Zebina: "Nincs válság a csapatnál"

Jonathan Zebina elmondta, hogy nem aggódik a csapat kisebb formahanyatlása miatt. A Bianconeri az utolsó három mérkőzésén csak egy pontot tudott begyűjteni, és legutóbb 2-1-es vezetés után 3-2-re kikapott hazai pályán a Fiorentina együttesétől. A francia védő minden negatív jel ellenére bizakodó.

Jonathan Zebina

"Nem hiszem, hogy válság lenne. A bajnokság kezdete óta jó sorozatot tudhat magáénak a csapat. A Fiorentina jó lecke volt. Bejutunk-e a Bajnokok Ligájába? Nem jelenthet problémát. Szerintem ha a bajnokság végén harmadikok, vagy negyedikek leszünk, az mindenképp siker lenne."

10 nappal ezelőtt, a Reggina ellen a Juventus nem kapott meg három, jogosnak tűnő tizenegyest, míg a hazaiak pont egy hosszabbításban megítélt büntetővel tudták legyőzni a Bianconerit. A mérkőzés után a csapat vezetői nyílt levelet intéztek az Olasz Futball Szövetséghez, hogy ne büntessék tovább a Juventust a bundabotrány miatt. Amikor arról kérdezték, hogy a játékvezetők a csapat kárára ítélnek-e ebben a szezonban, a francia védő igen szókimondóan válaszolt.

"Csak annyit mondhatok, hogy ezt a bánásmódot be kell fejezni. Egyszerűen lemészárolják a Juventust! Meg kell érteni, hogy ez így nem mehet tovább. Ami ebben a szezonban velünk történik, az többet nem ismétlődhet meg."

Zebina számára ez egy igen kemény idény. Több súlyos sérülés is nehezítette a dolgát, a Cagliari ellen kiállították, és Claudio Ranierivel is összeszólalkozott.

"Az elején nem tudtuk elfogadni a másikat, de most már úgy érzem, minden rendben van. Megtaláltuk az egyensúlyt. A tréner magabiztossága alavető fontosságú a játékosoknak."

A francia védő a Juventus legutóbbi öt mérkőzéséből négyen kezdőként léphetett pályára, és nagyon bízik abban, hogy a Genoa elleni hétvégi mérkőzésen a csapat visszatér jó formájához.

"Látnunk kell, milyen hibákat követtünk el a Fiorentina ellen, és a Genoa ellen kijavítanunk ezeket."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr894641686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása