Fél szemmel Manchester, fél szemmel Pozsony

Fontos szerda ez a Juventus számára, két okból is. Egyrészt itt a Manchester United elleni barátságos mérkőzés, másrészt az Artmedia Petržalka (Pozsonyligetfalu) ma este lép pályára a Tampere ellen, hogy eldöntsék, melyikük játszik majd a Bianconeri ellen a Bajnokok Ligája előselejtezőjében.

Juventus FC

A pozsonyi mérkőzés 20.15-kor kezdődött. A házigazdák 3-1-es előnyre tettek szert Finnországban, és akármelyik csapat is jut tovább, augusztus 13-án Torinóba látogat majd a Juventushoz.

A Manchester United elleni összecsapás lesz a Juventus angliai turnéjának utolsó mérkőzése. A csapat holnap pihenőt kap majd, és péntektől újra kezdődnek az edzések Vinovóban.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr344642478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvetto 2008.08.06. 21:50:40

Tényleg csak pár észrevétel a manchesteri meccsel kapcsolatban: Azt hiszem mindenkinek jobb lesz, ha Chiellini majd visszamegy középre; Del Piero isten; Camoranesi mostanában túlságosan is könnyelmű, noha sosem vette túl szigorúan a játékot, és ezzel együtt egy zseni; Poulsen "játéka" mi volt??; Az a kis Martin gyerek olykor szépen szopatta a népünket; A kommentátornak fogalma nincs. FORZA JUVE!!!

mAT 2008.08.06. 21:51:54

A ligetfalusiak 3-1-re hozzák per-pill a meccset. Még 10 perc és biztos a pozsonyi kirándulásom. :)

Csabah 2008.08.06. 22:55:13

Man-Juventus 0-0!!! Jól játszottunk! Juventus-Pozsony lesz!

mmartin91 2008.08.06. 23:04:32

"Nicola Legrottagliénak sem jött be az EB, ugyanis Donadoni mester úgy gondolta h ő és Materazzi lesznek középen de Legrottaglie az első meccs után kikerült a csapatból és Chiellini került a helyére:" by: Hetthéssy Zoltán "kommentátor".ÉDES JÓ ISTENEM!!! Egyébként egész jó kis meccs volt, jó az eredmény is, Camo és Alex voltak sztem a csapat legjobbjai.Poulsen sztem az első félidőben gyenge volt, a másodikban már nem volt rossz csak keveset vállal.Egyelőre még kevés, meglátjuk h később mi lesz.Viszont annak örülük h végre láttam együtt jáccani Momoval 82 percig.

buub 2008.08.06. 23:13:18

Alex jó volt! És az ahogy a Mu drukkerek megtapsolták, amikor lejött, hát az mindent elmond erről az emberről. Őrá csak felnézni lehet, mindenkinek példakép lehet. Egyébként egész jó meccs volt. Giovinco nagyon kéne, mert ha Alex nincs akkor a támadások megszervezése megy úgy, Gio erre pont jó lenne, ha meg egyszerre ketten lennének a pályán az maga lenne a mámor :D .

Ismeretlen_22017 2008.08.06. 23:20:34

Én egy picit máshogy láttam. Szerintem a védelem meglepően kellemes csalódást keltett, annak ellenére, hogy Legro hibázott néhányszor. Chiellini viszont nagyon jó volt bal oldalon is. Camoranesi remekül játszott, aztán egy nagyon kicsit visszaesett, de ő volt szerintem így is a legjobb. Del Piero kreatív volt, de nagyon sokszor körülményes, többször labdát is vesztett emiatt. Még egy kicsit erősítenie kellene. A középpályán Sissoko és Poulsen jó volt együtt, de Poulsen még nincs csúcsformában. Ami viszont nagyon nem tetszett, az a támadójáték. Az nem volt. Del Piero és Iaquinta, Amauri és Trezeguet nem tud együtt játszani, ez kiderült. Kombinálni kell őket. Remélem, ezt a technikai stáb is látta.

Bianco 2008.08.07. 05:57:53

Ez a kommentátor tényleg a "VICC" kategóriába sorolható...az volt az érzésem hogy ráült egy banánra és a meccs alatt próbál kényelmes pozícióba kerülni-nem is beszélve az aranyköpéseiről...:) A meccsről csak annyit, hogy Sanyi überfasza király volt és szerintem jól tartotta a labdákat, nem beszélve a cseleiről(tényleg csak a gyorsasága kopott az évek során). Egyedül a támadásépítésünk volt gyenge, nem hittem volna hogy Salihami... ilyen jó játékot produkál. Valljuk be egy védekező Juventust láttunk az este. Kicsit több kreativitás, egyéni akciók és egy belső védővel egész jók leszünk. Legro pedig néha utolsó emberként szerelt, néha meg bakizott...remélem formába lendül ő is lassan.

vizi8 2008.08.07. 07:56:13

Emberek ébresztő, erre a meccsre még véletlenül sem lehet azt mondani hogy jól játszottunk, szörnyű volt még nézni is. A felkészülési meccsek leggyengébb játékát produkáltuk.Tudom hogy egy csomóan ágálni fognak ezellen, de házon belül is ez a vélemény, még akkor is ha kifele más lesz a sajtó.

Ismeretlen_96918 2008.08.07. 09:45:02

Egyetértek vizi8. Voltak lehetőségeink, szép játék helyenként. Viszont Alex cseréje után labdát szinte nem is láttak a csatárok. Így hiába lesz nekünk Európa legjobb csatársora, nem megyünk vele semmire. 3 meccs, 0 gól. Nekem azért hiányzik még egy kreatív játékos. Bár ha Giovinco is csatlakozik, remélem ez a probléma megoldódik.

Vittorio24 2008.08.07. 12:12:48

Nos amaru hozzá szólásával teljes mértékben egyetértek,a csatár sorunkaba hiába vannak nagy nevek ha ez eredményeséggel óriási baj van!!!!! 3meccs 0 gól ez elkeserítő!!!! A csatárokról pár mondatot írok Trezeguet nem fut 1métert se plusszba,ő sose volt csapat ember,nem harcolt,nem küzdött és csak a sakk matt helyzeteket rúgta be amikor kihagyhatatlan helyzetbe hozták,jól tud érkezni a kapu elé ezért szarta a gólokat mert jól kiszolgálták,ő soha se volt az a játékos aki megcsinálta a helyzetet,cselezett vissza lépett labdákért és 16-18 méterről bezúzta,mint például Batistuta vagy Van Basten. De ebbe a szezonba Trez csak a neve miatt nem fog bekerülni a kezdőbe,most már van konkurencia!Szóval formába kell lendülnie!!! Alex-ról,nos mostanában feltűnt mintha nem lenne benne tűz,motiváció:((((( A Hamburg ellen is csak flegmázott két lépést nem tudott tenni a labda felé,amiből a harmadik gólt kaptuk. Nagyon nincs ott fejbe! Amauri ő rajta lehet látni az akarást,fut küzd,hajt igazi csapat ember elkéri a labdákat,ütközik,jól fejel bár még ő se eredményes,az ő játéka kellemes csalódás. Jaki előtt is le a kalappal hatalmas alázattal játszik én szívesen látnám őt a kezdőbe,jó küzdős csatár ilyen kell és jól fejel ő is. Úgy látom,hogy a brazil érkezése Trez-t és Alex-et nem tűzelte fel vagyis nem akarnak versengeni mert úgy vannak vele őket Ranieri NEM HAGYHATJA KI a kezdőből,most olyan mintha a két csatár ászunk duzzogna mint a kis gyerekek. Hiába a bomba erős 4csatárunk,az eredményességben ez nem mutatkozik meg,de reméljük javulni fog! Kellene egy kiválóan passzoló kreatív IRÁNYÍTÓ középpályás,ezt már korábban elmondtam de sokan lehúrogtak,jöttek a hülye púder szövegekkel,hogy mi mindig két védekező kp-al játszottunk,meg nem ez a Juve taktikája,és bebizonyosodott az igazam,kell egy ilyen játékos,mert ha lenne egy ilyen sokkal eredményesebbek lennének a csatáraink és látványosabb lenne a focink. De amíg Ranieri itt lesz,ez nem fog bekövetkezni sajnos:((( A védelemről ezt előttem már többen leírták,legro feltűnően sokat hibázik,bizonytalan és amilyen mákos szar,idén is kezdő lesz alaptanul,de ezt megint úgy tudta kibulizni,hogy Andrade sérült már nem is tudom mióta,Knezevics szintén,valamint szegény Molinaro is az:((((( Ez égő egy Juventusba egy ilyen ember mint legro,én sajnálom!!! Valóban egy jó védő és egy kiválóan passzoló,kreatív középpályás kell!

Bianco 2008.08.07. 12:35:25

Vittorio-mit néztél Cseh 2-t???:) Sanyi volt az egyetlen akin lehetett látni, hogy élvezi a játék minden pillanatát. Ha nincsenek az ő cselei akkor eléggé szürke lett volna a meccs Juve szemszögből. Az irányító középpályásra pedig szükségünk lenne mert nevetséges hogy nincs olyan ember aki támadó felfogásban a csatárokat tömné labdával, esetleg még 1-1 cselt is bevállalna.

Vittorio24 2008.08.07. 12:41:43

Ciao Bianco! Én Sanyi teljesítményéről amikor beszéltem az a Hamburg meccsre vonatkozott,gyalázatosan gyenge volt és a harmadik megszégyenítő gólunkat Alex flegmázása miatt kaptuk amikor két lépést nem volt hajlandó tenni középkezdés után,és a németek 1perc alatt akkora gólt lőttek mint a ház!!! Na de Sanyi is formába lendül egyszer majd csak!!! Ha most kezdődne a szezon Iaquinta,Amauri csatárkettős kezdene! De ha lenne vér a pucájában ennek a halvérű ranieri papának,akkor beválalná a 3csatáros játékot!!! Forza Juve!!!

Edgár 2008.08.07. 12:46:07

Szerintem nem kell írányító, inkább akkor a 3 csatáros verzió úgy, hogy delPiero is osztogat, Camo-Nedved széleken, akkor tényleg nagyon támadó szellemű és kreatív lehetne a csapat, ehez viszont kéne még két jó védő, mert én a mostaniakból csak Chielliniben és Grygerában bízok.

Shyr Kahn 2008.08.07. 13:17:11

Senki nem mondta, hogy a Juve mindig két vkp-val állt fel. Csupán csak azt mondtuk, hogy Ranieri-nek ez az elképzelése. Ő nem akar irányítóval játszani és bevallom nem is nagy baj ez, ha a széleken olyan kreatív játékosok szerepelhetnek, mint Camo, vagy Gio.

mmartin91 2008.08.07. 13:38:52

Ez az egész középpályás ügy ott lett elbaszva h teljesen feleslegesen leigazolták Poulsen-t.Annyira de annyira nem volt rá szükség h az nem igaz.Ha kezdő lesz Momo mellett akkor nincs kreatív,jól passzoló középpályásunk középen ha meg cere lesz akkor totál feleslegesen igazoltuk le 10 millióért.1 ember kellett volna ide és minden gond meg lett volna oldva:Xabi Alonso.Csak sajnos a mi vezetőségünk, élen soha semmit nem nyerő Ranierivel egy rakás szar. Nem kellett volna ide van der Vaart, Lampard vagy Diego mert ők tipikus irányítók.Nekünk olyan ember kellett volna aki ugyanazt jácca mint Zanetti csak jobban.Zanetti kiválóan jáccott az előző szezonban és Xabi Alonso még magasabban jáccik, ő kellett volna és kész a csapat de mi megvettük helyette a "harcos" Poulsen-t mert Ranieri szerint erre volt szükség.Egyébként már nem is érdekel h Poulsen jött, nem lehetek rá mérges hisz hülye lett volna nem kihasználni azt h itt jáchat nagyobb pénzért, a Sevilla meg barom lett volna ha 10 misiért nem adják el. 4 emberrel van baj:Gigli, Blanc, Secco, Ranieri.A Juve problémája ez a 4 ember, semmi más.

asvééd 2008.08.07. 14:25:48

Tudtommal Xabi Alonso még mindíg a Pool játékosa,és sztem marad is!Látva hogy Benitez egyre jobbanm számít rá és játszatja,ergo minek tenné ha eladják!?Asszem Lassus fogalmazta meg jól valamelyik VDV-s kommentben/mikor a Realé lett/ hogy ha valaki nem akar jönni akkor tök mindegy hogy mi mit adnánk érte!!!És ez Xabira is igaz!!!!Úgyhogy hagyjuk már ezt az allandó VDV-zést meg Xabizást mert teljesen felesleges sajnálkozás!!! Eleve már akkor nem tetszett ez a Xabi-saga amikor ő kijelentette hogy az Eb alatt ő nem foglalkozik semmilyen ajánlattal és nem érdekli senki!!!Majd csendben végigülte a tornát!Ez egy hülye duma meg vetítés,sztem! Ha most itt lenne akkor is valamiért menne a rinya,Legro,Chimenti,stb....... Azzal főzzünk amink van,és próbáljunk meg már kicsit pozitívabban a dolgokhoz állni ,légyszi!Azt mindenki Ranieri fejéhez vágja most is hogy mekkora sz@r,egy MU meccs alapján,csak azt senki nem említi ami tény hogy a MU-nak 2hét előnye van a felkészülésben!!könnyű másban meglátni a szálkát,magunkban meg a gerendát sem... Adjunk már egy sanszot Raninak meg az egész csapatnak!!PLEASE!!!!!

Ismeretlen_22017 2008.08.07. 15:32:01

Tökéletesen egyetértek :)

Shyr Kahn 2008.08.07. 15:45:35

Csatlakozom a két előttem szólóhoz.

asvééd 2008.08.07. 16:28:06

Thanks Guys!És senki ne vegye offense-nek,mert nem annak szántam,csak kicsit/nagyon/ elkeserít ahogy nem vagyunk képesek meglátni a jót,a pozitívat is!De a nagatívumok/hibák/ segítenek abban hogy jobb és egyre jobbak legyünk,sztem.Pl.Secco múltkor elqrta de nagyon/Almiron,stb/,na most szépen eltiltották az átigazolásoktól és lám meglett az eredménye,nem???:)))

buub 2008.08.07. 17:43:32

Nem kell ide semmilyen kreatív emberke, ott van Giovinco, hát ő olyan kreatív játéks, hogy olyan nagyon kevés van..szóval nem lesz akkora gond a támadások építésével, ha ő visszatér.

asvééd 2008.08.07. 18:22:25

Így van buub!!!A kiscsávó gólját beraktam a döhöngőbe!!!!ZSeniális!Szenzációs!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9915) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4140) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása