Juventus - Udinese: 0-1

Tegnap elszenvedte első vereségét a Juventus; a második félidő első perceiben szerzett vezetést a vendégeknek Di Natale, amit a Bianconeri képtelen volt kiegyenlíteni. Ranieri csapat igazán szerencsétlen volt: Del Piero kétszer is eltalálta a kapufát, Camoranesi pedig sérülést szenvedett.

Juventus - Udinese: 0-1

A Juventus két győzelemmel a háta mögött várhatta a bajnokság harmadik fordulóját. Ranieri ugyanazzal a felállással küldte pályára csapatát, mint az elmúlt mérkőzéseken. Buffon előtt ezúttal Birindelli, Andrade, Criscito és Chiellini védekezett, a középpályán Camoranesi, Zanetti, Almiron és Nedved kapott lehetőséget, míg a támadósort Del Piero és Trezeguet alkotta. Vincenzo Iaquinta, aki pont az Udinesétől érkezett a nyáron, a kispadra szorult.

A vendégeknél egy volt Juventus játékos sem kapott lehetőséget: Chimenti helyett Handanovics lépett pályára, míg Boudinaski és Paolucci a kispadon ült. Marino ezúttal változtatott az elmúlt két mérkőzésen alkalmazott taktikán, de most is három csatárt küldött pályára: Quagliarella, Asamoah és Di Natale bizonyíthatott.

A mérkőzés igen kiegyenlített volt az első 20 percben, a két csapat nagyjából ugyanannyi lehetőséget alakított ki, volt dolga Buffonnak és Handanovicsnak is. Del Piero és Trezeguet is élénken mozgott, előbbi szabadrúgásból a kapufát is eltalálta. 30 perc elteltével Camoranesi sérülést szenvedett, így kénytelen volt elhagyni a pályát, helyére Nocerino állt be.

A második félidőben nem történt csere, de az Udinese korai gólja aztán mindent megváltoztatott. 11 perc után Ranieri minden cseréjét felhasználta: Trezeguet és Zanetti lejött, őket Iaquinta és Tiago váltotta. Az új játékosok felfrissítették a játékot, mégis Nedved előtt adódott a legnagyobb lehetőség.

Az Udinese nemcsak védekezésre állt át, hanem veszélyes ellentámadásokat is indított. A 62 percben Asamoah kitűnő szólója után csak a kapufát találta el. A középpályások minden erejüket beleadva segítették a támadásokat, aminek majdnem meg is lett az eredménye. A 75. percben Nocerino tört be az ellenfél tizenhatosára, ahol ütközött Handanoviccsal, ám a bíró nem adott tizenegyest, csak közvetett szabadrúgást.

A bíró ezután is főszerepet játszott, ugyanis egy teljesen szabályos Iaquinta gólt nem adott meg les miatt. Végül Del Piero előtt adódott még egy lehetőség, ám szabadrúgása ezúttal is a kapufán csattant.

A Juventus tehát elszenvedte a szezon első vereségét, pont egy héttel a Roma elleni mérkőzés előtt.


Összegzés:

Gólok: Di Natale 47'

Sárga lapok: Chiellini 35', D'Agostino 82'


JUVENTUS:
Buffon; Birindelli, Andrade, Criscito, Chiellini; Camoranesi (Nocerino 30'), Zanetti (Tiago 56'), Almiron, Nedved; Del Piero, Trezeguet (Iaquinta 56')

Fel nem használt cserék: Belardi, Legrottaglie, Molinaro, Palladino

Edző: Ranieri


UDINESE
: Handanovics; Zapatocny, Zapata, Coda; Mesto, Ilner, D’Agostino, Dossena (Lukovics 86'); Quagliarella, Asamoah (Floro Flores 64'), Di Natale (Pepe 86')

Fel nem használt cserék: Chimenti, Ferronetti, Sivok, Emerenko, Floro Flores

Edző: Marino


Bíró: Farina 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr514641079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása