Blanc: "Tapasztalt és kitűnő a csapat"

"Kiemelkedő minőségű csapatot építettünk. Hogy lesznek-e még új igazolások? Minden lehetőséget igyekszünk megragadni. Ha az eltelt egy hónapra, vagy az elmúlt évre gondolok, amikor tavaly július 14-én pontlevonásokkal sújtva lesorolták a Juventust, és most itt vagyunk, hogy elkezdjük a Serie A-t, nos, csak annyit mondhatok, boldog vagyok."

 

Jean Claude Blanc és Alessandro Del Piero

 

Egy sugárzó Jean Claude Blanc zárta a vinovói edzőközpontban tartott sajtótájékoztatót. A klub igazgatója az új igazolásokról beszélt, melyekkel mindenki nagyon elégedett.

"Fiatal csapatot építettünk, az átlag életkor 25 év. Azonban így több válogatott játékos, négy világbajnok és több, a világbajnoki döntőben feltűnt játékos alkotja a keretet. A játékosok és a menedzsment is igen tapasztalt, most már csak a pályán kell bizonyítanunk. Meggyőződésem, ha keményen dolgozunk, annak meglesz a gyümölcse."

A Juventus legutóbbi sikere az volt, hogy meggyőzték Pavel Nedvedet, maradjon még a csapatnál.

"Egy klubnak érzelmeket, de ugyanakkor kiegyensúlyozottságot is kell képviselnie. Gondolni kell a jövőre - az új igazolásink is ezt bizonyítják. A játékosokkal kötött négyéves szerződések a folytonosságot hivatottak elősegíteni. Pavel esetében más volt a helyzet, mert ő egy nagyobb projekt része, mely túlmutat egy egyszerű szerződésen. Megállapodásunkkal mindkét fél elégedett lehet. Rajta, Alexen, Gigin, Maurón és Davidon múlik, hogy továbbvigyék a Juventus új értékeit."

A rengeteg új igazolás ellenére a Juventus még több játékost szerezhet:

"Augusztus 31. éjfélig van időnk. Már eddig is erős csapatot építettünk, azt mondanám, 98 %-ig készen vagyunk, de készen állunk, hogy bármilyen felmerülő lehetőségre lecsapjunk. Mit gondolok a nyári átigazolási piacról? Követtem a tavalyi piacot is, de az főleg az eladásokról szólt. Idén az érem másik oldalát is megláttam: ez egy nagyon harcos világ, mivel a jó játékosok már rendelkeznek szerződéssel. Mérlegelni kell a játékosok és ügynökeik szükségleteit, és persze a klubét is. Mi olyan kitűnő játékosokat próbáltunk igazolni, akik megérik az árukat."

Az a tény, hogy a Juventus még egy évig biztosan nem vesz részt a Bajnokok Ligájában, nem befolyásolta az igazolásokat.

"A Juventus még mindig Juventus. Bajnokok Ligájával, vagy anélkül."

A sajtótájékoztató végén Blanc beszélt a Delle Alpi helyzetéről is:

"Augusztus végén lesz az Igazgató Tanács ülése, itt fogjuk előterjeszteni a terveinket. Több lehetőségünk is van. Még az is előfordulhat, hogy a legambíciózusabb terv valósul meg, azaz teljesen újat építünk, mely Olaszország legjobb stadionja lesz."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr704640834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dana 2007.07.13. 17:43:38

Jól néz ki az új stadion terve. De hogy mi lesz belőle ? Majd meglátjuk. Nemtudom máshol elképzelni csak Torinóban, de hihetetlen hogy több ember van Torinóban aki a Torinónak szurkol és nem a Juvénak. Azért örülnék ha látnám még egy párszor az Öreg Hölgyet teltházzal.

Peti 2007.07.21. 09:12:01

Sziasztok Sajnáltam nagyon a Juventus-t ,hogy kizárták. Nevetségesnek tartottam!!! Az pedig pláne nevetséges ,hogy a többi csapat megúszta és a Juventus kapta a legerősebb büntetést. Drukkolok nektek!!! Forza JUVE!!!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása