Ranieri: "Az Internek sem lesz könnyű"

A Bianconeri akár a bajnokság végkimeneteléről is dönthet:

"Megvertük a Romát, ugyanezt szeretnénk az Interrel is tenni, de csak a saját elégedettségünkre."

Húsvét előtt egy nappal érkezik az idény egyik legjobban várt mérkőzése. A torinói és a két Olasz Kupa mérkőzés után a Juventus és az Inter ismét találkozik. A találkozóra egy olyan pillantban kerül sor, amikor a két rivális alig néhány lépésre áll a kitűzött céltól. A Juventus a Bajnokok Ligájába szeretne bejutni a Fiorentinával és az AC Milannal a háta mögött, míg az Inter a Scudettóért hajt az egyre közeledő Romával maga mögött.

Claudio Ranieri

Olaszországban most mindenki úgy gondolja, hogy a Juventus akár a bajnokság sorsáról is dönthet. A Bianconerit a "kellemetlen" jelzővel is illethetnénk, és ez Ranierinek is tetszene:

"A Romának is kellemetlenséget okoztunk, és ezt szeretnénk a Nerazzurrival is tenni, de csak a saját kedvünkért. Nem érdekel, ki nyeri a bajnokságot, csak az számít, hogy jó eredményt érjünk el Milánóban."

Az Inter már nem tűnik olyan legyőzhetetlennek, mint az idény első felében, így ha a Juventus különösen motivált lesz, bármi megtörténhet az esti mérkőzésen.

"Tudjuk, hogy a listavezető ellen játszunk, de a saját képességeinkkel is tisztában vagyunk. Az idény első feléhez képest az a különbség, hogy most már nem kell tapasztalatokat gyűjtenünk. Egy mérkőzésen bármi megtörténhet. Kemény összecsapás lesz, az eredmény az utolsó pillanatokig változhat. Óvatosnak és józannak kell lennünk, mindenkire egyformán kell figyelnünk, nem csak egyes játékosokra. Mindent összevetve fizikálisan rendben vagyunk, és nincs mit veszítenünk."

Különleges mérkőzés lesz, a tabella állása és az elvárások miatt eltérő a többitől. Ám ez is csak egyike annak a kilenc találkozónak, mely hátra van az idényből. Egy újabb lépés a Bajnokok Ligája felé.

"Jól szerepelünk, de jól is kell befejeznünk az idényt, hogy összességében pozitívan zárjunk. Tudjuk, hogy még javulnunk kell, de néhányszor egészen jól játszottunk. Néha sajnos nem megy olyan folyékonyan a játék, ahogyan szeretném. A csapat jól teljesít, ha nyílt ellenfelekkel játszunk. A gondok akkor adódnak, ha egy visszaállt, védekező ellenféllel találkozunk. De szombat este nem ez lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr434641883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása