Nyilatkozatok az Arsenal elleni meccs után

Az Arsenal elleni mérkőzést követően, néhány játékos nyilatkozott a csapat és saját teljesítményéről is:

Marco Marchionni: „Tavaly megsérültem itt Angliában és az egy elég szerencsétlen szezon kezdete volt számomra. Lekopogom, jól vagyok, remélem ez így is marad. Elégedett vagyok a jelenlegi játékommal."

Giorgio Chiellini: "Egyre jobban megértjük egymást Mellberggel. Jól illünk egymáshoz, ő nagyon jó fejjel és mindig mi érkezünk elsőnek, amikor a labda a levegőben van. Persze ez nem csak rólunk szól, a többi védő is jól teljesít, akárcsak a csapata többi része."

Cristian Molinaro: "Sokat játszok az előszezon ezen szakaszában. Ennek nagyon örülök; egészen fitt vagyok, annak ellenére is, hogy nem tudom a legjobbamat nyújtani. Amíg várjuk De Ceglie visszatérését az Olimpiáról, bármikor, a menedzser szólít engem, mindig készen állok, akarva játszani."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr954642456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vittorio24 2008.08.03. 13:11:40

Molinaro tavaly is sokat futó,rakkolós focit mutatott be és standard kezdő volt végig játszotta az egész szezont úgy hogy az volt az első éve. Csupa szív játékos aki ha kell csúszik-mászik és a vonal mentén száguld mint a gyors vonat,sokat ütközik és igen gyors. Nos ő a következő szezonba még jobb lesz,mert sokat fejlődött. Olasz és fiatal teljes mértékben helye van a kezdőbe! Chiellini gondolat olvasó,nekem is pont ez volt a gondolatom amit ő nyilatkozz,azaz Mellberggel jól illenek egymáshoz,a svéd még erősebb a párharcokban és remekül fejel,Chiellini meg remekül csúszik be és kicsit gyorsabb is, teljes mértékben kiegészítik egymást. Örülök,hogy két ilyen szikla szilárd középső védőnk van. Marchionni kiváló játéka nekem nem meglepetés én már a Parmai-i korszakából ismertem és ott csapatkapitány volt és húzóember,valamint a felnőtt olasz válogatottban is játszott már.Ha nem sérül meg akkor itt is kezdő lesz mert gyors,jól cselez és kiválóan érzi a rövid passzos játékot.Nedved szerintem nem bírja a bajnokságot is és a Bl-t is ezért kell Marchionni. Camoranesi játszana bal oldalon,mert ő ott is jó játékra képes,Marchionni meg jobb szélen nagyon ügyes játékos,de ha minden kötél szakad még ott van Brazo is! Forza Juve!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása