Van Der Vaart és Sissoko a legesélyesebbek

A 'Gazzetta dello Sport' szerint a Juventus már januárban megpróbálhatja megszerezni Rafael Van Der Vaartot és Momo Sissokót.

A Bianconerinek mindenképpen erősítésre van szüksége a középpályán, hiszen két nyári szerzeményük eddig csalódást okozott. Tiago egyre jobb formába lendül, és legutóbb a hétvégén, a Lazio ellen csereként beállva egész jó teljesítményt nyújtott. Ezzel szemben Almiron már egyáltalán nem kap lehetőséget, az Empoli ellen pedig valószínűleg utolsó esélyét is eljátszotta. Egyre több pletykát lehet hallani, hogy akár már januárban távozhat, így viszont üresedés lenne a keretben.

Rafael Van Der Vaart

A középpálya megerősítésére elsősorban kiszemelt játékos Rafael Van Der Vaart. A játékos már többször elárulta, hogy szeretne távozni a Bundesligából, őt 25 millió euró körüli összegért lehetne megszerezni. Van Der Vaartért persze nemcsak a Juventus, hanem a Chelsea, az Inter, és az Atletico Madrid is bejelentkezett.

Mommo Sissoko

A holland játékoson kívül többször szóba került a Liverpoolnál kegyvesztetté vált Mommo Sissoko neve is. A mali válogatott játékos múlt héten végleg összeveszett Rafa Benitezzel, mivel alig kap játéklehetőséget, és a hírek szerint mindenképp távozni akar. A Juventus korábban is leigazolta volna a középpályást, ám a játékos döntése miatt a nyáron meghíúsult a tranzakció.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr154641427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mmartin91 2007.12.18. 20:38:08

Ha Vaart 25 és Diego 30+Tiago,akkor egyértelműen a brazilt kell megvenni mert ő hatalmas játékos már most és még hatalmasabb lesz belőle ha egy ilyen klubhoz kerül mint a Juve.

RICh 2007.12.18. 21:31:17

30+Tiago 1 kicsit sok...ha abbol alkudnának mondjuk 30 tiago nélkül,vagy 20+Tiago akkor ugy nagyon fasza lene,mondjuk ha 30+Tiago Diego ára én akkor is megvenném!

buub 2007.12.18. 22:18:11

Látom senki nem tudja értékelni VdV-t :( . Ő a hollandok egyik gyöngyszeme. Bár Diego meg a braziloké,de szerintem VdV sokkal reálisabb, mint Diego, neki szerintem a spanyol banokság való, de nem bánom ha idejön.

Ismeretlen_53881 2007.12.19. 08:06:29

Én Sissoko-nak igazából nem örülnék, amikor hívtuk nem jött, akkor most rohadjon meg ott a kispadon....

mmartin91 2007.12.19. 16:03:46

Hát lehet h a hollandok gyöngyszeme de Diego sokkal jobb nála.Diegonak jobb lenne az olasz bajnokság mint Vaartnak hiszen Vaart a langyos Bundesligában is sokat sérült,itt meg aztán... Sissokoról meg annyit h ő kell nekünk.Kit érdekel h annak idején nem jött,ha most jönne akkor tárt karokkal kell fogadni.Ő nem tehet róla h az a buzi Benítez nem jáccatja mert bolond.

Ismeretlen_53881 2007.12.19. 17:59:19

Nem értek egyet veled mmartin... mert ha neki fontos lenne a Juventus, ha zebracsíkos mezben akarna játszani, akkor eljött volna amikor hívtuk. De nem tette, ergo neki tök mindegy hogy hol játszik. Hát nekem ilyen nem kell, tisztelje a hagyományokat, a csapat mindenek előtt. Ha eljönne, és nem sikerülne kezdőbe kerülnie, akkor fél év után jelezné hogy le akar lépni, mert nem játszik? Ilyen nem kell. Ezért becsülöm Tiago-t, pedig igazán sosem szerettem, de ő nem fenyegetőzik hogy elmegy, pedig qrvára kevés lehetőséget kap. Van más ember is Sissoko posztjára, aki bármikor, ismétlem bármikor nagyon szívesen jönne a Juvéba...

mnorba 2007.12.19. 18:29:32

Szerintem Sissoko nem megy el a Liverpoolból,mert egyrészt (úgy tudom) nem rég írt alá egy 5 éves szerződést a vörösökkel,ill. a liverpooliaknak kevés a védekező kp-uk,pénzt állítólag Benitez nem kap új játékosra,ráadásul Mascherano is csak kölcsönbe van náluk.Tehát meg fogják tartani!Lehet inkább Mascheranot kellene megszerezni,bár úgy tudom,elég sokat kérnek érte az amerikaiak!

buub 2007.12.19. 18:46:42

Sissoko egy kis buzi, csak ő ne jöjjön.

mmartin91 2007.12.19. 19:50:07

Igen,ezt én is tom h nemrég hosszabbított a Poollal.Viszont Sissoko és Benítez viszonya naon megromlott mostanság.Érdekeks módon pont Rafa volt az aki odavitte őt a Valenciától,az elején kezdő volt,utána pedig vmiért kirakta őt a csapatból.Sztem senkisem,még ő maga sem tudja h miért tette ki a mali vkp-t.Én azt mondom h mivel Momo nem kezdő a Poolban,az értéke csökken hiszen hiába fiatal,nem jáccik.Sztem kb.12-13 mio.€-ért meg lehetne kapni ami pedig jó ár hisz fiatal játékosról beszélünk.Az meg érthetetlen h miért lenne pont ő kis buzi hisz elég magas ember.

buub 2007.12.19. 21:04:52

Nem a magasság dönti el a játéktudást. Meg amúgy is itt égne a pofám, ha egy olyan gyerek lenne kezdő a Juvéba aki a Poolba nem fér be.

Daccc 2007.12.19. 21:43:11

mmartin91 ne legy mar okosabb Beniteznel, biztosan tisztaba van Mascherano es Momo kepessegeivel, es o ugy gondolja h Mascherano jobb! Szerintemis igy van! Eppen nezem a Chelsea - Liverpool ligakupa meccset! egyik csapat se erdekelt nagyon ebben a sorozatban szal mondhatjuk h tetnelkuli a meccs! Es tetnelkuli ennek ellenere Sissoko kataszrofalis teljesitmenyt nyujtott idaig a felidoben! Es neki nem tetnelkuli mert bizonyitani akar h kezdot erdemel! Hat lehet idaig birjak a kepessegei, hat meg hogyha egy fontos meccsrol lenne szo...

Daccc 2007.12.19. 21:52:11

Egyebkent megszoktam mar mmartin91-tol h Sissoko,Sissoko es Sissoko ez a tema nala! Csak tudnam mit eszik rajta! :D Egyebkent most vettem eszre h a hosszu labai ellenere, Lampard hatranybol metreket vert ra egy kis palyaatszelesnel :D Na o az ember! Nem az ien akarki senkik!

RICh 2007.12.19. 22:05:00

Én is nézem a Chelsea-LPool mecset és sztem hagyjuk is ezt a Sisokkos témát:Sisokko 1 nagy rakás szarkupac hosszu lábakkal és buzi kopasz fejjel!mmartin91 ha annyira tetszik Sisokko akkor ülj fel egy repölöre repülj el Liverpoolba és szopd le neki a faszát...te hülye kis szar!Ilyen buziságokkal felbasszák az agyamat!

juvem 2007.12.19. 22:26:38

háát nem tom sztem sem rossz a sissoko! de hát mindenkinek más véleménye van na bumm nem kell emiatt ugatni egymással!!! monnyuk nálam elég nagy rossz pontot jeléent h asszonta a liver jobb mint a juve!!! aztán meg h kár h nem jött! szal ezzel kicsit unszimpi lett ui: egyébként ez az ellenőrzős izé néha bekattan elöbb olyan hülyének éreztem magam nézem 18+19 az 37... aztán mondja h nem jó... há mondom vazze ilyen hülye nem lehet még számológéppel is megnéztemXD na mind1 de megoldottam:D

asvééd 2007.12.20. 08:33:03

én is néztem a cselzííí-pool meccset és sztm sem ér egy ruppót sem,akár csak "Alibi Almiron",mégegyszer nehogy úgy járjunk mint ezzel a gyökérrel!!!!Ezt a matekozást ki vezette be,és miért????juvem problémája nem egyedülálló.......JA,és had adjak ismét hangot az inter útálatomnak mert persze hogy ők is bejelentkeztek Diegóért,amin már meg sem lepődöm,ezeknek mindíg az a játékos kell aki nekünk?????

asvééd 2007.12.20. 08:42:50

Tessék :A Real Madrid és a Juventus után a Serie A listavezetője, az Inter is élénken érdeklődik a német Werder irányítója, Diego iránt. A brémai klub azt már korábban kikötötte, hogy a 22 éves játékos leghamarabb jövő nyáron igazolhat el. A milánóiak állítólag 20 millió eurót szánnak a megvásárlására, ami a "Muzsikusok" szerint kevesebb, mint amire ők igényt tartanának. Diego 9 góllal és 7 gólpasszal a Bundesliga őszi szezonjának legeredményesebb futballistája lett. És persze van der vaartot is meg az apjuk faszát is akarják már..............:)))))MERDA INTER!!!!!

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.12.20. 13:48:24

RICh: az oké, hogy nem értesz egyet mmartin91 hozzászólásaival, gyakran én sem. Viszont ezt a stílust légyszíves többet ne! Köszönöm!

mmartin91 2007.12.20. 14:13:59

Lassus,ilyen barom állatokank mint ez a RICh hiába írsz,soha nem fogják megérteni amit írsz.Még a nevét sem tudja leírni Sissokonak szal ennyi vagy öreg.Egyébként a tennapi meccsen még a kommentátor is megjegyezte h nem Momo-n múlik az h a Pool kikap.Sztem jönni fog a télen mert a Juve vezetői nem olyan barmok h ne vegyék meg mint itt egyesek.Bocs Lassus ha ez a stílus sem jó,csak ilyen buziságokkal felbasszák az agyamat(alias RICh.)

Daccc 2007.12.20. 15:25:35

o menny mmartin91 es ha nem tuggya leirni a nevet mivan? ez talan azert van mert nincs ugy belebetegedve Sissokoba mint te! Es eppen az h nagy barom lesz a Juve vezetosege ha leigazolja! Es most is mondom ha olyan nagy jatekos akko` miert nem o a kezdo es Mascherano a pados?! Eppen azert mert Benitez tisztaba van vele, hogy Mascherano fenyevekkel jobb mint a felisten Sissokod! PONT

mmartin91 2007.12.20. 15:32:28

Még a végén én leszek azért a hibás h hülye kis szarnak neveztek és szopjam le Sissoko-t...

asvééd 2007.12.20. 16:02:40

Elnézést kérek én is Lassus kollegától mert káromkodtam,és tényleg ne marjátok egymást srácok mert a fő hogy FORZA JUVE!!!mindenkinek van véleménye de az szíve joga hogy megossza mindenkivel,max ha nem tetszik hát bumm!Amúgy sztem sem kéne erőltetni Sissoko leigazolását,mert abban mindenképp igazat adok passerbynak hogy az ilyen ne jöjjön,mert soha nem fog megdögleni a pályán juve mezben a csapatért!!!!!!!Ez ne legyen már a :-ha nincs ló jó a szamár is esete egy Juventussal szemben!Üdv mindenkinek!

Daccc 2007.12.20. 16:02:58

En ient nem montam :P

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.12.20. 16:25:28

Nyugodtan káromkodjatok srácok :) Csak a személyeskedést, meg egymás értelmetlen szidását nem szeretném itt meghonosítani. A vélemények ütköztetése viszont jó dolog. Egyébként, csak hogy én is beleszóljak a Sissoko körül kialakult vitába: volt itt nemrég egy Cannavaro nevű védő, aki az Inter színeiben egy nullává vált, aztán eljött ide, és a világ egyik legjobb védője lett. És ő sem döglött meg a pályán a Juve mezében, sőt, a lehető leghamarabb elhúzott innen. Mégis... szerzett pár kellemes évet nekünk. Szóval... értitek a párhuzamot, ugye? :D :D

RICh 2007.12.20. 17:39:24

Akár elhiszitek akár nem komolyan mondom amikor a mecs vége felé azt mondta a kommentáror hogy nem sisokon(azért is igy irom kicsi s-el és ráadásul 1 el)mult má fogadni mertem volna akárkivel hogy holnap martin 1-ik komentjébe benne lessz ez a mondat.Amugy nem kell a kommentátor minden szavát kp-nak venni!Az egész magyar sportközvetitésbe(sport1,2;Sport Klub,Eurosport1,2) 1 db normális kommentátor van(általában spanyol bajnokikat közvetit és én ahogy levettem nagy Sevilla fan,sötét vastag szemöldöke van,meg még1 de azt csak a szövege miatt birom az meg Sport Klubos és valamilyen Gábor)nah mind1 nem is ez a lényeg!Az a lényeg hogy Sisokko 1 nagy szar,és martin te meg akaszkodjá má le erröl a faszrol...mondom ha szerelnmes vagy belé akkor menjé ki és kapd be neki !ennyi és sztem ha valaki visszaolvasgatja martin átigazolásokkal kapcsolatos hozzászólásait tuti hogy mind1ikbe benne lessz szííszóóókkkóóóó! ennyi!...kis gyöxi!

RICh 2007.12.20. 17:42:48

Ja és még annyi hogy martinkám kicsit tulzásba vitted a fifa07-et(vagy 06ot)nemtudom má melyikbe állitották be olyan jó játékosnak!!!! Meg még az hogy elöbb fog Simon András kezdö lenni a Liverpoolba mint ez a kis szar bájgúnár!

asvééd 2007.12.20. 18:59:34

Hát Lassus tesó sztem ezt csúnyán benézted,Sissoko SOHA! nem lesz Cannavaro szintű játékos,még csak egy lapon sem fogják őket emlegetni ebben a században!Másrészt sztem nem u.az a szitu,Canna nem visszautasított minket aztán jött mert mégse az van amit szeretett volna!Idejött és bármit is mondassz gürizett böcsülettel és a pofája mindíg csukva volt,vagy rosszul emlékszem?Én ezért is szerettem meg nagyon ezt a csapatot és ki nem állhatom az olyan Cselzis-Madridos-Interes divatcsapatokat ahol mindíg mindenkinek jár a pofája és tele vannak egyénieskedő sztár faszokkal akiknek ha megy ha nem a legfontosabb a fizuemelés!!!!!Az ilyen társaság nekem nem csapat!!!Na Üdv mindenkinek és most már kommenteljünk mást.

mmartin91 2007.12.20. 19:30:07

Ha jól tom ez a hír Vaartról és Sissokoról szól,szal nem értem miért nem jó ha pont Momoról írok.Kiről írjak ehhez a hírhez amikor pont hozzá kapcsolódik? Egyébként én nem értem h miért kell engem ennyire lebaszni mint ahogy ez a bolond rich(direkt kisbetűvel)tette.Én leírtam a véleményemet egy játékosról aki sztem simán beférne ebbe a csapatba hisz középső középpályás gondjaink vannak.Azt meg főleg nem értem h miért baj ha egy Pool csere érkezne a Juve csapatába akit mi kezdőbe tennénk.Ha jól megnézzük tőlünk senkire nem lenne nagy szüksége a Liverpoolnak.Viszont nekünk annál inkább lenne szükségünk egy Gerrardra vagy egy Riisére vagy Xabi Alonsora.Ebből is láccik h a Pool erősebb csapat mint ami mi most vagyunk.Remélem ez változni fog a télen/nyáron mert akkor a BL-ben nem fogunk sokáig eljutni jövőre.

PaLLaDiNhO 2007.12.20. 19:38:02

és csak én maradtam ki a veszekedésböl :( tehát beszéljünk másrol?? láttátok a nagy fogyást?? komment?? XD

RICh 2007.12.20. 20:30:00

Ha Gerardrol,meg Xabi Alonso-rol irogatnál nekem nem lenne semmi bajom,de hogy folyamat egy ilyen angol3.ad osztályba való játékosrol szajozól az már kicsit abszurd!

RICh 2007.12.20. 20:35:34

Egyébként sztem ennek nincs értelme hogy veszünk 1 olyan játékost aki vagy bejön vagy nem(sztem inkább nem),mert akkor semmi esélyünk sem lessz az Interrel szemben és a bl-ben sem!Inkább vegyünk minen átigazolási szezonban 1 30Millás játékost (lehetöleg fiatal,de annál érettebb játékot mutató emberkét)és hamarabb összeálna egy nagyon kemény Eurpai szintü csapat,mert szerintem most közel sem állunk ehhez!És ebbe a képbe pontosan bele illik pl:Diego!Ilyen kvalitásu emberek kellenek!

Daccc 2007.12.20. 20:47:18

Dicserem az optimizmusotokat emberek de realisan nezzuk a dolgokat emberek Diego nem lessz a mienk(sajnos) :((

ati 2007.12.20. 21:06:26

Micsoda indulatok vannak itt elszabadulóban!!! :):):) És arra senki sem gondol a "nagy igazolások" , pletykák, és kívánságok írása közben, hogy mi lesz Nocerinoval, ha igazolunk két középső középpályást ( egy védekező és egy támadóbb) ?? Mert szerintem a védekező feladatokat már most elég jó ellátja, pedig ez az első szezonja... És ugye már a válogatottban is játszott!! Hosszú időre megoldás lehetne a középső középpályás poszton.... de ha a nyakára igazolják Sissokot (bocsi mmartin:):) ) , vagy valaki mást, akkor nem biztos h lesz lehetősége kibontakozni... Ezzel nem azt akartam mondani hogy nem kell új igazolás, csak szerintem ezt senki nem veszi figyelembe! Forza Juve!

Ismeretlen_22017 2007.12.20. 21:16:25

juvem: bocs, lehet, hogy még nem tökéletes ez a spam szűrő rendszer, mindenesetre azóta egy sem jött át..., meg az is lehet, hogy néhány komment sem :) asvééd: tesó (ha már én is a tesód vagyok), nem néztem be semmit. A lényege a hozzászólásomnak az volt, hogy egy játékosnak egy csapatnál nem megy, egy másiknál meg igen. Gondolom Henry-ra emlékszel...

asvééd 2007.12.21. 08:15:04

Igen ebben tekjes mértékben igazad van, de először asszem nem Henryt hanem Cannavarot írtad,nem?A "tesót" nem bántásnak szántam Juvés testvéreim:))))))))!!!!!Remélem nem annak vetted?Az a lényeg hogy ne basztassátok egymást,sztem ez az oldal nem erről szól!!!Üdv néktek!!!

RICh 2007.12.21. 17:12:11

ati : Én nem Norcerinot tenném ki a csapatból hanem inkább Zanettit!.Diego amugyse középsö közáppályás,inkább támadó,amiböl a juvénak nincs 1 se!És ha csak Diegot igazolnánk le nekem márt az is böven elég lenne!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása