Palladino elégedett

Raffaele Palladino elégedett a csapat jelenlegi helyzetével, és a fiatal játékos nem fél a kihívásoktól. Palladinónak tavaly fontos szerepe volt a csapat Serie B-s menetelésében, ám idén többnyire csak a kispadon kap helyet.

Raffaele Palladino akcióban

"A szezon elején arra lehetett számítani, hogy nagyobb verseny lesz a csapaton belül a posztokért. Sajnos azonban nem szerepelhetünk nemzetközi porondon, így értelemszerűen kevesebb lehetőség adódik. Lassan, de biztosan kiérdemeltem Claudio Ranieri bizalmát, pályára léphettem a válogatottban is - ez egyértelműen a fáradozásaim elismerése. Ezek a dolgok hatalmas elégedettséggel töltenek el, bár a téli szünet előtt újra csak a kispadon kaptam helyet."

Annak érdekében, hogy egyáltalán lehetőséget kapjon, Palladinónak rugalmasnak kellett lennie, és számára ismeretlenebb pozícióban is játszania kellett.

"Alapvetően csatár vagyok, ám Didier Deschamps szélső középpályásként is bevetett. Idén meg kellett tanulnom a csatárok mögött is játszani. Fontosnak érzem, hogy többféle poszton is a legjobbat tudjam nyújtani."

A Bianconerit az utóbbi időben több játékossal - Sissoko, Huntelaar, Van Der Vaart - is szóbahozták, így elképzelhető, hogy Palladino hamarosan újabb vetélytársakat kap maga mellé. A fiatal játékos azonban ezt inkább pozitívumként fogja fel.

"Legfőképp Juventus szurkoló vagyok, így bármibe is kerül, az a legfontosabb, hogy a csapat újra az élre álljon. Tudom, hogy még sokat kell fejlődnöm, hogy állandó pozícióm legyen a keretben. Például a védekezésemen még javítanom kell, de tudom, hogy jó úton járok." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr394641479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása