Átigazolási vegyes

Az elmúlt napokban új nevek tűntek fel a nemzetközi sajtóban az igazolások terén, és távozókat is megneveztek, akik közt vannak új és régi versenyzők. Viszont kezd a napnál is világosabb lenni, hogy ezeknek a pletykáknak semmi alapjuk (eddig); gondoljunk csak Van Der Vaartra, Lampardra, Diegóra, Zapatára, stb, ezért úgy határoztam, egy kis vegyesbe összeírok pár említésre méltó nevet, aztán ha valakivel komolyra fordul a dolog, arról még majd írunk bővebben.

Kezdjük mindjárt egy lehetséges távozóval, név szerint Almironnal: állítólag holnap döntenek végleg a sorsáról, és az AS Monaco lehet az új klubja. Úgy tűnik Tiago is távozhat még januárban, őt vinné a Portsmouth és volt klubja, a Lyon is (ezt egyébként Secco nyilatkozatban cáfolta).

Lássunk egy pár lehetséges érkezőt is, elsőként a Marseille játékosát, Taiwót, aki 22 éves védő, és nyáron igazolhat Torinóba. A középpálya szélére Capel az új kiszemelt, a Sevillában játszik, bár tavaly írt alá szerződés hosszabítást, ez Seccoékat nem hozza zavarba. A támadó középpályás kérdés még mindig nyitott a csapatnál, csak egy valami tűnik biztosnak, hogy érkezik a posztra valaki nyáron és az eddigi kiszemeltek közé csatlakozik a Nizza 21 éves játékosa, Ederson Honorato Campos. Amióta Chiellini a védelem tengelyébe vonult, a védőalakzat bal oldala igen sebezhetővé vált, erre lenne gyógyír a Tottenham Hotspurs játékos Gareth Bale, aki egyébként még csak 18 éves, de már most nagy tehetségnek tartják.

Állítólagos hír, hogy Palladinót a Roma megkörnyékezte, hisz a fiatal csatár csak elvétve jut szóhoz a Bianconerinél, és szerződése 2010-ben lejár.

Itt a vége felé egy helyreigazítás is vár rám: csak Criscito igazolt a Genoához, Olivera velünk maradt (teljességgel megbízhatatlanok még a nyilatkozatok is néha), de lehet hogy nem sokáig. Az ő kegyeit a Penarol keresi.

Csak azért, hogy az eddigi tavaszi átigazolási pletykákból semmi se legyen igaz, itt érdemes még megjegyezni, hogy Sissoko mégse érkezik januárban, és feltehetőleg később sem, bár ezek után ki tudja...

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr334641497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norbertini 2008.01.14. 11:59:30

Ezek teljesen hülyék(vezetőség)!nem értik meg,hogy ide már nem csak fiatalok kellenek! Ide,már bevált játékosokra van szükség!Ébresztő,ez a Juventus!!!!!

Shyr Kahn 2008.01.14. 12:09:19

Örülök, hogy Sissoko nem jön, mert arra a posztra Marchisio-val együtt hárman is vannak. Irányító kellene, de nem ilyen nevenincs Ederson, meg hasonlók. Én is csak azt tudom mondani, hogy : Ébresztő!

csuti12 2008.01.14. 13:52:40

Blanc mondta: Vissza akarjuk vinni a Juventust arra a szintre, ahol Európa legnagyobb klubjai vannak. Remélem komolyan gondolja, mert ehhez ezek a nevek kevesek. Jó játékosok, de nem Juve szinten.

juvem 2008.01.14. 15:40:31

fiaim ezek csak pletykák pletykák hátán ha már kimegy a juve megfigyelője vhova csak körlnézni akkor már hírbe hozzák h biztos leigazolja ajuve!!! még akkor is hírbe hozzák ha még környékén sem járnak szal nyugi nem kell mindent elhinni !!! ezek csak akkor lesznek tények ha már itt lesznek a juvénál de sztem ők nem jönnek!!!

mmartin91 2008.01.14. 16:01:21

Egészen biztos h Vaart és Sissoko érkezni fog.Ezeknek a híreszteléseknek semmi értelme,tuti h mind2 jön,csak megy a körítés.Semmi alapjuk sincs mint ahogyan ennek a Campos gyereknek se.Azt sem tudjuk h ki fia,borja.A balbekk posztra örülök h felmerült egy Taiwo meg egy Bale mert mind2-vel jól járnánk sztem.

Forza 2008.01.14. 16:25:09

Már tudom hogy Lippi miért nem lett Juvés edző!Ilyen csóró vezetőséggel én sem vállaltam volna.Fukarak,de a BL-es szereplés kikötés,és akkor jövő évet is nevetlen játékosokkal képzelik!Ez bődület!!!

Ismeretlen_87906 2008.01.14. 16:34:45

Criscitot vajh miért nem tartották itt? nem értem... és most még Palladino is! pffffff

Ismeretlen_74763 2008.01.14. 16:58:46

Criscito csak kölcsönbe van, hogy játékban legyen nyáron visszajön szerintem jó megoldás volt kölcsenbe adni.

Daccc 2008.01.14. 17:00:22

Azt azert nem allitanam h a felsoroltak kozul senkise Juve szintu, en nekem a pofam leszakadt ahogy Capel jaccik, 2 meccset lattam ami BL-ben ami nagyszam es mar nagy tudasrol mutatott jelet ahoz kepest h megcsak 19 eves! Egyebkent ha Camoranesi mindig serult melto utodjat ugyancsak a Sevillas Jesus Navasban latom! Szntem nemkell bemutatni! Es miutan a Sevilla szarban van mostansag, szntem a bl-bol is esnek mihamarabb ellehetne csabitani egy-ket jatekost! Bar ez csak alom

szeszi 2008.01.14. 17:12:25

Vkit igenis kell venni most is. 1 a lényeg h vmi durva arc legyen, akár védő akár középpályás posztra(bár ide lehet jobb lenne), még azt se sajnálnám, ha sokat kérnek érte, csak érje meg megvenni. Mint mondtam, nyáron nem lehet 4-5 játékost beépíteni, viszont ha már most megszereznénk vkit, akkor ő már nyárra rendesen belerázódhatna a S A-ba...

Daccc 2008.01.14. 17:37:19

Najo faszom utananeztem Jesus Navas utan hat loooool =)) :))! A gyerek nemtud szulei nelkul elni ahoz kepest h mar 21-22 eves, es vmi honvagybetegsegrol is szamolnak be es ugytartjak h Sevillaban fejezi be most elkezdett palyafutasat! hat lol! Egy masik Camoranesi hellyetess lehet Aaron Lennon(Tottenham) , Vierinha(porto), Silva(Valencia) , Joaquin(Valencia) Foggia(Cagliari, egyebkent nagyonis lehetsegesnek tartom ha esik ki a Seria Abol a csapat) de meg irhatnek. mit szoltok? :D

PaLLaDiNhO 2008.01.14. 18:55:37

joggal:D de itt többről van szó hogy hozunk 5-6 jó arcot aki tud is focizin.egyrészt be kellene látnunk hogy a 18adik fordulóba sem rázódott teljesen össze a csapat .de miért?? ez már engem nagyon idegesit hogy nem tudnak valamit felmutatni hogy egy csapatban játszanánk:S az persze jó hogy a utolsó percben is küzdenek de lehet h egyszerübb lennne együtt és nem csak delpiero küzdene! tehát hozzunk embereket és minél előbb szoktassuk össze mert mint most is láthatju knincsenek összeszokva annyira a srácok . de a felkészülés a seria a ra cimü fejezethez lehet hogy kihagytál valakiket Brazzo: nagyon jól védekezik tényleg támadást is tud vezetni bár lehene még javulnia de összességében nemkem naygon nagy pozitiv csalódás volt a srác Iaquinta :na ő a másik akit azt hitte padra igazolunk és láss csodát nagyon jól ellátja a feladatát 8gólnál jár azthiszem és nayon fontos gólokat szerez. az igazolásokkal kapcs : VdV kell égy szélső +2-3 védő enélkül meghalunk a blben :S

DJKGB 2008.01.14. 19:23:08

Röhely ez az egész... Nem igazolnak senkit,nem tom miben vagy kiben bíznak,mert nincs egy olyan ember aki szervezné a játékot, Tiago, Almiron kalap szar, mindekettőt el kéne gyorsan adni és legalább kölcsönbe szerezni nyárig vki irányítót,mert így nagy gáz lesz... VDV-t tutira nem fog jönni, nagyon sokat beszéltek már róla... Szerintem a legnagyobb fogás nyáron Diego lenne és szerintem sokkal jobban feküdne neki az olasz bajnokság,mint VDV-nak vagy Lampardnak... Csatárt felesleges igazolni, nyártól Giovincot vissza kell hozni és Diego kell!!!! Meg egy védő középre és bal szélre!

mnorba 2008.01.14. 19:41:06

Bal hátvédnek Taiwo szerintem nagyon jó megoldás lenne,hosszabb időre is.Bár fiatal,de tapasztalt,simán be lehetne tenni egy BL meccsre. A középpálya érdekes dolog!Ugye nyáron már meg akartuk szerezni Sissokot,ő nem jött,jött helyette Tiago.Ahogy én láttam sokáig Ranieri a középpálya közepén próbálkozott vele,nem sok sikerrel.Most kipróbálta őt a rombusz formáció tetején,hátha...Itt sem nyújtott maradandót.Jó játékos,de szerintem a Juve nem tudja hasznosítani,menni fog Almironnal együtt.Helyettük jön Sissoko,ahogyan eredetileg lett volna.Mellé vagy elé kell egy irányító kp-s: Diego vagy Van der Vaart. Mondjuk azt is el tudnám képzelni,hogy Nedved helyére jön VdV,és Diego is a csatárok mögé.Csatárt egyelőre nem kell igazolni,bár ha szeretnénk Huntelaart,akkor lehet idén meg kellene szerezni,mert a MU is kinézte magának! Ezekre a transzferekre csak nyáron lehet számítani szerintem,addig marad a találgatás!

Daccc 2008.01.15. 16:15:47

Most banhatjuk a balhatved posztot azzal hogy eladtuk Balzarettit! grrr

buub 2008.01.15. 16:50:04

Srácok nema zért de mit fikázódtok? Én örülnék neki ha ezek a srácok jönnének, nem bánnám, ha mi lennénk az olasz Arsenal, persze sokkal jobb eredményekkel. Mindegyikük elég jó játékos, mondjuk Ederson Honorato Camposról nemhallottam, de ez bizonyára az én hibám. Az a baj ezzel a Juventussal, hogy se a vezetőség se az edző nem mer nyitni a fiatalok felé, pedig én nem bánnám, ha 2 évig nem nyernénk semmit, de összehoznánk egy olyan fiatal csapatot ami szép játékot játszik(persze ehez kell egy iylen edző is) és pár éven belül megveri a világ bármelyik csapatát. Őket talán könyebb is lenne emgszerezni, mint az öreg nagynevű rókákat és nembiztos hogy rosszabbul járnánk velük. Bár az igaz, hogy szükségünk van egy tapasztalt irnyítóra (VdV) és egy védekező KP-re, estelek egy közép hátvédre. De a többi hiányposztot fel elehtne tölteni tehetséges fiatalokkal. pl. Bale szerintem kitűnő lenne.

correkt 2008.01.15. 19:35:04

Hát sztem ez a juve vezetőség elég fasz...kiket akarnak idehozni..pfff...magassabb szintű(juve szintű) játékosok kellenek...Sissoko monnyuk jo lenne középpályára meg védelemben Taiwo se hülyeség de szerintem ez mind kamu..nincs sok alapja...egyik pillben még jön van der vaart is másikban meg már nem is kell...

correkt 2008.01.15. 19:36:35

Tiago-t meg almíron küldjük el a g*ecibe mert szart se csinálnak..felesleges pénzkidobás volt..crisicto kölcsönbeadása viszont jó döntés volt...

buub 2008.01.15. 20:20:57

carlos44: nem is azt mondtam, hogy ők nem kellenének (bár Sissoko inkább ne), de a többi posztot viszont jobban örülnék, ha ilyen fiatal tehetségekkel töltenénk meg. ezért is becsülöm az Arsenalt, mert ők merik használni a fiatljaikat. Pl. náluk szerintem Giovinco már rég kező lenne nálunk meg kölcsnbe van. Ezen a mentalitáson kellene változtatni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása