Ranieri: "Olyan játékot szeretnék látni, mint a Roma ellen"

Claudio Ranieri 200. Serie A-s mérkőzését győzelemmel szeretné ünnepelni:

"Egy jó csapattal kell megmérkőznünk, akik nem csak védekezni jönnek hozzánk."

Claudio Ranieri

A vasárnapi, Roma elleni kitűnő teljesítmény után Ranierinek és a szurkolóknak is itt a lehetőség, hogy ellenőrizzék a csapat fejlődését, hiszen szerdán hétközi fordulót rendeznek a Serie A-ban. Az ötödik fordulóban a Reggina érkezik Torinóba, akiknek jóval kevesebb pontjuk van, mint amit megérdemelnének.

Ranieri, aki 200. olasz élvonalbeli találkozójára készül, tudja, milyen meccsre számíthat:

"Ez is fontos próba lesz számunkra. Nem hiszem, hogy a Reggina csak védekezni jönne. Megnéztem videón a Roma elleni meccsüket, jól játszottak, az egészet egyetlen momentum miatt bukták el. Amikor a Roma gólt szerzett, tőlük pedig egy embert kiállítottak. Jó csapatuk van, saját stílusuk, és elöl olyan támadójuk, mint Amoruso. Jól szervezettek, harcolni jönnek hozzánk."

Arra a kérdésre, hogy milyen Juventust várhatunk, egyszerű a válasz. Ranieri ugyanolyan játékra számít, mint a Roma ellen:

"Fontos, hogy megint jól teljesítsünk, főleg, mert hazai pályán játszunk, és legutóbb nem voltunk valami jók itt. Két lábbal a földön kell állnunk, és úgy játszanunk, mint Rómában. A csapat fő ereje a szerénységben, alázatosságban rejlik, úgy játszunk, mint egy kis csapat, minden labdáért megküzdünk. Alkalmazom-e újra a három csatáros formációt? Három csodálatos támadóm van, így mindig sajnálatos, ha egyiküket ki kell hagynom. Előbb vagy utóbb látjuk még őket együtt, de a legfontosabb, hogy ne veszítsük el a hozzáállásunkat."

Ranieri nem nagyon aggódik a támadások miatt, sokkal inkább a védelemre koncentrál, különösen Andrade pótlása miatt. Mindenestre Domenico Criscitóra továbbra is számítani fog.

"Túlságosan sok kritikát kap, pedig a Roma ellen is jól játszott: kivételesen jól törte meg a támadásokat. Kissé túl naív volt az első gólnál, de az ilyesmi előfordul, ha egy olyan nagyszerű csatár ellen játszol, mint Totti. Még mindig bízom benne; tapasztalatot kell szereznie, és ahogyan a csapat egyre jobb lesz, úgy fejlődik majd ő is. Még fiatal, időre van szüksége; ezen kívül a nála sokal ismertebb és rutinosabb védők is követnek el hibákat. Ki veszi át Andrade helyét? Több lehetséges opció is számításba jöhet."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr534641116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása