Német játékosok a Juventus kívánságlistáján

A Juventus ajánlatot készül tenni a Bayern München szélső védőjéért, Philipp Lahmért. A 'Tuttosport' szerint a Juve előnyt szeretne kovácsolni a bajorok Zanetti iránti érdeklődéséből, és érdeklődnek Lahm elérhetősége felől.

Philipp Lahm

Zanettit a Bayern vezetőség figyelmébe az olasz csatár, Luca Toni ajánlotta.

Szintén a németekhez kötődő hír, hogy a Juventus esetleg pénzt és Tiagót ajánlaná Bastian Schweinsteigerért cserébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr994642264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blake11 2008.06.11. 14:58:32

schweinsteingert szerintem nem adják nekünk tiagóért főleg nem lahm lehetséges zanettit érdemes érte adni szeintem zanetti nem rossz de sosem lesz klasszis játékos-ami a juvénak el kell

Petya 2008.06.11. 15:04:17

én nem szeretem a németeket de el kell ismerni hogy lahm és schweinsteiger nagyon jó és fiatal játékosok...tiago és zanetti mehetne helyettük

Juvetto 2008.06.11. 15:15:50

Lahm érkezésének nagggyon örülnék, szerintem szuper lenne! Bárcsak!!! Viszont sajnos elég kis esélyét látom, hogy valóban összejöjjön az üzlet, de nincs kizárva... Zanetti-re nincs akkora szüksége a bajoroknak, mint mondjuk Nekünk az univerzális védőre, részben ezért is "blődliség" ez a felvetés ilyetén formában. Sajnálnám, ha Zanetti távozna, mert megszerettem a játékát és fontosnak tartom, de Lahm-ért cserében(plusz valószínűleg nem kis zsozsóért)bármikor!! Úgy főleg mehetne Zanetti, ha sikerülne megszerezni Xabi-t és Aquilani-t is! :D Tudom-tudom, ébresztő... "Svejni" Tiago-nál jobb lenne, az szerintem nem kérdés. Igaz, én még mindíg nem az ő megszerzését preferálom(hanem mondjuk pont a már előbb említett két játékosét), de ha úgy alakulna, akkor Tiago helyett jöhetne, de max.5 millió eurot fizessünk pluszba! Ja, és ha már egyből ketten jönnének, úgy mindjárt könnyebb lenne mindkettőjük beilleszkedése, tehát, ha ez(is)kellene ahhoz, hogy Lahm jöjjön, hát egye fene! :D FORZA JUVE!!!

RICh 2008.06.11. 15:17:17

Lahm nagyon jo lenne!!!

Huszy 2008.06.11. 15:41:16

Bazz Juvetto, pont ezt akartam írni, csak nem ilyen hosszan. :) Forza Juve!!!

Juvetto 2008.06.11. 16:03:12

:)) Huszy, akkor örülök, hogy nem vagyok ezzel így egyedül! :) FORZA JUVE!!!

Shyr Kahn 2008.06.11. 16:25:28

Rühellem a németeket, így most a józan észt félretéve azt mondom, hogy nem szeretném, ha leigazolnánk őket.

Ismeretlen_96892 2008.06.11. 22:04:14

Nem szoktam írni, csak olvasom a blogot de már jó régóta, és minden nap. Ezen a gusztustalan rasszista beírásodon viszont teljesen kiakadtam. Légyszíves ne a származásuk alapján ítéld meg a játékosokat! Lahm jobb minden jelenlegi Juve-védőnél (Chiellininél is), Schweinsteiger pedig egy igazi motor. Mellesleg mindkettő pont jó korban van. Ha ők jönnének (meg Xabi Alonso) akkor kész is lenne a 2008-09-es Juve!

babo410 2008.06.11. 22:34:01

Na ez már súlyos! Tiago oké, de Zanetti miért? Miért kell azt eladni aki olasz és jó? Főleg akkor, mikor a vezetőség olaszokra, és saját nevelésekre akar építeni? Lahm és Schweinsteiger nem hiszem, hogy mibnd a kettő jön, de bár jönne. Zanettit meg nem kéne odaadni, csak egyszer ki kéne a kasszát nyitni. Mi nem akarunk Inter lenni! Ne adjunk külfldiért olaszt! Egyébként, ha Zanetti marad, jön Xabi, Aquilani, Lahm, Schweinsteiger, és megy Tiago, nem veszem figyelembe Amaurit, aki nem olasz, de még is, akkor 16 olasz és 11 külföldi játékosunk lesz. Ebben nincs benne Stendardo. A kezdőben 5 vagy 6 olasz lesz, a többi külföldi, de ez is attól függ, hol játszunk. BL-ben esetleg több külföldi lehet, de az új szabály miatt 4 biztos lesz.

Daccc 2008.06.11. 22:36:11

Hueseg! A Bayernnel is kezdodik az uj era, keptelenseg h ket meghatarozo jatekostol valjanak meg! Orulnek nekuk de ez van!

babo410 2008.06.11. 22:36:14

Mármint 4 olasz lesz BL-ben a kezdő.

Shyr Kahn 2008.06.11. 22:53:17

Örülök, hogy ez kellett ahhoz, hogy beírj ide. Valószínűleg minden embernél van olyan nemzetiség, amit kevésbbé szeret/amivel kevésbbé szimpatizál. Én a németekkel vagyok így. Ez van. Nevezheted gusztustalannak, de rasszistának nem, mert a német emberekkel semmi bajom, csak a futbalistáik közül nem szeretnék látni a Juve-ban. Elsősorban azt szeretném, ha olaszt hoznának a csapathoz, de ha mégis választani kell külhoniból, akkor inkább spanyol (Xabi), holland, argentín (Lucho), brazil, vagy bármely más nemzetiségből, csak ne német...

vizi8 2008.06.12. 10:36:19

Én sem szeretem a németeket, ettől függetlenül Kholer és Möller is nagyot játszott a juvéban, és kedveltem is őket. A két új kiszemelt jó erősítésnek tűnik, Alonsoval eggyüt már ütőképes csapat vagyunk.Viszont Tiago és Zanetti egyszeri távozása azt eredményezi, hogy kevés minőségi csere lesz erre a posztra. Svejni-Sissoko-Alonso slussz-passz, ez pedig kevés.

Vittorio24 2008.06.12. 11:13:48

Szerintem Lahm érkezésének semmi realitása nincs,vagyis teljes mértékben kizárt,hogy leigazoljuk,egy óriási kacsa az egész. Schweinsteiger igazolására van esély mert őt azért szerintem könnyebben elengedné a Bayern és ahol ő húzóembere lenne a csapatunknak ügyes,jól paszoló kreatív középpályás roppant fontos igazolás lenne. Ez az Alonso gyerek se fog jönni és ahogy látom az EB-n se nagyon játszik és egyátalán nem vagyok meggyőződve róla hogy annyira nagy erősítés lenne mint amennyire mondják se a válogatottba nem kezdő,a Pool-ba se nagyon játszott,szóval nem értem egy Juventus-ba miért lenne erősítés.... Erre a posztra már sok név elhangzott pl Lampard,Van der Vaart,Muntari,Schweinsteiger,Lucho Gonzalez és ők azért mind jobbak mint a spanyol!!! Remélem megfelelő középsőközéppályás érkezik hozzánk bár szerintem a klubnál az igazolások komolyabban csak az EB után kezdődnek az átigazolási szezon meg aug végéig tart szóval a vezetőség se kapkod.

mmartin91 2008.06.12. 11:32:04

Sztem Alonso 99% h jön mivel ő is akar és a Juve is akarja őt.Sztem azért nem haladnak most komolyan a tárgyalások mert a Juve Aquilani-t akarja elsősorban.Viszont Aquilani-t üldözni kár mivel úgyse jön el hozzánk.Ebből kifolyűlag Alonso fog érkezni aki kiváló játékos és a Liverpoolban stabil alapember volt.Benítez szokásos hülyesége h egy idő után a saját embereit elmarja magától(lásd Sissoko) és el akarja őket adni vmiért.Teljesen egyértelmű h Barry Poolba való érkezése miatt megy majd el Alonso és jön hozzánk.Az a szerencse h az amerikaiak akik semmit nem értenek az európai focihoz hallgatnak a nagyszerű Benítezre és azt hiszik h Barry érkezésével kibaszott nagy spílert hoznak,persze ez nem így van hisz semmi tapasztalata nincs BL-ben. Vittorio akiket felsoroltál emereket 100% h Muntari nem jobb nála(össze se lehet hasonlítani hisz teljesen mást jáccanak),Schweini megint mást jáccik,VdV megintcsak teljesen más.Aki hasonló poszton jáccik az csak Lucho.Ő sztem egy jó játékos akit szerettem volna h jöjjön de akkor sokkal inkább Alonso mint ő.Végülis Lucho valódi képességeire nem biztos h fény derült eddig hiszen "csak" a portugál bajnokságban jáccott.Alonso pedig a spanyolban,angolban és nemsokára az olaszban...

Shyr Kahn 2008.06.12. 11:47:05

Az Alonso üggyel kapcsolatban a felek beimserték (Pool és a Juve is), hogy csak az EB után születhet előrelépés. Addig Xabi nyilván a válogatottra koncentrál. Ez szerintem a németekre is vonatkozik.

Vittorio24 2008.06.12. 11:48:00

Az kibaszott nagy helyzet,hogy nekünk nem egy szürke eminenciásra van szükségünk mint ez a csabiii. Nekünk egy igazi jó irányítóra van szükégünk azaz Van der Vaart-ra a kis geci Ranieri láthatta mekkora játékos pl az olaszok ellen is jól tolta. És hagyjátok azt a baromságot,hogy nekünk 2védekező középpályás kell meg két szélső. Aki a focit tényleg játsza azok a csapatok lásd az EB-t is 5középályással játszanak vagy akik 4középpályással játszanak azok is inkább kreatív támadó szellemű középpályásokból állnak. Szóval a defenzív(védekező) foci már idejét múlta,lejárt itt a szórakoztatáson van a hangsúly. És a többi csapatnál ez remekül működik,és ha lenne egy tökös támadó focit felválaló képzett agilis edzőnk nálunk is menne mert a keret alkalmas rá.

juvem 2008.06.12. 11:55:02

sztem xabi tökéletes jó VDV tökéletesebb lenne:) de ez az az esett h nincs ló jó a szamár is! de sztem jó vétel xabi és állítólag secco már poolban van mert lemondtunk aquilaniról és adunk poolnak 1 18-19 millás ajánlatot! fene se tudja ennyit tudtam kiolvasni a hírből :)

vizi8 2008.06.12. 12:51:31

Ez a kérdés hogy 5 kp val játszunk Reinerinél szóba sem jöhet, pedig ha jól emlékszem 1 meccsen így álltunk föl és fölényes labdabírtoklás volt a milyenk....

mmartin91 2008.06.12. 13:05:24

juvem!Én is olvastam ezt a hírt és én is ilyen 18 millás ajánlatot olvastam,ezek szerint enm vok egyedül. Egyébként olvastam tribalfootballon h Aquilani megegyezett a Romával és 1,5 mio.fontot fog keresni egy évben úgyhogy mehetünk Liverpoolba Alonsoért.Sztem addig nem fog aláírni Xabi amíg a spanyol csapat ki nem esik az EB-n és Barry nem ír alá a Poolhoz.Sztem július elején meg fog egyezni a Juve és a Pool.

Shyr Kahn 2008.06.12. 13:12:32

VdV-t hatalmas játékosnak tartom, de teljesen felesleges róla álmodozni, mert Ranieri nem szeretné és a vezetőség nem fog neki keresztbe tenni. Ezzel együtt nem árt észrevenni valamit. Az AS Roma hány vkp-val szokott felállni? Az AC Milan szintén kettővel. A válogatottban sincs ez másként. A két vkp manapság kell az olasz bajnokságba, egy jó olasz csapathoz. Ez ilyen egyszerű. A Serie A-ban kevés csapat áll fel irányítóval (olyan irányítóval, aki a támadásokban nem, vagy csak keveset segít), vagy ha mégis, akkor nem végeztek túl jó helyen (pl.: Lazio - Ledesma). A Serie A és az olasz játék mindig is a stratégiájáról volt híres. A Scudetto, pedig nenm véletlenül jelent kis pajzsot. Egyébként Csabi talán a világ egyik legjobb passzolója (statisztikák szerint az olasz válogatott hatszáz akárhány világbajnoki és európabajnoki meccsből csak 17(!!!!) volt olyan, amikor 2-nél nagyobb gólkülönbséggel kaptak ki... azaz ez volt a 18. A legutóbbi pedig a nyolcvanas években volt, ha jól emlékszem). Csabiról a Youtube-on néztem néhány videót, ahol szenzációs labdákat osztott. Ha Zanetti elmegy, akkor nem lesz elég csak a spanyol... ezért megy most a keresgélés több irányba. Ha már támadó kp-t akarunk hozni Zanetti helyére, akkor ott van Quagliarella (nyilván nem csatárnak hoznám, ha hoznám), vagy Pablo Piatti...

Daccc 2008.06.12. 17:11:46

Enis eselytelennek latom VdV leigazolasat. Csabi jo valasztas lenne, mondjuk szo mi szo orulnek a ket nemet jatekosnak is! Es Piatti mar ket hete alairt az Almeriahoz. pont

Juvetto 2008.06.12. 17:15:37

Ahogy én figyeltem az eddigi tevékenykedését Xabi-nak, arra jutottam, hogy ő nem az a kimondottan csak védekező középpályás. Megvan a képessége a szervezésre-osztogatásra is. Kíválóan passzol és még a rúgótechnikája is remek. Szerintem nagyon jó lenne, ha végül összejönne az ő átigazolása! Persze van megfelelőbb alternatíva is helyette(pl. én Aquilani-nak jobban örülnék), de azt gondolom beválna nálunk. Azt pedig abszolút érthetőnek tartom, hogy bármely EB-n szereplő játékos csak a torna után akar igazán a jövőjével foglalkozni... Amúgy én azt olvastam, hogy a Pool 19 millió eurot akar, a JUVE pedig tegnap dobott egy 18.2-es ajánlatot. Tehát, ha ezen múlik, akkor valószínűleg nem lesz gond. Aquilani 2.5 milliót szeretett volna kicsikarni a Roma vezetőségétől, de ők csak 1.5-et voltak hajlandóak adni. De a legújabb, hogy évi 1.9 millióért alá fog írni. Ebben az egészben nekem az elég furi, hogy pl. Tőlünk minimum évi 3 millát simán megkapna szerintem! Vagy ennyire klubhű lenne?? Szerintem Zanetti és Tiago közül csak egyikőjük távozik majd, de ha mégsem, akkor pedig elvileg érkezik majd Svejni, nem? Zanetti-t én csakis Lahm megszerzése érdekében áldoznám be!! Jó lenne mindettől függetlenül Cigarini-t is megszerezni talán. Meg Piatti is jó ötlet. FORZA JUVE!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása