném ki, aki alig pár hónappal idősebb Giovincotól és már BL ill. La Liga győztesnek mondhatja magát.Most persze, lehet azzal magyarázni h Giovinco eddig nem volt nagy csapatban, csak ilyen Empoli félében de ha olyan naon nagy tehetség lett volna már 17-18 éves korában akkor már régen felvitték volna a Juve nagy capatába. Én olvastam más portálokon hasonló kommenteket h: "nem is kellett volna egykor C.Ronaldo mert itt van a mi C.Ronaldonk Giovinco, aki sokkal jobb lesz mint a portugál". Ez most csak egy példa volt, szó szerint nem biztos h így hangzott de a lényeg benne van. Sztem az ilyenszintű kijelentésekkel azért még várni kéne mivel Ronaldo BL ill. PL győztes is, nem is akárhogyan mivel gyakorlatilag neki köszönheti a MU mindkét trófeáját. Most ezt csak azért írtam le h sztem Giovinco-t majd csak akkor éltessük igazán, ha már véghez vitt nálunk is vmi nagy dolgot, nem csak az olasz utánpótlás vagy éppen az Empoli csapatában.Persze, ezzel nem azt akarom mondani h én nem hiszek a tehetségében hiszen van vmi a srácban ezt a vak is láthatja de azért én óvatos vok.Reméljük a legjobbakat a három fiataltól...és FORZA JUVE!!!

Juvetto 2008.08.10. 20:30:40

mmartin91! Nagyjából értem én, mire gondolsz és no offense... Viszont én úgy gondolom, amit talán csak a lelkesedésem mondat velem, hogy rohadt nagyot fog alakítani Giovinco!! Azt meg Te se gondold már komolyan, hogy az a normális és megszokott, hogy 18 éves világklasszis gyerekek alkotják a futballvilágot! C.Ronaldo és Messi KIVÉTELES tehetségű játékosok, még a világklasszisok között is. És ne legyen már lekésve semmiről egy 21 éves futballista... Illetve leginkább Olaszországban a legkevésbé jellemző, hogy fiatalon(gyerekként)alkot hatalmasat bárki is, mert itt másként működnek a dolgok az én meglátásom szerint. És abban biztos vagyok, hogy ha mondjuk az Arsenal-nál nevelkedett volna tiniként Giovinco, akkor már legalább 2-3 éve ismernék elég sokan a nevét és hasonló sztár lehetne, mint pl. Fabregas. Szóval legyél csak sokkal lelkesebb légyszi(még, ha bevallásod szerint Te igenis az vagy), mert majd csak úgy kapkodni fogod a fejedet és véresre tapsolod majd a tenyeredet, annyi örömünk lesz az ő játékában! :) Szerintem az simán benne van a pakliban amúgy(ami ideális elképzelés is lenne), hogy a meccsek kb. 60%-át Nedved, míg a fennmaradó 40%-ot Giovinco játsza majd le az idény során. Na, meg olykor csatárként, vagy a 2 csatár mögött is lehetőséget kaphat akár, ami szintén egyáltalán nem kizárt! Megfogja mutatni magát a világnak, ebben biztos vagyok!! Meg nem kicsit lelkes! Ja, amúgy meg amit asvééd mondott róla, az se semmi és már eleve magáért beszél! ;) FORZA JUVE!!!

mmartin91 2008.08.10. 21:54:00

Legyen úgy ahogy mondod Juvetto, én már azzal is kiegyeznék ha fele olyan jó lenne mint amit Te elvársz tőle:) Egyébként sztem Nedved nem is naon bánná ha lenne egy naon jó helyettese és egyben utódja, még akkor sem ha mondjuk az idény során egy idő után mondjuk Giovinco kiszorítaná őt a kezdőből. Még arra leszek kíváncsi h vajon milyen fából faragták, vagyis h milyen időközönként és milyen szinten lesz sérült. A másik két fiatalról: érdekesnek találom h Marchisio nem tud beférni az olimpiai csapatba.Azt tom h most talán sérült volt de az első meccsen nem és csak csereként állt be.Persze, nem könnyű bekerülni a kezdőbe Nocerino, Montolivo vagy épp Cigarini helyén de én azt hittem h mind3 fiatal kezdő lesz az olasz csapatban és eddig úgy néz ki a dolog h csak Giovinco stabil ember.Ez engem kicsit meglepett és az is h De Ceglie az első meccsen kezdő volt, a másodikon meg pados.Kíváncsi leszek h a Juvéban mire lesznek majd képesek ezek a játékosok de így ezek a dolgok alapján látatlanban azt mondanám h Giovincon kívül a másik két játékosnak de főleg Marchisionak nem sok esélye lesz a kezdőbe kerülésre.De ne legyen igazam!!!

Juvetto 2008.08.10. 22:21:26

Úgy legyen! :) Igen, az mindíg fontos kérdés, hogy ki, mennyire sérülékeny és hogyan regenerálódik a szervezete, izomzata, stb. Ezzel kapcsolatban(is)reméljük a legjobbakat! Mondjuk, ahogyan őt láttam párszor játszani, hát bőven benne van a játékstílusában sajnos, hogy egyszer valaki nagyon lekaszálja... Bár eddig C.Ronaldo-nak, vagy Ronaldinho-nak sem volt még emiatt nagyobb sérülése, ha jól tudom. Az értetlenségedhez, miszerint hogy hogy nem mind a három Juve játékos stabil kezdő az Olimpiai Válogatottban, én is csatlakozom. Nagy meglepetés ez nekem is eddig! Talány, de kiváltképp De Ceglie "padoztatása". Dehát mindegy is, mert amíg fut a szekér... ;) Egyébként meglátásom szerint is Marchisio-nak van magasan a legnehezebb dolga "odakerülni" a Juve középpályájára. Csak legalább kapjon majd ő is lehetőséget és ne csak kupa meccsen! Mondjuk, ha jól funkcionál majd az "alap kezdő" kkp, bármelyik páros is legyen majd az, úgy persze sokkalta nehezebb lesz a dolga, dehát az már tényleg csak kellemes gond lesz Ranieri számára. Mindenesetre örülök ennek a nyilatkozatnak, mert elvben megkapják majd a sanszot! :) Ja, igen és Nedved tuti pozitívan áll majd az "utódjához", segíti majd mindenben, gondolom. FORZA JUVE!!!

Shyr Kahn 2008.08.11. 10:45:22

Bár már lezártátok a kérdést én azonban visszatérnék a 18-19 éves kérdésre. Zidane ui. nagyon jó ellenpélda. 24-25 évesen lett igazán felkapott játékos. Többek között Lippi-nek köszönhetően. Giovinco, De Ceglie és Marchisio is sokat fejlődhet a csapatban, ha kapnak lehetőséget. Sajnálom, hogy végülis Cigarini-t nem hoztuk el, de Poulsen valószínűleg sokkal jobb alternatíva volt, így nem bánom a le nem igazolását.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása