A Juve a Sampdoriától igazolna

A Bianconeri nagy erőkkel dolgozik a kerete megerősítésén, mivel jövőre már a BL-ben is indul a csapat és szeretnének versenybe szállni az európai elit klubokkal. Az Öreg Hölgy valószínűleg igazolni fog egy védőt és egy középpályást, míg a brazil csatár Amauri érkezése hétfőn végleges lehet.


A Sampdoria érdeklődik Rafaele Palladino után és több játékos is székhelyet cserélhet Genova és Torinó között. A 'Calciomercato' szerint, a Juve igazgatói érdeklődnek a Sampdoriatól két játékos elérhetőségéről is, az egyikük a védő Campangaro, a másikjuk Palombo, aki a középpályán játszik.

Palombo zseniálisan játszik amióta 2002-ben a Fiorentinától a déliekhez került. Nocerino és Tiago úgy tűnik, távozik a Bianconeritől, ezért a Juvenak muszáj lesz kitöltenie a keletkező űrt. A Juventus szeretné Zebinat is az üzlet részévé tenni, mi egy sor cserét jelente a két klub között és a következőképp nézne ki: Palladino és Zebina a Marassiba költözne, míg Campagnaro és Palombo érkezne helyettük.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr94642107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McTomi (juvenpool) 2008.05.18. 11:56:11

Szerintem először inkább a kezdőbe kéne igazolni, nem pedig a cserepadra. Zebina mehet amerre lát. De Palladino-t valami jobb üzletbe kéne bevonni(szerintem).

RICh 2008.05.18. 11:58:20

Ebböl az üzletböl nagyon russzul jönnénk ki!Azt olvastam nemrég hogy Zambrotta vissza akar jönni,akkor a védelem ugy ahogy megvan...Molinaro helyett kell valaki,Xabi Alonsorol is voltak biztató hirek,Amaurirol meg inkább nem is mondok semmiT!!!!

Juvetto 2008.05.18. 12:00:54

Hát, már megint nem vagyok benne biztos, hogy ők marhára világmegváltó igazolások lennének! :( Palla elvesztésének továbbra sem örülnék, sőt ellene vagyok!!! Viszont annak hihetetlenül nagggyon örülök, hogy végre kinyitották a szemüket "ott fent", és Zebina-tól szabadulnánk!!!!! Menjen, könyörgöm(még, ha állítólag állítólag jól is játszott tegnap...)!! Amennyiben valahogy mégis összejönne ez a tranzakció, akkor azért remélem a Samp még rádobna egy 5-öst minimum, a két játékosán felül! FORZA JUVE!!!

Matee 2008.05.18. 12:44:21

Hát az én véleményem hogy nem kéne ennyire szétszórni a csapatot.Palladino-t tényleg el kéne de úgy ahogy mondod Tomi hogy egy jobb üzletbe kell belevonni. Zebina-t szerintem nem kéne eladni, Capello idején is alapember volt, most is jó lesz, főleg most Birindelli nem lesz úgyhogy ha minden posztra akarunk 2 Juve szintü játékost, akkor Zebina-t meg kéne tartani.Sokéves rutinja van,játszott BL-ben is már nem egyszer és még nem is öreg.Néha kicsit elborul az agya,de attól még jó játékos,legalábbis Campanaro-t veri a rutinjával,bár jöhetne. Bő keret kell a BL+kupa+bajnokság

RICh 2008.05.18. 13:26:28

Most olvastam hogy domenech keretet hirdet és trez nincs benne...sajnálom nagyon!!!

Shyr Kahn 2008.05.18. 14:59:15

Zebinával kapcsolatban egyetértek Matee-vel, míg Palla-t is nagy hiba lenne eladni. Hol van Ranieri hasonlata, miszerint számára Palla az új Nedved? Ezek a Sampdoria játékosok nekem semmit sem mondanak. Lehet jók, de annyira biztosan nem, hogy őértük adjunk el egy tapasztalt védőt és egy fiatal szélső kp-t.

juvem 2008.05.18. 16:10:03

eddig parma - inter 0-0 roma vezet 1 góllal borriello meg még nem lőtt gólt maradjon így mind3 és akkor roma a bajnok inter szophat és göllővő lista élén 2 juventusos áll:)

RICh 2008.05.18. 17:06:26

Túl szép volt ez igy hogy igaz legyen...annyaira jol indultak a meccsek:A Roma bajnoki gyöztesnek állta az Empoli bentmaradonak,a milán Uefa kupásnak és erre tessék mi lett a végére...Az )Inter bajnok kiesik a Livorni,Empoli,Parma,max csak az maradt meg hogy Alex golkirály,Trez mögötte és a milán Uefa kupás...ennek viszont bnagyon örülök...!!!!!!

Ismeretlen_53881 2008.05.18. 17:14:35

Tényleg túl szép lett volna... Én viszont sajnálom, hogy nem a Milan lett 4., de erről már beszéltem.

PaLLaDiNhO 2008.05.18. 17:16:29

Összességégben sztem örülhetünk a szezonunknak nagyon hajtottak a fiuk és nagy köszönet érte nekik! forza bianconeri! a többiekkel meg ne foglalkozzunk ,főleg az interrel! már kb csak az eb lessz nagy sándoorral amit asszem megint megnyerjük(mint a vbt ....) utána emirates kupa amit már most nagyon várok aztán egy nagyon felerősödtt kerettel meg szétszopatunk mindenkit a világon! ja és az uefában forza rosssoneri!XD bocs ezt nem hagyhattam ki ,sztem a szezon mondtat:D szép volt sándor!

asvééd 2008.05.18. 17:58:18

Juvetto: majdnem mindenben egyetértek veled,kivéve PAlladinot,engem sajna nem győzött meg ebben az idényben,és Shyr Kahn sem gondolhatja komolyan hogy ebből a srácból még csak hasonló játékos is lesz mint Nedved!Tudom, Ranieri nyilatkozta,de sztem elhamarkodottan és no offense:)!!! És ne vádoljatok elfogultsággal ezért!

Dr.Csernus · www.hjfs.extra.hu 2008.05.18. 19:01:01

Életem egyik legszebb napja lesz amikor Zebina távozik :D

Vittorio24 2008.05.18. 19:11:36

Palladino tehetséges,lendületes,jól cselező,gyors ügyes szélső és ezen kivül jó a kombinatív játékba,egyértelmű,hogy meg kell tartani. Lehet Nedved utódja mert a tehetsége adott. Palladino helyére egy neve nincs Palombo ááááá ez kizárt. Zebina is összeségébe gyors,jól szerelő védő bér néha hullámzó a teljesítménye de nem hiszem,hogy egy Campagnaro jobb lenne nála,könyörgöm ki az a Campagnaro!!! Ez a két Sampdoria játékos nem jelentene komoly erősítést! Ez egy nagyon rossz transzfer lenne. Én inkább a 32éves legro-t vonnám bele valami üzletbe.Ja és a tegnapi meccsen Mirante is bizonyította nem ő a megfelelő megoldás nálunk a cserekapus posztra.

McTomi (juvenpool) 2008.05.18. 19:27:30

Palladino nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, de lehet belőle valaki. (Toni erre a példa. 5 éve még szinte alig lehetett hallani a nevét, és most minden csapat szívesen soraiban tudná, sőt még kezdő is lenne.) Szerintem Palladino-t be kéne vonno egy jó kis üzletbe, pl.: "Aquilani-ügybe", mivel Aquilani nem kap állandó játéklehetőséget, és a Roma érdeklődik Palladino iránt. Szóval azért van pár olyan üzlet, ami jót tenne mind Palladino-nak, mind a Juventus-nak. (én sem szeretném, ha eladnánk Palla-t, de itt lesz majd Giovinco + Lanzafame)

Vittorio24 2008.05.18. 19:36:00

Érdekes a tavalyi Serie-B-s idényről senki se beszél Palla fantasztikusan és gólerősen játszott mivel érezte a bizalmat Deschamps megadta neki a lehetőséget. Ranieri nem játszatta eleget de amúgy remek játékos ez nem kétséges és a jövőben ha bizalmat kap akkor meghálája ő a jövő embere,24 éves és olasz.Palladino univerzális játékos vagyis középpálya mindkét oldalán és csatár poszton is tud játszani,de Giovinco és Lanzafame jöhet komoly konkurenciát úgyse jelentenek a kezdőcsapatba kerülésért folytatott harcba. Ők max kiegészítő emberek lesznek.

Tomi 2008.05.18. 19:44:47

A vezetőség nem képes felfogni hogy a juventus itália kedvenc szárcsapata?! mi a szarért nem tudunk jó és híres játékosokat igazolni?????? Gondoljatok vissza milyen csapatunk volt régen Zidane,Del Piero,Pippo,Deschamp...... És még sorolhatnám Azthittem amikor Nedvedet leigazoltuk folytatjuk de a mai sztárjaink kiöregedtek és nem látok utánpótlást csak mindenféle sitt alibi igazolásokat! Addig nem leszünk versenyképesek amig igy gondolkodik a vezetés!!

asvééd 2008.05.18. 19:44:47

Vittorio24! én tiszteletben tartom a véleményed de könyörgöm csak 1 olyan meccset mondj ebben az idényben amikor kiemelkedőt nyújtott,de tudod mit ,megelégszem egy Serie A átlagossal is!Egyszerűen sztem neki váltania kell!Én nem hittem ebben de pont itt Lassus világított rá a Sissoko vitában hogy ez tényleg így van!Aztán nem győztem bocsizni mert előre leírtam Sissit!Szintén ő mondta erre reagálva Henry példáját!Nálunk egyszerűen szar volt és nézd meg mi lett belőle???Mi jövőre BL-ben indulunk,Scudettot akarunk nyerni ,kupát....egyszerűen nem érünk arra várni hogy egyszer csak magára talál "hamupipőke"álmából!!!!Nedvedtől meg olyan messuze van ő még akár klub akár válogatott szinten hogy kár is reagálnom rá! McTomi alternatívája viszont tetszik:))))!

Vittorio24 2008.05.18. 19:47:26

Adjuk el legro-t,ő menjen ő teljesen felesleges,vagyis létszám feletti lesz nyártól.Mirante tegnap teljes mértékben bebizonyította amit már eddig is tudtam hogy ő nem megoldás a cserekapus posztra.

Vittorio24 2008.05.18. 19:57:35

Palla a Parma ellen jól nyomta és lőtt egy szép gólt,persze ez az idény nem sikerült neki valami fényesen. asvééd úgy látom nem értettél meg én a tavalyi Serie-B-ről beszéltem tudod mikor kizártak minket a másodosztályba ott Palla verte a gólokat mivel megkapta Deschamps-tól a bizalmat,és valjuk be Ranieri nem játszatta annyit amennyit kellett volna. De emberek arra is gondolni kell Nedved-nek még 1idény és lefől a kávé azt mondja Game Over és akkor valaki kell a helyére és én szívem szerint olaszt tennék oda Palladino-t vagy Giovnco-t. Tomi észrevételével viszont teljes mértékben egyet értek a mai csapatunk tele van kiöregedő játékosokból ezért se érdemes a fiatal olaszokat elszórni és minnél több fiatal tehetség leigazolását szorgalmaznám!!!! Forza Juve!!!

buub 2008.05.18. 20:18:32

Palla azért fog innen menni, mert nem hagyják, hogy csatárt játszon, pedig azaz ő posztja, nem kéne itt erőltetni a középálya szélét, egyszerűen hihetetlen, hogy ranieri ezt nem vette észre. Ha jövőre Giovincot is szélre rakja, akkor el kell innen zavarni a fenébe.

asvééd 2008.05.18. 20:19:09

Igazán nem kötöszködni akarok de az B osztály azért más "kávéház"!De ki mondta hogy nem kell hamarosan pótolni Nedved helyét??????????????????????????????????????????????????????????????Ha figyelmesen végig olvasod a Nedvedes híreket akkor láthatod -még tőlem is!!- hogy mindenki így vagy úgy tett javaslatot a pótlására,de pont Palladino.........????ez még viccnek is rossz!!Nem volna képes úgy osztogatni,látni a pályán ahogy ő,de nem is értem miért az ő helyére akarod őt gólzsáknak???????????????????????

Vittorio24 2008.05.18. 20:24:47

Végül is Palladino eredeti posztja az a csatárposzt ott tud kiemelkedőt alkotni és Alex 34éves Trez is 31 éves szóval a jövő csatársorába benne lehet én pl szívesen látnék egy Palladino,Iaquinta csatárkettőst mögöttük egy visszavont Giovinco-val de ez a jövő zenéje.

Matee 2008.05.18. 21:24:29

Vittorio24!!! Palla vágta a gólokat a Seria B-ben.Hát... én úgy emlékszem hogy egész szezonban csak 5 gólt lött a B, ismétlem B ligában. Azért nem kell anniyra ajnározni.Emlékeztek Oliveira esetére, ő is fiatalként jött,nagy tehetség,klasszis lesz, de mi lett belöle is. Szerintem ami nem megy azt nem kell eröltetni, vagy max 1 évet kölcsönben töltene vmi most feljutott csapatban és mutassa meg mit tud. Ha lő 12 gólt a szezonban akkor aztmondom kell nekünk.

Ismeretlen_22017 2008.05.18. 21:58:10

Egyetértek Vittorio24 hozzászólásával. Palladino tavaly tudott érvényesülni, mert olyan poszton játszhatott, ami jobban feküdt neki. És itt vége is a dolognak. Ranieri nem számol vele, mert nem illik bele az elképzeléseibe. Ranieri pedig a Juve trénere, akár tetszik, akár nem. Éppen ezért el kell adni. Mondjuk Aquilani jöhetne helyette ;)

Elodv 2008.05.19. 10:17:24

Nem tudom, hogy honnan volt az a cikk, amiben az olasz válogatott keretét adták ki az eb re, de Del Piero még minig nem biztos, ugyanis még most is arról cikkeznek az újságok, h lehet h Donadoni nem viszi ki, még a pénteki nemzetisportban is volt róla szó, arról nem beszélve, hogy a Parma-inter meccsen a kommentátor is megerősítette ezt a dilemmáját Donadoninak. Ha valaki tud valami biztosat örömmel venném, mert teljesen bepánikoltam...

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.05.19. 11:41:20

Az a keret még egyáltalán nem a végleges volt, csak egy nagyon valószínű.

mmartin91 2008.05.19. 16:05:22

Hát arról naon kár beszélni h majd Palladino lesz Nedved utódja.Kb.akkora a két játékos közti különbség mint a Man Utd és a Tatabánya között.asvééd naon jól mondja:"ez még viccnek is rossz!".Nedved kiváló játékos,az egyik legfontosabb ember de gondoskodni kell majd az alternatívájáról.Én azt mondom h 1 évet kihúzhatunk úgy h Nedved a kezdő(sok pihenő kell majd neki) és mondjuk Giovinco a cseréje.Megláthatná mindenki h mit tud Giovinco.Ha nem lenne jó akkor meg le lehetne szerződtetni Capel-t a Sevillából.Vagy már most is le lehetne szerződtetni bár ez lehet még felesleges igazolás lenne.A lényeg h Palladino el lesz adva mert nem Juventus szintű játékos,Ranieri sem szereti és minden bizonnyal vmi jó kis üzletbe lesz belevonva.Legrottaglie 100% h marad mivel Ranieri szereti és jó szezonja volt a 2007/08-as.Semmi ok nincs rá h eladjuk,teljesen felesleges lenne hiszen minden bizonnyal megvesszük Stendardo-t és akkor Legro,Chiellini,Mellberg és Stendardo lesz középhátvédnek.Andradét el kellene adni addig amíg van egy olyan bolond csapat aki megveszi őt min.5 mio.€-ért.Teljesen hasznavehetetlen játékos,nem ér semmit. A cikkhez hozzászólva: a felvetett csere nevetséges lenne....

Vittorio24 2008.05.19. 17:27:22

Emberek valaki nyissa már fel a szemét ennek mmartinka gyereknek,hogy Legro a Juventus történetében a valaha volt leggyengébb,legszarabb,legnyomorékabb védője,kb egy lyukas garast se ér csak azért játszott a tavalyi szezonba is mert nem volt más egészséges középső védő,és megnyugtatlak jövőre ha mindenki renben lesz a hátsóalakzatba nem fog játszani mert legro a leggyengébb láncszem. Ezen kár vitatkozni mert aki kicsit is ismeri a Juve múltját és jelenjét az tudja,hogy egy fostalicska. Ez a világtalan ember az olasz HARMAD OSZTÁLYBA JÁTSZOTT ÉVEKEN KERESZTÜL(Serie C) Pistoiese,Prato,Reggiana,Modena kb az a szintje ENNEK az embernek semmi múltja nincs,se jelenje, Jövője meg pláne nincs egy abszolúlt nulla.Ugyhogy itt legro aki egyátalán nem Juve szintű,könyörgöm ki ez az ember a világ bár melyik top ligájából megkérdeznénk a szúrkolókat sehol se ismernék egy igazi pancser,és Andrade-t ne egy szóval se bántsd mivel neki van múltja a világon mindenhol ismerik,válogatott és valamit letett az asztalra és ha nem lenne sérült simán kezdő lenne.Legro meg egy kis nyomorult harmadosztályú balek. Jövőre ha marad is úgy se fog csapat közelébe se kerülni.

Ismeretlen_22017 2008.05.19. 18:23:36

Gáz, ha nem egyezik valaki véleménye a miénkkel....

Vittorio24 2008.05.19. 18:33:26

Hát Lassus ezt mindenki belátja kivéve egy embert,hogy legro egy nagy fajankó,egy bugris,egy szánalmas pancser. Egyátalán nem a Juve-ba való,de ez világos mint a nap.Én ezen a legron csak röhögni szoktam,na jó persze csak kínomban mert szánalmas amit a pályán művel 10méterre pontosan nem tud paszolni,mikor a védelem hozza ki a ladbát akkor is folyton ő adja el,egy bajnokin láttam,hogy indítani akart és a balek kibombázta az oldal vonalon kívülre,harapja a focit,dadog nála a labda.Az én 90éves nagyanyám gyorsabban fut a járókerettel mint ez a legro,köze sincs a Juve-hoz. Lassus az a gáz,hogy csak a mmmartinka nem látja be,de rajta kivül mindenki,hogy ez a legro egy csődtömeg EZ AZ IGAZSÁG!!!! Én sok Juve szúrkolóval beszélek nap mint nap és mindenki egybehangzó véleménye,hogy legro egy NAGY NULLA!!!

Ismeretlen_22017 2008.05.19. 18:40:33

Jól van, de ebből ne csinálj már ügyet. Neki szimpatikus, neked nem. Ennyi. Egyébként mindentől függetlenül nem produkált rossz szezont, Chiellininél legalábbis egyáltalán nem volt rosszabb. Jövőre majd elválik, hogy számítanak-e rá.

mmartin91 2008.05.19. 19:42:14

Legrottaglie kiváló szezont jáccott.Minden dícséretet megérdemel h ennyire feljavult a teljesítménye.Kiválóan helyettesítette a sérülékeny Andradét,sőt.Egyértelmű h maradni fog,Ranieri szereti,meg is érdemli h maradjon,ez egyáltalán nem kérdés.A vezetőségben senkinek nem merült fel h elküldjék,mire föl???Gólokat is szerzett és ellátta a védőmunkáját.Lassus jól mondta:Chiellininél nem volt rosszabb.Csak éppen Chiellini-t többen szeretik mivel fiatal,kőkemény és láccik h nagy szívvel jáccik.A lényeg h Nicola Legrottaglie 5 milliárd% h maradni fog és ez jól is van így.Sőt,ha Stendardon kívül nem érkezik más középhátvéd,erősen sanszos h jövőre is kezdő lesz Chiellini mellett.

Vittorio24 2008.05.19. 20:02:36

Chiellini fiatal és válogatott ez simán egyértelmű,hogy ő klasszisokkal jobb mint legro.Ne is említsétek már egy napon a kettőt.Legro rohadt lassu és kislányos fociz játszik én nem láttam még keményen becsúszni vagy keresztezni vagy test a test elleni harcba,mivel kerüli a párharcokat.32 éves és csak azért játszott mert nem volt más!!!!! Ja BOCS de Stendardo-n kivűl MELLBERG is jön középsővédőnek és nyílván nem igazán a padra igazolják.És lesz egy egézséges Andrade. Ez a szánalmas nyomorék(legro) Ne legyen már kezdő,könyörgöm olyan mint a lassított felvétel.Fogjátok fel harmad osztályú védő ott játszott a Serie C-be és amikor az A-ba volt még olyan csapatoknál se volt kezdő mint a Bologna vagy a Siena akkor nálunk se kell egy ilyen.Nincs jövője!!! A következő bajnoki idénybe így fogunk kezdeni a védelembe Grygera Mellberg Chiellini Molinaro

Vittorio24 2008.05.19. 20:18:37

Matee!!!! Palladino 8gólt rúgott tavaly a B-be neve nincs játékosként egy Del Piero és Trezeguet mellett és ez kiváló teljesítmény egy kis csapatból jött újonctól ja és Alex nem lőtt ennyi gólt első szezonjában anno,JA BOCS!!! Teljes mértékben megérdemelné,hogy maradhasson és egyre többet kellene csatárként játszani mivel már a válogatottba is bekerült. Ja és akármelyik Serie A-s csapatba lőnne 12gólt ha egy évre kölcsön adnánk. Ja és visszatérve legro-ra szerintetek véletlen műve hogy 32 éves és egyik volt Juve edző se rakta be.Se Lippi,se Ancelotti,Deschamps még a Serie B-be se rakta be nyílván ők vakok és rosszul itélték meg legro-t.NEM ŐK nagyon is jól látták,hogy nem ide való. Persze ti majd írjátok ki az a Deschamps meg Ancelotti meg Lippi meg hogy rosszul itélték meg.Egyik edző se látott benne semmit,egyik csapatába se volt stabil kezdő ami nem véletlen. Ez meddő vita mert nem fogjátok fel ő nem ide való,de pedig az igazság ez!!!!!

mmartin91 2008.05.19. 20:35:11

Nem értem miért szapuljátok Legro-t.Berakták a csapatba mert szükség volt a játékára.Ezután bennragadt különböző okok miatt.Igazán nagy,ordító hibát az egész szezonba nem vétett.Amit rábíztak nagyjából megoldotta.Nem volt rosszabb mint a védelem bármely más tagja,sőt!Nyilvánvaló h nem a világ legjobb középsővédőinek egyike.Viszont ő legalább nem okozott csalódást-várakozáson felüli teljesítményt nyújtott egészen váratlanul-mint az idény elején ideigazolt jó pár "sztárocska".

Vittorio24 2008.05.19. 20:53:07

Nyilvánvalóan csak azért játszott mert nem volt más hadra fogható középső védő,ja és Chiellini és ebben az idényben játszott először középső védőt,az eredeti posztja a balvédő. Na de jövőre már ha megleszünk hátul úgyse fog játszani csak ha max 4középső védő lesérül akkor beteszik legro-t,de reméljük NEM lesz ilyen csúnya baleset.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása