Tárgyalt a Juventus és Buffon

A szerdai találkozó után kiderült, hogy Buffon és ügynöke júniusig nem hozza meg döntését. A felek a mai napon találkoztak, és megvitatták a kapus helyzetét. Semmi sem dőlt el, és még további tárgyalások várhatók.

Gianluigi Buffon

"A mai találkozó nem volt betervezve, és abszolút nem hivatalos volt." - mondta Buffon ügynöke, Silvano Martina.

"A döntő tárgyalások júniusban lesznek, miután Gigi lejátssza két válogatott mérkőzését (a Feröer-szigetek és Litvánia ellen). Ezután felesleges lenne halogatni a dolgot. Júniusban összeülünk, és meghozzuk a döntést."

A Juventus sportigazgatója, Alessio Secco is megerősítette, hogy a mai csak egy előzetes tárgyalás volt.

"Lesznek még találkozók. A fő kérdés nem pénzügyi, mivel azt garantálni tudjuk, hogy a nyáron mi költjük majd Európában a legtöbbet igazolásokra. A többi vezetővel megbeszéltük, hogy amíg véget nem ér ez az egész, nem nyilatkozunk erről semmit."

Bár a Juventus magabiztos, hogy meg tudják győzni Buffont a maradásról, a kapus ügynöke elmondta, hogy több, meg nem nevezett klub is szívesen vinné ügyfelét.

"Két klub is van, akik már érdeklődtek Gigiről, és erről tájékoztattuk is a Juventust. Egyik külföldi, a másik olasz." - mondta Martina.

Múlt hónapban a Juventus vezetői azt nyilatkozták, hogy Buffont csak 36 millió font körüli áron adnák el, ám Martina szerint ekkora összeg nem reális.

"A két érdeklődő klub nem tett konkrét ajánlatot, csak annyit mondtak, hogy érdeklődnek, és készek tárgyalni a Bianconerivel. Én mindenesetre kétlem, hogy bárki is adna 36 milliót egy játékosért - még Ronaldinhóért sem. Meglátjuk, mi lesz, de akár még egy játékost is bevonhatnak az üzletbe."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr274640633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása