Ranieri: "Nem pihenhetünk"

A Milan legyőzése után Ranieri a Parmát is meg akarja verni.

"Mindig nehéz a kiesés ellen küzdő csapatok ellen játszani."

Claudio Ranieri szerint a Juventus a végsőkig harcol majd, hogy minél magasabbra jusson, és holnap, a Parma elleni találkozón fontos mérföldkőhöz érkezhet. A Milan legyőzése után egy holnapi győzelemmel gyakorlatilag már biztos lenne a Bajnokok Ligája indulás.

A holnapi mérkőzés tehát nagyon fontos a csapat számára, és Ranieri a Milan elleni mérkőzés óta próbálja ezt a játékoskban tudatosítani.

Claudio Ranieri

"Fontos hét ez számunkra; ezért egyáltalán nem pihenhetünk. A legutóbbi mérkőzéseinken mutatott elszántságot akarom holnap is látni; koncentrálnunk kell és a győzelemért hajtani. Addig kell ütnünk a vasat, amíg meleg."

A Juventus úgy készülhet a szerdai mérkőzésre, hogy még fűti őket a szombati győzelem heve. A megszerzett három pont még magabiztosabbá tette a csapatot: ez olyasmi, ami ki lehet használni a Parma ellen, bár a találkozó rengeteg veszélyt rejt magában, és Ranieri jól tudja ezt.

"Mindig nehéz a kiesés ellen küzdő csapatok ellen játszani. Az ilyen mérkőzéseken gyakran vannak gondjaink, főleg az első gól megszerzésénél. Ha azonban sikerül betalálnunk, az ellenfél rákényszerül, hogy támadóbban játsszon, és kinyíljon hátul. Elméletileg egy olyan csapattal találkozunk holnap, akik nem a védekezésre koncentrálnak, de minden mérkőzés különbözik a másiktól, és akár még egyik félidőről a másikra is történhetnek változások. A Parma nem azt a pozíciót érdemli, melyet most elfoglal a tabellán. Kevesebb pontjuk van, mint amennyit a keretben lévő játékosok nevei alapján várni lehetne."

Az összecsapás a hiányzók miatt még nehezebbnek ígérkezik: Zanetti, Sissoko, és Iaquinta sem lesz ott. Nedved azonban szerencsére visszatérhet.

"Nem lesz könnyű a két center középpályásunk nélkül játszani, de a csapat eddig mindig felnőtt az ilyen feladatokhoz. Nem lesz ez másként most sem, köszönhetően az itt pályára lépő játékosok áldozatkészségének. Sajnálom Iaquinta kidőlését, mert ő nagyon fontos játékos számunkra. Nedved már jobban van, tegnap a fejeléseket is gyakorolta, ami azt jelenti, hogy teljesen felépült."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr414641989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RICh 2008.04.15. 19:23:16

Lehet lessz hir dde ide irom:Alex benne van az Ebkeretben...kiváncsi leszek a holnapi meccsen mit mutat ezek után!

PaLLaDiNhO 2008.04.15. 19:30:27

ez még nem biztos vagy igen ? Én még nem láttam semmifajta megerősítést hivaltalos honlapoktól! de én nagyon örülnék neki és ha megy akor nézem az ebt mert nélküle nem az igazi!

Juvetto 2008.04.15. 19:32:26

Remélem, hogy igaz ez a hírecske!!! :D:D:D FORZA JUVE, FORZA ITALIA!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása