Hamburg - Juventus: 1-0

Choupo-Moting utolsó percekben szerzett góljával a sokkal fittebb Hamburg 1-0 arányban legyőzte a Juventust. Szombaton következik a harmadik felkészülési mérkőzés a Sunderland ellen.

Hamburg - Juventus: 1-0

A Bianconeri második felkészülési találkozója is vereséggel zárult. Az ellenfél, a Hamburg gárdája sokka jobb erőnléti állapotban volt, mivel az Intertoto Kupában is szerepelnek. Ranieri csapata így is csak 1-0-ás vereséget szenvedett, a gólt Choupo-Moting szerezte az utolsó percekben. Szombaton befejeződik az angol-német túra: a csapat visszatér Angliába, hogy a Sunderland ellen lépjen pályára.

A mérkőzésen az első félidő volt az izgalmasabb, köszönhetően mindkét csapatnak. A hazaiak jól kezdtek, két lehetőség is adódott Van der Vaart előtt, ám Belardi mindkétszer jól mentett. Egy kis idő után Del Piero vett át a Bianconeri irányítását, volt néhány jó elfutása, és szabadrúgása is, melyekből Boumsong majdnem gólt szerzett. Az első játékrész végén a Hamburg kapusa, Frost Criscito elől volt kénytelen menteni.

A második félidőben Stevens és Ranieri más-más taktikát alkalmazott. A holland tréner több játékost is lecserélt, míg olasz kollegája a 35. percig pályán hagyta a kezdő tizenegyet. Ekkor Almiron váltotta Zanettit. A cél egyértelmű volt - ahogyan ezt Ranieri közölte is a mérkőzés előtt -, mégpedig az, hogy mindenki játéklehetőséghez jusson, ezzel pedig meccsrutint szerezzen. A németek, akik sokkal frissebbek voltak, szinte folyamatosan birtokolták a labdát, ám a 40. percig a Juventus védelme kitűnően hárította a próbálkozásokat. Ekkor Choupo-Moting talált rést, és Belardi már nem tudott hárítani. A végeredmény így 1-0 lett.

Összegzés:

Gólok: Choupo-Moting 85'

Sárga lapok: Criscito, Szalihamidzsics, Blasi, Jarolim


HAMBURG: Rost; Demel, Reinhardt, Mathijensen, Benjamin; Trochowsky, De Jong, Brecko; Van der Vaart, Castelen; Zidan

Cserék: Hosl, Kompany, Olic, Jarolim, Choupo-Moting, Saka, Addo, Sam

Edző: Stevens


JUVENTUS
: Belardi; Birindelli, Legrottaglie, Boumsong, Criscito; Blasi, Nocerino, Zanetti (Almiron 80'), Szalihamidzsics; Del Piero (Nedved 85'), Palladino (Iaquinta 82')

Fel nem használt cserék: Vanstrattan, Zebina, Andrade, Grygera, Chiellini, Molinaro, Tiago, Marchionni, Trezeguet

Edző: Ranieri


Bíró: Babark Rafati

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr604640901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása