Poulsen érkezhet a középpályára

Olasz sajtóértesülések szerint a Juventus nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Sevilla középpályását, Christian Poulsent.

A Bianconeri most már hetek óta keresi az ideális játékost a középpályára, és bár rengeteg játékos neve - Aquilani, Hamsik, Xabi Alonso, Stanković - felmerült, eddig nem sikerült egyiküket sem megszerezni.

Christian Poulsen

A múlt héten azonban újra felmerült Christian Poulsen neve. A 28 éves középpályás a 2004-es Európa Bajnokságon történt, Francesco Tottival történt összetűzése miatt nem örvend valami nagy népszerűségnek Olaszországban.

Poulsen szerződésében 10 millió eurós kivásárlási összeg szerepel, ezt pedig boldogan megadná érte a Juventus.

A pletykák szerint Alessio Secco már a múlt héten is tárgyalt a dán középpályás képviselőivel, és a legújabb hírek szerint Poulsen képviselői jelenleg is Torinóban tartózkodnak. A várakozások szerint a játékos holnap érkezik a városba, és aláírja hároméves szerződését, mely szerint évi 2.5 millió eurót keres majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr604642354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rasta 2008.07.07. 23:26:53

naneeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeee

McTomi (juvenpool) 2008.07.08. 06:37:14

Hát ha Poulsen jönne, akkor én tuti, hogy nem kezdetném, mert ott van Zanetti, akit sokkal többre tartok, mint játékos, és mint ember. Poulsen NEM KELL! (Gondolom tudjátok az okát...)

McTomi (juvenpool) 2008.07.08. 06:52:58

Ha optimista lennék, akkor azt mondanám, hogy nem kell középpályás, hiszen itt van Zanetti, aki remekelt, Tiago, aki bármikor formábalendülhet, Almiron, aki jól teljesített a Monaco-ban, és Sissoko, aki a csapat egyik alappillére lett fél szezon alatt, dehát én nem vagyok túl optimista, ezért szerintem kéne egy klasszis középpályás, aki a védekezésben sokat segítene, de ugyanakkor a támadások szervezésében is aktívan részt venne. Ilyen játékos nem sok van, de egyet már szóba hoztak velünk, név szerint XabiAlonso-t. Véleményem szerint rá lenne leginkább szüksége a csapatnak. És az szerintem nem probléma, hogy már olyan hírek vannak, ahol a Juve állítólag kész lemondani Alonso-ról. Emlékezzünk csak vissza Amauri ügyére. Vele is hónapokig tartott a tárgyalás, de végül megegyeztek a felek. Szóval én reménykedem még Xabi megszerzésében.

McTomi (juvenpool) 2008.07.08. 07:15:10

Ja, és kifelejtettem Marchisio-t, akit Olaszország három legnagyobb tehetsége között tartanak számon, hozzáteszem a másik kettő is a Juventus-ban van. Gondolom tudjátok kikről van szó. :-) (S.Giovinco,P.DeCeglie)

vizi8 2008.07.08. 08:16:39

Én nem ismerem ezt a Poulsen, de Jaki tegnapi nyilatkozata tetszetős volt. "Ha Tiago úgy játszana mint edzéseken nem lenne gond." Ha már edzéseken jól megy neki Reineri ezt át fogja ültetni a meccsekre.

Ismeretlen_22017 2008.07.08. 10:07:21

Elképzelhető, hogy nem lesz szervező középpályás, ahogyan az utolsó, Serie B előtti években sem volt. Lehet, hogy nem lesz ez rossz ötlet. Kár, hogy egyeseknek itt a blogon szokásukká vált minden új játékost már a megérkezése előtt szétkritizálni. De ha mondjuk Poulsen tényleg jönne, és ő is úgy teljesítene, mint a megérkezésük előtt agyontámadott játékosok - Iaquinta, Sissoko, és talán Amauri -, akkor örülnék.

mmartin91 2008.07.08. 10:45:23

Mivel ez a hír a goal.comon is fenn van(gondolom Lassus is onnan fordította) ezért nem kell elhinni h ez igaz mert pár hete azt írták h Deco órákra az Intertől,erre 1-2 hét múlva aláírt a Chelseahez.Szal ennyit erről...Poulsen a büdös életben nem lesz Juventus játékos mert egész Olaszország utálja szal az összes csapat kiröhögné a Juventust h ilyen szar embert vesznek meg,rajtunk röhögne az összes Serie A-s klub és sztem Mourinho nyilvánosan is kiröhögne minket úgyhogy remélem van esze a vezetőségnek és ha már a Juve szurkolók Xabi Alonso-t akarják akinek az ára abszolut nem magas a kvalitásaihoz képest akkor őt kell leszerződtetni.Vagy ha ennyire nincs pénze a buzi vezetőségnek akkor mi a faszért vették meg a cserepadra 22,8 mio.€-ért Amauri-t???érthetetlen...

Shyr Kahn 2008.07.08. 10:52:43

Sok játékos volt, akit nem kritizáltunk, mert a védekezés mellett elég jók voltak támadásban is (Poulsen-t nem sorolom közéjük). Lucho, Aquilani, Hamsik, Xabi. Mind jó alternatívák lettek volna. Lucho-t elfelejtettük, vagy csak az újságírók találták ki, hogy érdeklődünk iránta, míg Aquilani romanista, Xabi pedig állítólag most jelentette ki, hogy a Pool-ban maradna és PL-t nyerne... utóbbiról csak annyit, hogy esélytelennek tartom, hiszen a Chelsea, MU, Arsenal trió mellett a Pool eddig labdába se rúgott az elmúlt években. Ez a nyár eddig alulmúlja az előző nyár igazolásait, mert pontosan azon a poszton nem tudunk erősödni, ahol igazán kellene, míg a múlt nyáron legalább azt hittük, hogy Andrade, Tiago és Almirón megerősíti a gyengusz kp-t és védelmet. Konklúzió: Poulsen-t nem szeretném.

McTomi (juvenpool) 2008.07.08. 12:40:17

Poulsen, illene a Juventus taktikájába. Olyan játékos, aki, ha kell, szerel, ütközik, szabálytalankodik, passzol. De néha előtör belőle a kisördög, és mond és csinál olyan dolgokat, amik nem futballpályára valóak. Poulsen-t azért nem tartanám megfelelő választásnak, mert ha mondjuk bejutunk a BL döntőjébe, amire van esélyünk, hiszen a küzdenitudása a csapatnak nagyobb, mint Kiszel Tünde szemöldöke, akkor Poulsen a 92.percben bemosna egyet az ellenfél játékosának, úgy, mint ahogyan a Svédország elleni mérkőzésen, akkor gondolom mindenki azt mondaná, hogy igaza volt pár embernek, akik ellene voltak, de azoknak is igazuk lenne, akik jónak tartották, hiszen döntőben voltunk. Nehéz eldönteni, hogy megfelelő lenne-e a csapat számára, mert vannak jó meccsei, de vannak pillanatok, amikor nem kéne, hogy a pályán legyen.

blake11 2008.07.08. 14:36:47

mmartin az első mondatod váljon valósággá-mert poulsen minek?-ez secco csak most sem értem mit vagytok annyira oda zanettiért oyan sokat nem tett voltak jó meccsei,de sissoko már most jobb játékos nála

Petya 2008.07.08. 15:33:52

Ranieri helyében én inkább erőltetném Tiagot a kezdőbe mint hogy poulsent a juvehoz vigyem.

mmartin91 2008.07.08. 18:27:08

A Gazzettán kinn van h Poulsen ezt mondja: "Felice al Siviglia".Én nem tok olaszul de a "felice" szó azt jelenti h boldog.Akkor gondolom a mondat kb.így szól:"boldog vok a Sevillánál". Számomra ez a nap híre mert naon örülök h egy ilyen semmitérő ember nem lesz a Juventus játékosa és ismét beigazolódott h a goal.com naon sokszor kamu híreket közöl.Egyébként sehol máshol nem láttam ilyen híreket h Poulsen ma aláír a Juvéhoz csak a goal.comon.Még a RAI UNO teletextén sincs semmi róla,meg sem említik. Naon remélem h mostmár nem hajkurászunk Poulsen féle embereket hanem végre Xabi Alonso-t megvesszük attól függetlenül h azt mondta ma h ő PL-t akar nyerni a Poollal és ott akar maradni.Ez a kijelentése addig fog tartani amíg Barry hetken belül alá nem ír a Poolhoz,utána azt fogja mondani h minden vágya h Juventus játékos legyen.De engem ez nem érdekel mert leszarom h most mit mond,anno Sissoko is mondta h a Pool a legjobb csapat a világon és soha nem akar onnan elmenni aztán mégis az egyik kedvencem Momo.Már most a védelmembe veszem Xabit:D mint anno Momot mert én biztos vok benne h hozzánk fog igazolni!!!Egyébként most nézem már a goal.comon is fenn van h Poulsen boldog a Sevillánál szal sztem az is biztos h ez az ember nem volt ma Torinóban...

juvem 2008.07.08. 18:38:32

hát én nem mondok semmit poulsenről mert nem láttam játszani itt monnyuk az a baj h sokan úgy kritizálnak vkit h még játszani se látták( a nagy fociguruk) na mind1! amikor sissokot akartuk igazolni én nem mondtam rá semmit mert én akkor is jó játékosnak gondoltam de csak 1szer láttam liverben amikor 1 kúúúrva nagy gólt lőtt én abból indultam ki! Stankovic játékát még nem láttam sok juvés mondja h remek játékos én hiszek nekik mert ők játszottak már ellene! CAnna is interes volt mégis minden juventusos szerette

Ismeretlen_22017 2008.07.08. 19:03:17

mmartin91: Az olvasók nevében is köszönöm, hogy egy PLETYKA kategóriájú bejegyzésről ilyen szép HOSSZÚ kommentben derítetted ki, hogy PLETYKA. Legszívesebben törölném... dehát én már csak ilyen vagyok ;) Egyébként Cobolli Gigli azt nyilatkozta, hogy kb. 10 nap múlva dől el, ki érkezik.

mmartin91 2008.07.08. 19:24:12

Nagyon szívesen Lassus.Egyébként már bocs de ez normál esetben már nem egy pletyka kategóriájú hír mivel itt már arról volt szó h ma aláír ez a szerencsétlen.Pletyka az ha írsz egy játékosról h többek között talán még ide is igazolhat de itt már majdhogynem tényekről volt szó hiszen kijelentették h Poulsen ma aláír ami hál Isten nem volt igaz...de most ez lényegtelen ezen kár lenne összeveszni és értelme sincsen semmi sztem felejtsük is el ezt a rossz vicct h Poulsen akár lehetett volna Juventus játékos...

Ismeretlen_22017 2008.07.08. 19:45:49

Egyébként már bocs, a bejegyzés az első perctől kezdve a PLETYKA kategóriában van. Itt nem hírként jelent meg ;)

RICh 2008.07.08. 20:49:52

Diegotol indultunk...majd jött VDV most itt volt Csabi,majd Stankovics és márt Poulsennél tartunk....nem tom hogy juthatottunk idáig...!

juvem 2008.07.08. 21:06:31

ja diegotól -> Stankovicig igen ez igaz de poulsen nem hír pont arról beszél itt martin is meg lassus is h mekkora faszság! ezekben a kamu hírekben is lehet igazság mint pl h felmerült egy csomó játékos neve a középpályára az a rész tökre igaz:D kb ennyi

Juvefan0803 · www.juvesite.atw.hu 2008.07.09. 15:25:29

Sztem cserének elmegy, és am sztem jobb Almironnál, de kezdőként SZÓ SEM LEHET RÓLA!

RICh 2008.07.11. 09:19:26

És akkor minek veszünk embert a cserepadra????föleg 28 éveset!?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (917) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9922) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4165) mercato (4144) nyilatkozat (7445) Olasz Kupa (327) összefoglaló (412) pletyka (4174) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása