A Juventus Agüero nyomában

A német '4-4-2' internetes oldal szerint a Juventus hamarosan ajánlatot tesz az Atletico Madridnak a fiatal Sergio Agüero megszerzéséért.

A fiatal argentin a világ egyik legígéretesebb tehetsége, öt eddigi góljával szinte berobbant a spanyol élvonalba. Agüero a nyári, 20 éven aluli Világbajnokságon tűnt fel, ahol a tornagyőztes argentin válogatott legeredményesebb góllövője lett.

Sergio Agüero

A Juventus már azelőtt is érdeklődött a csatár iránt, mielőtt távozott volna az Independiente csapatától, de a 20 millió eurós vételár, és a bundabotrány következményei mindent meghiúsítottak.

A torinóiak viszont most elszánták magukat, és készek 22 millió eurót ajánlani a 19 éves játékosért, sőt még Tiago játékjogát is felajánljhatják ráadásként. Persze Agüero a torinóiakon kívül más csapatok figyelmét is felkeltette, többek között a Valencia, a Bayern München és az Inter is vinné a játékost.

Agüero 15 évesen debütált az Independiente együttesénél, ezzel minden idők legfiatalabb játékosa lett, aki pályára léphetett az argentin első osztályban. A korábbi csúcstartó a legendás Diego Maradona volt, aki a mai napon ünnepli 47. születésnapját.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr754641254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PaLLaDiNhO 2007.10.30. 20:23:35

22millio +tiago???? nem sok ez vagy csak én vagyok ijen sóher a 19évesekkel??? biztos megéri ez nekünk??? szerintem inkább a védő és középpályás posztot kéne megcéloznunk mert érzésem szerint 22milliobol 2-3 embert is lehetne venni (klasszisokat és nem egy lehetséges zsákbamacsát...)mert én nem érzem elég erősnek egy ojan csapat középpályáját ahol egy zanetti tipusú játékos 4-5 meccsen kezdő a 9eccsböl :S

Dana 2007.10.30. 20:53:25

Csak helyeselni tudok, bár Aguérora is le kéne csapni. Csak az a gáz hogy nyáron elbasztuk az igazolásokat én továbbra is azt mondom. Megvettük Tiagot de nem is játszatjuk. Hát akkor valamit csúnyán elnéztünk. Lampard kéne meg egy jó szűrő, és lassan Bal oldalra is lehet nézni embert + nembeszélve a védelemről. 50 millát költöttünk igazolásokra nyáron ? Hát mostis annyit kéne legalább szerintem télen ha akarunk valamit kezdeni tavasszal, Jó lenne látni a régi játékot: Davids-os Zidane-ost.

Edgar 2007.10.30. 21:29:10

Vegyük vissza Davidsot :D Meg kérjük meg Zidanet hogy kezdje újra :D jó középpálya lenne: Nedved-Davids-Zidane-Camoranesi

Ismeretlen_82677 2007.10.30. 22:44:36

En is igy gondolom.Ez a gyerek egy vadalat!ha van ra penz meg ha az atletiko is beegyezik azonnal el kell hozni.Oriasi uzlet lenne par ev mulva de az sem lenne baj ha megtartanank.

juvem 2007.10.30. 22:47:37

bezony egyetértek carlossal 2-3 év és a közelébe sem lehetünk h megvegyük mert kb 30-40 között lesz az ára már most megmondom! még most kéne megkaparintani mert wáá szal 1 diego, lampard és Agüero 3as jöheten:))))))) ja és 1 tiago riquelme csere

Zangif 2007.10.31. 09:19:54

Nah, én aszondom h télen 1 védö tuti h kell, mer biztos lex olyan még mint most (nincs Legro, Chiellini, Andrade, Boumsong), alapbol sem vmi hüdejo védelem de igy hiányzokkal méhszarabb. Akkor, középpálya: hát aszondom h ide is 1 kell, mégpedig a tubák béna balfasz ZANETTI helyett mer az egy HATALMAS 0. Bal szél annyira nem vészes, Nedved idén még birja, nekünk meg van kölcsön az Empolinal egy Giovinco aki bevethetö bal szélen és sztem jo kis játékos amiket láttam rola eddig. Nos akkor csatársor: Vannak jo csatáraink az téyn (Trez, Alex) de nézzük rájuk Alex 33 Trez 30 éves és a jövöre is kell gondolni, jo ottvan Palladino de ö csak 1, és Kun az télleg buta egy ember csak Tiagot nem kéne adni ö is jo csak nincs lehetösége bizonyoitani.

csakajuve 2007.10.31. 09:58:32

szerintem tényleg nagy fogás lenne ez a kis argentin. carlos által említett bal szélre pedig a legjobb megoldás Quaresma lenne :) (bár őt nehéz lenne megszerezni, de 5 évig biztosan a világ legjobb középpályája lenne a miénk). tiago meg a mentalitásával el is mehet, ez 1 sztárklub, nem kellenek ide ilyen aranyszájú focisták....

mmartin91 2007.10.31. 10:32:49

Sztem nem Agüero-t kellene megvenni,főleg nem ennyiért.Ez azért sztem sok érte.A középpályán nagy változások kellenek majd főleg nyáron hiszen valszeg Nedved visszavonul.A jobboldalon maradhatna Camo,viszont középre kéne egy támadó meg egy védekező középpályás.A védekezőnek egyértelműen Sissoko kellene,támadónak meg sztem mehetne ez a Riquelme-Tiago csere és akkor lenne egy Riquelménk.A bal oldalra meg nehéz,Quaresma elvileg inkább jobb oldali(vagy nem?).Sztem a bal oldalra ez a Benzema gyerek kellene.Tom h most a Lyonban csatárt jáccik de amikor bemutatkozott akkor a bal oldalon jáccott,ő olyan mint az Arsenalnál Walcott.Ő is tud csatárt de szélsőt is jáccani,szal sztem Benzema kéne bal oldalra és vele már többször szóba hozták a Juvét.Előre meg egyértelmű h Huntelaar kell.

DJKGB 2007.10.31. 10:36:33

Tökéletesen egyetértek majdnem mindenkivel, le kell igazolnunk az argentint, mindenképpen! És a középpályára pedig Lampard, Sisoko lenne a legjobb megoldás. Mondjuk a Riquelme sem egy rossz ötlet... Védelembe szintén kell még valaki ász, mert most pl. ha jól nézem egyetlen védő fog ülni a kispadon... harmat gyenge!

norbisillo 2007.10.31. 11:28:03

hát sztem a védelem tengelyébe mertesacker, albiol, ramos, pepe v. kaboul kéne. szálső védő posztján sem állunk vmi jól ezért ioda is kéne ember pl.jansen, lahm, alves, corlika, bale valamelyikük. hát ha a blben valamit alkotni akarunk a középpályán is erősítésre szorulunk középre talán 2 eber kellene a szélre is de ha nem jön össze egy ember. és a csatársort is frissíteni kellene mert Del Piero és trez is öregedik. de mindenképp fiatalokat kellene hozni sztem.

RICh 2007.10.31. 11:28:48

Neféljetek van ott a juvénál pénz...a Valencia, a Bayern München és az Inter meg szopja le a faszt ha megveszik....Amugy sisokko szerintem 1 rakás szar ,de ez csak az én véleményem!

RICh 2007.10.31. 11:30:39

Amugy nem tudja hogy agüero most ball vagy jobb lábas?Mert én ugy tudom hogy bal lábas,de a video nem ezt mutatja!Meg sztem ö pont jó lenne a juvénak mert valjuk be nem valami szélvészgyorsak a csatáraink!

RICh 2007.10.31. 11:31:18

Az elsö mondatból a VALAKI szo kimaradt...XDXD

mmartin91 2007.10.31. 12:07:52

Richtől kérdezném h Sissoko szerinte miért egy rakás szar?Légyszi indokold meg.magas,jól fejel,jól szűr,bejácca az egész pályát egyszóval ideális védekező középpályás,nem lő naon gólt de nem is ez a feladata,ja és fiatal.Szal miért egy rakás szar?

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 12:23:48

Hát nézzük. Agüero nagyon jó igazolás lenne ez tény, nagyon jol játszik és fiatal.De mondjuk, ha ő jön akkor, már semmmi szükségünk nincs Huntelaar leigazolására amit én nagyon sajnálnék, emrt nincs még egy olyan játékos, mint ő. És ráadásul ő sem az öreg kategoria. Bár elég dúrva csatársorunk lenne pár év múlva Agüeroval is: Palladino, Giovinco(na ő még nagyobb mint Agüero), Agüero Hát nem tudom nehéz eldönteni, hogy Huntelaar vagy Agüero, ha lehet akkor mindkettő. Ja és a középpályára egy fiatal irányító. Mondjuk Mati Fernández(lehet hogy rosszul írom, ezzel anévvel mindig bajban vagyok), vagy van der Vaar vagy Diego mind a három nagyszerű játékos és bennük van a jóvő.

RICh 2007.10.31. 13:08:16

mmartin91-nek:Sztem sisokko egy csetlö-botlo póklábú kis pöcs és én nem látok benne semmi fantáziát...nem hijába csere/az se a Lpoolban és azért azt ne felejtsük el hogy a régi nagy juve jobb volt mint a lpool és arra kell törekedni hogy olyan is legyen!

RICh 2007.10.31. 13:13:51

juvebuub:Sztem amilyen nevek az utobbi idöbe felmerültek mind jöhetne+még 1 emberre gondolok de az ugysem fog ide jönni és nem is volt róla szó! Agüero,Huntelar,Diego,Lampard,Drogba,Benzema és még sokan mások,de én legjobban egy Agüero,Fabregas párosnak örülnék,de azét Diegot sem küldeném el :D Lényeg az hogy fiatal,de már "beérett" legyen mert mire ez a csapat normálisan összeáll addigra a mostaniak igencsak kiöregednek!

PaLLaDiNhO 2007.10.31. 13:39:46

MertezakerXD...no comment... nem csipázom azt a gyereket csak pár vélemény az igazolásokkal kapcsolatban: -agüero :hát ha mindenképp venni akarunk, akkor be kell látnoom ogy ő lenne a legjobb választás. -lampard???? minek ide itt csak szétrugdossák maradjon a cselszkiben az a nekivaló szerinte ,és legyünk öszinték még ha most "bajok vannak londonba akkor se jönne ide sztem... -benzema :igen benne is látok lehetőségeket nem lenne rosssz huzás az idehozatala. :P -Sissoko :én még nem láttam játszani ugyhogy nem mondok róla semmit. Riquelme :jól nyomja a srác de nem hiszem hogy megvalósul a cseretranzakció.. Quarema:1ik kedvenc játékosom jöhet csak picit drága lenne... de megoldaná szélső problémánkat .jöhejöhetjöhet... KÉNE 2-3 védőőőő !!!!!de nem tudom hogy ki(k):S tényleg nevetséges hogy 1 cserevédőnk lessz talán zebina:S XDD Továbbá 3év ulva szép lenne az aguero PALLADINO Giovinco csatárhármas föleg ha alex nem nagoyn fog szerephhez jutni(GIOVINCO) MELLETT CSAK TARTSUK MEG AZ IFJU CSATÁRT) PaLLaDiNo szerintem nem kell bemutatni :P (maga az isten)aguero is jol fogja nyomni (már most is...) drága telünk lessz sok ajándékkal remélem. Karácsonyra lepjen meg minket secco bácsi egy Quaresmával Becsomagolva:P

juvem 2007.10.31. 14:33:15

hát meglephetne quaresmával de most jobbon ott van camoranesi ki nem raknám a csapatból semmi pénzért max talán nedved helyére mert már öregszik legyünk reálisak hiába is a nagy kedvencem de akkor is quaresma inkább jobb oldalt jácca nem a bal oldalt bár lehet h jó lenne ő balra is na mind1 és h lampardot itt csak szétrúgdossák hahóó hát angliából jön ahol talán a legkeményebb test-test elleni focit jáccanak szal én nem félteném és nagyon nagyon tehetséges sztem jöjjön én még mndig diego agüero lampard 3ast nagyon szívesen látnám de ha 1ik helyett quaresma akkor hajrá de sztem h quaresma ide jöjjön lehetetlen:S

Daccc 2007.10.31. 15:09:18

Emberek Quaresmarol mondjatok le! A Juvenak nem lesz 40 millioja ra! Es norbisillo(11) te hol elsz fijam! Bankot kene rabolni olyan jatekosokert! Ramos-Shiman 40 millio folott, Pepet 30ert vettek, es a Sevilla Alves 36 milliojara nemet mondott amit a cselzi adott volna! ezaz Aguero jo a fifaban felvittem 97esre(jo naa :D) Nedved utodjat en egyertelmuen Van der Vaartban latom-15 milla kb , kozepre lampard johet, es nemtom mibajotok van Mertesacherrel szerintem az egyik legjobb vedo a vilagon es meg fiatal is es ha jol tudom 12-13milla(komoly)

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 15:51:21

Szerintem Quaresma nem kell a Juvéba, jönne egy csalgép. Passzolni tud? Még nem nagyon láttam, akkor inkább ott van Matias Fernándéz az úgy passzol, hogy az már dúrva na ő az aki jó lenne.

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 15:53:25

Daccc ha jön Van der Vaart szerintem egyértelmű, hogy középen fog játszani, neki az a megfelelő hely. Meg a 4-3-3-ba nem is kell már több középpályás nagyon.

PaLLaDiNhO 2007.10.31. 16:12:18

nem tud paszolni ???Na jó mind1nem akarok senkivel sem összeveszni... egy másik felvetés: Quagliarela (Ő is Q betűs :P ) Szerintem ő is jó játékos lessz . Vélemények???? Van der vaart jöhet ...

Edgar 2007.10.31. 17:14:07

Szerintem egy védő és egy csatár kéne most télen-név szerint Ivanovics és Agüero és szerintem akkor mindig 4-3-3ben lenne érdemes játszani, aztán nyáron vennénk jó középpáláyst bal szélre meg középre. Azért gondolom így, mert most bejutni a BLbe nem lesz nehéz, mégegy jó csatárral meg kifejezetten könnyű lenne, akit még utánna is lehetne használni sokáig. A védő meg nagyon kéne szerintem, mert az most a leggyengébb pontja a Juvénak. Szóval szerintem most télen: Agüero + Ivanovics, nyáron pedig Lampard ,Sissoko

Edgar 2007.10.31. 17:19:25

Csak nehogy az Inter vegye meg! Ibrahimovics-Agüero castárpáros nayon jo lenne Ez nekünk kell! Vegyük meg !!

Zangif 2007.10.31. 18:28:39

tom h nem ide tartozik de a meccset tom vhol nézni??? mer nem találtam linket

RICh 2007.10.31. 19:48:17

Figyeljetek kitaláltam egy nagyon jo dolgot:Agüero,Fabregas,Richards(a cselzi elleni mecset ne nézzétek elborult az agya(mielött valaki mondaná))És ez igy tökéletes is lenne......nem?????:D potom 70-80 milla!

RICh 2007.10.31. 19:52:34

De igy belegondolva má annak is örülnék ha az 1iket megvennék mert amiket igazoltak a nyáron.......

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 20:00:29

Quaresmat szerintem simmi pénzért ne hozzuk én személy szerint a Juve vezetők helyébe 5 milkát nem adnák érte, csapat kell nem sok egyén ezért félek a nagy nevektűl és inkább kisebb klubokból kellene nem olyan nagy nevű játékosokat venni. Egyébként mielőtt valaki megszólalna, hogy én biztos utálom Quaresmat. Hát nem így van személy szerint lenyűgöz az amit csinál, de egyzserűen a Juvénak más játékosok kellenének. Huntelaart, Agüerot ide!!!! Giovincot is vissza!!! Trez, Iaquint mehet majd nemsokára nyugdíjba!!

Daccc 2007.10.31. 20:08:24

Iaquinta 27 evesen meg nehezen megy nyugdijba! :P

alex10 2007.10.31. 20:28:17

Szerintem Quaresma nagyon jó igazolás lenne mert szint vihet a középpályára és népszerűsítheti a júvét.

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 20:28:29

de ezek a srácok nyugdíjba fogják küldeni avgy legalábbis egy másik csapatba, mert én benne csak egy átmeneti emgoldás látok, ne hiszem, hogy tartós lenne a Juve számára.

Gergő 2007.10.31. 20:32:50

Szerintem is igen jó lenne ha idehoznánk meg mondjuk egy jó védőt. Többet ugyse várjunk. Nyáron is milyen nagy neveket hangoztattak aztán mi lett belőle. Tiago aki még semmit se csinált. Meg nem vagyunk mi real madrid h összevásároljunk mindenkit. Meg ha ennyi embert vennénk akkor mi lenne az igéretes fiataljainkkal? Pl: Nocerino meg Palladino. Szerintem ők a Juve jövőjének igen fontos kulcsajátékosai.

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 20:33:54

Inkább Quaresmat népszerűsítheti a Juve, mert én úgy tudom, hogy a világon a 3. legismertebb s elgtöbb szurkolóval rendelkező klub vagyunk, bár ez régen volt így, most lehet, hogy máshogy van.

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 20:37:55

Ne felejtsük soha Giovincot! Aki szerintem hasonlít Del Pierora és remélem, hogy egy töredét eléri annak amit Del elért, emrt, hogy ilyen játékos még egy nem lesz az biztos.

Daccc 2007.10.31. 21:51:51

Na kulomben mar megy a meccs! 2-0 :D! Mit tuttok a kezdo csapatrol! Gyenge a netem nemtom nezni a meccset! Viszont blogokon olvasom h nem meggyozo a jatek! aki nezi a meccset egy kis eligazitas a szegeny fejemnek :D

Gergő 2007.10.31. 21:59:35

Én csak most kezdtem nézni a meccset. Már 3:0. Most rugta a Trezegol. Ennyit tudok én is. Ha lesz valami fejlemény megirom.

Daccc 2007.10.31. 22:03:33

Gergo annyit mondj h latode Tiagot jaccani?

Edgar 2007.10.31. 22:08:00

Trezeguet mesterhármasával vezet a Juve! Az elsőt 11-esből lőtte

Gergő 2007.10.31. 22:08:43

Igen. Ha jol láttam ő lőtt kapura amit a kapus védett és a kipattanóból szereztük a 3. gólt

Angyal Bandi 2007.10.31. 22:12:01

Trezegól 3 Empoli 0 Ha jól láttam akkor a 2. gól passzát szabadrúgásból Tiago adta, sőt a 3. gólnál miután Del Piero passzolt Tiagonak, ő rálőtte, kapus védett, de Trezeget ott volt a kipattanónál... Sajna én is csak a 2. góltól látom és a képminőség sem túl erős.

Daccc 2007.10.31. 22:21:36

Nos vege! 3-0! Szep eredmeny! Kivancsian varom a velemenyetek! Egy masik eleg jo hir h egy masik tehetsegunk Paolo De Ceglie goljaval nyert a siena!

Daccc 2007.10.31. 22:24:52

Hja es ezse ide tartozik de vezet az atletico a sevilla ellen 2-1re es ki rughatta a masodik golt? nem mas mint aguero :D

Zangif 2007.10.31. 22:35:36

Nah ez a védelem kellemes meglepetés volt. Ahhoz képest h sok volt a hiányzo jol jáccott. Tiago is jol jaccott 1 golpassz, a harmadik golban is 80% al benne volt, és egyébként is jol jaccott.

Angyal Bandi 2007.10.31. 22:39:31

Bár csak a 2. góltól láttam, nekem is nagyon tetszett, amit láttam. Egyedül Buffonnak volt egy meredek megmozdulása, mikor a félpálya felénél cselezgetett az Empoli játékos orra előtt... Csak azért nem kaptam infarktust, mert akkor már vezettünk.

Daccc 2007.10.31. 22:43:25

Asszem rekord van! egy hirhez en meg nem lattam ennyi kommentet! :D

mmartin91 2007.10.31. 22:55:30

Gratulálok a fiúknak és főleg Trezegolnak a győzelemhez.Ez azt jelenti h azért el tudták felejteni a Napoli elleni meccset.Ez a 3-0 szép eredmény főleg úgy hogy 4 játékos hiányzott eltiltás miatt. Amúgy itt a kezdő: Buffon Birindelli-Grygera-Criscito-Molinaro Salihamidzic-C.Zanetti-Tiago-Palladino Iaquinta-Trezeguet igazából nem tom h Palla középályás vagy csatár volt de most talán középpályást jáccott. Mostmár koncentrálhatunk a hétvégi szuperrangadóra az Inter ellen,remélem nyerünk de naon nehéz lesz.Jót röhögnék az Interen ha nyernénk.FORZA JUVE!!!!!!!!!

mmartin91 2007.10.31. 22:57:29

ja még annyi h remélem Criscito ma jól jáccott,mondjuk nem kaptunk gólt de jó lenne ha visszakerülne a kezdőbe mert sokat hibázik Molinaro és egyébként is Criscito párti vok:)

PaLLaDiNhO 2007.10.31. 23:00:50

jaja érdekes mert nem ehhez a "pletykához "vártam a meccsösszefoglalót .néztem is hogy mivan igy lefagytunk a 3 nyuszi után?? Tiagooooo!!!!!nna ha nem leesssz ott vasárnap a kezdőben akkor ...na majdnem irtam valami csunyát...szal tiagot a zinter ellen a kezdőbe váromés PaLLaDiNhOt is...naygon szépen játszttak mind2en inter elleni középpályám+2csatár :PaLLa,Camo, Marchionni ,nedved(?) +Iaqinta trezegol!! nem kéne sztem eladni tiagot nagy kár lenne ,méeg a nyilatkozata ellenére ha már itt van akkor játszon minnél többet és hajrá Tiagooo!

PaLLadiNhO 2007.10.31. 23:04:44

én voltam az ötvenedik amugy nem kapok vmi ajándékkedvezményt ??mondjuk verjük szaarrráááá a zinterrtttt!!!!!

Ismeretlen_82815 2007.10.31. 23:08:26

Criscito, Palladino hogy játszott? Del csere volt?

kowa 2007.11.01. 00:40:47

Nem értem h egy Zanetti miért kezdő több mint fele meccsen?????!!!!! Nevetséges!! Soha nem volt és lessz 1 juve szintű játékos!!

RICh 2007.11.01. 12:59:02

Nem tudom látta e valaki az ATL.Mad-Sevilla mecsen a 3. ATL.Mad golt....aki látta az tudja miröl beszélek!!!

RICh 2007.11.01. 15:37:48

Itt van 1 kis összefoglalo(az utolso helyzetet nézzétek meg...Giovicco kicsit megszopatja avédelmünket..:D) http://href.hu/x/3ux4

nilsnoa 2007.11.01. 22:15:05

Agüero kell, ez nem is vitás!!!!

Ismeretlen_22017 2007.11.02. 16:50:55

Nagyon szép kis komment szám jött össze :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása