Ranieri: "Jók voltunk, de ez nem elég"

Csapata 5-1-es győzelemmel tért vissza a Serie A-ba, ám Ranieri nem volt teljesen elégedett a mutatott játékkal.

"A csapat kezd hinni magában, a szokásos játékunkat játszottuk. Ez azonban nem volt könnyű, mert a Livorno keményen védekezett, és kontrákra rendezkedett be. Sikerült azonban nyugodtnak maradnunk, és kivártuk a megfelelő pillanatot. Vétettünk néhány hibát, főleg a védelemben. Sok kritikát kaptunk a felkészülési mérkőzések során, hogy nem tudjuk kihasználni a lehetőségeinket, most azonban nem ez volt a helyzet."

Claudio Ranieri

A mérkőzésen David Trezeguet mesterhármast szerzett, míg Vincenzo Iaquinta - aki Del Pierót váltotta - kétszer volt eredmélnyes.

"Mindig nagyszerű érzés egy edzőnek, ha ennyi jó csatár közül választhat. Lehoztam Del Pierót, mert hétközben a válogatottban szerepelt, így pihentetni akartam."

Amikor Trezeguet utoljára lépett pályára hivatalos mérkőzésen a Stadio Olimpicóban, még úgy tűnt, elhagyja a Juventust.

"Amikor a mérkőzés után azt a gesztust tette, meglepődtem, mert teljesen más véleményem alakult ki róla az öltözőben, amikor találkoztunk. Talán azt hitte, hogy nem számítok rá a csapatban. Ez azonban nem így volt, és most látható az eredmény."

A Livorno az utolsó másodpercekben szerzett szépítő gólt Massimo Loviso révén, de az edző, Fernando Orsi nem igazán tudta palástolni dühét.

"A 80. percig elfogadható teljesítményt nyújtottunk, de aztán tönkretettünk mindent. Egyszerűen nem tudtunk koncentrálni. Három gólt simán elkerülhettünk volna, most pedig így kell távoznunk Torinóból."

Amikor arról kérdezték, hogy hiányzott-e a Shaktar Donyeckhez távozott Cristiano Lucarelli, és tervez-e további erősítéseket, Orsi még idegesebb lett.

"Lucarelli nincs itt, így nincs értelme róla beszélni. Elégedett vagyok a játékosaimmal, de az ötödik gól után legszívesebben fenéken billentettem volna őket. Ez teljesen elfogadhatatlan." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr44641009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása