Mexes a Juventusról

A Roma védője, Philippe Mexes elmondta, hogy sosem gondolkodott azon, hogy a Juventushoz igazoljon. Köztudott, hogy a kitűnő védő korábban a Bianconeri célpontja is volt, ám Mexes azzal, hogy maradt a fővárosban, még nagyobb kedvence lett a szurkolóknak.

Philippe Mexes

"Egyáltalán nem érdekel a Juventus" - mondta a francia játékos arra a kérdésre, hogy csatlakozott volna-e a torinóiakhoz. - "Nem akarok olyan átigazolási pletykáról hallani, ami hozzájuk és hozzám kapcsolódik. Soha nem képzeltem magam zebracsíkos mezbe, a Roma játékosa vagyok, nem akarok ilyesmikről beszélni. Ennél a klubnál maradok, nincs mit latolgatnom."

A vasárnapi mérkőzés igen hevesnek ígérkezik, Mexes számára pedig különösen, mivel a nyári felkészülési találkozó alkalmával összekülönbözött a Juventus középpályásával, Pavel Nedveddel.

"Ami köztem és Nedved között történt, előfordul néha. Már el is felejtettem, a múlthoz tartozik. Most csak reménykedjünk, hogy jó mérkőzést játszunk vasárnap. Szerintem Nedved nagyszerű játékos, és emiatt tisztelem is. A pályán való viselkedése? Ezt mindenki láthatja..."

A Roma abszolút esélyesként lép pályára - látva eddigi teljesítményüket -, míg a Juventus a legutóbbi fordulóban az Udinesétől szenvedett hazai pályán 1-0-ás vereséget. Mexes azonban szoros mérkőzésre számít:

"A Juventus nincs tőlünk nagyon lemaradva. A Juve mindig Juve, és nagyszerű játékosaik vannak. Az igaz, hogy kitűnő formában vagyunk, de nem szabad őket lebecsülnünk."

A vasárnapi összecsapáson Mexes honfitársa, David Trezeguet ellen lép majd pályára. A Bianconeri játékosai közül őt értékeli legtöbbre a Roma hátvédje.

"David nagyszerű csatár, nagyon kell majd rá figyelnünk. Persze nem csak ő jelent ránk fenyegetést, de ő a legveszélyesebb. Mi azonban nagyon motiváltak és sikerre éhesek vagyunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr974641100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása