Trezeguet három támadót szeretne

David Trezeguet szerint az lenne a legjobb, ha a Juventus a Sunderland ellen is három támadóval lépne pályára.

"Magasra kell törnünk, mivel a megfelelő mennyiségű és minőségű játékossal rendelkezünk." - mondta a francia csatár a barátságos mérkőzés előtt.

David Trezeguet

Claudio Ranieri kísérletezett már a 4-3-3 és a 4-4-2 felállással is, de eddig a Newcastle és a Hamburg ellen is kikaptak, úgy, hogy három kapott gól mellett egyet sem sikerült szerezni.

"Tudtuk, hogy olyan csapatok ellen játszunk majd, akik sokkal előrébb járnak a felkészülésben, mint mi. Ráadásul a Newcastle ellen hét új játékos is a kezdőben volt. Szükségünk van ezekre a mérkőzésekre, hogy jobban megismerjük egymást a pályán."

A két eddigi találkozó közül a Newcastle elleni volt a meggyőzőbb, mert a támadó hármas rengeteg lehetőséget alakított ki, és csak Shay Givennek, az ellenfél kapusának volt köszönhető, hogy nem született egyikből sem gól.

"Szeretem a három csatáros játékot, mert a futball tulajdonképpen szórakoztató műfaj, ráadásul így jóval nagyobb esélyünk van gólt szerezni, mint a 4-4-2-vel."

Rengeteg változás történt a Bianconeri keretében a nyár során, és az érkezők között van - többek között - a világbajnok csatár, Vincenzo Iaquinta is.

"Iaquinta különbözik Del Pierótól és Zlatan Ibrahimovicstól is. Ők ketten lábbal szeretik kezelni a labdát, míg Iaquinta inkább a levegőben jó. Gyorsan tud emelkedni, összezavarja a védelmet, igazán nagy segítség a támadások során."

Ranieri azt nyilatkozta, hogy jobban örül a vereségeknek, mert így a sajtó nem kiáltja ki a csapatot egyből esélyesnek. Egyetért ezzel Trezeguet?

"Az Inter az egyik csapat, akiket le kell győznünk. Nagyszerű játékosaik vannak, és az erősítésekkel a Scudettóra és a Bajnokok Ligájára is esélyesek. Papíron ők a legesélyesebbek, de mi is ott leszünk azért."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004640913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása