Amelia örül az érdeklődésnek

A Livorno kapusa, Marco Amelia elmondta, hogy örül a Juventus és a Lazio érdeklődésének.

Marco Amelia

A fiatal hálóőr lehet a nyári átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosa, és korábban már elmondta, hogy szívesen igazolna egy nagyobb klubhoz.

"Az újságokban olvastam a Juventus érdeklődéséről, és el kell mondanom, nagyon örülök, hogy tetszem nekik." - mondta Amelia a Teleradiostereónak.

"Nagyon jó lenne náluk játszani, hiszen egy tekintélyes klubról van szó, ahova minden játékos szívesen igazolna. Mindenesetre még el kell döntenem, mit tegyek a jövőben. Tudom, hogy más klubok is érdeklődnek irántam, de én Olaszországban szeretnék maradni. A Lazio? Nagyszerű lehetőség lenne a karrierem szempontjából, annak ellenére, hogy eltöltöttem már néhány évet a Roma együttesénél. Nem örültem, amikor el kellett hagynom a klubot, de nem szeretnék bosszút állni. Profi játékos vagyok, és ha lehetőséghez jutok, olyan szeretnék lenni, mint Peruzzi."

Úgy volt, hogy a fiatal kapus egy térdsérülés miatt az idény hátralévő részét kénytelen lesz kihagyni, de a vártnál hamarabb jött rendbe, így elképzelhető, hogy már vasárnap pályára léphet.

"Készen állok, és lehet, hogy már a Torino ellen pályára léphetek. Az idény vége előtt viszont biztos, hogy védeni fogok. Keményen edzem, mindent meg szeretnék tenni, hogy segítsem a Livornót a Serie A-ban maradni."

Amelia távozása már januárban szóba került. Szerinte a Roma hálóőre, Gianluca Curci lehetne az ideális helyettese, ha távozni fog.

"Amikor úgy volt, hogy Moszkvába igazolok (A Szpartak Moszkva szemelte ki magának - Lassus), mondtam Curcinak, hogy ide kellene jönnie. Ha egy fiatal és tehetséges kapus nem kap bizonyítási lehetőséget, el kell hagynia a klubját, hogy tapasztalatokat gyűjthessen. Gyakran beszélek Gianlucával, és tudja, hogy mi a véleményem." - foglalta össze Amelia.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884640601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása