Del Piero ismét kimaradt...

Del Piero ismét kimarad hazája válogatottjának keretéből. Az elmúlt napon, Donadoni kihirdette a portugálok elleni barátságos mérkőzés keretét. Amibe kisebb meglepetésre meghívást kapott a Genoa fiatal támadója Boriello, ám ennél nagyobb meglepetésre nem lett behívva Del Piero. A Juve csapatkapitánya, már egy jó ideje nem szerepelt hazája nemzeti tizenegyében, mivel formán kívül játszott az idény kezdetén, de mostanra megrázta magát és egyenletes teljesítményt nyújt, s eközben gólokat szerez. Donadoni ezúttal nem magyarázza döntését, csak annyit mondott, hogy még mindig nyitva az ajtó Alex előtt és még szerepelhet az EB-n.


Ez minden Juventus szurkoló számára szomorú hír, mert Buffon és Chiellini sérült, rájuk nem számíthat a szövetségi kapitány, ahogy Camoranesire sem aki még épülget sérüléséből. Az egyszeri Juve fan már azt hihetné az olaszok Juventus játékos nélkül állnak ki a portugálok ellen, de ekkor a csatárok köztfelfedez egy ismerős nevet: Raffael Palladino.

Őszintén szólva én egy kicsit meglepődtem, hogy se Iaquinta, se Del Piero nem kapott meghívót, Palladino pedig igen, aki nem jut rendszeres lehetőséghez klubjában. Aztán egy kis agyalással azt hiszem rájöttem Donadoni indítékára: Palladino bevethető a középpálya minkét oldalán és elől, márpedig az olasz csapat széle erősítésért kiállt. Így mindenki nyugodt szívvel ülhet majd a tv vagy a monitor elé az olaszok meccsén, lesz Juventus játékos a csapatban (ha a pályán nem is biztos…)

Most pedig a keret a teljesség igénye nélkül:

Kapusok:
Amelia (Livorno), De Sanctis (Sevilla);

Védők:

Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Cassetti (Roma), Grosso (Lyon), Materazzi (Internazionale), Oddo (AC Milan), Zambrotta (Barcelona);

 

Középpályások:

Ambrosini (Milan), Aquilani (Roma), De Rossi (Roma), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan), Semioli (Fiorentina);

 

Támadók:

Borriello (Genoa), Di Natale (Udinese), Palladino (Juventus), Quagliarella (Udinese), Toni (Bayern Munich).

Így jobban megnézve a keretet nem tartom kizártnak, hogy Palladino kezd és végig játszik, 4-4-2-t feltételezve.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr224641582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asvééd 2008.02.04. 16:10:55

Még sztem odaérhet,csak ne törjön meg a lendülete!!!!!Ez csak egy edzőmeccs,gondolom Donadoni is próbálgatja a lehetőségeit.Egy valami azért szemet szúrt,a tökelső interből csak egy ember van a keretben,mivel egyedül ő olasz a klubjában is,asszem!!!!!/ARSENAL2/:)

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.04. 16:54:43

Ja, úgy, hogy nincs olasz az Inter keretében, elég nehéz bárkit is beválogatni. Egyébként valamikor jómúltkor, mikor erős kritikát kapott az Inter, hogy nincs olasz játékos a keretében, Javier Zanetti kikérte magának a dolgot, mondván neki is van olasz útlevele :) Anyád :)

PaLLaDiNhO 2008.02.04. 19:13:13

télleg ezt mondta?? interes reklámzabáló:D ekkora balf@szt .Azt hittem hogy legalább a csapatkapitányuk nem ijen szánalmas mint matrac de tévedtem .Chiellini még mindig sérült vagy csak simán járókeretes belsővédőket akar donadoni? na mind1 ,az a lényeg hogy forza azurri forza PALLADINHO az intert továbbá nem kommentálnám egy szánalom az banda mert csak igy lehet hivni őket. a további fordulókra mostmár sztem nekünk is lehetne egy kis szerencsénk.remélem csak azért neem hivták be sanyit hogy le ne sérüljön a töbszázmilliós ultrahiperszuper lába (i) forza juve!

Daccc 2008.02.04. 21:24:09

Nyugi emberek az EB kereteben a kov. jatekosok lesznek ott: Buffon , Legro , Chiellini , Camoranesi , Zanetti, Nocerino, Palladino, Delpi es Iaquinta! Ha tovabbra tart a jo formalyuk biztos vagyok ezekben a jatekosokban! Akarhogyis szamolom ez 9! Remeljuk ottis lesznek mind ;)

Dana 2008.02.04. 21:29:33

Ezt redukálnám: Buffon,Chiellini,Camoranesi,Palladino,Del Pierora

mmartin91 2008.02.04. 21:33:41

Sztem Buffon,Chiellini és Camo(ha épp nem sérült) biztos h kinn lesznek az EB-n.Mellettük kinn lehet még Iaquinta és ha marad a jó formája akkor Legro is.Tudniillik jelenleg nem igazán bővelkedik jó középső védők terén a squadraazzurra.Zanetti és Nocerino 100% h nem lesznek kinn,Palladino sem lesz kinn viszont Del Piero sem biztos.De addig még sokminden történhet...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (919) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9924) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2431) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7448) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása