Ranieri: "mindíg nagyszerű a Roma ellen játszani"

Az Udinese után itt az idő szembenézni a Romaval is. Ez a február sok érdekes mérkőzést tartogat(ott) a Juventus számára, akik még mindig a legfelső helyet célozzák meg a bajnokságban. Miután győztek a Friuli Stadionban, Ranieri csapata közelebb kerülhet a második helyhez, amitől csak négy pont a távolság és az előny birtokosa éppen a Giallorossi.

Izgalmas mérkőzés várható, mint mindig, amikor a Juventus és a Roma összecsap. A Juventus menedzsere, így kommentálta az elkövetkező mérkőzést, a tegnapi sajtóban:


„Mindig nagyszerű mérkőzések voltak e két csapat között, most sem lesz másként. Egy nagyszerű csapattal fogunk szembenézni, akik mindent bevetnek majd amijük van, a következő heti Real Madrid elleni mérkőzés ellenére. Jól és gyorsan játszanak és nem csak Tottira támaszkodhatnak egyedül, mert több kiváló játékossal is rendelkeznek. Jelenleg előttünk állnak és mi most megpróbáljuk elcsípni őket. Ez egy nagyon fontos mérkőzés ebből a szempontból, még akkor is, ha rengeteg forduló van hátra.”

A Bianconeri és a Giallorossi harmadszor találkozik ebben az idényben a nyári cesenai barátságost követően – 5-2-re megnyerték Del Pieroék – és a római 2-2 után. Az egy értékes idegenbeli döntetlen volt.

„Nem az volt a fordulópont – folytatja Ranieri – persze része volt a fejlődésünknek. Akkor jöttünk először vissza hátrányból, az egyenlítést a végén sikerült elérnünk. Akkoriban arra voltunk kíváncsiak, hogy mire vagyunk képesek, hiszen jól tudtuk a Roma milyen erőt képvisel. A közbeeső meccseket követően, megerősödtünk és bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk egy fontos helyezésért harcolni. Ha mindig a legjobbunkat nyújtjuk, el fogjuk nyerni a saját bajnoki címünket, addig is én nagyon boldog vagyok azzal, amit eddig elértünk.”

A szombati mérkőzést követően, még mindig sok pont begyűjthető és még bármi megtörténhet. Mivel visszatér a Bajnokok Ligája és az Internek, az AC Milannak és a Romanak ott is játszania kell, a Juventusnak meg kell próbálni előnyt kovácsolnia ebből. Eként értékelte Ranieri a szituációt.

„Nem igaz, hogy ez egy különleges pillanat a szezonban, nem jó arra gondolni, hogy vannak könnyű és nehéz mérkőzések. Minden mérkőzésen teljes erőbedobással kell játszani. Nagyon fontos, hogy így játszunk az utolsó két hónapban, és akkor majd meglátjuk. Az egy másik indok, hogy van mit keresnünk, amíg a többiek Európában bizonyítanak.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr954641623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása