Poulsen a csapathoz igazolt

Hosszas mérlegelés után Alessio Secco, a Zebrák sportigazgatója végül leült tárgyalni a sevillai Ramon Rodrigez Verdejoval, hogy megegyezzenek a fizetési részletekről. Miután minden részletet megtárgyaltak, mindkét fél elégedetten távozott a tárgyalóasztaltól.

Christian Poulsen

Az elmúlt években a két klub remek kapcsolatot alakított ki, és pár óra alatt mindenben sikerült megegyezni. A Sevilla 10 millió eurót kapott a játékosért, amit valószínűleg keretük megerősítésére fordítanak.

Poulsen több címet is nyert a Sevillával, többek közt UEFA kupát, Európa Szuper Kupát és Copa del Reyt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr654642372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2008.07.12. 11:01:28

10milla pl : 2 de silvestri kb...na mind1 msotmár ha nálunk van próbáljuk meg tolerálni őt ,és hátha javul egy kicsit a modora és sok sikert neki még mindig nem értem :S

Ismeretlen_22017 2008.07.12. 11:15:53

Mondjuk hivatalos bejelentés még nincs, se a Juventus, se a Sevilla részéről...

RICh 2008.07.12. 11:18:14

Remélem ez csak pletyka....

blake11 2008.07.12. 11:31:14

hát ennyi erővel bőven megtuttuk volna venni alonsot csak secco zsugori volt megint,így már nem is felesleges hanem butaság lenne még1 belső kp-t igazolni,gondoljunk a szélekre vkit lehetne oda is venni,dejan legalább maradt milanoban

ati 2008.07.12. 11:52:22

Attól félek, hogy Poulsen érkezésével túlságosan védekező lesz a csapatunk... Annak idején Capello is két szűrő középpályással játszott (Emerson, Vieira), aztán emlékeztek, a játékunk enyhén szólva is egy fos volt... Ettől függetlenül Poulsen jó játékos, és hülyeség lenne a modora miatt előre az utáltak közé tenni... Gondoljatok Zlatanra vagy a jelenlegi játékosok közül Camoranesire vagy éppen Chiellinire (nem azért mondom, egyik kedvenc játékosom), és mindegyik meghatározó játékos vagy az volt! De jobban örülnék ha Xabi Alonsoval kellene megküzdenie a csapatba kerülésért...:D

babo410 2008.07.12. 12:12:18

Nem azért mondom, de Chiellini és Camo sem annyira durvák mint Poulsen, aki ráadásul még egy büdös bunkó is. Lehet, hogy jó játékos, csak állandóan kiállítják. Leetett volna mást is venni, főleg, ha 60 misi volt igazolásokra. Eddig talán 30-40 ment el. Remélem a hír nem igaz!!!

Ismeretlen_22017 2008.07.12. 12:20:16

Mióta a Sevillában játszik, egyszer sem állították ki. Erről ennyit. Olyasmiről beszéljünk már, amivel tisztában vagyunk...

Edgár 2008.07.12. 12:24:29

És Totti miért köpte le őt?

ati 2008.07.12. 12:41:54

De kit érdekel az hogy durva??? Hát inkább a mi játékosunk szúrkálja szét az ellenfelet, mithogy az ellenfél játékosa törjön össze mindenkit... És nagyon jó labdaszerző is Poulsen... Csak ebben annyi a bökkenő, hogy már van 2 ugyanilyen stílusú játékos a keretben: Zanetti is Sissoko.. Emiatt félek a defenzív taktikától... Meg hagyjátok már azt a köpködést... Tottit én is leköpném egy-egy meccsen, mert egy nagyképű pofázós kis köcsög... Hiába olasz de ez az igazság... Annak idején Verónba is belekötött egy Inter-Roma meccsen, aztán Verón meg is bólintotta érte.. :D:D

P 2008.07.12. 13:15:39

lassus rávilágitott a lényegre ,mióta a sevillában játszik nem állították ki sztem nem a modorával van a probléma (HA télleg megvettük) hanem hogy 10milló és hogyn nem mnagyon láttam előre játszani pedig jólenne egy belső kp aki előre rendszeresen ad labdákat nem csak immel-ámmal mint pl zanetti akivel semmi problémám nincs és jó játékos nagyon is .De az sztem egyöntetű hogy 60milkát más játékosokra is fordithattuk volna pl van der vaart is diego is nagyon nagy igazoás lehetet volna !Nasri 15m????hát ő az akit elhoztaam volna ranieri meg bekaphatja ha minden középső kpnak védekezni kell!XS tömören ennyi a véleménmyem az átigazolásokról :S

juvem 2008.07.12. 14:12:06

hát én várom a keddet h kiderüljön jön-e vki és ha jön kicsoda xabit remélem de ez iylen álom szintű remény h talán talán báááár a fene se tudja remélem a zsebükbe nyúlnak seccoék és meglesz

gal 2008.07.12. 14:12:48

ugy latszik a juve tenyleg megvette poulsent. en egyaltalan nem orulok neki. miert vette meg? a felmerult nevek kozott diego, rakitic jobb lett volna, xabi alonso lett volna a legjobb dontes. mostmar 2 millioE koruli osszeget nem kellett volna sajnaljon a juve, de legalabb tudtuk volna h van 1 europabajnok jatekosunk. en poulsenrol nem tudok sokat, de ha tenyleg sokszor durvan lep be akkor nem tetszik. pl davids nagyon jo jatekos volt, azonban sokszor lattam h piroslapot kapjon fontos meccset es azert a csapat is szenvedett. es ha kozepen jatszik sissoko (aki nagyon remek igazolas volt, emlekszem mikor meg a pool ellen jatszottunk a BL-ben es sissoko naluk jatszott es rengeteg labdat megszervzett azt kivantam h barcsak a mienk lenne), akkor ott poulsennek nincs mit keresnie, mert en sem szeretem ha tul defenziv a juve. jobban orultem volna, ha a juve valamelyik ifi jatekost lepteti elo(es nem is kerult volna annyiba mint c.p.).en kozepen camoranesi-t, sissoko-t, xabi alonso-t szeretnem latni, aztan vagy nedved(aki nagyszeru jatekos csak kar h kezd kioregedni) vagy giovinco(akitol nagyon sokat varok). vegul lehet h megsem lesz baj a kozeppalyaval, mert akiket felsoroltam azokon kivul meg ott van/lesz ekdal, tiago, marchionni, zanetti (ha jol tudom). minden esetre en meg mindig remenykedem h jon xabi alonso (vagy vki aki hasonlo hozza), mert akkor tuti vennek egy xabi-s mezt(a becenevem szabi :d)

Dana 2008.07.12. 14:47:18

Én örülök az érkezésének hisz több fronton is harcba szállunk idén. Az tény hogy ha már őt vettük meg akkor kell egy olyan kp-ás is aki osztja a zsugákat.

epaska 2008.07.12. 15:13:29

mért nem diego vagy RVDV???:S mért nem veszünk két három minőségi játékost abból a 60 millából? mért veszünk inkább 4-5 gyengébb szintű játékost?????

Csabah 2008.07.12. 18:02:37

Nem ismerem a játékát, mert soha nem néztem ugy meccset, hogy őt figyeljem, így véleményt nem alkotok. De hol marad a sztár igazolás?? Mert kétségtelenül ez az ember nem sztár!! Kívánom, hogy legyen az a Juventus szineiben, de jelenleg ő nem olyan igazolás amit emlegettek! Pl: R. Vaan der Vart-nak miért nem tettünk ajánlatot?? Lehet lemaradtam rola akkor sorry! (meg a helyesírásért is)

Vittorio24 2008.07.12. 19:56:12

Hát úgy látom mindenki egyetért azzal amit már én is rég szajkóztam,hogy ez a PÖCSFEJ Ranieri ugyanazt a defenzív focit erőlteti mint a Capello ami elég híg fos játék volt annak idején és ha megint ez lesz semmi látványosság nem lesz a játékunkban. Azaz megint két CSAK védekező középpályást fog játszatni ami elkeserítő:( Egy jól passzoló,kreatív,labdaügyes játékost simán kellett volna hozni. Ha azt veszük egy Van der Vaart simán megszerezhető lenne,egy Samir Nasrit bagóért vette meg az Arsenal. Szóval megint csak mennyiséget vettünk de nem minőséget,és akkor még Zapata igazolása is kútba esett,igen gyenge felhozatal akik az érkező oldalon vannak. Sajnálom pedig titkon reménykedtem hátha veszünk 2-3klasszist de sajna nem jött össze:( Mondjuk a Bl-re kellett volna,de ez a vezetőség egy nagy nulla ezt mindenki belátja!!!! De ettől még Forza Juve!!!

juvem 2008.07.12. 20:11:23

szerintem rohadtúl nem a defenzív focit erőlteti emlékezzetek a 3-4-3as felállásokra pl meg ha olyan rohadtúl defenzívek lennénk akkor nem a mi csatársorunk lett volna a legeredményesebb a serie a-ban!!!! és sztem még lesz igazolás!!!

Edgár 2008.07.12. 21:58:25

Hát belegondolva van szervező középpályásunk, Giovicno, és nagyon mondogatták, hogy most fog ő beépülni igazán a csapatba...hoznak egy VdV-ot Gio meg kapta volna megint a kispadot, meg három mecset, mint a serieB-ben. pedig ott "csak" Paro szorította ki a csapatból, és Dösamp nagyon nem defenzív focit játszatott, ha meg idehoznak egy Diegot, vagy egy VdV-t, akkor a legnagyobb olasz reménység megint nem lesz semmi. Egyébként én ettől, hogy nagy olasz tehetségnek van kikiáltva kicsit félek, mert ezelőtt Giraldino volt annak tartva, ha visszagondolok...remélem Gio nem az ő útjára lép, bár TUDOM, hülyeség a két játékost összehasonlítani.

Csabah 2008.07.12. 22:21:33

Edgár igazad van, és Én is örülnék neki, ha beépülne(nének) a fiatalok, és azt is tudom, hogy még nincs vége az átigazolásoknak, de akkor ne hitessék el a szurkolókkal, hogy sztárigazolás érkezik!

juvem 2008.07.12. 23:08:17

én is örülnék ez egyértelmű de giovinco pl nem fog állandó szerephez jutni a köv szezonban az biztos befogják állítani reménykedjünk h soxor de most még a "nagyok" többet fognak játszani és egy xabi akkor is kéne giovinco jó szélen is és középen is szal... azért ha xcabi is jönne lenne lehetősége még!

Vittorio24 2008.07.13. 02:05:05

Na az a nagy helyzet,hogy az eddigi igazolások a Bl-re nézve elég karcsúak. Szóval kevés..... Giovinco nem irányító középpályás,hanem baloldali szélsőközéppályás az mint Nedved!

blake11 2008.07.13. 12:16:01

hát az igazolásokat jobban is végre hajthattuk volna ez tény de így sem lettek rosszak az ideiek,meg kell jelenleg elégedni ezzel is szerintem a tavalyinál méginkább ütőképesebb csapat leszünk

mmartin91 2008.07.13. 12:20:26

Sztem is a BL-ben iszonyatosan kevesek leszünk ezzel a csapattal.Ha Poulsen valóban érkezik akkor megint nem lesz egy gólképes játékosunk a középpálya közepén,ráadásul a dán nem tud úgy passzolni mint Zanetti szal ez így nagyon kevés lesz.A csatárok alig kapnak majd labdát.Baszhatjuk h majd jól védekezünk ha nem lövünk gólt.Poulsen szerződtetése értelmetlen és én naon örülök neki h már ki is kezdték a szurkolók.Nem tom h már aláírtak-e vmit de naon örülnék neki ha Olaszország ellenségének Juventusba való szerződését megakadályoznák a szurkolók.Vegyük meg Xabi Alonso-t!!!!

juvem 2008.07.13. 18:10:12

vittorio: akkor is nagyon sokat játszik közép középen empolinál nagyon soxor ott volt!

asveed 2008.07.14. 18:21:44

Dana egyetértek veled,de nagyon!!!! Jó lesz ez a srác majd meglátjátok;)! Amit nem értek elmés vezetőinkben hogy miért nem mernek nyitni átigazolás terén kelet felé????egészen pontosan az orosz foci felé????Volt már nekünk egy Oleg Blohinunk akit remélem senkinek nem kell bemutatnom,a fiatalabbak meg nézzenek utána! Gondolok pl a védő kérdésre,miért nem próbáljuk meg leigazolni Kolodint????Engem meggyőzött!Vagy pl. Anukovot is simán el tudnám képzelni itt!!!Szal nem értem,mindíg ez a VDV-zés meg Diegozás,sztem nevetséges!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása