Thiago Motta is a kiszemeltek között

A Juventus érdeklődik a Barcelona középpályása, Thiago Motta iránt.

Thiago Motta

A csalódást keltő felkészülési eredmények után a Bianconeri illetékesei úgy látják, hogy Claudio Ranieri csapatának szüksége lenne egy labdaszerző középpályásra.

A Barcelona várja az ajánlatokat a brazil játékosért, és a Juventus tegnap este kapcsolatba is lépett a katalánokkal, hogy Motta áráról érdeklődjenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr924640919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2007.08.06. 16:14:25

Én mondtam előre! :) Kell még egy belső középpályás, de nem Motta !!!!

passerby 2007.08.06. 18:44:09

Nagy Juve-fan vagyok, de egyáltalán nem vagyok megelégedve a "bevásárlással". OK, megtartottuk a bajnokokat, de az érkezők között nincsen egy igazi nagy húzónév, (Tiago messze nem az). Persze ettől még muzsikálhat jól a csapat, de eddig aggasztóak a jelek. Az meg pláne idegesítő, hogy több kiszemelt játékos más csapatot választott, vagy el sem hagyta a csapatát....

juvem 2007.08.06. 20:08:59

háát gondoljatok bele ha moggi még itt lenne... nem lenne ember aki nemet (merne) mondani nekünkXD de hát igen nem vettünk nagy neveket... mind1 reméljük ha nem is most majd következő átigazolásban már nagy neveket veszünk... de passerby csak anyit h végülis 1 egész csapatot kell újjászervezni és nagyion sok posztra nem voltak megfelelő emberek h mindehova 1 klasszist vegyünk oda nagyopn sok pénz kell... és ez nem a real h hetente 1 nagy nevet vesznek meg... bar nekem mind1 ki jön megy csak jó legyen a csapat és verjük meg az intert:))

Gergő 2007.08.06. 21:19:46

Egyetértek Danával! Nekünk nem motta kell hanem valami nagy ász aki be tud segíteni a védelembe mert az még nem az igazi.Sőt! Igazán oda kéne még valami remek játékos. A Zebinát meg zavarjuk el a francba mert hülyét kapok tőle. Nem értem mit keres egyáltalán a Serie A-ban. Valami grúz harmadligába jobban el tudnám képzelni.

Zangif 2007.08.06. 21:32:10

Most biztos lehülyéztek meg minden de én elégedett vok a bevásárlással, nem nagy nevek kellenek hanem jó játékosok, ne legyünk mi is olyan mint az inter meg a real, ne legyünk játékostemetö, sose voltunk azok. Motta meg sztem jo lenne, jobb mint Zanetti. Védelmet nézve meg sztem jol állunk csak össze kéne szokniuk, Andrade és Grygera középen jobb Zebina bal Chiellini és kész. Sztem simán ott leszünk a elsö 4 ben.

juvem 2007.08.06. 21:50:41

nem vagy hülye... ez így van jó játékosok kellenek és én is félig meddig egyetértek én is a bevásárlással emg minden... de zebina helyére vki kellene sztem...

Daccc 2007.08.06. 22:33:07

Motta nem illene be a Juveba! Labdaszerzo helyett inkabb labdaveszitonek neveznem! Meg minden masodik meccsen piros lapot kap nem kell o ide!

csufi 2007.08.06. 22:56:18

Szerintem Mottát nagyon gyorsan felejtsék el, a barcába se való nem hogy a juvéba. Zebinát meg haza kellene zavarni. Grygerát kitenni a helyére középre meg Boumsongot meg Andradét, bal szélen meg Chiellini.

RICh 2007.08.06. 23:26:05

Szó mi szó a védelem sztem harmat gyenge,ott kellett volna elkezdeni az épitkezés nem a középpályán és a csatársortnál........szerintem iaqinta hihetetlenül sz*r igazolás volt,nem tudom hogy mennyiért jött de ha ingyen jött volna még akkor sem kellett volna.Szerintem Vicent Kompany nagyon jó igazolás lehetett volna,és Cannavaro-t is vissza lehetett volna füzni, a realnak is kell a pénz mert Kakáért 90Millát-,Ballak-értés Robbenért eggyüt 50 Milliót ajánlottak,nem hiszem hogy annyira sikeresek voltak mostanában hogy csak ugy zsebböl menne(3é alatt 1 bajnoki)

juvem 2007.08.06. 23:32:07

hát RICh az a szar h sztem simán tudják finanszírozni így is:S a real az 1ik leggazdagabb klub lehet az elmúlt 3 évben 1 bajnoki de elöte voltak sikerek... bár az a pénz már lehet elfogyott foggalmam sincs de vhonnan tuti van zséjük

Robi 2007.08.07. 02:27:07

Hát RICh, lehet, hogy szép és jó volna, ha Kompany a Juvéban kergetné a labdát, de ez nem így működik. Egy igazolás rengeteg tényezőn múlik, melyek közül csak az egyik (bár a legfontosabb) a pénz. A jelenlegi csapat összeállítása biztosan rengeteg munkát igényelt, és véleményem szerint a korlátozott lehetőségekhez képest egész jól sikerült. Még sok munka áll a csapat előtt, de szerintem a klub jó úton indult el. Még van mit finomítani ezen a csapaton (mondjuk Zebina helyett én is el tudnék képzelni valaki mást), de kiindulási alapnak ez a keret is megteszi (bár messze még a mercato vége). Majd jövőre mondjuk egy serie-a dobogós csapatba esetleg valamivel nagyobb neveket is el lehet majd csábítani. Azt nem szabad senkinek sem elfelejtenie, hogy ez a csapat a b-ből érkezett, és a nyár előtt az optimisták is két-három évet jósoltak arra, hogy a csapatot ismét a bajnokesélyesek között emlegessék, erre most már sokan az egyik legnagyobb esélyesnek tartják a Juventust a 2007/2008-as scudetto-ra. Ez persze még a jövő titka, de én nem kongatnám meg a vészharangokat azért, mert egyetlen 20-30 millós játékost sem igazoltunk eddig.

tatajuve 2007.08.07. 06:58:16

Ha a realitást nézzük szerintem ez a csapat a harmadik helyre lehet jó,vannak sokkal erősebb játékoskerettel rendelkező csapatok! Egy Bajnokok ligáját érő helyezést kell elérni és akkor majd lehet nagyobb neveket kiszemelni és biztos vagyok benne hogy könnyebben is jönnek hozzánk mint így hogy senki sem tudja még hogy a Juve mire lesz képes!!!

mmartin91 2007.08.07. 10:15:38

Emberek,annyira nem sikerült rosszul ez az átigazolási szezon,nyilván nem fogjuk megnyerni a Serie A-t,de a 3.-4.helyen ott lehetünk.A védelembe fog még érkezni egy középső védő,én kiegyeznék Alexxel,mellette Andrade,jobb oldal Grygera,bal Chiellini,mögöttük meg a világ legjobb kapusa Buffon.Andrade várhatóan kb.fél évet sérült lesz,mertő ilyen játékos,de még akkor is ott van Boumsong,Grygera is be tud húzódni,Zebina is,meg Chiellini is.A középpálya kezdőbe sztem naon jó,Camo-Almiron-Tiago-Nedved,a szélekre megvannak a cserék:Salihamidzic és Marchionni,középen vagyunk gyengébbek mert csak Zanetti és Nocerino van cserének,Blasi meg Olivera úgyis elmegy tehát velük felesleges számolni.Elöl naon jók vagyunk,kezdőbe Trez-Alex,cserének Iaquinta,Palladino,Zalayeta.Úgynézki h 2 játékos fog még érkezni,egy középső védő és egy középső középplyás,én kiegyeznék a 2 Chelseassel(Alex,Makelele)mert Alex kiváló KH,míg Makelelének hatalmas rutinja van és a Juvéban csak pados lenne alapból tehát nem naon bajlódna sérülésekkel.Ha ez a 2 játékos érkezne akár még a scuddetóért is versenybe szállhatnánk,nem azért mert erősebb lenne a keretünk a 2 milánói csapatnál meg a Románál,hanem mert nekünk csak a bajnokságra kelle figyelnünk,nekik meg a BL-re is.

juvem 2007.08.07. 10:55:14

hát mmartinnal 1eterték alex ügyben... sztem ő a világ 1ik legjobb hanem a legjobb középhátvédje vagyis az én véleményem szerint, ha alex jönne de erre még pletyka sincs(sajna) akkor sztem a védelemmel már tényleg semmi gond nem lenne sőt

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.08.07. 12:23:20

Szerintem sem sikerült rosszul az átigazolási időszak eddig. Egy védő még biztosan kell, és talán a középpályára is valaki. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az előző években az Inter és a Milan is erősebb kerettel rendelkezett, mint a Juve, mégis mindig sikerült velük felvenni a versenyt. Nálunk nem a nagy neveken volt a hangsúly, hanem a csapategységen. Egyébként meg, ha megnézzük, szinte mindenki válogatott a mostani keretből, és ez azért nem rossz.

RICh 2007.08.07. 12:27:17

Sztem Alex Biztos hogy nem fog jönni mert most igazol a Cselzihez(:D)Ha eggy emberre gondolunk.....Iaquintát mennyiért vette a juve?

juvem 2007.08.07. 12:33:45

hát ja ezért nem is vártam a pletykákat... meg hát mondjuk a murinnyó is jó nyomta mondta nem igazolnak idén semmi nagyobb játékost... erre 1 hétre már rászáltak alexre... na mind1:) de igen a juve mindig is a csapategységre összpontosult... azért szerettem meg még kiskoromban a juvét mert akkor még nekem semmit sem mondó nevek tök jók voltak:P na jó a zidane az mondott vmit... de akkor még asse tudtam mi az a foci

Robi 2007.08.07. 13:18:03

Hát igen, egy középső védőre és egy középpályásra (szerintem inkább egy támadó-irányító szelleműre) még szükség lenne, de hatalmas nevekben ne nagyon gondolkodjunk, mert a két játékosra együtt van kb. 15-20 milliója a klubnak. Azért reméljük a legjobbakat.

mmartin91 2007.08.07. 13:33:02

Alexet elvileg simán meg tudjuk venni,nem hallottátok h nem kapja meg a munkavállalási engedélyét?Azért,mert csak 60%-ban jáccott a válogatott mecseken a minimum 75%helyett,ezért a Chelsea el-vagy kölcsönadná,a Juve meg totál jónak tűnik nekik,hisz ha 1 évre kölcsönadják tuti h nem találkoznának Alexxel mivel a Juve nem indul a BL-ben,máshol meg nem tudnak.

Ismeretlen_22017 2007.08.07. 13:34:36

Igen, ezt én is hallottam. Alex kitűnő megoldás lenne, nagyon örülnénk, ha sikerülne megszerezni.

RICh 2007.08.08. 12:39:24

Meg ha mondjuk meglenne alex(akár kölcsönbe is) makelelét is kölcsön kéne venni,igaz 34 éves de sztem 34 évesen is ö a világ legjobb védekezö középpályása.Jövö év végén pedig kicsit spanyolországba és angliába kellene közülnézni játékos ügyileg,föleg az arsenalra gondolkok,mert ott van 1 csomo fiatal ám de nagyon tehetséges játékos akik most nagy szerephez fognak jutni az ezévi angol bajnokságban(walcott,Traoré,Clichy).

RICh 2007.08.08. 12:45:28

Ja és most a Barca utánpótlásában is feltünt egy nagy ászjelölt:Bojan Krikic.Sztem még messinél is sokkal jobb játékos lessz,igaz kicsit más beállitottságu de nagyon tud hajtani és szintén olyan gyors mint messzi.No meg most nekem szemetszurt egy másik fiatal gyerek is:Royston Drente.Holland és ugy nézki mint davids,csak eza játékos sokkal teknikásabb mint ö volt és szintén oylan erös mint Edgar volt a juvéban.Ahhoz tudnám hasonlitani mintha Ronaldinho és Davids 2-en felcsináltak volna 1 nöcit...D::D:D:D:D:D:.'a lényeg el kell kezdeni fiatalositást a juvéba ha nem akarnak minden évben ugyan arra a posztra venni a játékosokat!!!!!!!

Ismeretlen_22017 2007.08.08. 13:26:52

Úgy tudom, Drenthe a Real Madridba akar igazolni... Legalábbis a goal.com-on ez volt.

Rich 2007.08.08. 13:33:01

A reela madrid érdeklödik iránta....ha a real meg tudja venni kakát robbent és ballakot akor sztem nem fogják megvenni drentét

Ismeretlen_22017 2007.08.08. 13:52:59

Ezt a cikket olvastam: http://href.hu/x/39g7

RICh 2007.08.08. 23:45:48

Sajna nem tudok anygolul de megkértem valakit hogy nagyjábol forditsa le

RICh 2007.08.08. 23:46:38

ha én lennék a juve elnökénbek a fia.........olyan igazolásokat javasoltam volna a papának hogy ihaj.........:D:D:D:D:D

RICh 2007.08.08. 23:56:15

Leforditattam és ez nem vmi jo hir annak ellenére hogy nincs a kiszemeltek között drenthe......kicsit komolyan gonolja a srác hogy a madridhoz igazol....biróság meg minden....!!!az elözö hir is igen szomorú,hogy nem akarnak többet igazolni pedig a védelembe tényleg kell valaki!!

Norbisillo 2007.08.09. 16:32:48

Csak az a baj hogy a chelsaenek egy fillérjébe sem kerül alex mert az eredeti klubja a PSV-ben csak kölcsönben volt. és azért volt kölcsönben mert nem kapta meg a munkavállalási engedélyt így lehet még egy évre kölcsönadják

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása