Knezević és Molinaro megsérült

Bár a Hamburg elleni vereség önmagában is elég súlyos, Knezević és Molinaro sérülése miatt még nagyobb a veszteség. Mindkét védőt hordágyon kellett levinni, és számukra idő előtt véget ért az angliai turné. Holnap hazautaznak Torinóba, ahol kivizsgálják az állapotukat.

Dario Kenezević

A horvát védő a második félidő első perceiben sérült meg honfitársával, Ivica Olić-csal történt ütközése után. Az első vizsgálatok térdficamot állapítottak meg nála.

Molinaro szintén egy ütközés után sérült meg, csak ő csapattársával, Giorgio Chiellivel ütközött. Az első vizsgálatok komoly csípőzúzódást állapítottak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr284642459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vittorio24 2008.08.04. 10:25:59

Sokan látom egy kéz legyíntéssel elintézték ezt a Hamburg-i meccset én nem tenném és remélem nagy tudású MR. SEMMIT SE NYERT ranieri se teszi,hogy szó nélkül elmegy emellett. Na szóval ez a felkészülés jegyében zajlott és kérdem én ennek nem az a lényege hogy a játékosok felszabadultan játszanak és önbizalmat szerezzenek és minél jobb formába lendüljenek..... Nos ezen a meccsen,a németek nincs mit szépíteni lealázták minket, játszottak velünk mint macska az egérrel és ez egy német közepes csapat volt!!!!!! Kérdem én,hogy lehet ilyen gyengén teljesítő középső védő kettősünk mint a legrottaglie és ez a knezevics gyerek, Andrade eleve sérült már ember emlékezet óta,most durung Chiellini favágó módjára a legszorgalmasabb védőnket a Molinaro-t rúgja le,én nem tudnék a többi csapat társam szemébe nézni ha egy saját csapattársamnak sérülést okoznék.... E mellett se mehet el szó nélkül a vezetőség,ha ez a Chiellini egy Paolo Montero-nak tette volna ezt az uru felkelt volna és a takony Chiellini-t megrúgdosta volna úgy sérülten is. ezen kivűl mondjuk tényleg a Chiellni a legjobb védőnk,nahh de ilyet csinálni,favágó munka volt! Na ez nagyon bánt lerúgja Molinaro-t:( 3sérült védő.Molinaro,Andrade,Knezevics szóval ez igen aggasztó. De az még aggasztóbb,hogy egy senki csapat lefocizott minket,jah és zárójelbe jegyezném még a Milan zakóját egy sima ötöst kaptak a Chelsea-től,kérdem én egy sztár csapattól mint a Chelsea egy ilyen Chimenti,legro,Knezevics fosgyenge védelemmel mi mennyit kaptunk volna??????? Bele gondolni se merek az szégyen lett volna köbön. Nos ez a csap bebizonyította,akik a Hamburg ellen játszottak,hogy nem lehet rájuk komoly csapat,de Európába még csak közepes csapat ellen se számítani.

mmartin91 2008.08.04. 10:36:14

Nincs mese, zsebbe kell nyúlni és védőt kell venni!De lehetőleg nem ilyen 2-3 milliósat hanem vegyük meg mondjuk Zapatát az Udinesetől azt minden gond meg van oldva.Kit érdekel h 20 mio.€-t kérnek érte, adjuk meg, nehogy már ne legyen a vezetőségnek pénze egy olyan emberre aki Chiellinivel hosszú-hosszú évekig megoldhatnák a középhátvéd posztot.Sajnos Andrade mellett Knezevic is egy ilyen sérülékeny védő lesz sztem mert az EB-n is megsérült, most meg jáccott 56 percet és megint, ráadásul egy semmitmondó szituációban. Sztem egyébként így első látásra Knezevic sérülése sokkal súlyosabbnak tűnt mint Molinaroé szal sztem a horvát több időt fog kihagyni mint az olasz.Mondjuk ha télleg vesznek védőt akkor naon remélem h nem az ingyen igazolható Ferrari-t szerzik meg mert akkor gyakorlatilag ott vagyunk ahol a part szakad mert az az ember az elmúlt évek során annyira gyenge lett h az elképesztő.Mondjuk én tudnák egy jó védőt ingyen, aki a PSG-ben jáccott sokáig, a kolumbiai Mario Yepes.Mondjuk az igaz h kurva régen láttam jáccani de akkor jó volt, most már nem tom milyen, lehet h nem véletlenül szabadon igazolható:D...

Matee 2008.08.04. 10:56:53

Zapata leigazolását én is támogatnám. Kneze-vicc lesérült, őt Andrade helyére igazoltuk, ne unatkozzanak a csapatorvosok. Tényleg sokkal nagyobb befektetés lenne ha idén Zapata-t megszereznénk, jövőre ha a Napoli szar szezont zár, le kell csapni Hamsikra, és évenként egy-egy nagy befektetéssel évekre lelenne a gond egy-egy poszton. 1 fiatal klasszis minden évben, plusz 1-2 kiegészitő ember.

asveed 2008.08.04. 11:42:27

Én azért nem hasonlítanám össze a két csapatot,mert a vasárnapi közel sem a kezdő volt,másrészt meg tényleg van még idő a kezdésig és sztem fölösleges vészharangot kongatni!!!Ha jól láttam akkor nekünk is rengeteg ajtó-ablak helyzetünk volt és zen a mccsen egy sem ment be,na bumm!Majd ha ez a probléma állandósul akkor idegeskedhetünk!A lefocitak kifejezés talán picit erős megfogalmazás,véleményem szerint!

dana 2008.08.04. 12:41:24

Én nem értem miért kéne megvárni míg baj lesz. Annyira jó intő példa volt ez a hétvége hogy remélem a vezetők felébrednek és rájönnek hogy lyukas a védelem! Várhidi nem hinném hogy naponta olvasná a Juve híreket,de ránézésre megmondta a védelem Gyenge!! Nem kezdem el szidni Legrot vagy Zebinát, nincs értelme a kopaszt se a kapuban. Ennyit tudnak most hátul! Na ez a baj!

vizi8 2008.08.04. 12:42:57

Ha jól emlékeztek tavaly még pocsékabb előidényt produkáltunk.

Shyr Kahn 2008.08.04. 13:09:56

Amíg De Ceglie vissza nem jön Grygera tökéletes a bal bekk pozícióra. Ha a bal-bekk pozícióra veszünk valakit, akkor keresztet vethetünk a saját nevelésű fiatalokra (Molinaro, De Ceglie). Utóbbinak meg nincs értelme. Mellberg és Chiellini pedig elég jók együtt. Középső védő posztra én visszahoznám Criscito-t... még csak pénzbe se kerülne és szerintem fel tudna nőni a feladathoz.

norbertini 2008.08.04. 13:48:00

Vaart 15 millió=Real...

Ricsman 2008.08.04. 14:09:58

asvééddel és Shyr Khannal értek egyet. Nem értem, hogy egy egy ilyen meccs után miért tör elő ekkora negatív érzés egyesekből. Csak mert akkor ilyen alapon a Milán most nekiállhatna vásárolni, kétségbeesni, vészharangozni, mert a Pato, Kaka, Ronaldinho...stb emberekkel szarok lesznek... hát nem hiszem! Ugyan ez vonatkozik ránk is! Amit meg a poszt kiemel, az pedig reménykeltő: a 3 csatáros a jobb...

Csabah 2008.08.04. 14:12:16

Egy kicsit szomorú vagyok a sérültek miatt, de örülök is neki, mert ha ez nem akkor semmi sem fogja ráébreszteni a veztőséget arra, hogy kell két minőségi védő! Közép, és szélre! Knezevics egyáltalán nem tetszik nekem, Molinaro viszont pozitiv(abb) volt!

mnorba 2008.08.04. 14:52:48

Szerintem se kell messze menő következtetéseket levonni a Hamburg elleni meccsből,max. annyit,hogy el lehetne gondolkozni egy fiatal középső védő leigazolásán,vagy Criscito visszahozatalán a sérülések miatt.Egész máshogy is végződhetett volna a meccs,ha mondjuk megadják a jogos gólt,akkor 1-1 lett volna,és mi lettünk volna előnyben.De amit szombaton megadtak,azt most elvették.Az látszott,hogy a Hamburg előrébb jár a felkészülésben,szerintem jogosan nyertek.

asveed 2008.08.04. 15:12:32

Köszönöm Istenem hogy végre idevezetted derűlátó testvéreimet is!!!:) Juvetto!Hol vagy???? 3 csatár?Egyértelmű!

Ismeretlen_53881 2008.08.04. 17:32:21

No offense, de ne legyetek már ilyen vakok. Akik szerint ebbe a védelembe elég hozni egy fiatal tehetséget, vagy Criscito-t vissza, az nem tudom mit gondol. Tényleg zsebbe kell nyúlni, és venni egy ászt a védelem közepébe. Vagy majd ha ne adj isten Chiellni lesérül, akkor Legro vagy Knezevics villog majd a BL-ben? Fogalmam sincs, kit lehetne most elhozni, nekem is csak Zapata ugrott be, de remélem a vezetőség összeszedi magát.

Juvetto 2008.08.04. 19:25:03

Ciao, tutti! Én sajnos lemaradtam a Hamburg elleni meccsről, ezért nem tudom mi volt pontosan. Az eredmény picit rosszul esett, de amúgy meg rohadtul lesz@rom, mert tartom magam ahhoz, amit már korábban is leírta: CSAK A TÉTMECCS SZÁMÍT! Természetesen nem mindegy hogyan teljesítünk a felkészülés során, de sokféle szempont bejátszik az edzőmeccseken. Adom, amit páran már leírtatok ;) , hogy ez a Hamburg elleni kezdő nagyon messze állt attól, ami várható majd az éles meccsek során. Szóval a lényeg, hogy egyáltalán nem kell kétségbeesni, no para!! ;))) A legújabb két sérülésünk viszont elég para, főleg Molinaro-é! :( És akkor itt azonnal egyet is értek többetekkel, hogy a kurva életbe, vegyünk egy, de inkább két klasszis védőt már és ne sajnáljuk rá azt a kibaszott pénzt!!!! Tudom, hogy Mi ettől(is)különbözünk a kirakatcsapatoktól, ami jó, de azért van egy határ! Buffon, Thuram, stb. sem mondhatni, hogy anno olcsók lettek volna... Most nem akarok a "Dühöngőbe" illő ötletekkel foglalkozni, de azért szerintem Zapata-t mindenképp meg kell szereznünk, valamint Anyukov, Rafinha és mondjuk Lahm közül valamelyikőjüket!! Persze, ha lenne valaki tényleg tehetséges olasz védő, akkor természetesen őt kell megszerezni, dehát nekem sajnos nem nagyon jut eszembe ilyesvalaki(talán Santacroce...?). Criscito-t én még hagynám kölcsönben 1 évet... Ha 3 csatáros játékot választ majd Ranieri, akkor viszont nem lesz karcsú létszámban a 4 támadónk+Giovinco?! FORZA JUVE!!!

Tomi 2008.08.04. 19:27:45

csabah, egy két minőségi védő megoldaná a problémát de az 30m EURO A hamburgi meccsből remélem nem csak Rani tanult hanem mindenki... Elég szégyen volt a 3. gool mert 2 db hamburgi lefutott legalább 7-8 olaszt..ez hogy a pi..ába létezik,hát közhely már hogy a meccs nem 90 percig ig tart hanem amég a paraszt le nem fujja!!! A 2. gol volt a vége addig talán partiba voltunk az egyenlitésig .

Juvetto 2008.08.04. 19:42:09

Tomi, abban igazad van, hogy úgy kb. 30 millát kóstálna ez a "befektetés", de szerintem egy Juventus-szitű gárda ezt bőven megtehetné! Ja, és azért még mindíg várható lé az eladásokból is(Almiron, Oliveira; talán Zebina, Tiago)...elvileg. És azt is tudjuk, hogy Aquilani-ra, vagy Xabi-ra lenne még mindíg 20 milliónk, ha ugyebár úgy hozná/hozta volna a sors, Almiron+Oliveira ér legalább 8-at, és akkor már nem is vagyunk olyan távol attól a 30-tól. ;) FORZA JUVE!!!

Tomi 2008.08.04. 19:53:40

Juvetto barátom. tudom hogy lenne lé néhány játékosra de amiota a juventus fan vagyok azt vettem észre a vezetésben hogy bár nagy klub vagyunk de mégsem viselkednek ugy a vezetök ahogy kellene pl igazolások. mindenhol jönnek mennek a "sztárok" de nálunk lassabban! Nem is kéne nagy C Roni,vagy r-dinho csak néhány étékes jó labdarúgó

Ismeretlen_53881 2008.08.04. 22:09:56

Azért amikor szükség volt rá, akkor mi is mélyen a zsebünkbe nyúltunk (Buffon, Nedved). Szerintem most is szükség lenne rá..

Juvetto 2008.08.04. 22:40:12

Így igaz, passerby! És hamarosan lesz is rá "felesleges" 23 millánk...de hamarosan biztosan lesz ez hír itt is! Sorry srácok, nem akartam kotnyeleskedni, csak már annyira várom, hogy ide is felkerüljön! :) FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása