Blanc az igazolásokról és játékosokról

Jean-Claude Blanc a Juventus átigazolási terveiről, Tiagóról és Ivanivocsról is beszélt.

"A nyári igazolási időszakban 53 millió eurót költöttünk, ugyanakkor játékosok eladásából 14 millió euró bevételünk is lett. Egy klub vezetésénél az a helyes felfogás, ha nem költöd el az összes, rendelkezésedre álló pénzt. Megpróbálunk azokra a játékosokra összpontosítani, akikről úgy gondoljuk, hogy pluszt adnának a csapat játékához."

Jean-Claude Blanc

A csapat sztárjaival folytatott, hosszan elnyújtott szerződés hosszabbítási tárgyalások, és a nyári igazolási időszakban elköltött túl kevés pénz miatt a szurkolók egy csopotja a klub vezetése ellen tüntetett.

"Az igazolásokat igazi profihoz méltóan oldottuk meg. Tapasztalt játékosokat akartunk fiatalokkal vegyíteni, és az öszes sztárunk szerződését meghosszabbítottuk."

Most, hogy Del Piero 2010-ig aláírt, már csak Tiago helyzete bizonytalan a csapatnál. A játékos egy nyilatkozatában azzal fenyegette meg klubját, hogy játéklehetőség hiányában januárban távozni fog.

"Tiago igazi bajnok, és ő is része a csapatnak. Eddig még nem kapott sok lehetőséget, de van bőven ideje, hogy megszokja az olasz futballt. Ha távozni akar? A fő célunk az, hogy 11-nél több, igazán minőségi játékosunk legyen. Ez egy hosszú idény, és még csak nyolc mérkőzésen vagyunk túl, szóval korai még dönteni bármiről is. Tiagónak hétről hétre a legjobbját kell nyújtania, és bebizonyítania, hogy helyet érdemel a csapatban."

A Lokomotiv Moszkva hálóőre, Ivan Pelizzoli a héten azt nyilatkozta, hogy csapattársa, Braniszlav Ivanovics készen áll, hogy januárban a Bianconerihez igazoljon.

"Ez nem igaz. Jelenleg zárva van az igazolási piac, és eddig még egy klubbal, vagy játékossal sem állapodtunk meg. Persze próbálkozunk, hogy tovább erősítsük a csapatot, és a kölcsönben lévő játékosainkat is figyeljük."

A Juventus jelenleg a tabella második helyén áll, és mindent megtesznek, hogy továbbra is az Inter nyomában maradjanak, akikkel a Napoli és az Empoli után találkoznak.

"Ezen a három mérkőzésen kilenc pontot akarunk szerezni, mert mi a Juventus vagyunk. Ha sikerül bizonyítanunk az Inter ellen, a csapat még ennél is magabiztosabb lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr724641237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása