Palladino: "Óriási csapatunk van"

Raffaele Palladino a vasárnap esti Juventus - Inter mérkőzés egyik legjobb játékosa volt. Végig élénken játszott, sokat cselezett, szép megmozdulásai voltak, rengeteg kitűnő passzal látta el társait. A fiatal játékos saját bevallása szerint is csatár, ám Ranieri többször alkalmazza őt középpályásként, a csatárok mögötti visszavont irányítóként. És őszintén szólva nagyon fekszik neki ez a poszt is.

Raffaele Palladino

"Az ilyen mérkőzések miatt vagyok a legbüszkébb arra, hogy a Juventus játékosa vagyok. Nagyon jó ilyenkor játszani, óriási a motivációs erő. A szívünket is beleadjuk a pályán, és a legvégsőkig harcolunk, ahogyan az edző is kéri tőlünk. Ez a döntetlen azt bizonyítja, hogy nem mindig az erősebb csapat győz. Bebizonyítottuk, hogy óriási csapatunk van. Nagyon fontos, hogy a mérkőzések végéig küzdjünk szívvel, elszántsággal és alázatossággal. Kár, hogy nem sikerült győznünk. Hibáztunk Cruz gólja előtt, nagy teret hagytunk neki."

A döntetlen miatt gyakorlatilag minden változatlanul maradt a tabella élén. Az Inter két ponttal vezet a Fiorentina, három ponttal a Roma, és négy ponttal a Juventus előtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004641262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2007.11.05. 19:18:01

PaLLaDiNhO!!!!Ő volt a meccs egyik legjobbja és ez most nem elfogultság sztem tényleg élvezet őt nézni Buffon :fenomenális hihetelen nem találok szavakat... grygera :első golba sztem nagyon sáros elaludt amugy csipem a srácot voltak szép megmozdulásai is... Zanetti :nagyon jól játszott ö is várakozáson felül nedved: hát-hát nemtudommm :S Kapuranézi:tisztába vagyunk vele mekkora kincs ő számunkra ugy érzem eljátszhatott volna 45percet is trezegol:nem kapott labdát viszont sokat jött vissza Delpiero:nem az ő napja volt nagyoon akart dehát... Iaqiunta : sztem az év igazolása nagyon keményen odatette magát ,kár hogy nem fiatalabb 5-6évvel nagyon sokra viheti még itt ha igy fojtatja vélemények ezekkell kapcs?? ja még 1 .: Nem vagyunk semmivel sem gynegébbek mint az inter viszont igy is lehet még faragni a játékon értem it a csapategységet fejelőkézséget védők részéről nagyon kevéss ,sőt mondhatnám nem nyerünk légipárbajokat az ellenféllel szemben és ez nm csak 1-2 meccs óta van igy sztem...

Ismeretlen_82677 2007.11.05. 22:58:07

Egyet ertek veled azzal kapcsolatban h Buffon fenomenalis volt.ha o elment volna tavaj tolunk akkor szerintem a Juve most nem itt lenne ahol van.Ugy ertem ha ezen a meccsen nem o allt volna a kapuban sajnos teny de kikaptunk volna.Oriasi nyereseg a klubnak. JUVEEEE

zol 2007.11.06. 14:14:31

Nagyon csípem Palladinot és a játékát! Jól tartotta a labdákat és jól cselezett. De a beadásai, passzai nem mindig sikerültek a legjobban. Persze a gólnál meghajtom a fejem: ő passzolt Iaquinta-nak. Iaquinta és Camo kurva jó! Főleg az utóbbi. Az ő játékával egy kicsit lehet nosztalgiázni a régi fasza középpályánk után. Mert, hogy azt fel kéne javítanunk az biztos, kreatívabb középpálya kellene, mert így csatáraink sem érvényesülnek.

PaLLaDiNhO 2007.11.06. 20:29:51

igen nagyon jol látod teis carlos44 igen lassú a labdafelhozatalunk középpályán nagyon szépen akasztjuk meg az ellenfelek támadását és annyi.... igen helyes melátás irányito és " 1 idegbeteg betonkemény ceterback!!!" nagyon jó lenne ha hoznánk két erre specializálódott emberkét...de akkor is az edzéseken kéne ezt pontositani és nem egy zanettivel hanem tiagoval és camoval...nomeg az 1ik legfontosabb (nak vélem )a fejjáték hátul nagyon gázzz...lehet hogy össze is lehet passzolni a 2öt mert ha nem tudjuk felivelésnél visszajátszani a középpályának akkor elusztt minden ugy vélem a kpét belső védövel kéne ezt leginkább gyakoroltatni nomeg crisitoval ha lenne ütemérzéke mint cannának (sajnos nem tudom innen megállapitani hogy van e neki...XD ) és chiellinivel mert ö magas palla pedig támadó nem erre lett kifejlesztve a skac.... de azért voltak percei rendesen :P (csiszolatlan gyémánt crisitoval együtt) buffon =istenkirály.... vélemények ??

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása