Ma: Siena - Juventus

Nos a héten elmaradt a keret hirdetés, így csak röviden értekezem a mai meccsről.
A csapatnál nincs eltiltott, bár többen kockáztatják, a következő meccsük kihagyását, ha most sárgát szereznek, név szerint:
Camoranesi, Grygera, Nocerino, Palladino, Sailhamidzic, Stendardo, Trezeguet, Legrottaglie és Molinaro.

A csapatnál Iaquintan és Andraden kívül mindenki egészséges és játékra kész. Kezdés délután 3-kor.

A Sienanál feltehetőleg pályára lép a két csapat közös tulajdonában lévő fiatal tehetség is, De Ceglie.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr454642063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi 2008.05.04. 13:07:36

Neten megyen majd??? Valami link jólenne, Bár megy a milánói rangadó de inkább Juve meccset néznék!!!!!!!

Baggio93 2008.05.04. 13:30:17

Hali! Itt tudod nézni a meccset: http://www.foci24.tv/index.php?ugras=livetv&tv=23&adas_id=3092 Remélem segítettem.:)

PaLLaDiNhO 2008.05.04. 13:31:01

tomi és mindenki más : sopcast ,ha még valakinek nem lenne http://hjfs.extra.hu/other/SopCast.zip és A link sop://broker.sopcast.com:3912/6008 reméllem jó lessz és tudtam segíteni a hjfs azt irja hogy a linekt az "adress" hez kell bemásolni és ugy fog menni sok sikert ja és a forrás : www.hjfs.extra.hu forza juve ja és irjon akinek kell utvs link megpróbálok ojat is szerezni!

juvem 2008.05.04. 14:27:39

ha vki olvasgatott a juventushungaryn is ott volt 1 media playeres link vki nem tudná megmondani! vagy sima wmp link kéne mert azon jó minőségű a kép! előre is kösz

Tomi 2008.05.04. 15:06:50

Ezen az oldalon megy! A legfölső sopcast linken http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11430&part=sports

Tomi 2008.05.04. 15:37:05

http://www1.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=11430&part=sports Itt megy 1-0 a sienának. Elég langyos a meccs

Ismeretlen_74763 2008.05.04. 16:53:06

1-0-ra kikaptunk :(

mmartin91 2008.05.04. 17:13:29

Én nem láttam a meccset de vki majd leírhatná h mi a fasz történt h egy ilyen szégyenletes vereséget szenvedtünk pedig mostanában aláztunk mindenkit.Mi a fasz volt ez???Minek cserélte le a 66.percben ez a buzi Ranieri Sissoko-t????Miért kaptunk ki????Játékosok kellenek!!!!

Ismeretlen_53881 2008.05.04. 17:35:54

Megvolt a biztos harmadik hely, a srácok lazítottak egyet. Simán belefér, semmi tétje nem volt - annak nem volt realitása hogy másodikok legyünk. Kikaptunk, kész, ez van. Ettől függetlenül teljesen elégedett vagyok ezzel a szezonnal. Ja, és olyan jó volt látni veszteni az intert. :)

RICh 2008.05.04. 17:45:50

Hát azért olyan jo nem volt...mivel a Milan ezzel bl-helyen..ugyhogy forditanék ennél jobban még sohase "szurkoltam" az internek..jövöre a milan nagyon erös lehet ha bent leszneka bl-ben!!!!Ugyhogy innentöl kezdve azért szurkolok hogy veszitsen a milan és nyerjena fiorentina.Most lehet geci vagyok de én annak is szurkolok hogy essen ki a torino!

Tomi 2008.05.04. 18:43:17

Mostanában csak 1 csapat van akit jobban utálok a milánnál,az az inter Ugyhogy én is örülök hogy kikaptak mert a roma igy még befoghatja őket,bár erre kevés esélyt látok. De inkább a roma mint bármelyik milánói!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fuj

Vittorio24 2008.05.04. 20:16:35

Hát igen ma én is az internek szurkoltam. De a rohadás milan nyert,nem vagyok Fiorentina-s de sajnálnám őket ha elbuknák a Bl helyet mivel 36fordulón keresztül ott álltak és most a bajnokság vége előtt bukják el a milannal szembe. A milan ősszel volt hogy az első 10be nem volt benne szóval egész éves mérleg alapján a Fiorentina érdemelné meg a Bl helyet. Da ha a bajnoki cím akkor ne nyerjen a szedett-vedett mindenféle légiósokkal teli inter,NYERJEN a Roma! Utálom az Intert mivel a 30-as keretbe összesen 2olasz van egy csere kapus(Toldo) és a favágó Materazzi. Ha csak olaszokat lehetne játszatni meg max 3 idenlégióst akkor ki se tudnának állni.Nos ezért utálom az intert mert szedett vedett,nagyarcúak.

juvem 2008.05.04. 20:35:01

vittorio helyesbítek 3 olasz van a nagycsapatban:) toldo, materazzi meg a 3. számú kapus:D de tök mind1 1 olasz van a kezdőben szal szégyen!

szeszi 2008.05.04. 20:39:04

Hali Az a baj, h azzal h a milan nyert most mi istentelenül nagyot buktunk. Ugyanis bármilyen fronton is figyelem a csapatot a milan az igazi ellenfelünk olaszoban átigazolási fronton. Ők ugye mindenütt kiöregedtek/nek, uh mindenütt elkell nekik az erősítés/vérfrissítés, ugyanúgy mint nekünk. Ha sikerülne nekik visszaesni UFAkupás helyre az sokat dobna a mi igazolási esélyeinken. Egy tuti BL indulós csapatból szerintem senki nem igazol szívesen "csak" UFa kupáshoz... A mai meccsen meg láttam, h 6.pecben gólt kaptunk. Gondolom utána siena kb 25 emberrel védekezett, mi meg leszatuk a meccset. Kb ez lehetett, de leszarom, mert nyert a milán, és ami még ennél is szomorúbb, h kikapott a fiorentina:(((

Ismeretlen_53881 2008.05.04. 22:01:22

Ameddig a Roma-nak van egy kis szemernyi esélye is, hogy bajnok legyen, én addig nem tudok szurkolni az internek. Márpedig most ez a helyzet, és nagyon is örülök hogy kikaptak. Aki meg attól fél, hogy a milan a bl-helyet elérve elhappolja előlünk a jó játékosokat, nézze meg Flamini hova ment... Már akkor aláírt a milanhoz, mikor még nagyon szarul álltak, pedig úgy volt, hogy hozzánk jön. Berlusconi pénztárcája nagyon mély, még ha csak ötödikek lesznek is. Ez van. Amúgy tudom hogy ezzel valószínűleg egyedül vagyok, de én jobban örülnék, ha a Milan menne a BL-be a Fior helyett. Egyszerűen Olaszországnak hosszútávon ez áll érdekében, másrészt akkor kevésbé koncentrálnak majd a bajnokságra is.

RICh 2008.05.04. 23:21:05

Ezt nem értem:"Olaszországnak hosszútávon ez áll érdekében" miért állna érdekében???és mit érdekel téged olaszország...te a Juve érdekeit nézd és mással ne foglalkozzál!Amugy én nem azt mondtam hogy szeretném ha az inter bajnok lenne mert jobban szeretnéma rómát de a milan ne legyen bl-es!Amugy nem csak Berlusconi pénztárcáján múlik hogy kit igazolnak....a játékos aláirását csak nem hamisithatja rá a szerzödésre.....! Ui:Gecccciiii hogy lett bajnok a real...ilyen mákos csapat nincs még 1 a világon!XDXD:D:Dlool

Ismeretlen_53881 2008.05.05. 09:04:29

RICh kérlek nekem ne szabd meg, hogy mivel foglalkozom.. :) Egyrészt Olaszországot is nagyon szeretem, a Juve lesorolását is csak azért bírtam ki, mert világbajnokok lettek. Ezzel a világbajnoki címmel nálam elérték azt, hogy évekig nem tudok haragudni a Juve-ra, mert azt mondogatom magamban: "viszont Olaszország világbajnok". És az olasz kezdőben voltak Milan játékosok is, és valszeg lesznek is, ezért Olaszországnak szüksége van egy erős Milan-ra. Másrészt Te nyilván nagy örömmel nézed majd az idei színangol BL-döntőt. Tudod mit, én nem. Herótom van ettől. És jövőre vajon kinek lenne nagyobb esélye a BL-ben? Egy Fiorentinának, vagy egy Milannak? Azt hiszem ez nem lehet kérdés. És ez akármennyire is fáj egyeseknek, én szívesebben látnék a döntőben egy Milan-t, mint egy MU-t vagy Chelsea-t. És hogy ez miért áll Olaszország érdekében hosszútávon? No offense, de egy kis gondolkodással rájöhetnél. Az angol liga jelenleg uralkodó mind minőségben, mind pénzügyileg Európában. Hiába szarok maguk az angolok, azt vesznek meg akit akarnak, mert a, van pénzük rá b, mert jelenleg egy játékosnak a PL a legvonzóbb célpont. A világsztárok pedig csak még több pénzt fognak generálni. A folyamat vége pedig az lehet, hogy minden évben angol dominancia lesz a BL-ben. És ez Olaszországnak nagyon nem lenne jó, és a Juve is olasz csapat. Szóval akkor egy Fior vagy egy Milan lenne jobb a BL-be. Persze hogy egy erős Milan. Híveket szerezhetne az olasz bajnokságnak (ebből lesz ugyanis a pénz), illetve erősítheti a Serie A nimbuszát, Ami ugye szintén nem egy utolsó kérdés... Pl. ha esetleg majd megkérdeznek egy ifjú tehetséget, hogy komám, hova akarsz profinak igazolni, egy BL győzteseket kiadó, a legnagyobb világsztárokat és aranylabdásokat foglalkoztató PL-be, vagy a megkopott fényű (ami a szurkoló atrocitásokat/bundabotrány tekintve már majdnem megvan), BL-ben legjobb 4-be csapatot küldeni képtelen olasz bajnokságba? Azt hiszem egyszerű a válasz. Ja és akkor előbb utóbb arról ne is beszéljünk, hogy egy Manchester City lassan magasabb bért tud majd fizetni egy játékosnak, mint egy olasz elitcsapat. Szóval egy kicsit kusza lett és hosszú, de remélem azért érthető. Nem arról van itt szó, hogy Milan drukker lennék, de Olaszországnak - és benne a Juve-nak - szüksége van egy erős Milanra.

Ismeretlen_53881 2008.05.05. 09:06:09

Ja és Berlusconi pénztárcája... Ronaldinho mit is mondott? Neki OK az UEFA-kupa.... Szóval ha egy aranylabdás ezt mondja, akkor nincs miről beszélni.

mmartin91 2008.05.05. 09:25:22

passerby,sztem remekül összefoglaltad a dolgokat,ezek valóban így vannak.És az is igaz h Olaszország szempontjából jobb lenne ha a Milan jutna be a BL-be és nem a Fiorentina.De ebben a párharcban én is inkább a violák oldalán állok mert tényleg a Milan az egyik legnagyobb ellenfelünk az átigazolási piacon és hátha nem lenne vonzó annyira egyeseknek az UEFA Kupa.Ettől függetlenül a Milan mostmár be fog jutni a BL-be,innen nem basszák el.Egyébként Flamini egy rohadt pénzéhes patkány,örüljünk neki h nem hozzánk jön mert ilyen buzi játékosok nem érdemlik meg h felvegyék a Juventus mezét.Remélem elmegy a Milanba és az érkezése miatt megpróbálják majd eladni Gattuso-t.Ha valóban így lesz akkor sztem kibaszott nagy tüntetések lesznek a Milan székháza előtt mivel Gattuso hatalmas népszerűságnek örvend,kurvára szeretik a Milan drukkerek és sztem nem fogják engedni h egy ilyen büdös köcsög Flamini miatt ne jáccon. Egyébként télleg a PL jelenleg a világ legjobb bajnoksága,nagyon erős a 4 legjobb angol csapat és nem biztos h ez mostanában változni fog tehát kurva nehéz lesz felvenni velük a versenyt pénzben és játéktudásban is.Ugyebár az idei angol-olasz csapatok BL párharcaiban az olaszok gólt sem tudtak szerezni az angol csapatok ellen...

Shyr Kahn 2008.05.05. 11:32:25

Szerintem a BL-ben a Fio legalább annyira erősítheti az olasz oldalt, mint a Milan. Talán éppen ezért is nekem teljesen mindegy, hogy Fio, vagy Milan lesz-e BL résztvevő. A Juventus-ba szerintem csak olyan játékosok érkezzenek, akik ide akarnak jönni. Mi is a BL-ben, esetleg a Milan is BL-ben. Egy sztárnál, akit mindkét csapat le szeretne igazolni, döntsön az, hogy melyik csapat számára a szimpatikusabb. Így csak olyan játékosok érkezhetnek, akiknek nem a pénz az elsődleges szempont. Piattit én pl. már réges régen leigazoltam volna, mert nyilatkozata alapján a Juve Pato-ja szeretne lenni... innentől kezdve a két csapat közül nem lenne vitás, hogy hova jönne szivesebben (feltéve, ha a fizetésajánlat nem nagyságrendekkel nagyobb a Milan részéről).

szeszi 2008.05.05. 14:31:20

Szerintem az olasz focit olyan csapatok tudnák népszarűsíteni akiket szívesen megnéz az ember. pl az inter meg a milan is olyan szintre jutott, h a szurkolóikon kívül az átlagnéző inkább enged az asszonyi nyomásnak és elkapcsol. Vegyük pl a most 7végi derbit. Szerintem nézhetetlen volt amit nyujtottak. Az idei Blben is ok, h nem tudtak gólt szerezni, de nem is arra fekették a hangsúlyt. A roman persze más. Ők az egyetlenek akik próbálnak szép focit játszani, és a szép foci az ami a tv elé vonza a nézőt. Ez növeli a reklámbevételeket stb. Ez persze hosszútávú folyamat, de akkor is olaszdrukker létemre megvetem az összes olyan csapatot amelyik defencív felfogásba LÉLEKTELENÜL játszik. Ilyenek mind a BLtől mind az olasz bajnokságtól elriasztják a nézőket, és ez az olasz labdarúgás legnagyobb hibája. 10 emberrel védekezve nem lehet látványos futballt játaszani... Abban pedig mindenkivel egyetértek, és megkövetem magam, hogy olyan ember inkább ne is jöjjön a juveba, akit csak a pénz motivál. Láthatjátok idén is mekkora lélekkel küzdött a csapat. Ha vmi "sztárocska" idejön az se fog szerintem többet leteni, mint aki szívből juvés akar lenni, bár nem a világ legjobbja a posztján. Igazolni viszont nagyon kell, mert rövid a kispad, a csapat meg meg kezd öregedni sajna:(

bercike60(Pinturicchio) 2008.05.05. 19:00:31

hát nemtom a milan kurvára nem érdemli meg a bl-helyet sztem de igaz h jobb ha ők vannak ott mint a fiorentia mert jobbak az átigazolásokra én nagyon kíváncsi leszek

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása